jag hjärta tjuvlyssnat

JAG DÖR! HAHAHAHA


Ni två

Ni två alltså.... Mer överpositiva går nog inte att hitta.
Jag hade tittat på flygbiljetter ner imorgon, var redo att börja packa väskan men valde att lägga mig på sängen och höl på att börja gråta precis innan Sebbe ringde. Allt förutom tandläkaren har gått emot mig idag.

Men, vi lär väl få det hur bra som helst mitt ute i ödemarken, ändå, även om vi blir utan vatten och toalett.
Glamlodisarna har nog inte gjort sig rätta för namnet än så länge, men lär göra inom kort.
Det jag är mest förvånad över är att tjejerna är överpositiva? Inte ens jag som inte brukar vara den som för det mesta är minst tjinkig av oss tre jublar över situationen "5 pers i en stuga utan vatten". Men. Det blir en intressant upplevelse som sagt...


image278
"Och på den här lappen läser jag Buba. Jag är ledsen Buba men du måste lämna Mörsil!"

Norrlandsdepp

Jag är mer än less på det här nu.  Jag känner inte ens för att fira nyår här längre. Även om det är nyår + dagarna efter jag sett fram emot i snart en månad.

Antar att jag är världens största pooper på vår planerade "det kommer bli hur grymt som helst-vistelse", men vädret suger, det är troligtvis inte ens värt att betala hälften av vad liftkorten kommer kosta för att åka, trots att jag velat åka skidor sen i september har jag fortfarande inte brytt mig om att åka till pisten för att det är helt värdelöst väder. Jag har gjort det man kan göra här uppe. Träffa släkten, umgås med gamla kompisar o tilblringat lite tid i Östersund. Jag är mer än nöjd. Om det inte var för att nyårsafton var planerad sen länge hade jag blåst av allting o packat Sixten o åkt hem imorgon efter tandläkaren...

Nu ska jag hålla god min i en vecka till, det är inte ens värt att fortsätta deppskriva.. Det är helt otroligt vad jag vantrivs o det här suger....


Och jag tänker inte ens ställa den här frågan till er personligen tjejer för jag vet hur nedröstad jag kommer bli...'
Men finns det inga alternativ till nyår i söder så kör vi en längre vistelse än 2 dagar i stugan på sportlovet eller när som helst då det finns mer snö och tid?


It takes a fool to remain sane

Lyssnar på min klassiska spellista för den här datorn eftersom att musikutbudet är magert. The Ark för tillfället. Inte mig emot. Jonna var precis förbi med en otroligt gullig julklapp, pyssligare människa får man leta efter. Tack! ♥

Gick upp för en stund sen, riktig sovmorgon, tänkte sätta mig i rodden ett tag men kom på att Jonna har nyckeln till gymmet så vi ska dra dit senare istället. Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra... funderar på en promenad för att lämna filmen vi hyrde igår.


Hittar fortfarande blåmärken placerade på ytterst märkliga ställen sen i tisdags... Pannan börjar anta en smyggrå färg dessutom, mamma har fortfarande inte lagt märke till något. Tack gode gud fö r smink!

En natt i Norrland

Okej, fast vi saknade dunken igår, betalade hutlösa summor för att ta oss in på stället o brände ytterliga waaay för mkt pengar i baren så var det en grym kväll. Mina lyckade kvällar brukar kunna mätas i hur många blåmärken/skrapsår jag har. Idag har jag ett stort sår på foten, skrapsår på benet, en svullen armbåge och en bula i pannan. Jag hade jätteroligt igår!

Jämtarna är snåla, inget snack om saken. Dock lyckades jag få fri tillgång till ett kreditkort och bjöd Oskar på öl en 31 årig snubbe köpte till mig. Kebaben var väldigt god, därav såsen över inprincip hela mig.


image276



"- Jag känner mig lite naken.....men jag har iallafall cheap monday trosor på mig!"

"Huuuuur kunde jaaaaaaaag bli såhääääääääär full?"

känn pepp

Fuck you guys!
Ha det så himla roligt utan mig, drick tequila som vi brukar utan mig, se till att nån dricker ner till totalt o hittar ett backslick, utan mig, och ha förbaskat roligt i min lägenhet, utan mig!

