Sweet Saturday

För första gången på mkt länge kändes det faktiskt igår bra att inte ha något speciellt att göra. Jag somnade till tvn, lagom sen o vaknade lagom tidigt idag utan klocka eller liknande.

Insåg igår att lägenheten var i behov av en liten grundligare städning, så efter en stunds tv-tittande o frukost tog jag tag i det, samlade även ihop alla vintersaker, jackor etc o gick ner med det i källaren (vuxenpoängen ramlar in..), därifrån fick sedan några sommarskor som jag glömt bort följa med upp. Vissa gånger (typ när jag får för mig att göra sånna saker) känner jag mig verkligen inte som "inte ens 18" utan snarare 35.. Men, liten plats för förvaring i lägenheten är anledningen till att förådet används.

När städningen var klar, kranarna blänkte o rengörningsmedlet doftade, fick de minst rena av alla mina skor åka fram. Ut en runda i spåret för att röra lite på mig o njuta av det fantastiska vädret. Jag älskar det här!

Så nöjd


Nu sitter jag nyduschad, käkar noodles o funderar på vad jag ska göra med de resterande timmarna. Jisses, förra helgen vaknade jag vid den här tiden.. Känns mkt bättre nu.

Blir nog någon form av studerande, sista provet innan lovet är på onsdag. Måste lyckas bra där o imorgon o på måndag kommer jag ha lite tid till att läsa så. Lika bra att börja nu, även om de känns något tidigt.
Ang påsklovet så har jag faktiskt ingen lust att åka hem. Linda drar till London, Mli & Oskar kommer troligtvis inte hem, Christina drar till Sthlm (vi åker jämt om varandra...) o även om nu dessa hade varit hemma så spelar det ingen roll för jag ska jobba 4 av 6 dagar jag är hemma. Hoppas iallafall att Jonna är hemma/ledig på kvällarna o vill hålla mig sällskap..
När vi sedan åker tillbaka 5 pers i bilen söderut blir det inte något roligt förknippat med lov. Men, snart 18, snart Berlin. Tiden går snabbare än man tror tills vi vandrar ut från Domkrykan o har sommarlov. Får tänka frammåt istället.



"Vi attraherar alla kön"

Kolasås

Jag är inne i ett nytt beroende. Kolasås. Dock känner jag mig värd att äta lite (för?) mkt av den sorts föda just de här dagarna för att fira att jag faktiskt inte ätit godis på en hel månad. Riktigt stolt över mig själv faktiskt.


image172
Delar av klassen solade på lunchen :)

Idag har varit en ovanligt bra fredag, suttit o solat utomhus stora delar av dagen, glassade i Västerviken efter skolan för att sedan bättre på brännorna ännu mer i Thomashallen.

Min middag idag har blivit 2 skivor fullkornsbröd o en skål med glass, hallon o kolasås i överflöd. En mkt bra balans tycker jag.

Tidigare idag kom vi in på att både jag o Jenn har varit svaga för konstapel Melin då vi var yngre xD, att han dessutom raggat på henne genom hennes mamma gör det inte mindre roligt i dagsläget.

Småkikar på Let's Dance du...Martin har riktigt fräscha armar!
Nån med sånna armar får gärna komma o söka upp mig i min ensamhet ikväll, skynda hit innan "B's place is always open" börjar få sin inverkan o personer från hela Södermanland sätter sig på sina cyklar för att komma hit i snudd på gryningen.


End of luddigt skrivande. 
Over and out! 





- FÖ05B kommer åka samma buss som KF05 till Berlin
- Va?! Varför inte FÖ05A?
- Den här skolan är ett laaag, backar ska inte bara vara med backar o forwards med forwards!
- Men... vi kan ju inte blanda A-laget med avbytarna!

Hjärtat sätts på prov...

Mitt hjärta får utstå mkt just nu känner jag, "Europamästerskapen" idag, som vi hejade o satt på helspänn allihopa, spec i sista matchen. Dommaren kunde dock inte dömma (kompis med motståndarna, som senare vann allting, bådar gott... ), vi blev utslagna i semin o kom sedan trea :) Bra gjort ändå o bästa tvåor på skolan om jag inte misstar mig..

