Wiieho

Det här med att lova hurvida helgen ska bli lugn el inte i förväg är inte riktigt min grej. På kebaben idag började fredagspulsen komma o det var inte svårt att göra små ändringar i schemat för att styra om kvällen totally.

Trevligt värre! Det är ju dumt att bryta ett snitt på 2,3, satsar på att komma upp i 2,5 innan jul iallafall. Haha

Problemo uno nu är: What to wear?

HM shop online

Jag har inte beställt från HMs postorder/internetbutik på flera år o det lär dröja ett tag till efter denna gång. Har fått väntat på mitt paket i en evighet. Hade gått fortare för mig att   till Sthlm, handlat allt där och sedan gått tillbaka. O ändå haft god marginal med tid till annat.

Vilket fall, nu står det iallafall på deras hemsida att paketet är färdigpaketerat och att det ska ha levererats. Dock har det inte fått något kollinummer, o eftersom att jag genom jobbet den senaste tiden blivit hyffsat insatt i hur posthanteringen i vårt land fungerar var det inte med jättestor glädje... Om man har kollinummer kan man söka exakt vart paketet befinner sig o därmed se när det anländer till utlämningstället. Men, nu har inte jag något kolliummer och jag vill ha mina kläder på mig i helgen (som jag ska tillbringa hemma, med matteboken..host...).


Så nu ligger mitt dilemma i:
Ska jag trots att jag inte fått någon sms-avi gå till Ica imorgon, vara en jobbig jävel som jag själv hatar o be dem kolla om min lilla påse med kläder anlänt, vilket isåfall är extra jobb för dom eftersom att dom inte har något annat än mitt namn att gå på bland hundratals paket. Men isåfall kunna se om lördagens klädbekymmer är lösta. Eller ska jag försöka lita på posten, o troligtvis hämta ut grejerna på måndag? Varför ändrade jag inte utlämingen till jobbet? Då kunde jag gå lös på lagret själv o titta. Mkt korkat gjort av mig...


Just ja, affärsjuridiken! Jag läste ett kapitel sen somnade jag o drömde en läskig dröm om någon jag känner igen som frågade om jag inte bara skulle strunta i att köpa cd skivan jag la upp på disken o ta smuggelspriten direkt istället. Hon "visste" tydligen att jag enbart var där (på mitt eget jobb) för att köpa just smuggelsprit.
Undrar om vi fått nya varor på Ok sen igår??


OC

Det här är nostalgi på hög nivå! Kanal 5 visar tydligen OC från början på tv nu, idag går avsnitt två ifrån första säsongen, under eftermiddagarna. Har sett det avsnittet hur många gånger som helst men det var ju just första o andra säsongen som var så fantastiska!

Får en väldig lust till att skita i folkrätt, affärsjuridik o matte för att titta på det i en timme, ska försöka att inte göra det dock..Men, aw, är det något program jag är svag för är det de tidiga avsnitten med my favorite, Seth Cohen.. :)

Detta får mig att bli påmind om mitt o Lindas marathon som aldrig lyckas bli riktigt avslutat... Vi har dessutom 3 säsonger kvar att se...jullovet?

Goosigos

Jag har idag inhandlat årets första julklapp! Har gått o spanat på ett par jeans till Viggo i evighet o tog idag mitt ansvar som moster att faktiskt se till att den unge lille mannen kläs på ett respektabelt sätt då han ska börja charmera de unga små donnorna på dagis. Förra året fick han en mkt stilig kofta, idag blev det grymt rockiga röda jeans som jag ska försöka hitta en passande skjorta till... Gärna ett par converse också. Vore grymt!




Roligast var Jennifers teori efter att ha sett en blå/vit ranidg skjorta ala stekare:

"- Men B! Tänk dig i sommar! Stockholm! Den här skjortan, ett par tighta vita jeans o solbrillor!
- Jaa, åsså champaaagne eller?
- Jaa, fett cool han skulle vara!"


Som ett litet inlägg bör tilläggas att vår superman i samtalet inte ännu fyllt 2 år.. ;)

Ännu en helg

Ännu en helg har passerat, går alltid lika fort. Var kändisfest i fredags, riktigt roligt! Jag, Tany & Jenn var Incredibles. Sarch dök upp som självaste Barbie ;)

Vi kraschade här, vaknade till en galen röra av disk, tomburkar o vinboxar. Städningen var inte jättelockande.
Kvällen igår blev seg till en början, ingen kunde riktigt bestämma sig vad vi ville/kunde göra men de slutade med att jag, Sebbe & Rebecka hamnade på BK, Sara glömde sitt leg (igeeen), Niklas var nykter o Jenn missade sista tåget. Ibland går det bra. Men vi lyckades roa oss riktigt bra. 

Min telefon har ringt hela förmiddagen. Jag gav upp efter 14 då chefen ringde. Backup för imorgon. Ska snart bege mig till jobbet igen. Hade velat vara hemma o tittat på tv ikväll. Men men, om dessa dagar innebär lika lön som jag fick i fredags varje månad kör jag gärna på ett tag till. Inte mig emot.

Over and out!

  

F.v: Jag o Jenn som Incredibles, väl inne på BK mötte vi Aristocats, städningen dagen efter var mindre rolig...