Själv ska jag göra det vi är bäst på här i Norrland, dricka det som finns att tillgå, vilket lär sluta med lite hemkört och lingon för att se hur kvällen artar sig.

Mys

Julafton avklarad, riktigt skönt att det inte var mer människor och blev så lugnt som det blev. Riktigt mysig julafton!
Absolut gulligast var när Viggo börjar sjunga "Tipp Tapp" för tomten med rörelser och får med sig Ella efter en stund. Pappa hade svårt att hålla sig för skratt bakom masken.

Juldagen är nästan den mysigaste av julens dagar enligt min mening, all stress är förbi, man lullar runt o gör det man känner för. Idag känner jag för att fortsätta gå emot alla dieter som finns o käka knäck o ris ala malta till frulle, lägga mig i ett bad med grymt härliga badbomber, gå ut på en promenad med André-Karlinarna och sedan ta Sixten in till stan för en helkväll med gamla gänget. Blir strålande!


Reflektioner

En liten reflektion jag har från i onsdags kväll. Eftersom att jag körde hela kvällen, natten och långt in på morgonen så drack jag därför självklart inte en droppe alkohol. Trots detta är jag den enda som syns med ett glas i handen på vimmelbilder och privata foton. Jag var den som hänge mest i baren trots detta?

Varför och hur detta kommer sig är en fortfarande olöst fråga men... nu kan ni iallafall inte kalla mig alkis?

Gingerbread cake house

En tradition vi har varje jul i min familj är att göra ett pepparkakshus. Jag och pappa är mästerarkitekterna number uno.
Ikväll jobbade pappa, mamma har lovat Ella i en vecka att vi skulle göra huset ikväll så hon har pratat om det där jävla pepparkakshuset hela dagen. Jag är trött, speciellt på en hund som står o skriker vid fötterna av 4 åringen som i sin tur skriker åt hunden att vara tyst.

Mamma struntade därför i familjens erfarna pepparkaksarkitekter och tog tag i saken själv. Nu står hon och hetsar i köket, tänkte foga samman delarna med kristyren istället för socker och har glömt skära ut hål för dörrar och fönster. Hon tänker spritsa dit dom istället. Nästa år får jag ju ställa upp oavsett hur trött jag är.
Efter mitt skryt för Jenn på engelskan om hur flådigt hus vi brukar ha, blir det ju pinsamt att ha mammas minihus med ritning härstammande från en kokbok stående i köket. Får försöka övertala Ella att slå sönder det i förtid.


Annat är det när jag och pappa sköter bygget...

Julstress

De senaste dagarna har varit händelserika o stressiga. Började med en mkt trevlig julfest följt av utgång på Harrys i onsdags. Riktigt roligt, var väldigt länge sedan jag dansat så mkt o länge utan en droppe alkohol i kroppen, jag var chauffören för kvällen.

image275
Abuturientmössorna blev kvällens mest lönlösa försök till förklaringar...


Efter att jag tömt bilen på människor hamnade jag efter lite felkörningar och annat i Vårby, "vaktbåset" på Spendrups kan vara mer händelserikt än man tror mellan 4 och 5 en torsdagmorgon. Bilen blev full på nytt, i dubbel betydelse, vi rullade mot Södertälje innan jag sedan anlände hem klockan 6 på morgonen. Ställde klockan en timme senare men blev väckt kl 10 av Ida som berättade att vi precis sovit bort vår sista julavslutning.

Flög upp mot skogarna senare, landade i Östersund runt 16 men kom inte till Mörsil förrän 22,30. Helt död. Upp tidigt idag för att, som 1 miljon andra människor, brottas i köer på stan för att hitta julklappar. Handlade nästan lika mkt till mig själv som till alla andra. Vågar inte gå in på internetbanken o checka kontot ännu..

Imorgon kommer familjens lilla monster hit tidigt, ingen sovmorgon här inte.. Sova kan man göra när man blir gammal, el hur var det..?

Åter igen

Jag gillar verkligen inte att packa nu för tiden. Förut älskade jag att packa väskan, gärna flera dagar innan jag skulle upp. Kan ha att göra med att jag ser det här som mitt hem nu och säger knappt längre att jag ska hem utan upp.