Dessutom vandrade jag o Sara i vårvädret för att sätta oss i en otroligt deprimerande lokal inomhus. Den på körskolan. Jag hade bara två fel på pärmen jag gjorde igår, o skyndade mig sedan igenom den 4e för att kunna boka en tid för teoriprovet idag. När hon satt o rättade hade jag till sist fyra fel, 5 är max för att bli godkänd..
Men, efter ytterligare lite nervositet är nu tid för teoriprovet bokat även för mig (S var några minuter före...:P).

Jag känner mig redan så nervös att jag vill typ...kräkas.. Hur sjutton ska jag klara av det där? Känns som jag går en kamp mot stoa världen nu... Är mest rädd för att misslyckas, vilket inte är farligt egentligen men jag skulle bli sjukt besviken. Så, jag ska ligga i som sjutton... Det ska jag...


I övrigt spirar vårkänslorna i vårsolen, massa folk är ute, Jennifer tänder på slibbiga killar i tatueringar o Sara håller sig vid trapporna sig o jag börjar vid huvudet och arbetar mig neråt.. haha, jag vill ha helg nu, hoppas vädret håller i sig :)




(Ang hjärtat så får ju inte förglömmas den otroligt fridfulla bilresan till o sedan vistelsen i S-näs med hela min familj under påsklovet. Då jag dessutom ska köra stora delar av vägen ner. Om jag kommer levande tillbaka efter lovet är det en stor bedrift av mig. Jag vet inte om det här är värt nya tapeter?)

Vååår

Vädret gör sån otrooolig inverkan. Jag är hur glad som helst trots att jag genomlider sjukt intensiva veckor just nu.
Idag är jag dock lite lättad för att de värsta för den här veckan är över. Ett prov igår, redovisning, prov + körkortsteori idag. Men jag lever. O jag njuter av vädret. Helt underbart är det :D

Svenskan idag flyttades till bryggan, det är dom här dagarna jag älskar att gå på just den skolan jag går på o inte S-näs andra.. :P Helt ok studiemiljö måste jag säga.

V???


Kvällen ska jag tillåta mig själv att bara chilla o ta det lugnt. Fotbollen börjar vilken minut som helst, så efter disken är avklarad så jag sätta mig i soffan med en jätteskål glass o kolasås. Har moffat hur mkt som helst idag. Måste pallra mig ut i spåret snart. Men, om jag ska hinna klart med disken innan Kim (förhoppningsvis) blir inbytt istället för Svensson ska jag nog börja nu..



Kärlek till våren, bryggan o tjejerna.
 Det finns inga jag hellre driver dåliga skämt för långt med än er

Börjar bättre:)

Det här blir hur bra som helst! :)


image170

Sen när blev jag svensk hiphop?

Galet

Det är väl en gång för alla officiellt fastställt. Jag o Sara är inte riktigt normala i huvudet, vi känner att starka traditioner inte bör brytas, om de så ska betyda promenader och cykelturer mitt i natten för att sedan käka scones o snacka skit. 

Det blev en rätt komisk kväll igår, vi förstod inte riktigt varför tiden gick så fort först när det började närma sig 2 och idag när vi vaknade har vi intalat oss själva att klockan egentligen är en timme mindre. 

Jag har som alla andra gånger jag har mkt att göra i skolan, ingen lust alls. Geografi o Intek i veckan, dessutom ska jag o Sara ha gjort klart pärm 1-4 på körskolan den här veckan har vi sagt, då vi tänker boka uppskrivningstid snarast. Jag har bara gjort 2 pärmar hittills. S ligger en före mig. Så jag får jobba in det mellan stagnationsfaser o BNP. 

Underbart väder idag som jag bara upplever genom en öppen balkongdörr. Det är ljust längre nu iallafall, det är väldigt skönt :)


Kallast i Sverige?

Våren o sommaren är på väg :) 


Förövrigt så är det alldeles för bra väder o finns mkt roligare saker än plugg att tänka på nu. Därav ändrade planer för imorgon.


"- Har ni spelar fotboll?
- Jaa, OJ vad vi är fotbollstjejer
- Jag har finfina bollar ni får leka med om ni vill...men ni får inte sparka på dom!
-Det är väl det man brukar göra med bollar? Sparka på dom?
-Nääe, inte den tonen tack!"

Har Ronny & Ragge anlänt till Strängnäs?

Efter regn kommer solsken

Hade en väldigt butter o deppig början på min kväll igår. Mamma fick mig på ännu sämra humör o det var nog lite för att trotsa henne som jag halvsprang hela vägen ner till stationen då jag kommit på att jag skulle till Nykvarn/S-tälje 5 min innan jag behövde gå. Otroligt snygg jag var på tåget..

