Crash boom bang

Lugn kväll på hotellet, tänkte vara social men orkade inte utan somnade med kläderna på men har nu gjort en ansträngning o duschat o bytt om. Precis i lagom tid för att släcka lampan ringer jag ett samtal för att checka läget för imorgon och får höra att vår bil är krockad. Om killarna nu är seriösa har vi rätt stora problem... Buss med lådor o montrar till location?



Egen tid

Jag tycker att mina två lediga dagar utnyttjats på absolut bästa sätt. Med massor av sömn, shopping och tillsist massage/tid hos naprapaten. Det enda som saknas nu är att jag får tvätta mina kläder samt får lite socialt umgänge. Ikväll åker jag upp till Sthlm igen och checkar in på hotellet för att vara redo för en heldag på kontoret imorgon.

Mitt stora problem just nu är hur det fulla säcken med smutstvätt ska ha förvandlats till en fylld resväska med ren tvätt innan jag kommer upp till Sthlm.


Slut

Det värsta med ett jobb där en anställd snittar 3 månader är att när man precis börjat gilla vissa människor slutar dom.
Vissa är lite mindre inflytelserika än andra, men när vissa färgklickar försvinner är det extra tråkigt.

Hoppas att övriga som fortfarande tänker på saken ändrar uppfattning och ändrar sig. För många på en gång skulle bli skittrist....

Bakom kulisserna del 3

"- Vem av er var det som hånglade upp henne??
- Hur faan vet du om det?
- VEM? Du eller han??!
- Sätt på högtalaren så att G också hör... det var båda..."



Sitter nu och funderar över kvällen, in till stan för lite vin o trevligheter eller hoppa i mjukisbyxor o bädda ner sig i sängen på hotellet? Lutar åt det senare alternativet, upp tidigt imorgon för utbildning, sedan två timmars bilfärd till location.
Har jag sagt att jag börjar inse att jag lever i en bubbla?


Passa på att vara full

Jag lämnade en bil jag haft under ledigheten igår på hotellet och passade på att äta middag med mina kollegor. I bilen med le boss får jag frågan "Jaha...var du full igår eller? " när jag sedan svarar nej säger han "Men Malin, du får ju passa på att vara full när du är ledig!"

Planen var sen innan att vi fyra stycken vänner i glad håg skulle bege sig ut för att dricka några glas o sedan stillsamt bege sig hem vid 01,30. Men inget blir ju riktigt som man tänkt sig.

Jag och Sebbe ramlade hem efter fyra i natt. Efter att första baren stängde begav vi oss till det enda måndagsöppna stället som folk påstod. En hårdrocksbar jag aldrig hört talas om. Jag drack cider och hängde med en hiphopare i större kläder än ett militärtält och Sebbe satt o baren och drack rosa cocktails med lillfingret lagom böjt.

Under promenaden hem letade vi efter ett Quality Hotel eftersom att jag tänkte utnyttja mitt bonuskort och ta ut en frinatt. Eftersom att det var svårare att hitta än vi trott slutade det med brownies på 7/11 för att sedan somna på Niklas o Saras soffa.

Sjukkt trevlig kväll, nu väntar Kalmar!

Bakom kulisserna del 2

"Ursäkta om jag är grov men jag får fan stånd bara av tanken på att sälja telefoner just nu!"


Man blir skadad här, det blir man. Att hela helgen fuckades upp kompenserades lite med superkampanjer för morgondagen. Två trötta, nöjda med ledighetensdag människor förvandlades precis till telefonkåta galningar, smidandes planer för helgen.


Ingen kommer gå säker

En enda stor familj

Eftersom att alla hotell i hela Umeå är fullbokade, lika så överallt inom två timmars radie så ligger nu jag och min kollega hemma hos min chefs, chefs pappa i Vännäs. Vi trodde först detta var ett skämt. Men så är det alltså inte. Vi tillbringar vår andra natt hemma hos Knut o hans familj ikväll.

Efter sms från självaste säljchefen him self "Bros som sis, vi är en enda stor familj! Välkommen hem!"


Jag älskar livet på xpress, man slutar aldrig förvånas.

Medliidande



Jag vill bara ha lite medlidsamhet. Jag är nästan hundra mil hemmifrån, jag fryser ihjäl..imorgon får jag åka 25 mil söder ut... Till Umeå, studera detta på kartan... Ser ni hur långt upp det ligger... Då åker jag ändå Söderut!


Ta mig till skåne!

panik

jag lider av tristress, luleåå är så jävla tråkigt, och vi sitter två stycken med varsin dator i knät och klättrar snart på vägarna.

Tar livet av mig..

Bakom kulisserna del 1

"Jag är så jääävla skiiitnödig, jag måste bajsa!"

1 min senanare hörs ett arrangerat säljsnack från toaletten. Kvällens planer gås igenom via telefon i "kund-säljar form". Samtidigt som han sitter och bajsar.


Ytterligare 3 minuter senare försvinner han ut genom dörren med ett paket kondomer i fickan, nyparfymerad för att träffa en "kusins kompis kompis" som inte får ta med sig en vän.  Jag sätter fyra gross på att han inte är tillbaka innan 12.


Luleå hockey

Idag gick det ännu sämre än igår, jag förstår inte riktigt vad som händer. Men, vi var båda två rätt less vid 18 och när vi fick höra att det var hockey på G i stan så var inte inte sena med att kitta ihop o sticka till arenan. Detta var innan vi visste att Luleå ligger sist i elitseriens tabell.. :P

Annars har dagen gått åt till att roa sig med ett sjukt roligt headset som vi fått ut till telefoner. Tänk er en gammal retrolur i hemtelefon style, som du kopplar in i mobilen. Detta innebär alltså att du kan stå med mobilen i fickan, endast en sladd ur fickan o sedan se ut som att du pratar i en hemtelefon. Väldigt roande.


Annars händer inget spännande i Luleå, förutom att jag insett att jag aldrig kommer flytta längre norr ut än Åre. Norrland är läskigt.

Norrland

Jag trodde mig vara norrlänning, jag trodde mig ha koll på hur norrland är och jag trodde mig ha tillåtelse att skratta åt folk från söder som besöker norrland och tycker att det är som att åka till ett annat land.

Efter att jag landade i Luleå igår har jag helt ändrat åsikt. Jag har aldrig känt mig så mkt som jordens största stockholmare som här. Jag fick gå upp kl 7 imorse för att köra bilen till service, kul. Något som verkligen märks här uppe är hur folk är mot varandra. Jag hann med att ha långa samtal om motorvärmare, kaffe och service med tre olika norrlands-orginal. Folk sitter inte stelt o låssas att den andra parten är osynlig. Både roligt o störande.

Lite speciellt att sälja här uppe faktiskt, plus att morgonen med bilen förstörde min dag. SKa lägga mig tidigt o tagga om ikväll, det här ska bli bra..