Överarbetad

Jag såg igår att jag haft 2 lediga dagar de senaste 14. Inte känts tungt att jobba alls under tiden jag varit igång. Men jag misstänker att mina problem att somna och illamåendet framförallt igår är en effekt av detta.
Visst är det trevligt med pengar men jag vill gärna kunna leva och spendera dom också.

Ska iväg till gymmet för tiden att lägga upp programmet nu. Mår fortfarande småskumt men orkar inte stöka på med ombokningar.
Fick förövrigt en grym rabattkod imorse som gjorde att jag kikade igenom HMs webshop lite.
Har nu klickat hem en kjol, en tröja, ett linne, en kofta, 2 skärp och en klänning till den nätta summan av 200 pix. Då är det tillomed värt att de skickas upp till Mörsil först eftersom att deras system är fucked up.
Jag som sa att jag aldrig mer skulle beställa från HM...


Nu blir det iväg till gymmet! Hoppas Sara är kvar....

Morgonpigg

Jag vaknade av klockan och var pigg imorse trots att tidningsbudet han lämna tidningarna inatt/morse innan jag hunnit somna.

Packade ihop mina saker o fixade mig snabbt och gick till gymmet en sväng. Stod på "cross-maskinen" ett tag eftersom att det visade sig vara effektivt sist. Även lite andra småövningar men tänkte vänta tills imorgon då vi ska lägga upp ett riktigt program istället. Känner att det var ett tag sen jag visade mig på ett gym... Haha.

Nu blir det snabbdusch o smink innan en lektion i skolan o sedan vidare till jobbet. Ska Förhoppningsvis hinna hämta grejer hos Elin som blev kvar sen i lördags efter utgången med tjejerna på jobbet och handla lite viktiga saker.
Får se om allt går enligt planerna.

Spontant

Jobbade kväll igår som alla andra dagar den här veckan. Malin skullle ut och drog med mig på förfest längre ner på tingstuhill efter jobbet. Stressed att göra sig iordning i superspeed är inte nådig.

Var på, vad som visade sig vara ett födelsedagskalas ett tag innan vi gick vidare ner mot Waldemars. Blev en väldigt lyckad kväll. Men som vi sa innan på jobbet; det är när det är spontant som det blir som roligast.
Träffade mkt folk och lyckades tillomed dela en taxi tillbaka till höjden.

Idag har jag varit seg, mina planer om att åka till Eskilstuna o handla "nödvändigheter" gick lite i stöpet.. Kollade faktiskt upp busstider inatt när jag kom hem, slängre grejer omkring mig osv. Men när jag väl vaknade imorse runt 10 var inte jag o kroppen med på samma villkor. Nu sitter jag här o tar det lugnt, vilket är väldigt skönt o laddar för ikväll.

Tjejerna på jobbet ska ses hos Elin, för ännu mera vin och sedan utgång. Möta upp de andra som också ska ut senare. Blir nog kanon det också. Nu blir bara dilemmat åter igen. Vad ska jag ha på mig?

Ok-ligan

Hade en väldigt rolig dag på jobbet. The Malins stod för kvällens underhållning.
Efter vi stängt åkte vi med resten av tjejerna till Donken, satt där tills vi blev utkörda o snackade skit.
Ska bli riktigt roligt på lördag:)

För tillfället försöker jag få kontakt med omvärlden ang ett engelskaprov imorgonbitti. Min virr-panna till lärare har inte hört av sig ang när och var så jag har ingen aning. Blir troligtvis till att gå upp imorgon o se om hon svarat. Annars skippa det.

Fullbokad fram till söndagkväll känns det som. Ska försöka lägga upp en vettig planering för morgondagen.

Nu finns lönen på kontot dessutom, weey!

Smidigheten själv

Jag spillde precis ut ett stort glas oboy över min vita soffa samt vita matta. Ibland förstår jag verkligen hur den där elefanten på den otroligt lilla pallen, tillägnades min bild i högstadiet. Nu till kvällens dilemman:

* När ska jag få allt rent? Nästa tvättid är inte förrän om över 2 veckor!
* Hur ska det bli rent? Av tidigare erfarenheter blri inte min matta jätteren i husets maskiner, kemtvätt är inget alternativ. Får bli en ny matta helt enkelt. Inte vit. O mkt enkel att städa/tvätta


Jobbat ikväll också, helt slut. Men här ska skrivas hyllningstal!


Morgonstund

Jag har precis varit på tränat ett första pass på "nya" gymmet. Har länge tänkt skriva in mig på Balanze igen men kom fram till att Hälsoskaparna blev ett bättre alternativ.
Så imorse skrotade jag den tillkomna sovmorgonen som Anne gav oss för att kila ut i kylan, runt hörnet till gymmet. Riktigt skönt, blev inte speciellt länge, men det är alltid en början. Att röra på sig på morgonen innan frukost är riktigt skönt!

Nu blir det dusch, frukost och europakunskap!

Aktivt

Jag gillar min tillvaro, många bollar i luften, visserligen mkt att göra i skolan och ganska mkt som halkar efter men I like it. Närvaron hittills har varit kass dock, satsar på en helt grön vecka den här veckan!

Skolar-Sara tyckte det var skönare att sova idag så hon skippade mötet vi hade på Hälsoskaparna. Tur att My hade bil o ville köra upp mig dit så att jag hann i tid. Känner mig riktigt pepp att börja nu. Ska försöka hitta fräscha kläder på lördag så är jag total redo att möta tränaren på tisdag.

image280


Emelie skickade ett kort till mig, från juldagen om jag inte minns fel. En kväll som spårade rätt rejält. Det är kebabsåsen på min klänning bara ett litet bevis på.

Tack så mkt, inramat o klart! :)


"- Om jag inte kommer in i USA kanske jag åker till Afrika o aldrig med kommer tillbaka...
- Jaa.. Då kan du ju plocka dina jävla kaffebönor själv ju!"


Jenn fick till det

Efter middagen i lördags i Södertälje satt Jennifer och försökte konversera med de äldre killarna och hitta gemensamma saker att prata om. Ämnet blev ett bostadsområde i Södertälje där Jenn lekte mkt som liten.



Jenn: Åh, men du bor brevid där jag var mkt när jag var liten!
Micke: Jo
Jenn: Då kanske vi lekte tillsammans när vi var små!
Pinsamma blickar
Jenn: Eller jaa.... Jag kanske satt i sandlådan och du åkte moppe...




Hahaha, det är mkt situationskomik men det var sjukt roligt!

Paj?

Jag tror min blogg fuckat ur. El så är det något med säkerthets inställningarna på daotrn... Funkar inte att skriva iallafall. Sjukt störande när jag väl försöker...

Inför helgen

Den här dagen har varit ganska upponer. 2 lektioner blev till inga lektioner. Nu sitter jag hemma, äter bananer och ska strax duscha o packa helgens väska.

I eftermiddag bär det av upp till Sthlm, jämtlänningarna har anlänt så vi tänkte gå ut med dom ikväll. Mkt trevligt. Imorgon mellanlandar vi i Nykvarn innan vi beger oss för middag i Södertälje o sedan får vi se vad som händer där.

Jag missar min tvättid imorgon, inte spec roligt alls faktiskt. Borde se till att fixa en ny så snart som möjligt.


Men, helgen i stort bli nog förhoppningsvis väldigt lyckad! :)