Do you know whats worth fighting for

Ibland förstår jag inte vad jag gör, vad jag vill eller hur jag kan göra vissa saker mot mig själv.
Mitt huvud är kaos. Det känns som att något som varit relativt nära fallit ur mina händer på två dagar. Och allt är mitt fel.  Jag är bara besviken på mig själv, över att jag kastar bort något jag jobbat hårt för under en lång period.
Det kan vara en chans som jag själv kastat bort.
Jag kastar bort all tid jag lagt ner, all kunskap och en stor del av framtiden.
För vad?
Så otroligt besviken...

Sjukling

Jag lyssnar på John Mayer, sitter i pyjamasbyxor o slappar rätt hårt för tillfället. Min förkylning/hosta blir inte bättre, så jag är hemma i strängnäs idag. Väldigt skönt att ta en fristads paus o komma från hotellen lite. även om det inte blir en natt här.
Blir att åka till Örebro ikväll, ska se hur det känns att komma dit igen efter rättegångar osv tidigare. Inga jättebra minnen därifrån. Kan väl skapa nu kanske :)
Fram till dess ska jag packa om min väska lite, sova o inte göra mkt för fem öre..
Blev inte ens winter jam igår  btw, däckad på hotellet... :P
tjingtjing

Music talking to you

Här ligger jag nu, nedbäddad under två täcken med flera lager kläder dessutom. Gick från hotellet mot tunnelbanan strax efter 8 imorse. Anlände till kontoret runt 8,45. Inte min piggaste dag, försökte boosta mig själv med 2 ipren o 3 koppar kaffe han slinka ner innan intervjun.
Det behövdes. Lord.
Dock han jag inte bli nervös, vet inte om det är positivt eller negativt. Men, jag svarade så gott jag kunde o jaa.. det visar sig hur det gick i slutet av nästa vecka. Tog längre tid än jag trodde det här.
Jag satt på kontoret en stund, inväntade Mac o snackade ang helgen samtidigt som han fixade massa ny tung musik + några skitsmarta program till min lilla dator. Såå, nu sitter jag och lyssnar på "The Annual 2010 (German Edition)" och har även fått ner lite Jay Z, Ne-Yo (blir kanske doni glad i helgen?) och annat blandat. Tungt!
Fick den här dagen till att kurrera mig o bli frisk. Skönt. Därav ligger jag nu igen på hotellet. Mackor, lite choklad och ny inköpt Ipren. Borde räcka? O massa vatten?
Ska snart börja plöja lite Gossip Girl, först ner till repan en sväng.
So long!

Svin?

Jag har åkt på en sån sjuk förkylning så att det är galet.
Började igår, va seg på jobbet och gjorde en katastrofdag. Fick en utskällning, däckade o kunde knappt sova på natten. Upp imorse, visste vad som gällde, fuck feber, täppt näsa och svullen hals.
4x ipren, 4x kaffe, 4x energidryck
Det var receptet som höll fram till typ 16.30. Men, jag fick iväg en rackare och det är jag stolt över med tanke på tillståndet.
Sen att någon ens köpte den stackars telefonen av mig är ett mysterium i sig med tanke på att jag ser ut som en panda i ansiktet. Vit men svart runt ögonen..
Weell, nog om det. Det stora fokuset den senaste tiden har handlat om vad som kommer hända framöver. Har intervju nr 2 imorgon bitti. 09:00. Hur jag ska kunna se ut som en levande människa och dessutom svara engagerat på frågorna har jag ingen aning om. Men det löser sig nog. Hatar att känna att man inte är på topp själv.
Tar dessutom en timme. Gaah...
Såå.. sova, hoppas på en bättre morgondag och att jg inte har fått svin.
Wish me luck!

Förstörd

SA igår, dra mig baklänges...
Dagen har tillbringats i horisontellt läge, har redan sovit flera timmar men är på väg att däcka vilken sekund som helst ändå.
Fick en andra intervju för tjänsten, ska bli spännande!
Nu, soova..

Mess

Mitt huvud är kaos. Kan det bara bli måndag så slipper jag må illa, vara nervös och analysera ALLT värre än vanligt. Är det något jag är bra på är det att analysera. Det har jag gjort hela kvällen. Nu kom äntligen  schemat. Jag skämtade med mac tidigare idag att "hoppas jag inte jobbar kvar i ditt team nästa vecka då" när han tyckte våra rutter var tråkiga.. Sen sa han att jag kommer vara schemalagd vilket fall så får han ändra på det sen om fallet skulle bli så.
Nu är jag inte med i schemat alls. Inte Doni heller. Det gör att jag analyserar ännu mera. Shit jag har inte nerver för sånt här. Lugn o fin som en filbunke till på måndag..
Well, I'll try

Uppstyrning

Mkt som händer nu, förhoppingsvis blir det ännu mera framöver. Därför beställde jag för två veckor sedan en kalender för att göra det snyggare och lättare. Kör planering i telefonen som synkas med datorn, har min skrivbok för idéer och "To do list" men jag kände att jag vill ha full koll helt och hållet och därav ligger det (förhoppningsvis, iaf enl deras orderbekräftelse) en sån här liten rackare och väntar på mig i Strängnäs. Ska förbi lägenheten på tors kväll och hämta upp den och lite annat är min tanke.
Nice huh?


