Studentmiddag

Studentmiddag

Riktigt studentmiddag ala Tingstu, alltid lika trevligt :D

Biljetter

Jag hatar att "ha is i magen" som pappa säger, när det gäller biljetter. "Ska bara kolla en grej" el "Vi kan ringa imorgon" har slutat med att jag blivit utan biljett till olika saker många gånger... 
Blev ingen fotboll på fredag, får kolla på tv. Förhoppningsvis (om pappa hinner ringa innan dom tar slut) går vi på EM-kvalet i höst istället, snäppet bättre faktiskt. :)

Därför ska vi ropa...

...inte sämst på Europa!

Våran otroligt tappra och välkämpande klass kanske inte är bäst på stafett, men blev vi iallafall bättre än EU05. Hur var det med "statistiken" ?

Trots iskyla, spöregn, blöta fötter, Statoillunch och kulstötning blev dagen inte så dålig alls. Hemma tidigt och nästan sugen att gå ner på gymmet eller gå ut en sväng i solen som tittade fram så fort vi lämnade Vasavallen.


Katastrof

Har nyss upptäckt att mitt program tydligen slutat gå. Vad ska jag nu kolla på? Riktigt illa...

Jag o Jossan har suttit hela kvällen och valt ut bilder till Greklandsidan. Efter väldans massa jobb o stök, komprimerade mappar osv var vi äntligen klara. Då gick det inte att skicka. Vissa saker sätter verkligen guldkant på tillvaron...

.

Jag älskar dig Emelie!!!

Tack för att du räddat en stor del av sommaren innan den ens börjat!
Du, Jag, Vincent, soffan o pensionärerna


.


Nedräkning

De kommande veckorna kommer bli en nedräkning till allt möjligt. Känns kul iallafall, alltid roligt när något roligt är nära.

Har bokat tågbiljetterna hem idag, blir fest på torsdan som sagt tjejer;)
Längtar nästan efter tågresan. Nog mest för att jag vill läsa boken o tidningen som jag redan köpt (kommer säkert smygbörja...) och inviga min nya bag som förhoppningsvis ska hålla längre än de tidigare.

Är både positivt o negativt att åka från Strängnäs om så kort tid faktiskt... Ska bli skönt och roligt att komma hem och träffa alla hemma, göra typiska "to do things in summer" hemma, samtidigt som jag kommer få tokdamp efter två veckor, vara beredd att ställa mig på E14 o lifta hela vägen till Strängnäs för att jag vill tillbaka. Så vi får väl se hur lång tid det tar innan jag åker ner igen. Eller när det blir mammutinvation i Jämtland. 

Nu känns det som att det här blev världens "Hejdå nu lämnar jag er för alltid" inlägg men jag är inte så bra på att fatta mig kort och inte skriva massa strunt har jag kommit fram till...

Det jag ville säga var att sommaren känns som det blir hur bra som helst och jag vill att den ska börja nu! 

Vart är solen?

Vädret deprimerar mig. Vill att sommarvädret ska komma tillbaka. Hoppas verkligen på det till nästa vecka.
Har vart i tuna idag igen, pappa köpte en bag till mig eftersom att alla mina väskor går sönder...

Bara två veckor kvar nu, kändes som det skulle vara soft som sjutton sista veckorna, ändå sitter jag med plugg hela helgen känns det som. Ska bli skönt när det är klart iallafall.

Kim ska förövrigt flytta, 60 miljoner. Inte illa alls :D



It will be great



It will be great

Efter ett program på tvn ikväll har jag just nu Håkanfeber. Kommer bli grymt i sommar, grymt.

Larmet går

Jag hade dejt med Gunnar imorse. Pappa följde med som support. Gunnar var faktiskt väldigt rolig. Hade lyckades sätta igång larmet över hela skolan och blev väldigt stressad, röd och virrigare än vanligt när han skulle försöka få av det. Rolig upplevelse.

Jag o Pa åkte senare till Eskilstuna. Jag fick ett par skor och ett skärp, lite udda men väldigt snygga båda två. Nu ska pappa stränga om gitarren, länge sen jag spelade :)

(Update: Jag har nyss stämt gitarren över internet, vad världen digitaliseras...)

Myskväll

Jag och Pa va ute och sprang förut, jag har tydligen blivit snabbare. positivt.

Sen gick vi ner till Storgatan, käkade kinamat och hyrde sedan film. Fast vi slapp betala. Killen "bjöd på filmen". Vi handlade inget annat. Måste antingen gå väldigt bra för dom eller så är killen usel på att driva stället. Troligtvis de senare alternativet. Vi kollade på Edison med Justin Timberlake, han spelade över förväntan faktiskt.