Hur som, fixade mig med Jenn o Tanya i Nykvarn, sen bar det av till Södertälje för utgång. Jag fick återigen springa för att stoppa bussen då vi var lite sena, men vi kom på så de var inga problem. Fick dessutom åka min säkert 4 år gamla SL-remsa som inte funkar i tunnelbanan i Sthlm för att den är för gammal. Det är ibland positivt med busschaufförerna i förorternas förorter.. ;)

Kvällen blev i vilket fall lyckad, valde mellan Stanleys o TK men vi hamnade på Stanleys och efter massa dans på dansgolvet, stinkade hår, ett telefonsamtal med en helt okänd Johan på ett torg någonstans, några gratisdrinkar, möte med "Zlatan"( ingen kickar fotboll som han?)  och en uppsvälld lilltå senare somnade jag utan problem på en luftmadrass.


Och förlåt Sara...  :(


Idag var planerna att jag iallafall skulle läsa lite geografi...Känns inte jätte aktuellt just nu men...
Ska till en början tvätta mitt hår. Det behövs verkligen...


Ingen kan ljuga som vi, eller vad tror ni?
Karmakontot - Timbuktu

Psykisk förbättring?


Jag har precis insett att jag inte bloggat på 3 dagar. Låter ju supertöntigt men jag har en förmåga att skriva ganska ofta. Men jag har helt glömt bort den totalt i 3 dagar nu. Undrar om det är en psykisk förbättring eller bara ett tecken på att jag börjar bli tankspridd o haft ovanligt mkt att göra?
Jag vet inte riktigt..

Jag har i vilket fall insett att min kärlek till skor består, om än inte i samma grad som tidigare..kanske.
Jag provade igår mina seglarskor som jag av en difushändelse, lyckades förstöra under sommarens roligaste natt. Den som var trasig tog jag mig i kragen o lämnade in på lagning i måndags, den andra provade jag igår o det finns nog inga skönare skor. Så nu väntar jag på lite värme, sol o sedan nya äventyr med mina superdojs.

Jag o S har satt upp ganska klara mål för vår teoridel i uppdrag "ta körkort". Känns bra. Jobbigt att vi har rätt mkt nästa vecka bara.. Men, blir bra sen förhoppningsvis så. :)
Vi skulle dessutom vara duktiga att gå till bilden men Artes var stängt så... vi fick gå hem/stationen.


image166
Kommer bli hur bra som helst, vi får hoppas på att det går snabbt o smärtfritt ;)


Ikväll ska jag somna tidigt... Om det går, vilket jag troligtvis hittar på en bra ursäkt till imorgon varför det inte var så.


"- Som ni vet är ju ingenting gratis...förutom sex då kanske..."

Oärlighet

Jag har precis skrivit det mest oärliga brev i mitt liv. Jag har insett att jag egentligen inte vill alls, jag går emot alla mina tidigare principer och...allt!

Känns hemskt, måste kolla upp den viktigaste frågan (lönen..) o sedan kolla med KL vad som gäller för dom i sommar. Tror jag får mer hos dom efter i maj. Vore ju bra isåfall...

Det här ska vara, absolut sista, utvägen...Om det inte skiljer nollor på lönebeskedet..


Jäklas förövrigt med engelskan nu... Ingen kommer vilja höra om de andras länder iallafall. O absolut inte Skottland...

Maj

Jag vill inte leva i nuet längre. Skit i mars o april o ge mig maj direkt istället!

18, Berlin, Sommarlov, Sommarnätter, Yran, Bulgarien? osv


image164image165image163

Deg

Jag har degat alldeles för mkt den senaste tiden. Så nu hoppas jag på att de smält undan i spåret. För dit ska jag bege mig. Pumpa musik i lurarna o få lite friskluft.


