Lördags liv?

Var en bra dag idag, började visserligen katastrof o tog slut 2 timmar tidigare än väntat men... I slutändan har jag slagit mitt personliga rekord, bevisat att jag kan ligger här väldigt nöjd med tillvaron. Mitt största problem nu är egentligen att orka flytta om telefoner från olika lådor samt packa min egen väska.

Imorgon jobbar jag själv, anländer hem på kvällen o har måndag-tisdag ledigt. Ska bli skönt. Tänkte försöka shoppa lite på måndag, även vara social med favoriterna. Om vi lyckas styra något kanske även festa till det lite på måndag kväll?

Ska bli skönt att komma hem, slappna av.. Sedan ska jag åka längre norrut än jag varit tidigare på tisdag, nämligen Luleå!

Vidare lördagskväll har det inte varit, hade varit gott med ett glas vin, men sömn prioriteras före alkohol just nu...

Lyssnar på Womanizer, Britneys nya..Känns som nått jag kommer börja gilla riktigt mkt...Typ imorgon..

Det går bra nu?

Trots att jag sitter vrålhungrig, utan bankkort, körkort eller andra viktiga saker man har i sin plånbok på mig och endast två kronor kontant i fickan känner jag mig ganska nöjd med tillvaron. Bortsett från att jag ligger -1 mot budget för att jag ska komma upp i en fet bonus för nästa månad. Men det får åtgärdas imorgon.

Saken att jag faktiskt har pengar på mitt konto men inte kommer åt dom är mitt största problem för tillfället. Löser sig ikväll/imorgon visserligen då en kollega får plocka ut pengar till mig som jag för över, men jag gillar inte att vara beroende av andra. Något som fått mig att inse hur mkt jag älskar det här jobbet är dock när jag såg vad min första "riktiga" lön hamnade på. Jag var förvånad förra månaden, men då hade jag sålt skit o det var min första månad. Den här lönen visar vad jag kommer ha kapacitet att få ut framöver också. Det ser ut som jag stannar på Telenor nån månad till tror jag.
Folk underskattar det här jobbet enormt...

Sitter på Arlanda o väntar på mitt flyg ner till Kalmar nu, ska bli grymt. Kanske ska ta o införskaffa mig en plånbok imorgon på Åhléns?




?

"Fan vad snygg kropp du har, jag kunde inte låta bli att titta på dig imorse när du kom ut från duschen"

Det kanske låter rätt smickrande, kanske även lite råflirtigt om det skulle kommit från en kille. När det dock kommer från en tjej vet jag inte om jag ska bli rädd eller bara skratta. En väldigt skum situation blev just ännu mera skum...


Fortsättning följer...

Man blir som man umgås?

Att man blir som man umgås har ingen undgått att höra gissar jag. Vad som gör mig fundersam är varför jag blir mer o mer senil ju längre tiden går?

Jag har under den senaste månaden lagt bort 2 mobiltelefoner, lyckligtvis hittat dom också, tappat bort 2 nycklar till locations=big NO NO men värst av allt... Jag har lyckats slarva bort min plånbok och min jacka..


Det här känns osm det det Saras roll i vår krets..Sen när blev jag som jag inte umgås? För jag träffar verkligen inte alla virriga människor lika ofta längre?


Kan det ha något med saken att göra??

Lokalsinne

Är det något jag lärt mig under de här drygt två månaderna på jobbet är det att jag har noll lokalsinne. Har varit i Gbg flera gånger nu och hittar fortfarande inte från hotellet till centralstationen eller från stan till hotellet. Därför är jag idag imponerad att jag utan större svårigheter kom fram till stationen, sedan med hjälp kör ut i förorterna, hittar till Angered och sedan tillbaka till Mölndal..Framsteg? Eller bara lite tur kanske.

Har varit ledig idag också, sov ut och åkte sedan in till stan för att träffa Elin som jag inte träffat på två år. Himla roligt, vi fikade, pratade o hade supertrevligt. Bestämde o planerade utgång för nästa gång jag är i krokarna, när nu det blir. Hälsade på en inte allt för peppad Alle i Angered innnan vi packade bilarna för en snabbvisit på stationen igen o sedan anlända till slutstaionen för dagen; Uddevalla. Skönare känsla än att vara nyduschad, ren o lukta gott i en skön säng får man leta efter. Spec så här tidigt på kvällen med tanke på jobbet.


Blir tv o mys ikväll, måste hitta något att äta också, svälter ihjäl just nu!


When love comes to town

Jag har tänkt på hur förhållanden funkar sista tiden, inte för att jag har något eget att utgå från för tillfället, därför studerar jag andras. Mina studier har resulterat i att jag insett att killar ofta kan vara så sviniga som tjejer är, men..tjejer är faktiskt värre.. Har två killar i min närhet som båda gjort slut med sina flickvänner nyligen... Det är nästan exakt samma historia o tjejerna i de här fallen är faktiskt helt befriade från medlidsamhet  vad det verkar.. Eller så har de för stora egon..
Vilket fall, jag tror dte är något vi är rätt bra på, att vara egoistiska..

Nog med deep talk, jag sitter o lyssnar på U2 (nya favoriter) i ett hotellrum på Ibis i Mölndal. Har varit inne i Gbg en sväng o hälsat på killarna. Ska strax lägga mig i min käre kollegas säng o äta chips o kolla på film. Vore synd att få smulor i sin egen..


Imorgon blir det jobb, sen ledig igen. Rätt skönt att vara ledig o inte vara hemma just för att man inte har så mkt annat att göra än att verkligen ta det lugnt.. Men visst hade det varit skönt att komma hem också..