Packat o klart

Ställde klockan tidigare för att hinna fixa allt o packa klart. Jag är nu klar en timme innan jag börjar. Funderar på om jag ska gå ner tidigare så att jag hinner fylla på min telefon.

Jag drar till Uppsala i eftermiddag, ska bli jätteroligt att träffa Elina ikväll! Var ett bra tag sen vi sågs sist så det  blir garanterat en mycket trevlig kväll i Uppsala natten.

Insåg precis att mitt kamerabatteri var dött, det sög. Får klara mig ändå.

Tjing Tjing!

Ekonomen inom mig

Min mamma har flera gånger sagt att jag borde lärt mig hur jag ska sköta min ekonomi nu när jag gå ett företagsekonomiskt program. Hon har så fel, o om programmet skulle säga något om mig o min förmåga att hantera pengar skulle det troligtvis vara "bränn utan att tänka efter först-programmet".

Jag har efter att insett att halva mitt lön försvunnit på 5 dagar insett att jag borde spara o vara snålare. Spec eftersom att jag fram till ikväll var ovetande om hur stor min skuld till pappa var. Jag har riktigt haft det i bakhuvudet hela tiden, inget onödigt ska köpas, shoppingen för den här månaden är över. Att jag sedan på lunchen såg att 6 av mina 10 senaste transanktioner på kontot är dragna på krogen o 1 av de 4 återstående är en taxi hem samma helg är inte heller en positiv syn. Roligt hade jag dock!

Vad jag vill komma till är att jag hela dagen har jag nästan haft ångest över hur jag måste hålla i pengarna, insett att ja inte kommer tycka att det är lika kul i september, men framförallt oktober o frammåt då jag inte ens får lön och därför sökt jobb. Allt detta fram till att pappa säger en betydligt lägre summa än jag tänkt mig.

Dock tänkte jag över saken, förde över de pengar som inte var mina o har fortfarande för lite kvar. För mkt är redan bränt o borta. Men en liten del satte jag iallafall in på sparkonto. Känns lite bättre...


Elina ringde nyss också, en trevlig helg i Uppsala väntar! Ytterligare pengar kommer gå på krogrundor men, va fan man lever bara en gång. O jag köpte ingenting på Walles igår. Så jag har lite att ta igen!


Nu ska jag packa, hela helgens kläder, smink, skor osv i samma väska som ska med till skolan imorgon. Hoppas jag får sällskap från juridiken med någon som ska på samma buss!


Har för att skryta lite varit väldigt duktig idag, hård dag igår. Gick till skolan trots detta, sökte jobb, ställde mig i bostadskö, tvätta, diska, städa och ska nu ta hand lite om mig själv o packa för Muppsala :)

Tjupp Tjupp

Jag borde inte använda mitt kort på sättet jag gör. "Tjupp tjupp" så drar jag kortet o pengarna försvinner utan att jag egentligen vet i vilken fart.

Jag o Sara åkte upp till Sthlm idag och shoppade lite efter att jag köpt ut en platta folköl till mina underåriga classmates. Komiken var hög, spec eftersom att jag inte ens behövde visa leg.
Tåget blev jättesent o jag o Sara speed-shoppade. Båda kärade ner sig i samma skor, hon såg dom dock först så jag köpte ett par stövlar istället. Hittade mkt fina saker faktiskt, basgrejer o vardagskläder så det känns kanon.

Imorgon är det äntligen dags för nollningen, det glädjande beskedet att Saras syrra börjar på Europa imorgon o där med hinner att vara med imorgon kväll gjorde det hela ännu bättre, wonderful!


Ska prova lite kläder nu, känns alltid lika bra när man kommer hem med fulla kassar o beskåda sina inköp!
Sen blir det packning för imorgon. Då ska det packas!



"- Du är typ muminpappan..typ.. uuööh uuööh"

google

Jag har idag insett att pengar försvinner snabbare än man hinner säga "kontoutdrag".
Jag borde söka till lyxfällan eller något för att lära mig planera min ekonomi. För räkningen jag betalade in idag skulle jag tex kunna köpa en ipod istället. Om jag tänker på det så här i efterhand hade det varit ett självklart val. När jag stod i Sthlm i mitten av juli tyckte jag ju självklart annat.

Men det är inte mkt att göra. I brist på annat har jag roat mig med google. Sara förstår inte det roliga men jag älskar google o andra sidor där man kan hitta människor man vill smygspionera på. Dessutom har jag blivit en facebookfjant. Vilket inte heller är bra.

Tillråga på allt är jag dödligt trött fortfarande efter viss sömnbrist o andra diverse distraherande saker i helgen så smartast vore att gå o lägga sig. Vilket jag kanske bör göra, eller så kan jag ju sitta o fundera lite på Milton.