Imorgon har jag utvecklingssamtal. Gunnar föreslog min lägenhet, jag föreslog skolan. Det blev skolan. Tack...


Vapnet gör för tillfället att Yran känns ännu roligare. Himla bra och mysiga.
 Thoméegränd & Rådhusgatan ♥

Snart går jag sönder, Östersönder, jag vill tro att det är, nått som bara händer här, men  nere i södern nånstans, kan jag fungera igen...

Oemotståndligt

Jag hoppas på er tjejer. Skulle det inte vara jättekul att följa med till Råsunda och skrika lite nästa fredag?
Tänk bara på vad mkt snygga fotbollsspelare ni får se? Låter väl toppen som sagt? ;)

Det kan ni ju inte säga nej till? :)


Pizza

Pappa ringde nyss, vi ska käka pizza. Är verkligen sugen på nått sånt så de passade väldigt bra.
Hoppas på att han vill köra mig till Trosa på fredag också, vore himla roligt det med. Jag tror nästan att det här är lite av en "Jag gör vad du vill-helg" så det känns inte helt omöjligt. Han kan ju faktiskt åka till Jörgen el nått så länge... Hmm.. Får försöka lägga fram det på nått snyggt sätt när vi käkar...

Har diskat undan nu också, kan ju inte se ut hur som helst. Har även upptäckt att jag haft samma diskmedelsflaska sen jag flyttade hit. Vet inte om jag ska se det som ett bevis på att jag diskar väldigt sällan eller att det är bra ur ekonomisk synvinkel.... Flaskan var stor iallafall... Det är ju bra med ekonomiförpackiningar...eller hur Skutt? :P


"Det är Fett bra, jag har ju lixom en kamera! Ba aiaaa"

Bildhysteri

Sista lektionen nu, film på franskan, väldigt skönt.

Kollat på bilder från Grekland nu, mkt trevligt... Måste fixa mp3n till på måndag....


God knows

Har pratat i telefonen hela kvällen, sorry Jenn att jag försvann ;)

Längtar till sommaren mer än nånsin, känns inte allt för långt borta nu dock. Och än finns det saker här nere att avklara innan det bär av uppåt igen. Efter samtalet med mamma blev jag även lite lättad ang och jag kommer dessutom troligtvis ha huset för mig själv i en eller två veckor direkt när jag kommer hem.
Himla trevligt :D Synd att det är i början och tjejerna troligtvis inte kommer kunna följa med upp...

Men men. Fått massa bra musik ikväll, döden för min dator känns nära nu. Hoppas den överlever allt det hårda jag utsätter den för.

Nu ska jag gå och lägga mig, tack o lov för sovmorgon imorgon

Zombie

Har varit hemma idag. Sovit non stop nästan hela dagen. Nästan lite läskigt. Har nog aldrig sovit så här mycket tror jag.

Har städat lite nu, inte spec noga dock. Är trots allt bara pappa som kommer.. :p

Back to basic

Idag var en väldigt seg dag. Våran sovmorgon som vi vanligtvis har på måndagar försvann och vi fick gå ner till skolan till 8.30 för att sätta oss och göra nationelltprov i matte i 3 timmar . Jag var absolut inte i form för det men det gick nog helt ok med tanke på förutsättningarna.

Zombie resten av dagen, idrotten var slapp tackolov och sen gick jag o Joss hem för att ladda in hennes bilder i min dator. Uppe i 700 bilder från Grekland nu, tänkte försöka bränna dom på skiva till Jenn o Sara snart.  Bilddagboken är uppdaterad med 30 av dessa.. Fler kommer säkert nångång när jag inte är fullt så trött som för tillfället...


Hoppas på måndag 5/6, vi får jobba på det... ;)

"Det är bara en sak jag inte gillar med honom.....Hans skärp....Det är smutsigt!"

Guld Kronor

Tre Kronor gjorde det igen, utan Henke den här gången dock. Gör som Jenn o tittar på Joel istället. Både OS & VM-guld är stort.

Guld Kronor
aftonbladet.se





Pratat med dom hemma nu ikväll, pappa kommer ner på onsda, surprise or?


Grekland

Grekland är underbart.

Resan var fabulous och finns massor jag skulle kunna skriva. Vi har nog sett alla stenar och tempel som är värda att se i Grekland, haft massmiddagar, vissa har lekt pensionärer och pratat med massa greker som inte förstår ett ord av vad vi sa. Bra väder hela veckan, bästa sällskapet och roligaste kommentarerna.

