Adios Amigos!

Eftersom att jag kommer lämna både dator och surftelefon i regniga, gråa och för tillfället ganska tråkiga Svergie för att börja resan i Sthlm imorgon o sedan bege mig vidare till Europas sydligare breddgrader så checkar jag ut för den här gången! Tjing rjing! Återkommer förhoppningsvis fett mkt brunare om mina o Jenns teorier om hur användandet av div solprodukter ska användas! ;)

Zakytnhos, here i come!



Countdown

Nu börjar resan närma sig! Jag fick nämligen ledigt, inte bara en vecka utan TVÅ och Mac löste även att Pripps fick ledigt så om om exakt 48 timmar befinner vi oss på Zakynthos i Grekland! Underbart värre!

Har tillbringat första delen av min ledighet i en soffa i norrland, jag var helt slut och låg verkligen med Lilleman på bröstet 80% av tiden jag befann mig där uppe, men de behövdes. Åkte bil ner igår, gick undan, stannade förbi hos Jenn en sväng för att hälsa på, vi åt pannkakor och pratade strunt innan jag åkte vidare hem.

Idag har jag städat min otroligt klaustrofobiska lägenhet och ändå tar det förbaskat lång tid! Jag förstår inte hur det går ihop??

Nu är det rent här iallafall, solen skiner in genom fönstret och tillvaron känns lite bättre. Börjat plocka fram lite sommarkläder smått, men har inte mkt, o hittar inte hälften av vad jag söker. Får bli akutshopping efter bla ett par jeansshorts på måndag. Sen bär det av till Arlanda på natten mellan mån o tisdag. Underbart!


Nu ska jag rulla vidare, tjingeling!

Dålig inställning

Min inställning brukar för det mesta vara ganska bra, pliktrogen i jobbet osv. Idag känns det som jag skiter i allt. Står ensam på böteslocation= jag kan inte gå på toa, äta, får inte åka lite tidigare etc etc utan att få 5000:- i böter. Jag står o tjurar vid montern, plockade upp min dator det första jag gjorde inprincip och börjar lata mig.

Mac ringde, fick mig på ännu sämre humör. Han ligger väl lite under pressat läge, jag vill bara vara ledig, men får inte pga hans pressade läge och blir sur över det=Negativ spiral...



För första gången på länge känner jag att jag skiter i vilket, förut har jag velat, slitit o kört, ävneo m jag är energilös. Nu saknar jag både energi och motivation...Det skrämmer mig lite. Att jag dessutom inte får chansen att få tillbaka den genom ledighet låter för mig bara idiotiskt.


Om jag inte behövde pengarna hade jag skitit i allt och åkt nu... men.. nu blir det att snällt vänta... Fuck it..

Opa?

Hoppsan vad länge sen jag uppdaterade här. Full rulle hela tiden och en bråkande telefon som det inte går att uppdatera från är väl en anledning skulle jag tippa.

Börjar bli sommar i Sverige, märks på humöret, solen men framförallt turnén. Stod på STCC premiären i helgen i strålande sol, bilarna bakom som dunkade musik och allmän skön stämning. Det är därför jag blivit kvar så länge, det är det här man väntar på.

I övrigt ligger det mesta lågt, lite deppig för att jag ska åka till norrland nästa vecka med jobbet, Stockholm och Norrland är mina absoluta "hatlocations" och jag får båda två samma vecka... men vad gör man..


Står just nu i Uddevalla med Doni, han snackar Las Vegas 24/7 och det förstår jag. Gud vad avundsjuk jag är. Imorgon ska vi till Liseberg med ett gäng iallafall, bli kanoon så länge det inte regnar. S å det hoppas vi att det inte gör! ;)

Nu ska jag kanske försöka göra någon nytta här. Har fått två GS på mobila bredband på två dagar som inte gått igenom för att de är norskar. Mindre roligt...


Kaffe o macka till frukost... Sen...Kör vi?