Tittar på reprisen av "Let's dance". Kanske dansare man ska bli, grymt snygga ben alla har.
Jag skulle nog drabbas av "brandeby-effekten". Odla kagge o bli kvarröstad ur underhållningssynpunkt, inte för att dom egentligen tycker att jag är bra. Därför får de bli spåret istället.. :P


Andras glädje

Det är kul när man får glädjas åt egna händelser. Men ännu roligare då man får glädjas åt någon annan ännu mera som man vet blir ännu gladare. Det hände precis. O jag vet inte om jag är hemsk som behåller det för mig själv en stund... Tror att de är ett smart drag. Hoppas det.. :)

Jag funderar ibland över att min mamma verkligen måste blunda för verkligheten. Hon ringde mig o frågade vad jag skulle göra. Hon fick svaret "Jag vet inte ännu"..Svaret jag fick var "Du kan väl gå o lägga dig?"
Klockan nio... Jag sa till henne att jag verkligen inte skulle göra det o hon frågar upprört "Men du ska väl inte ut på "byn" iallafall?". Men snälla..? Jag orkade inte ens ta diskussionen.

Äntligen över


Klockan ringde första gången 4.30 imorse... På senaste tiden skulle jag nog mer benämna det som natt... Helt sjukt tidigt. Kl 6.15 hoppade vi in i taxin o befann oss på skolan i bussen 15 min senare. Påväg till UF-mässan i Katrineholm. Det första vi får höra är att vi är på första sidan i Strängnäs Tidningen. Jag ville inte ens vara med, hoppades på en liten bild, men inte. Man måste ha lite att skriva om ifall man sätter en stor bild på fyra solandes tjejer på första sidan?




Mässan gick iallafall bra, montern blev riktigt snygg, dock fick vi rätt kassa förutsättningar under vår presentation för juryn men fick å andra sidan sälja en hel del bollar så vi är nöjda iallafall. Jag lyckades dessutom vinna en liten "Keep-it-togheter", valde en rosa, himla snygg faktiskt. 27 gram förstår väl alla att den väger? ;)
image162
Smell Farewell UF bygger monter :P

Jag & S gick direkt efter vi kommit till S-näs kl 19 till Coop med Cristhian för att spana in oss själva på tidnignen eftersom att vi inte hade sett bilden. När vi sedan skulle käka kommer vi med all vår packning (Sara såg ut som hon skulle flytta hemmifrån o jag var hennes flyttgubbe typ..) in på Cleopatra o inser att dom inte har hamburgare o går då till City Grillen istället.. Diss.. :P

Sitter nu här o är otroligt trött o tänkte nog lägga mig till Insider senare..


Hönsvandring

Hela dagen har jag varit seg o haft smått ångest över morgondagen, att få tillbaka matteprovet samt alla prov framöver. Har dock pratat massor om Berlin hela dagen för att tänka ljust :P

Hade en himla tur på matten, tror T-bear gillar mig, betygsgränsen var nämligen sänkt med 2 poäng. Precis så att jag klarade mig. Så det tackar jag mkt för. Slapp omprov.

Blev även katastrof-fotograferade idag av Strängnäs Tidning. Eftersom att vi alla inte rymdes sittandes på bänken (på bilden alltså) fick jag o J ställa oss bakom S & C. J behövde dock bara säga att hon stod obekvämt så fick hon sätta sig. S & C hade dessutom brillor på sig. Kvar stod jag, på knä, bakom bänken o alla andra, med vinden så att jag fick allt hår i ansiktet och på fotografens orden stirrandes rätt in i solen. Kan inte bli annat än en katastrofbild...

Men, när vi slutade för dagen gick jag o S som yra höns i S-näs alla godisaffärer o letade efter fruktkola i papper att ha i vår monter imorgon. Dock hade ingen affär något vi egentligen ville ha, utan de slutade med att vi (för tredje gången) gick in på Konsum o gick därifrån med 1,5kg winegum. Det blir en psykisk påfrestning imorgon. Både jag o S har "godislöften". Att stå med en full godisskål, halvhungrig hela dagen blir mer av en prövning än i lördags..

S kommer hit senare, hon ska grillas med säljargument så att tävlingen imorgon går kanon. Yeay.. :)

Göd Malin

Operation "Göd Malin" verkar fortsätta. Vi skulle hämta bordet på Mälarn idag o åt även middag där. Snälla Ingvar bjöd mig o J på pizza, vilket gör att jag nu känner mig som en gravid elefant.

Otroligt mätt iallafall, känns inte som jag kommer behöva äta på flera dagar.

Slutförberedelserna för mässan är igång, har mkt småfix kvar o de känns som vi kommer glömma något. Hoppas det inte blir något viktigt bara.