Har laddat in mina 80 bilder nu(Bilddagboken), imorgon får jag 600 till av Jossan, känns som att det kommer ta lite tid att sortera bort "mindre bra" bilder.

Nu ska jag packa upp det jag har handlat och inspektera mina otroliga köp, NP imorrn 8.30...Hurra...

  

Väskan...

39491-56
Hur sjutton ska allt få plats? :S



Dan före dan

Jag är uppe med tuppen, en lörda. Känns tungt. Spec eftersom att sömnen den kommande veckan känns minimal. Men det är det nog värt. Håller på å tvättar nu, tänker på vad sjutton jag ska ha med mig och pratar i telefon. Så, inatt bär det av. Känns fortfarande så långt bort så jag lär väl fatta det imorgon när vi sitter på flyget att vi faktiskt åker nu.


Typiskt ang min uppsats, årsdagen idag och hade varit världens repotage i Lt hemma. Typsikt...Men himla skönt att vara klar och slippa tänka på det. :D


Nu ska jag göra nån nytta.

Over and out

Nu har jag semester i 10 dagar :D Så over and out, adios amigos, lite bloggande framöver. Hinner nog med nått inlägg imorgon men sen ska de väl förhoppningsvis inte bli så mkt den kommande veckan.

Exakt 9 minuter innan tiden för uppsatsen gick ut skickade jag in min. Absolut inte det bästa jag skrivit i mina dagar men jag skrev det och det blev 4 sidor (dock med dubblet radavstånd...) men nu är jag redo för Greece!

Blir upp tidigt imorgon för att tvätta, hoppas verkligen att det hinner torka annars vet jag inte vad jag gör :S
Ska hur som gå och lägga mig nu så att jag får sova lite.

Har lyssnat sönder "Whos da man" ikväll... Men den är himla bra, hoppas på att fixa den till mp3n imorrn hos Sara.


"No one kicks the football like the one, Zlaaatan Zlaaatan...
I love you, Ich libe dich Zlatan Ibrahimovic"


Nära

Nu är det nära, idag är det nära.
Sista skoldagen innan Grekland. Imorgon vid den här tiden bör jag vara klar för att åka till Sara. Innan dess är det mkt som ska göras. Så det känns som jag ska skriva klart uppsatsen till att börja med.

Jag köpte sollotion påvägen hem idag också, solen är nära :D




Du & Jag & Glenn Hysén har släppts nu (finns iaf på aftonbladet), måste fixa den till mp3n ikväll! :D
Uppdate:Upptäckte ytterligare en "alternativ Vm-låt till Ledins "Vi är på gång", skönaste (slår Micke Syds) är Eiias - "Whos da man", handlar om Zlatan och är asskön, ladda!


Jag skriver

Jag skriver och har kommit så långt som ½ sida om Ådalen nu. Bara ca 3½ kvar.
Känns lite segt att jag faktiskt inte tog tag i det här tidigare men jag har å andra sidan haft många trevliga timmar i solen så... det var nog värt det ändå. Ska försöka skriva klart så mkt som möjligt ikväll så att jag kan börja packa & städa imorgon kväll... Synd att tiden inte räcker för BK...:(

Majs

Typiskt att videoklipps funktionen inte funkar. Klassen hade nämligen allsång idag och jag fångade allt på mobilen. Himla roligt.
Tänk att en majssång underhåller så många så länge :)
Grabbs
Fö05b goes KF


Gick och bytte boleron mot ett par shorts idag, känns mer aktuellt för Greece. Rätt nöjd faktiskt, funderar på att inviga dom direkt genom att leta upp en bänk uppe i spåret och läsa lite historia på. Ute i solen och plugg samtidigt...Ganska smart? :D Eller så väntar jag till Skutt kommer tillbaka så går jag ner till bordellen... Vi får se..Måste komma igång med historian idag iallafall... Men crewet har planer, stora planer, smarta planer. 

Bara jag blir klar med historian så att jag kan börja koppla av/tänka lite och packa inför Grekland. På tiden det också, nog aldrig varit så här sen tror jag. 





Hi, I'm....geeky

.

Only for members


Lyckligt borta

Jag är bara så glad att jag är här nere, blir kvar här och kan sköta mig själv ett tag.
Hur sjutton ska sommaren gå?


B + Ångbåtsbryggan=Sant

Ångbåtsbryggan är bäst. Lektioner, snack, taxfreespaning, whatever. Mysigare får man leta efter.