Lill-lördag

Stressar som vanligt, alltid i sista sekund. Håller på o gör käk, ska duscha o komma ner till sportbaren så fort som möjligt o möta upp killarna. Sen kommer förhoppningsvis båda tjejerna in med tåget för att vi ska åka vidare mot Etuna senare efter fotbollen, blir skitnice! :)

Jag har heeelg nu! Ledig imorgon o Sthlm/Sacomässan på fredag. Löning o kändisfest i helgen, blir grymt!

So long!


Fyllekossor

Jag och min fyllekossa är på G igen, det är "Sång om ingenting" det är fulshots och snart ska vi säkert hinna med ex-flickvänner och lite för ogenomtänkta sms också. Ses i dimman!

O Helene, jag har provat ringa dig, joina oss!

image268


LYCKA!

image267


Timbuk till tuna om några veckor!
HELT OTROLIGT OSLAGBART GRYMT!
"Strö lite socker på mig som bara du kan"

Ang helgens planer är kvällen lite oplanerad, får se vad fröken S säger när hon kommer.
Imorgon blir de chillad utgång med Ida, niice! :)

Gaah

Jag är förföljd. Jag har inte bara en stalker utan två!

En kebab o ryamatta trodde jag inte ingick i biljettpriset?

Press

Är det logiskt att tro att jag är helt klar med en uppsats jag knappt börjat samla info till om fyra timmar?
Jag tänkte iallafall försöka, isåfall ska jag leka med Sara sen, så nu ska det intensivsamlas info, bråkas med fotnoter o ryckas internetsladd för att jag inte ska falla dit i facebookfällan.


Svenskaprovet gick nog inte så bra, tror jag har förlorat min förmåga att uttrycka mig i skrift. Eller förmåga att utrycka mig överhuvudtaget!


Nu åter till fucking folkrätt. Later!

Workin nine to five

Har varit en otroligt seg dag på jobbet. Började må illa o bli yr efter en timme o satt p personalrummet till o från i säkert närmare 3 timmar. Brist på personal gjorde att jag fick bita ihop. Gick bra till sist. Sista timmarna mådde jag mkt bättre.

Otroligt segt iallafall, fast ja hade hellre varit kvar där hela kvällen än att ägna kvällen till studier som det nu blir istället. Ska försöka komma nåntsans med min uppsats som jag ännu inte börjat på. Vet inte ens vad jag ska skriva om. Måste lämna in minst på VG-nivå onsdag morgon. Matteprov på tisdag & nationella svenska 4 timmar innan matten. Great.


Så de känns som att jag borde börja göra nån nytta. Helgen har i övrigt bestått av 85 % jobb. Han med en utgång i fredags trots att jag först bestämde mig att stanna hemma efter jobbet, men flirtade till mig en biljett gratis på jobbet så då kunde jag inte stanna hemma. Hade riktigt kul faktiskt!

Vit?

Det ser ut som att detta blir min första vita helg på mkt, mkt länge. Skulle gått på Walles ikväll, har tillomed biljett som nu försöker hitta en ny ägare, men då ringde min chef.  Jag var inte pepp för ikväll egentligen sen innan, känner mig totalt slutkörd o inte alls på partyhumör. Därför känns jobbet som en godtaglig ursäkt att stanna hemma.  Om jag får ett ryck då jag kommer hem är klockan ändå inte för mkt för att göra sig iordning och gå ner.

Så nu börjar jag jobba om 2 timmar, tills dess ska jag städa upp här. Egentligen ingen mening eftersom att det troligtvis kommer se ut som ett bombnedslag när jag kommer tillbaka iallafall. Men lite ska åtgärdas.

Om ja hinner ska ja sova en halvtimme. Men de får bli i slutet isåfall... Nu till nyttogörandet!


(Update 30 min senare.. : Jag måste ha världens sämsta självdiciplin. Det räcker med att "Love is gone" kommer på skaplig volym på högtalarna och jag starkt börjar överväga om jag kanske ska pallra mig ner mot stan efter jobbet. Den låten tillsammans med "Stronger" & "Om o om igen" är nog det enda som skulle kunna hindra mig från en tidig kväll ikväll. )

Gone

När jag haft pengar, stora planer för helgen o saker planerat har jag inte orkat plugga, tänkt att de säkert beror på att ja har roligare saker att tänka på.

Just nu är jag råpank, har ingenting alls planerat för helgen o massor att göra i skolan. Trodde den här veckan skulle bli vändningen för min otroligt obefintliga studiesituation det här året. Men icke.


Jag är så grymt omotiverad så det finns inte. Åter en kväll där jag bara suttit o tittat på böckerna, suckat o fortsatt hitta något bättre på datorn att fördriva tiden med.
Kommer nog inte gå så bra på provet imorgon heller.. Vore nog kanske bra om mitt internet skulle pajja en vecka eller något...


Nu ska jag väl försöka plugga buddhismen... Fuckface...

Förkrök med Catwoman

Flykten till skogarna blev lyckad, om än ett något oväntat slut o en tidigare hemkomst än planerat så sitter jag nu här med Catwoman o förkrökar i väntan på ytterligare folk. Blir senare halloweenfirande, o festligheter resten av natten. Så ser planerna ut, sen blir det aldrig som man planerar har jag mer än någonsin fått erfara den senaste tiden.

Nu ska jag ta mina små toffsar o "hoppa hage dans" o dansa in i dimman( o bli spankad av Catwoman som kommer missbruka sin piska totalt ikväll, haha) .

Later!


"Vad heter getens styva päls?
- Ragg!"