Ikväll ska jag försöka lägga mig tidigt (som alla andra kvällar...) o sedan försöka komma upp pigg till engelskan imorgon bitti. Engelskan är ytterligare en sak som ger mig ångset för tillfället. Det är mkt nu. För mkt..

men men..håll ut.. jamenar.. jag ska ju nästan också snart ill Italien o åka skidor...not...
Grr för dig... jag kommer ha jättetrevligt i Tottliften hela påsken...Så de så!

Monterbygge

Företaget kämpar o laddar som sjutton inför torsdag nu. Vi har ännu mkt kvar att ordna men idag kändes det som vi kom en bra bit påväg, hela trion besökte först färgaffär i S-näs där vi lyckades få dem att sponsra oss med färg, så vi gick därifrån med 4 burkar, penslar o pinnar utan att betala ett öre. Gratis är gott :)

Tillbringade sedan hela kvällen i Jennifers ex-grannes garage. En spontankläckt idé gjorde att vi nu även har något på kortsidan av montern. Dessutom är de mesta klart nu så vi behöver inte tänka mera på det innan torsdag.
Massa tack till Ingvar o Bengan som hjälpte oss :)

Vi hann hem till J en sväng innan mitt tåg gick/S mamma kom o hämtade henne. Jag tror projekt "Föd Malin" är igång, då jag är på en liten "middags turné" den här veckan. Himla trevligt att jag fått 4 nya mammor sen jag flyttade ner hit, känns bra att jag någon jämt om den ena inte skulle vara tillgänglig om jag skulle ringa.
Skämt åsido så är både S & J+deras mammor alldeles för gulliga oftast, men jag får tacka o ta emot. Mamma Nilssons wok borde ätas oftare! :)

Uttrycket "tänkt på barnen i Afrika" kommer dock snart vara en minne blott. De nya kommer bli "tänk på Malin..."
o alla barnen kommer förskräckt äta upp all sin mat... Noot:P


Har äntligen tvättat mitt hår, ska köpa vanish el något liknande imorgon.. Min fot totaldunkar... Gör jätteont... O jag ska gå i mina skavsårsskor hela dagen på torsdag. hur sjutton ska det gå?

Nu ska jag föna mitt hår så jag får sova någon gång, jag o mitt mattesnille har date kl 8.30 i morgon bitti o jag önskar att jag kunde strunta i den lektionen men...inte.. desstuom tror jag att vi får tillbaka katastrofprovet... gosh..

Gnatt!

Kort kort...

Helgerna går alldeles för fort o jag gör inte det jag vill utav dom. Hoppas på en ändring av det snart.

Våren har iallafall kommit lite på allvar nu, jag firade det med riktiga vårkläder igår. Jättemysigt :)
Blev bjuden till Karlstorp o käkade en jättegod middag o hade allmänt trevligt innan jag o S tog bussen till S-näs igen, då det inte blev S-tälje som först var planerat.

Vi gick o köpte frukt o kakor och hamnade sedan hemma hos mig, med massa gott o melodifestivalen. Härligt att The Ark vann! :D

Var världens röj här igår, grannporten hade fest, jag trodde att jag skulle dö när jag under ett tag trodde att dom var riktigt "laglydiga" o stängde av musiken helt två minuter efter tio, men de höll på till 23.30 iallafall, vilket kändes bättre. Förstår inte varför inte någon kan vara högljudd som sjutton fram till 02.00 el nått någon gång bara. Skulle kännas bra.

Idag har vi planerat inför mässan på torsdag. En del att fixa, blir montermåleri imorgon, o massa annat småfix.
Jag längtar redan till nästa helg. O vi är lediga nästa måndag. Underbart... ♥


The Worrying Kind - The Ark


When it's nothing left to burn, you have to set your self on fire

Stressade hungrig ner till sam-lektionen imorse. Fick några papper vi skulle göra. Läraren var borta. Nästa lektion 3,5 timmar senare. Fördrev den med allmänt segt omkring lullning o gick även och fixade linnen inför mässan på torsdag.

Otrolig seg O&L lektion, Eu:n gick bättre än jag trodde o sen vandrade jag hemmåt mer vårkänslor. Riktigt skönt ,hoppas den är här för att stanna :) Ingen snö alls kvar på gräsmattan utanför, torra gator o solen tittade fram lite idag. Så underbart :)


Tackar för samtalet med min favoritgranne nr.1. Fick mig på lite andra tankar tror jag. Får se hur det går.

