Guetta, POOOFF

Har haft en sjukt skön helg i Malmö...Efter en ganska ångestfylld rättegång i torsdags laddade vi om och körde fullt ös from fredag morgon. Fixade naglar osv.

Kvällen höll på att sluta i panik för min egen del, hade glömt mina enda festskor i lägenheten i snäs efter marknaden. Innebar att jag stod i en blå liten festklänning med strumpbyxor och hade valet att antingen gå i vita sneakers eller bruna höga stövlar. Klockan 21,45 hoppade vi in i bilen, en av oss hade som tur va inte börjat dricka. Jag tackar gud för Coop Forum som har öppet till 22 alla dagar.

Hittade ett par fula skor, 1,5 storlek för små som gjorde att jag gick barfota stora delar av kvällen, meeen, fortfarande bättre än vita sneakers..

Guetta var lika bra som jag förväntat mig, tung musik, mkt folk sen vidare utgång till Etage efter att Slagt stängde kl 3.  Vi ramlade in på hotellet strax efter 6. Jag har nog aldrig varit så glad att vara ledig dagen efter... Alla andra skulle nämligen åka till Hbg kl 9 morognen efter... = typ två timmars sömn..



Idag gör jag inte mkt, ska ner på stan och försöka hitta ett schysst fodral till min nya dator. En Macbook :)

Tjing tjing!

Lördag

Vi hade salesmeeting i måndags. Otroligt trevligt. Heela teamet salmat i gbg. Jg fick den stora "äran" att vara "taxiansvarig", innebar typ att sitta fram och betala. Ärofyllt? Noot :P haha

Käkade på Hard Rock och gick sen vidare till BersÅbar. Blev mkt dricka, lite helrör, drinkar etc etc. Mkt trevlig kväll, lyckades lägga mitt hår i ett ljus så att det brändes. Tung e jag.

I övrigt har veckan varit rätt seg jobbmässigt, börjar komma igång nu i huvudet så det känns bra. Nu ska bara siffrorna komma.

Sthlm hela nästa vecka, de e naajs!

Ikväll ska vi sätta oss i lobbyn, dricka lite öl/vin o snacka skit. Mys