Så nu har jag ingenting att skylla på om jag inte har någon koll..Uppstyrning here i come!
Har varit med Issa hela dagen, Lund och Halmstad, nu tillbaka i Kristianstad. Ska till Halmstad, Falkenberg imorgon o sen åka till Gbg på kvällen. Som sagt, mkt händer!
Sitter o "jobbar" lite vid datorn, frågeställningar osv. I wanna do this.

Dont tell me sky is the limit when there is footprints on the moon


Gnatt

Lord...

Japp, igår på tåget från Kristianstad till Kalmar satt jag med datorn i knät och hade ångest när jag skickade in min ansökan. Hade kunnat skriva om den 500 gånger till. Men, "Send" och så var det borta..."Vad händer nu då? Kommer de ringa? De andra har fått intervjuer redan, men.. sista dagen är idag?"'
Nu, samma tid fast 24 timmar senare. Samma tåg fast åt andra hållet, tillbaka till Kstad från Kalmar och en natt med deras underbara täcken. Jag fick en tid för intervjun. Fredag morgon 09:00 it is. Får se hur det går. Kommer vara ruskigt nervös när jag går in vet jag iallafall...
Kvällen blir lugn, kommer till Kristianstad vid 22,30. Planerar att ta med mig ngt ätbart till rummet, tvätta håret och titta på ett eller två avsnitt av Gossip Girl innan det blir dags att sova. Kanske till o med är så nördig att jag checkar senaste avsnittet av Ullared bara för att avundas 3 och alla torskar de har hela dagarna. Det programmet är verkligen så patetiskt att det blir roligt..Typ som SHWF...
Imorgon o på ons ska jag hänga med Issa, aspirant igen, kommer bli tungt. Fullspäckad vecka i stort. We like.
Om det inte blir schema ändringar (vilket vi hoppas på) så kommer resan för mig denna vecka sön-sön se ut som följande:
Kristianstad-Kalmar-Kristianstad(med dagsturer till Lund och Halmstad)- Uddevalla- Stockholm-Uddevalla-Stockholm.
Det är fler delstopp än vad veckan har dagar!
Såå, laddad för veckan. På söndag blir det sthlm igen, SA på måndag. Kommer bi gaaaalet! :)

Nervositet

Jag har under dagen bestämt mig för att gå in till 500% på något jag var likgiltig till tidigare.
Det känns rätt helt enkelt, jag struntar i vad jag känt tidigare och jag struntar i vad folk tycker o tänker. Det värsta som kan hända är att jag fortsätter som i dagsläget ett tag till.
From att jag verkligen bestämde mig har jag gått runt med en nervös känsla i kroppen hela kvällen. Det började när vi lyfte planet från Sthlm mot Malmö. En liten nästan illamående känsla av en klump i magen, jag brukar få det när jag vill något otroligt mkt och är rädd att mista det. Ca en vecka framåt kommer vara ren tortyr. Jag vill verkligen det här och jag hade gjort det jävligt bra.
Jag tänker vilket fall ge mig in i den är fighten, många vill komma åt få platser, jag ser det ändå som att jag har en stor möjlighet. Imorgon ska jag skriva ett långt dokument och sälja in mig själv.
Wish me luck

Lallande

Jag däckade med tvn på igår, datorn i knät och somnade till och med ifrån Gossip Girl.
Sov många timmar iallafall, skönt. Idag när jag vaknade fortsatte plocket i lägenheten, städning, disk o samtidigt fix med att få över bilder och musik från min mini-pc till den nya macen. Gick faktiskt bra som det verkar och nu är jag helkittad med den nya datorn så min lilla rosa stannar hemma om inte Z ska köpa den.
Tar en lugn kväll, håller på och funderar lite över ett cv, funderar på framtiden och vad som händer. Inte alltid lätt men det kanske börjar bli dags att ta tag i saker också?
Men, allt för mkt händer inte på Tingstugatan just nu, spotify är kung, min aux-sladd som gör att jag kan lyssna på allt via stereon också. Handlade igår så jag strosar runt o småäter hela tiden. Tar det sjukt lungt helt enkelt.
Ska börja packa om väskan om en stund, imorgon bär det av mot kontoret för utbildning sen mot okänd plats i Sverige när folket på kontoret bestämmer sig för vart de ska skicka oss imorgonbitti.
So long

Nördssén

Min morgon har varit förvirrad, försov mig och höll på att missa tåget från malmö, får min plats och ser i ögonvrån hur någon vinkar och låter konstigt. "Jävla mongo, jag vill inte prata med någon just nu" var min tanke, o fortsatte blunda lite, tills att personen ifråga säger "Hej Malin". Lilla Frillan satt rakt över gången o har där suttit från att jag stressat på men jag såg honom inte över huvudtaget.
Haft en skön helg i Malmö, ruskigt hård utgång i lördags som ledde till en mindre trevlig dag igår, men, vi hade kul.
Jag börjar komma otroligt bra överens med min nya dator, älskar den faktiskt hur mkt som helst. Helt fantastiskt är att jag nu sitter på Södertälje Syd, äter frukost (Lunch?) och utan en endaste sladd använder min Iphone som modem. Jag kan alltså sitta o snacka i telefonen och använda datorn till internet samtidigt. Sjukt smart.
Jag vet, lite nördigt men thats how i like it :)
Hemma tom onsdag morgon, sen ska jag på utbildning under onsdagen o så får vi se vart jag hamnar i helgen, är inlagd att jobba men vet inte var ännu... Lite kaos.
Nu går snart mitt tåg, tjingeling!