Aspirant

För att förtydliga föregående inlägg kom jag med på vad som kallas ett Aspirantprogram. Grym erfarenhet och möjligheter att gå vidare inom företaget, kort resumerat.

Vi var på en kick off för hela utbildningen i torsdags, först snackade den distrubitions ansvariga för hela Telenor i en halvtimme, sedan, exakt kl 17 var det after work på kontoret. vi minglade lite, drack lite vin och hade himla trevligt. Senare gick aspirantgruppen + våra säljchefer till Josefinas på Djurgården för en väldigt god middag. Senare anlände stora delar av kontoret och mer alkohol intogs.

Det hela slutade med att jag kom hem kl 2,30 efter Village och vaknade med ett väldigt tungt huvud dagen efter.


I övrigt händer inte mkt, grym säljhelg i Skåne, katastrofal inledning av veckan i Gbg. Imorgon åker jag från Lysekil mot Strängnäs, myspys.

Nu blir det en dusch och bums i säng, katastrofdag så jag ska sura och vakna glad imorgon istället. God Natt!

Linköping

Long time, no see. Återhämtat mig från Grekland, färgen har börjat flagna lagomt så att jag ser ut som ett psoreesisoffer (hur fan nu det stavas?) och jag har börjat jobba igen!

I torsdags var jag på en väldigt viktig intervju+presentation inför Xpress säljchefer och rekryteringsansvariga. Blev grillad av frågor och kom ut hur rummet med skakandes händer utan att jag ens märkte det själv. Var otrolig hård konkurrens och vi skulle få reda på idag vad resultatet blev. Jag KOM MED! :D

Blev så glad när Johan ringde att jag fick hålla mig från att skrika högt. Så jävla gött!

Så nu ska jag sova för att vara lite pigg i veckan. Naaajs!