Avslappnat

Otroligt skön slappdag med absolut noll att göra på planeringen. Har legat i soffan med datorn i knät, Lilleman över bröstet och slö tittat på MTV och tankat musik inprincip hela dagen. Tvättar lite på halvfart också för att få resväskan ren.

Imorgon blir det skidåkning i Åre, jag hoppas på bra väder. Sen kommer till 90% min Iphone imorgon så jag håller mig säkert sysselsatt på kvällen också. Sweet. Hemlagad mat ikväll, vart det Gotland för en månad sen sist?

Nu ska jag kramas ännu mer med Lilleman


väntan

Jag avskyr att vänta, hela dagen har jag väntat att klockan ska bli "åka från location" och när vi tillomed flyttade fram den tiden så blev det "vänta på Bazo" som nu tar längre tid på sig än vanligt för jag skulle enligt mina beräkningar vara i Sundsvall ungefär just nu i en bil men sitter och väntar på just den bilen i Gävle.

Hm..


Jag kommer nog få sova hos Pär ikväll, ta mig till Mörsil imorgon.. jobbigt.. gillar inte sånt stök...


Mr B ringde precis, på väg till centrum men ska äta också.. undrar när vi är famme egentligen...

Wehey

På tisdag är den min. Jag känner mig mkt nöjd att jag faktiskt torskade på luren för abonnemanget är inte dåligt nånstans. Jag har lyckats skrapa fram ett riktigt bra nummer. Och Sara... Hos Telenor kan man fullförsäkra telefonen... ;)



Äntligen vår, snart din!

Jag är lyrisk. Flera av mina kollegor är saliga. Ja, vi är jobbskadade. Men idag släpptes självaste Iphone hos Telenor och jäklar vilket bra abonnemang dom har snickrat ihop. 600:-/mån. Ring för 500 av dom och för 9 öre minuten till hela Sverige.
Fri surf ingår. Helt jävla skadat.

Xpress får den dock inte...Skjut mig i huvudet. Jag ska se till att införskaffa en vit, snarast möjligt innan den tar slut. Jag är nog Sveriges största köptorsk.




Gävle

Jag ligger för kvällen inte på spökhotellet i söderhamn utan har fått byta ( :)! ) till ett litet hotell i Gävle. dessutom bor min kollega typ här i krokarna så jag har hela rummet för mig själv. Otroooligt skönt. Ligger nyduschad och BUS-ad i sängen ska sova alldeles strax.

Jag har bestämt mig för att lägga resan på söndag till Åre. Tjohej, här blir det åka av. Ska kolla vädret också iof, kan ju vara en bra idé. annars faller planen lite.. Men det blir nog bra. Lite puder, sol o öl i backen kan ju inte bli fel? Nej,, jag tänkte väl det..



varför är det så att man alltid vill ha det man inte kan få förresten? Jag har aldrig någonsin varit intresserad... Men nu..?

Verklighetsflykt

Imorse när vi åkte till jobbet sken solen, vi hade fått massor av bra telefoner och jag bestämde ensamt över musiken som spelades i bilen. En riktigt bra start på dagen med andra ord. det är varmt, tillomed i norrland. Jag har de senaste dagarna haft totalt infall i att åka skidor..så innan vi hoppade ut ur bilen öpnnade jag dörren, blundade och låssades sitta i backen med solen i ansiktet och en schysst uteservering. Meen..så tillbaka till verkligenheten. Ett tråkig parkering utanför Coop i Söderhamn. In med lådorna och "Heej fröken, du ringer med telia idag va?"



Jag åker till Åre på söndag. Om solen inte skiner tar jag livet av mig.

Det var en gång en alban, en kurd o en Malin

Jag sitter just nu på ett tåg i en "djurvagn" tillsammans med två babbar (därav placeringen i djurvagnen, haha). Vi lyckades boka om våra biljetter och kunde ta ett tidigare tåg, jag slapp dessutom stöka på med tåget från strängnäs och kunde dessutom åka från Stockholm med direkttåg (!)  till Göteborg. Inte ett enda stopp alltså, superskönt men ändå segt eftersom att jag håller på att dö av uttråkning. Mina två vänner, kurden och albanen sitter och gäspar med öronen igenpluggade med musik. Jag har två telefoner och en dator i knät och knappar ivrigt på allt jag kommer åt. Börjar inse att jag kanske är lite prylnörd..?


Hade en ruskigt trevlig kväll igår, nudlar och tv-spel resulterade i utgång med whiskey och öl. Men hur trevligt som helst och alldeles lagom. Dock har jag enligt de som vet ändrat min dialekt otroligt. Blandning Göteborgska/Värmländska tror jag de kom fram till igår. Gör ju inte saken bättre att jag tillbringar resten av veckan i Gbg/Uddevalla för att bygga på den lite yttterligare. Men det är la gött eller?


aaah, nu ska jag skaka liv i kurden. over and out!

skeppargatan 11

Jag är otroligt över att jag trots allt åkte hem igår kväll, visserligen sen hemkomst och inte många timmar i vaket tillstånd idag. Men vad otroligt skönt det är att strosa runt hemma halvt utan kläder, håret åt alla håll, lyssa på MTV och göra lite småfix.

Jag har idag insett att "TrackID" funktionen min lilla telefon besitter är helt fantastisk. Jag har använt den vid två tidigare tillfällen, telefonen har jag ägt i ett år men idag då jag inte orkade vänta o se vad låten som spelades på tvn hette är det bara blippa igång TrackID och så tar det två sekunder innan jag vet vad låten heter och 5 min ytterligare innan låten finns i min dator. Fantastiskt!



Om en timme kommer min favorit Sebbis och hämtar mig, han är en pärla då han räddar mig undan snön och låter mig slippa åka buss. Vi ska bege oss till Skeppargatan 11 för att äta nudlar, socialisera och spela tv-spel. Känns som att det kommer bli en kanonkväll med 4/5 av GL.






Nu ska jag packa ihop det sista av min redan bantade packning, imorgon bär det av till Gbg och sen Uddevalla för helgen, den e nice!

Den som väntar på något gott...?

Jag har mått ganska kasst hela veckan, slutade idag med att det tog 3 timmar för mig att få ut några tabletter som jag ska stoppa i mig tio dagar i rad för halsfluss.

Ligger just nu ensam på hotellet och vet itne vad jag ska ta mig till. Jag har så fruktansvärt tråkigt och kan inte sova... Gaah..


.

Jag o Bazo var på Gotland för ett tag sen, sjukt rolig helg


Göteborg

Trevlig helg i Jönköping, i helgen. Blev en resa i 3 Action bil till Skövde för att slippa tåget, för att senare anlända till Gbg sent på kvällen.

jobbat länge idag, gav tillsist utdelning på kvällen, känns bra..

Men är helt död för tillfället och kommer troligtvis vara totalt stenad imorgon. Såå... Good natt