Festen kan börja!

Jag är klar!

Jag har gjort mitt sista skolarbete på mkt mkt mkt länge, nu ska jag ut i solen o fira!

FESTEN KAN BÖRJA!


image305

Flashback

 Sitter och tittar igenom gamla bilder från Grekland, skrattar nästan lite för mig själv. Av flera anledningar. En rolig sak jag upptäckte var att en snarlik bild blev tagen i Bryssel som den översta från då vi gick i ettan och var nyanlända i Grekland. Det tragiska är att det inte syns att det gått 2 år, skulle kunnat varit tagna 2 dagar efter varandra?

Slutsats: Ida har inte växt så mkt på 3 år? ;)
image303

image304

Dags att planera?

Mkt festligheter och roligt att tänka på, absolut sista dagarna för skolarbete nu och studenten närmar sig med storsteg. För varje dag börjar jag även tänka på va dsjutton jag ska göra sen. Jag vägrar att flytta upp till Jämtland igen, det skulle vara... jag tänker inte ens gå in närmare på saken. Jag har ingenting planerat efter sista helgen i juli, det enda jag vet är att jag inte tänker flytta norr ut igen. Inte så långt norr ut.

Sommaren börjar sakta planeras, tråkigt att det inte blev som det var tänkt från början. Jag är kluven i mig själv om jag är dum i huvudet eller modig som ev åker själv för att mötas upp där nere. Det återstår att se. Skulle garanterat få en schysst bränna att glida med här i sommar samt garanterat roliga dagar så...why not? Man får väl inte vara så tjinkig hela tiden, jag har velat åka sen förra året så...


Imorgon ska förhoppningsvis balskor samt studentklänning+ skor hittas. Samt en jäkla massa vattenfast smink införskaffas.

Later!


Ego ego ego

Efter en galen vecka i Bryssel och sedan fortsatt festande direkt efter hemkomst är jag helt död. För att varva ner valde jag att jobba hela helgen så speciellt mkt sömn har det inte heller blivit. Får skylla mig själv att jag sitter här med feber o illamående helt enkelt.

Försöker att ta tag i lite av skolarbetet som ska göras klart dessa två veckor. 9 skoldagar kvar. Sen tar vi studenten, finito, totally. Känns både otroligt skönt och skrämmande. Som för de flesta andra?

Vilket fall, försöker skriva ihop ett CV som knäcker till affärsengelskan, men jag har svårt för det mesta gällande skolan nu. Kan knappt komma på mina egna intressen. Som sagt, 2 veckor sen blir det återhämtning innan sommarens jobb börjar...

Börjar tänka i Malaysianska banor igen, lagt det lite på is ett tag. Men, kanske inte vore så illa ändå?

Off we go!

Har varit uppe sen kl 7 imorse och tvättat och städat. Klar med tvätten o städningen är strax färdig den också. Sen ska jag bara packa, hittade förövrigt min gamla jeansjacka + kappa i resväskan! Ingen aning om att de låg där, stör mig lite att mamma hade rätt om att hon sa att jag tagit med mig dom från Mörsil...

Vilket fall, fotboll ikväll, Sebbe har styrt upp o stökat så mkt att polisen ringde honom igår för att kolla läget, mkt roligt tycker jag. Sen ska vi försöka lösa skjuts från Snäs-->Nykvarn inatt, isåfall blir det utgång efteråt, mucho trevligt.

Sen går planet imorgonbitti kl 9, sen blir det Bryssel en vecka frammåt, wey!

image302

Walking on sunshine

Det har varit en underbar dag, jag är fortfarande inte frisk men solen gör det helt klart värt att vara ute ändå, trots att jag känner mig som en "betande ko i en hage". Haha.

Efter lunchen idag satte jag o tjejerna oss nere i hamnen på Riva och drack cider/öl. Otroligt härligt. Senare joinade även Linse, Max o Isa. Snackade igenom diverse problem, peppade för Bryssel och hade allmänt supertrevligt. Jag älskar Strängnäs på sommaren, ska bli skönt att tillbringa större delen av den här och inte i norrland som tidigare år. Det är på tiden.

Som sagt, Bryssel tidigt på lördag. Imorgon ska jag upp för att tvätta kl 7, enda tiden som fanns. Sen blir det packning, städnign och förberedelser för kvällen, blir fotboll i Mariefred för ev utgång senare. Får styra upp färden till flyget först.

Men innan allt ska jag ta en dusch o göra mig klar för jobbet, stänging med Malin ikväll, wey.

image301

Krasslig

Jag har gått och blivit superfökyld, verkligen inte lägligt någonstans. Men jag antar att jag får skylla mig lite själv med tanke kombinationen jobb/festande/för lite mat o sömn i helgen då jag mådde dåligt redan innan långhelgen.

Hur som, halvkröp till Statoil för att införskaffa juice (C-vitamin...haha) och köpa mig sallad. Om man skulle göra en kartläggning över mina matvanor skulle 70% komma från bensinmackar.... Mkt osmickrande...Väl hemma försöker jag nu verkligen att läsa inför provet imorgon, dock snudd på omöjligt. Historia har aldrig varit min grej, än mindre när årtal efter årtal är uppradat med "viktiga händelser" och konstiga namn som man bara ska banka in i huvudet..

Glömde dessutom att ge Julia pengarna jag tog ut på lunchen idag, smidig jävla stjärna... Bryssel närmar sig dock med stormsteg, massor att avklara innan dess. Men jisses vad bra det kommer bli! Blir att leva på Ipren, pommes och alkoholhaltiga drycker hela veckan. Kommer ju bli en superdiet inför kommande student+bal!

Klänningar

image299


Efter en mkt trevlig långhelg med diverse festligheter mår jag nu ganska kasst. Trots att jag sov 17 timmar igår för att försöka återhämta mig. Har vilket fall varit otroligt roligt med grillning, valborg, utgångar, födelsedagsfirande och studentskivor de senaste dagarna. Nu är det dags att ta tag i verkligheten och göra det sista i skolan.

Gick ner till Ica för att hämta mina klänningar från forever21 som jag beställt. Sjukt att leveransen från USA går snabbare än om man beställer från tex HM i Sverige. Klänningarna var vilket fall superfina, om än något korta. Den jag tänkte ha på studenten var verkligen i kortaste laget, tror inte min farmor skulle uppskatta den längden.. Men jag har en idé om hur man kan lösa det, så jag ska snacka med mamma om hur vi kan lösa det.

Ska se om det finns möjlighet att någon annan jobbar för mig ikväll, skulle vara bäst om jag var hemma...



"JO JAG SA!"



Naive - Looptroop Rockers feat. Timbuktu