Väldigt mkt att göra just nu, får packa ikväll eftersom att morgondagen är fullbokad långt in på natten.
Det märkliga med mina längre hemfärder är att jag nästan alltid träffar någon ny intressant människa nån vecka innan jag ska upp som jag sedan inte kan träffa på ett tag, eftersom att jag befinner mig i urskogarna. Sånt är lite tråkigt, är inte första gången det händer nu heller så jag vet inte om jag ska tycka att det är komiskt el inte.

Flyger uppåt på torsdag, fram till dess ska jag försöka göra det jag ska här nere, julfest + utgång imorgon blir otroligt nice. Ska som sagt bara försöka hinna packa och städa här innan energin tar slut helt...



"On saturday, Im going to build a gingerbread cake house"

Back on track

Det är slutspurt nu, en vecka kvar till julafton o ingen julkänsla alls har infunnit sig trots små försök att ta den till lägenheten. För mkt annat att tänka på. Ganska stressad mest hela tiden, det känns.
Bara få dagar kvar i skolan, jobbat ikväll o imorgon, julfest på onsdag o flyget mitt på dagen på torsdag.

Frågan  jag ställer mig är: När ska jag hinna plugga till sista förhöret, städa lägenheten samt packa allt som ska med upp?

Jag kan för de som är intresserade del ge att jag jobba på julkänslan iallafall. Över 3 kg julskinka ligger i kylen och mamma har bokat upp min lördag för pepparkakshusbygge. Så, det ska nog gå att fixa julkänslan på få dagar så fort snön bidrar med sitt o stressen förhoppningsvis försvinner.


Nu ska jag dyka i säng, behövs!

Busy Busy

Jag vet inte när jag var så fullbokad senast. Har knappt varit hemma den senaste veckan känns det som.  Är helt slut i hela kroppen. Slutspurt  i skolan nu o snart jullov. Känns otroligt bra.

Jobbar hela dagen idag, sjukt mkt folk o inte en chans att pusta ut förrän efter 5 timmar, helt galet.
Att jag var död sen julfesten med jobbet igår gjorde inte saken lättare.

Nu ska jag duscha, försöka göra det så fort jag kan utan att stressa ( ? ) och sedan bege mig till Södertälje. Jag kommer somna på tåget o vakna i Sthlm har jag en känsla av. Ska bli rikitgt skönt att lägga sig ikväll.


Men, fortsätta med det jag ska göra, har inte suttit mer än 5 min i sträck på hela dagen, lär fortsätta ett tag..



Later

Kalas

Riktigt roligt igår!
Gröna små dvärgar, fula ryska tjackhoror, Zlatankopior och Glamlodisar i en enda stor kompott.
Kan det ens misslyckas?

image274


Nyår kommer bli grymt! :)

Kommuntikationsproblem

Jag tror att någon försöker isolera mig från omvärlden. Mitt msn funkar inte, jag kan inte prata i mobil i min lägenhet pga dålig mottagning och nu funkar det inte att ringa varken till eller från min fasta hemtelefon. Känns som att jag borde gå ner på stan innan jobbet imorgon o införskaffa en ny...?

Sweet

Har mått ganska katastrofalt idag. Jobbade två timmar innan jag blev hemskjutsad för att jag låg och kräktes på toaletten. Mindre smickrande...Gulliga på jobbet iallafall.

Däckade i sängen efter en jobbigt "resa" hem. En av mina jobbarkompisar tyckte att jag skulle åka till vårdcentralen för att kolla alla mina vädren etc.

Jag mådde vilket fall verkligen inte bra. Raffe ringde mig en gång men jag sov och orkade inte svara, när han sedan ringde upp var han jätteorolig för att jag inte svarat första gången och kollade att jag levde, inte hade svimmat osv. Gjorde det väldigt klart för mig att jag borde stanna hemma nykter ikväll, vilket jag själv är 100% att jag ska. Eller vara nykter iallafall, nån utgång blir det inte heller.