Jag o J hade otroligt roligt idag åt S & trappor. Förgyllde eftermiddagen lite efter O&L.
Ikväll har vi många lösa planer, vet inte alls vad som händer.. Kanske chansar på att åka till S-tälje.. Känns lite riskabelt dock, S-näs känns litet o... de lär väl sluta med en film i min soffa.. We'll see...




"-Men vi var inte bara i trappen..! ....Vi var i badrummet & köket också!"

The botten is nådd - Timbuktu

Men jag lär ju mig aldrig av mina misstag
vilket ämne det jag har en brist av
varför går jag alltid över gränsen
min hjärna den står där brevid när det händer
jag måste ringa runt och be om förlåt
känns som jag hellre vill dö men vi får se hur det går
tacka fan för mina polare har tålamod med mig
hade jag vart dom hade jag knappt tåla att se mig
min kyl den är tom, mina pengar är slut
alla ledtrådar säger: förändra dig nu
patetisk och ynklig, fy fan vilken dag

Tveksamhet, Girighet, Hämd

  • Tveksamhet

  • Girighet

  • Hämd

  • 19086
    Man kan inte lära gamla hundar sitta...Eller?


(Pratade förövrigt med dansken nyss. Han har alltid något roligt att berätta. Han hade blivit arresterad i helgen. Under kravallerna. Jag skulle få höra mer senare. Uppenbarligen hade han en mer händelserik helg än mig. Jag kanske blir arresterad den här helgen dock, så isåfall ligger vi ju lika.. )


Morning glory

Har en otroooligt skön sovmorgon o behövde inte ens vakna av klockan idag. Njuter verkligen.
Blir snart frulle, hade planerat ett salami/brie macka på skolan men insåg att caféet stängde för en havltimme sedan. Så den gick inte..

Lyssnar på soft musik o lallar runt o filosoferar lite. Always the same. Jag förstår inte mönstret jag verkar lyckas hitta tillbaka till om och om igen. Jag hoppas att det händer något kul i helgen, våra planer bör nog planeras om en aning känns det som ifall vi vill fortsätta köra på det spåret.

Nu ska jag ta mig lite mer tid än jag brukar att sminka mig.. o sen blir det lugn frulle.
Underbart ♥




Soul meets body - Death Cab for cutie

When you try your best but you don't succeed

image159
Har suttit typ hela kvällen med matten. Kom hem väldigt sent o innan jag hade käkat var klockan 19. Så egentligen är det väl inte överdrivet länge jag suttit men, att allting går emot mig gör det inte roligare.

Jag försöker verkligen, men ingenting går in o just nu känns provet imorgon efter lunch som att jag bär ett stort fartyg lastat med betong.. Ska bli så skönt när det är över.. Tror dock att jag faktiskt är riktigt illa ute.. O omprov är inget jag eftersträvar.. Så... imorgon offras sovmorgonen för att plugga tillsammans med min begåvade vän mattesnillet.

Träffade en mkt märklig kille på solariet idag. Blev nästan (eller det blev jag...) rädd.. Inte spec mkt brunare men ska sola med Jenn o Sara imorgon... Efter en bedrövlig bokdiskussion..

En otroligt positiv dag från min sida idag känner jag...

O en tjej hittade en larv i Vasas sallad idag... Eew... Precis efter min andra portion från samma disk.. :(

Håller alla mina två tummar imorgon för att provet ska hålla.. vill inte inte göra omprov :(

Makeover

Jag ska tapetsera om min lägenhet, finally! Mamma o pappa kommer ner på påsklovet. Pappa fixar tapeterna, jag o mamma står för kuddar, gardiner o annat "piffpiff".

Imorgon ska jag ta hjälp av tjejerna att börja studera tapeter. Har nog bestämt mig nästan vilken färg jag vill ha, men.. Jag ska kika runt lite. Känns mkt bra iallafall :)


image158

Ljust

Första lektionen imorse hade vi O&L prov. Matz verkar veta hur hans elever tänker och gjorde så att typ hela klassen kuggar på fråga 6b.