Hade nationella i franska idag, vad glad jag är att jag inte valde steg 4 till nästa år.
Idag hade jag tänkt att börja på min uppsats, ska bli spännande att se vad det blir för resultat på den.
Kanske ska ringa mamma och höra om hon vill ha nått från taxfreekatalogen först bara...hm..




Ain't the same

Times have changed and times are strange
Here we come, but I ain't the same

♥♥♥

Linjer

Det är sol, sommar och jag har fått linjer av mitt linne idag :D
Helt underbart.

Vi hade halva historialektionen "för våra uppsatser". Alla verkade vara "klara" för halva klassen hamnade på ångbåtsbryggan i solen. Jag tror faktiskt att mammutarna hade sitt första seriösa "allvarliga snack" idag, det topic hade kunnat vara nått annat men det blev ganska bra ändå. Så lätt är det inte över. ;)



Linjer
One time a tingstu, always a tingstu

Efter skolan blev det solning i Jossans trädgård också helt underbart och nu har jag precis kommit hem, har fortfarande inte börjat på uppsatsen men vad gör det egentligen? Solen skiner ju! :D





"- Ehm....Ska vi gifta oss?"

 


aaagh...

Är så otroligt frustrerad just nu, tur att Jenn kanske känner lite av vad jag känner :P

Ska försöka släppa det här en stund som en normal människa, duscha, gegga in mig i satsumalukt och sedan kanske förhoppningsvis komma ut ur duschen med renare fötter och som en gladare människa.

We'll see

Börja om

Eftersom att mitt msn fått damp ikväll och vägrar göra som jag säger har jag börjat fundera på att börja om. Start over så att säga...

Vet dock inte riktigt ännu men det känns som att det kanske inte är så illa ändå.

Adios

Följde med Linda till Stockholm för lite "sista minuten shopping" och att sedan vinka av henne på centralen, eller iaf lämna henne utanför tåget eftesom att mitt tillbaka hem gick före hennes.

Var ett gammalt tåg, utan ac, vilket gjorde att det kändes som jag satt i en bastu i skoteroverall i drygt en timme.

Haft himla kul med Linda i helgen iallafall, Stockholm 4 dagar i sträck och jag tror vi hade tjänat på att sova på en parkbänk eller nått sånt, dock inte lika trevligt som att kubba på Visholmen.

Åt Magnums Yoghurt Fresh påvägen hem med Jossan och konstaterade att jag nog fått lite färg på armarna :D

Bilddagboken är uppdaterad med grönan bilder nu också :D



"-Är det älg? Neej, det är skånes (landskapsdjur). Shut up! Jag kan det här!"

Värme

Otroligt varmt ute nu, vi åt pizza till lunch idag. Börjar kännas nu.

23 grader i skuggan, hot hot hot, men nu är sommaren officiellt kommen till Strängnäs.
23 grader allihopa...Och nu ska jag o Linda återigen upp till Stockholm och vandra. :)

Grönan

En himla rolig helg har det varit, shopping i Stockholmo igår, Grönan med Linda (som kom i fredas) idag.
Väldigt roligt och perfekt väder. Vi tog sedan en promenad från Grönan till gamla stan för att sedan hamna på centralen.
Såg även världens läskigaste tant som spottade och slängde sin väska efter några som ville ta kort på henne.

Blev glass och lite vandring i gamla stan åxå, mkt mysigt.

Jag och Linda tänkte träffa Byggare Bob på Grönan men vi lät barnen bygga hus med honom själv och nöjde oss med kort på Mumintrollet istället.

   
 In action i Pop-expressen

(bilddagboken kommer uppdateras...)





"-Men, älg jagar man ju här nere, det gör man ju inte där. Där jagar man ju typ...Ren!"

On my way

Jag ska snart gå ner till stationen för att åka upp till Stockholm och möta Linda som ska komma o va här hela helgen, blir Stockholm imorrn, jag tänkte gå på shortsjakt. Behöver verkligen ett par....

Får verkligen inte missa tåget sen, känns som att det finns en risk för det dock...



Hot

Nu är det riktigt varmt ute, höll på att stekas när jag gick hem från skolan.
När jag som bäst gick där på vägen ensam efter att ha sagt adjö till Skutt utanför Präntarn kör världens hetaste jetski förbi och jag har levt i mina brills hela dagen utomhus idag.
Sommaren är nära :)



 Fotonördar och brills, normal friday :)

Je trés fatigué

Känner mig som världens tjockis nu, proppmätt efter massor av pastasallad som jag gjorde.