Sara kom precis förbi med lite grejer hon handlat till mig också, Sweetie!
Du vet verkligen vad jag vill ha! :)  En stor låda med jordgubbsglass var längre än jag tänkte då jag "beställde" bananer och bröd :P

Så, hemmakväll it is. Alla andra drar till Walles, men jag tror att jag för första gången på mkt mkt länge ska lyssna lite på kroppen. Man förlorar inte synen och färgen på läpparna för intet...


Kan förövrigt tillägga att mina kläder hängde på min dörr när jag kom hem samt att jag fick ett samtal får AV som berättade att mina bilder kommit. Sweet!


Jag hatar nätshopping!

Just nu är jag så otroligt förbannad på HM's jävla shopsida. Jag har aldrig haft problem med att beställa saker på nätet, de brukar för det mesta gå snabbt o smidigt. De senaste veckorna går dock ALLT emot mig.

Orkar inte dra hela historien men, kolosala förseningar, ändrade adresser och otrevlig personal har sett till att mitt paket numera ligger på mamma och pappas fucking köksbord i Mörsil!

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, pappa ska posta det imorgon, hann inte med posten idag, så jag kommer troligtvis bli utan kläderna i helgen också. Wiieee...

Jag kan även tillägga att mina bilder som jag framkallat från AudioVideo också verkar vara på villovägar.
"Vi gör självklart en ny beställning om de är så att dom kommit bort", om bilderna isåfall skulle finnas här innan nästa torsdag visste dom dock inte.


Det går bra nu...

Dessutom har min dator blockat msn, helt omöjligt att komma in... Näääe, men de är ljusa tider!

Som förväntat

Hej jag heter Malin och har precis sumpat mitt betyg i MatteC!

Fuck it


En ansträngning?

"Kebabicum, the new fragrance by Helene - De äe ba o acceptera"
Mattestudierna i biblioteket idag efter lektionen var av skiftande intensivitet..



Jag har för varje ny julstjärna som poppat upp i grannarnas fönster känt att jag minsann borde anstränga mig lite för att få lite julstämning här i år. Den tänkta pyntningen på söndag ser ut att gå i graven pga S jobb.
Jag funderar nu om jag ska ta den lilla stjärnan, som är det enda pynt jag äger, o sätta upp i köket...

So this is x-mas?


Efter det ska en liten ansträngning för matten göras, jag förstår fortfarande ingenting, mer än att jag har rätt god insikt i vad mitt betyg troligtvis kommer sluta i den här kursen...

Körd

Igår var jag helt galet rastlös. Hade planerat hela veckan att göra något, så när det inte blev så klättrade jag på väggarna här hemma i min ensamhet. Höll på att sluta med att jag, trots att jag klätt av mig, sminkat av mig, ställt alarm, gått o lagt mig och skulle upp 6 timmar senare, klockan tolv höll på att kliva upp ur sängen och göra mig irodning för att gå ut. Insåg dock det smått sjuka i det hela och släckte lampan för att sedan bli telefonterroriserad en stund. När jag väl somnade vid 3 blev jag sedan väckt igen kl 5, livrädd trodde jag att jag hade försovit mig. Men det var bara en ensam man, promenerandes hem i snön sugen på lite sällskap. Dock kan jag inte prata i min telefon i lägenheten så jag sov en timme till innan jag hoppade upp ur sängen kl 6,30. En timme senare började jag jobba...


Behöver jag säga att jag för tillfället är dödstrött, helt körd på matten och troligtvis kommer ägna kvällen tittandes på film istället för att lära mig inre derivator?


Yesterday

Blev utgång igår, ganska mkt folk på Walles, för mkt pengar gick men jag hade roligt. Var mkt som var, minst sagt märkligt under kvällen men i det hela var lyckad!

Jag tror dock att ställets bartenders kommer hålla ett extra öga på några av oss i fortsättningen ;)


Jag må ha någon form av störning, men jag hade sett fram emot ikväll, nu bangar dock alla ur o jag sitter här ensam o kan egentligen inte planera något annat heller eftersom att jag behöver gå hemmifrån kl 7 imorgonbitti.
Känns som att det här kommer bli en ganska sämst lördagkväll.
Vart är Sixten då jag behöver honom?