I övrigt känner jag mig som en stor nörd för tillfället. Har kommit ur "pluggrutinerna" lite och trivts väldigt bra med det. Måste dock bita ihop till på onsdag nu o nöta matte. Hade självförsvar på idrotten idag, mkt roligt, Jenn tycker att jag är tjinkig vad det gäller uttryck men det är hon som är porrisen av oss båda o har en högre smärtgräns på "allmänna uttryck" än mig.


image156

Skulle äntligen sola också efter idrotten, så jag växlar pengar o pallrar mig iväg till Trädgårdsgatan. Men.. Självklart så byter dom ut solarierna just då o det enda solariet som var igång var det kö till. Så jag får gå dit imorgon istället.
Kom ihåg att köpa ett kort till Viggo också (Thanks god..), postat o klart nu :)
Kom även ihåg att köpa glödlampor, tjoho, nu är det ljust i hallen, ljust utomhus o torrt på gatorna. Wey :)

Våren är påväg! :)

Nu har jag precis käkat o fyllt på lite energi så jag ska sätta mig o försöka plugga matte ett tag.. Får se om de går lika bra som det brukar..


Världens bästa idé

Jag (läs Jennifer) tänkte till idag
Och kom på en sak, en liten grej som gör att allt blir bra
Det va någonting ja sa
Som gjorde att jag räknade ut vad varje enskild människa vill ha
Så som blixten slog det ner och det kommer bara mer

Världens bästa idé - Mimikry


Lugnet före stormen...

Gick o la mig ganska sent inatt trots att jag bestämt att jag minsann skulle lägga mig tidigt. Var ensam hela kvällen bortsett från några minuters gulligt besök i porten.
Helgen har i det hela varit otroligt lugn, ingenting har hänt men det har varit ganska skönt. Dock inte så skönt att de gärna får se ut så framver också, utan nu hoppas jag på något kul nästa helg.

Har flera gånger idag sett en kille från huset mittemot springa, jättestressad med olika föremål. Det började med en hink, nån timme senare med en förpackning toapapper o nu senaste med någon annan liten förpackning i handen. Undar varför han hade så bråttom? Nån som inte mådde så bra som väntade? :P

Jag gillar inte att gröna bananer inte blir gula fortare.. O jag är grymt sugen på daim efter jag såg bilder på Linda o co's kladdkaka..


Inget godis här inte, ska försöka plugga in organisationsformers för & nackdelar nu.

Laters


Fallen Leaves - Billy Talent

Tidsmaskin

Tänk om man hade en tidsmaskin. Så att man kunde spola tiden fram o tillbaka. Återuppleva saker i det gågna och spola förbi jobbiga saker som väntar. Visst vore det säkert inte lika roligt om man spolade tillbaka allt för ofta och man kanske skulle spola förbi vissa saker som man egentligen skulle lärt sig något av eller hade felbedömt. Men... skulle ändå vara hur bra som helst.

Om jag hade haft en tidsmaskin nu hade jag använt den. De kommande två veckorna är inget jag ser fram emot, jag tror inte jag ser fram emot någonting förrän i slutet av april nu så jag hoppas tiden går fort och att proven blir nådiga. Mässan om två veckor ger mig ångest också..


När jag ändå sitter o är smygpessimistisk kan jag passa på att gnälla över att Å-tangenten på min dator är helt cp. Antingen kommer det ingen bokstav alls eller så kommer det två stycken å:n på rad. Hur fixar man tangentbordet på en laptop? Känns inte som ett enkelt ingrepp..


Dödsdag

Jag förstår mig fortfarande inte på vårt schema på fredagar. Helt sjukt att vi slutar så sent. Jag kommer nog aldrig klara av att jobba.. :P

Träffade den nya sam & geografiläraren idag. Mkt positiv överraskning och hon verkar way mkt bättre än mitt gamla irritationsobjekt G. Säkert lite tuffare att få betyg men jag tar hellre ett lägre betyg o lär mig något än tvärtom.

Nu är jag hungrig o ska väl fundera lite på käk, sen ska jag skynda mig att fixa undan här så att de ser okej ut när tjejerna kommer senare. Ska bli "Salong Tingstuhill" här ikväll. Sen vet jag inte vad som händer. Jag vet inte vad jag har lust med heller. Så det visar sig.

Shoppade lite kläder i Eskilstuna igår, mkt trevlig liten visit med tjejerna. Snackade även med mamma på kvällen om något av en homemakeover. Tyvärr tyckte hon att det var jättelämpligt på påsklovet. Jag hade hellre sett någon annan gång men hellre då än i höst.

Nu blir det käk... :)

Laters