Har inte kommit nånstans med allt vad ja tänkte göra i eftermiddag, känns bra...
Guidegrejen på Agora kommer gå lysnade för min del :D


Sommarvärme

Har försökt förklara för alla i min närhet idag hur jag verkligen älskar vädret här nere.
Just nu är det 19,8 grader utanför mitt fönster, alltså i skuggan :D

Helt underbart.

Köpt en bolero idag, hämtat ut mitt pass (fem år till nästa foto...) och haft en allmän trevlig dag.
Lyckades dessutom få Vg på företagsekonomiprovet som vi gjorde igår, himla glad för det! :D

Nu ska ja städa, Linda kommer imorrn, sen blir det Agora

 


Photoshoot på bordellen

Glasstårta och photoshoot på bordellen ikväll, mkt trevligt, bilder finns snart på bilddagboken :D


Och ja Skutt, mammutarna är utrotade ;)


Funderingar

Jag har de senaste 5 mintuterna kommit fram till två saker.

  1. Jag är sämst på att plugga
  2. Jag skulle verkligen behöva en skohylla eller något att ha mina skor i...

Har noll koncentration, inte öppnat böckerna och klockan är 21.30, strongt jobbat...


Tjuvlyssnat

Historielektion


Hipp Hurra!

Till mig eftersom att jag faktiskt fyller år idag.
En udda men väldigt trevlig födelsedag faktiskt.
Skolan var väldigt seg, tungt att börja med en tisdag men det gick och sedan gick jag och Skutt ut för att tisdagsshoppa och OJ vad bra vi är :D

Tokigt roligt iallafall, bra att det finns någon som tänker på samma sätt.

Jag köpte en gardinkjol, väldigt speciell men ja tror att den kan bli bra i Grekland. Blev även en body till Viggo som ja tänkte trycka ner i ett kuvvert och skicka upp.

När jag kom hem hängde en påse på min dörr, ett paket från Laxne, trevligt trevligt.
Sitter nu och är på väldigt bra humör, äter ovanligt god middag (broccoli & skinkpaj) och försöker bara glömma att det luktar illa i lägenheten och att jag har företagsprov imorgon som troligtvis inte går speciellt bra.

Men men, jag slipper grammatiken på lördag (Stockholm direkt Linda  ;) ), har ett år kvar till 18 och åker snart till Grekland.
Kunde varit värre :D


Historia

Jag ska har en uppsats i minst vg nivå klar nästa fredag. Jag har inte börjat.
Känns bra. Slipper grammatiken på lördag iallafall, Stockholmo dirket :D

Strange Strängnäs

Jag är tillbaka, mkt konstigt men varje gång, oftast hur illa det än går på tåget så när vi passerat Bollnäs och alla dom ställena och börjar närma oss Gävle så blir jag bara så glad. Även fast det inte händer fasligt mkt mer i Strängnäs än i Mörsil så gör det mig iallafall himla glad att komma tillbaka hit varje gång och ju längre tiden går så vill jag bara vara kvar och inte åka hem när loven kommer. Strange but fun.

Hur som, kvällen igår var trevlig, ganska lugn men bra för det. Åkte färdtjänst (yeaah) in till stan, va med Linda, Jonna, Crikko och Mattias typ hela kvällen. Vi gick runt lite, träffade massa folk. Både roligt och inte. Har kommit fram till att Östersund är en himla gullig liten stad och längtar mucho till Yran just nu.

Sov hos Linda, vi var på travet idag och kollade på dom fina hästarna (gratis godis, glass o chips hägrade inte alls....) sen åkte jag och kikade på Pärs lägenhet innan tåget gick neråt igen. Shiet vad fin den var.

Jag sov nästan hela resan ner, när jag klev av i Sthlm var det typ demostration el nått på centralen så kravallpolisen och massa annat folk var där. Mamma ringde och var jätteorolig men jag klarade mig fint.
Har kommit fram till att jag mkt hellre sitter på centralen med massa konstiga demostranter än i Mörsil och tittar på när måsarna flyger från postens tak till Icas för att sedan vända.

Linda kommer ner nästa helg, roligt roligt, om vi har tur blir de både shopping och Grönan.
Tills dess blir det råplugg. Mkt den här veckan...

Ett himla långt inlägg och klockan är mkt så jag ska sluta.
Jag fyller förövrigt år om exakt 13 minuter, nästa år visar vi dom på Nell, Linda ;)