Thats it

Ett år har passerat, sjukt.
Igår hade jag gjort 18 månader på Xpress, ännu mer galet. 1,5 år i en resväska. Tiden går fort.
Tänkte inte resumera året så mkt, tar för lång tid.'
Ser dock fram emot kvällen i Sälen, Niclas o Daniel kom upp 05,15 imorse, skålade med öl så fort de hoppat ut ur bilen. Haha, Vi tryckte ihop oss alla 4 i vår dubbelsäng eftersom att extrasängen ska komma först ikväll.
Har en otroligt skön morgon på Ski Lodge, vaknade runt 11, lämnade killarna i sängen, Sara hade redan gått upp för frukost. Vi låg i soffan några timmar, killarna vaknade och stack iväg för att äta och handla mat, Sara åkte för att träffa några vänner och jag ligger bara och myser, njuter av känslan att det inte finns några måste och ingen stress.. jag kan ligga här hela eftermiddagen om jag vill..
Ikväll blir det middag på vårt lilla pensionat, dricka o trevligt umgänge för att 22,40 (vi fick boka en taxi för 2 dagar sedan!Sinnes...) bege oss mot Harrys där kvällen kommer tillbringas.
Blir nog ytters trevligt.
Nu ska jag kika lite på Gossip Girl, over and out!
Gott nytt år!

En natt på Dippan

Under hela ledigheten här uppe har jag varit otroligt seg, igår lyckades min kära kusin övertala mig att gå ut tillsist ändå, trots bristen på energi duschade jag o vi gick hem till henne för att fixa oss.
Jag vet inte vilket som var mest kaos, en förfest med "efterfestlåtar" och hb från en riktigt dunk, att jag mötte min gamla trumlärare som talade om hur "rolig elev" jag hade varit och typ limmade på mig, att halva byn valt att åka till just dippan denna kväll, att jag vart jag än är stöter på ngn trevlig xpressare eller att jag kom hem från Åre klockan tre. Idag!
Som sagt, kaos men väldigt trevligt dock tror jag att jag håller mig undan förfesterna här uppe framöver :P
Imorgon är det dop för Milo sen ska jag bege mig mot Sälen, ska se över vart mina underställ o liknande är.
Behöver dom där nere...

SÄÄÄLEEEEN

Jag uppskattar ofta min chef, idag mer än på länge.
Schemat för jul och nyår har kommit ut. Malin ska efter en jul i Åre tillbringa 11 dagar i Sälen!
Detta inkluderat 2 dagars ledighet över nyår!

BAAAAM!

Sköna människor, snö och skidåkning, på arbetstid!
I love my life, i life my job!
Helt underbart, så hoppas på bra väder i mellandagarna så blir det nån dags åkning i Åre, sen nyårsafton i sälen och förhoppningsvis nånting mer efter det.

Mot Skeune!

Nu är jag färdigpackad!
Lägenheten kunde vart i bättre skick men jag har faktiskt inte orkat tagit tag i det och känns bra att ta allt tid till att samla energi (bortförklaring?).
Jag blev så glad över schemat igår och är sjukt laddad för kommande vecka, helgen blir en uppvärmning för sen är det race :)
Såg att en kollega köpt sig en fluffig tomteluva och jag tänker minsann inte vara sämre, alla ska få julklappen!
Nu är det lite peppmusik, sen ska jag påpeka för Mac att han redan förstört min 6 timmars tågresa med att ha stulit mitt headset. Not ok.
Meen, som sagt lite peppmusik först, tänkte gå ner till stationen men packning och minusgrader känns inte som nån höjdare så det blir en taxi om sisådär en timme.
1,2,3 Hiiit it! :)

Halv 8 hos mig

Med mitt kassa kanalutbud (1,2,4,6) så har jag inte mkt val vad gäller program när jag är hemma.
Halv 8 hos mig gick ikväll, blev inspirerad av all mat och god menyer och kom på att jag inte käkat middag.
Goda delikatesser på tvns motsvarighet på Tingstugatan blev Spagetti och "köttfärsås utan köttfärs".  Det hade mitt kylskåp att erbjuda, ingen gourmet men.. :P
Har dessutom fått 3 (!) st konstiga samtal idag från människor jag inte hört från på evigheter och som jag inte heller haft speciellt bra kontakt med. Har bara svarat på ett men undrar vad de andra egentligen ville?
Well, nu blir det Oskyldigt dömd, tung serie på fantastiska 4an.. :P

Näringsbrist?

När jag vaknade imorse var det strålande sol och frost ute, för första gången på ledigheten kände jag energi och nästan studsade ut för en timmes promenad längst vattnet. Otroligt skönt.
När jag kom hem la jag mig dock för att lyssna på min ljudbok (nytt litet avslappnings moment) men somnade snabbare än jag han räkna till tre. Vaknade precis och är fortfarande lite "nyvaken".
Jag har verkligen inte gjort någonting de här dagarna men är fortfarande så otroligt trött får mig att tro att jag lider av näringsbrist el något liknande?
Vad som har varit skönt den här ledigheten är att jag haft telefonerna liggandes på en hylla större delen av tiden utan varken signal eller vibration på. Väldigt skönt.
Har tack vare min käre Doni hittat en ny låt som spelas flitigt på Spotify:
Single - Ne-Yo
Riktigt skön, riktig "Neyo låt", lissna!
Sen är Replay - Iyas skön om Spotify ändå är igång.


Lugg

Jag är hemma på ledighet, dag 2 av 4. Hade börjat släppa att jag inte fick tjänsten fram tills att Mac igår ansåg att vi behövde ett viktigt möte o fick mig att åka till sthlm min lediga dag för att prata igenom saker. "Malin, du var en millimeter från att få tjänsten, det säger jag inte för att retas". Känns sådär. Men jag vet vart han vill komma med det och vi ska jobba tillsammans för att lösa det.
Innan jag åkte till Sthlm hade jag tid hos frisören, blev en lugg. Voila!
Mötte upp Helene på tåget hem igår, vi hyrde film, köpte pepparkakor, ost, mat och gick hem till mig och t tills vi storknade. Sjukt mysigt och skönt att bara göra ingenting. Kollade på en av Johan Falk filmerna + Supersugen, H hade inte sett den och för mig var det en favorit i repris, PEACE! hahaha
Vi sov länge idag, gick ner till stan för att fika och lämna tillbaka filmerna. På George satt två tjejer, lika gamla som oss med varsit barn på runt ett år. Jag tycker bara sånt är tragiskt.
Ikväll blir ytterligare en lugn kväll. Har massor av sömn att ta igen.
Tjingtjing