Jag kom dessutom på något av ett ganska internt skämt jag tyckte var jätteroligt. Det är så tråkigt när man inte får dela med sig av det roliga bara, spec eftersom att de andra involverade säkert inte kommer tycka att det är lika kul..


Imorgon blir det ev shopping i Sthlm, vilket fall ska det inhandlas ca 150 st ägg, massa mjöl, fil, vattenpistoler o dyl.
Kommer bli grymt på onsdag!

Fryst öl & powernaps

Jag vet två stycken som är väldigt bra på att sova, Jennifer & Sara heter dom. Jag har diskat, skrapat o stökat på som sjutton i köket, tittat på friidrott, städat och lyssnar nu på ganska hög musik. Människorna har sovit i snart 3 timmar!

Blev inte som det var tänkt igår, Stockholm sket sig vilket kändes supertråkigt. Vi visste inte vad vi skulle göra o nere på stan lyckades tjejerna övertala mig att blondera håret. Sagt o gjort, med 2 färger. En blond o en brun "återställare" om det första skulle misslyckas senare gick vi hem för att fixa håret. Ungefär i samma stund kom det på tal att åka ut till beachgrejen men vi färgade lkart håret först.
Totalt misslyckat! Såg ut som en majbrasa! Färgen räckte inte riktigt o 45 min innan taxin skulle komma slängde vi i min bruna färg. Jag han inte riktigt fixa mig alls.


Imorse luktade kylskåpet konstigt. Jag slängde in några öl i frysboxen för att snabbkyla igår o glömde bort dom. De hade svällt när de frös och spruckit. Fryst öl som "slush" dricka i hela frysboxen!

Så det har jag ägnat mig åt nu på eftermiddagen. Inte det lättaste att få bort.

Nu har Sarch pallrat sig upp så jag ska väl vara lite social...




"- What are you doing?
- neegerbollar!
- Wiernerbröd!"

Tcchss..

Ser inte ut som att det blir Stockholm ikväll. Skit tråkigt, det sket sig med vårat boende o det går inga tåg hem sent.
Hela grejen med den här helgen var ju att C skulle firas o när det inte gick igår var det ändå lugnt för idag.
Nu ligger paketen inslagna, både jag o tjejerna är döda och det börjar bli för sent för att åka upp o allt känns bara jättetråkigt.

Att jag sovit en timme imorse gör det hela inte till en bättre förutsättning. Tänkte lägga mig en stund nu för att se vad som händer sen. Kvällen är ett enda stort frågetecken för tillfället...



Segern är vår

Jag vann igår, det kändes bra. Mkt bra i stunden, frågan är om det är värt det?
Märks senare troligtvis.

Ikväll blir de förhoppningvis Stockholm om vi lyckas ragga plats att sova på, återkommer till den punkten!



"- Det är ett bi här inne!
- Ska vi inte bibehålla...
- Vi ska inte binda upp oss...
- Har du alibi?"
 

Smält

En lektion idag, då Gunnar är hemma med "lill-gunnar" så hade vi bara närvarokoll o sedan fick vi gå. Nödvändigt, mkt.

Eftersom att Sara hade körlektion senare fördrev jag några timmar på stan med Jenn o Camilla innan vi skulle in till Etuna.  Stekande varmt var det så vi köpte lite frukt o satte oss i Västerviken. Finns knappt mysigare då vädret är så här. Jag hade dock alldeles för mkt kläder på mig så jag satt i skuggan medan Camilla la ut en filt o stekte i solen.

Jag o Sara drog till Etuna sen på en snabbvisit. Var på jakt efter ett linne till helgen samt lite presenter. Lyckades tillsist hitta allt vad vi sökte och kunde efter några timmar åka hem, lite gladare, lite fattigare, mkt tröttare.

Har tagit mitt förnuft till fånga under kvällen o städat upp lite ytligt o diskat. Så att de slipper se fördjävligt ut här imorgon. Full fart hela helgen! :)



"- Tänk om de skulle bli nått fel med spåren o tågen skulle köra in i varandra...vilken jävla smäll det skulle bli!"

Du är min maan...

image246

Han kanske inte var lysande hela matchen, men han gjorde målet! :)
Hade gärna sett matchen på lördag men då blir det Stockholm av andra anledningar.

Har även under kvällen utvecklat en egen religion, Jenn tyckte att denna lät mkt bra. Den ska kallas Kimkeism och bygger i botten på säsongande, årejentalism, os-guld  och beslutsångset. Jag tänkte berätta med om den för Stefan på nästa religionlektion o höra vad han tror om det. Jenn tyckte att det var en bra idé..

Snyggingar

Jag har sett honom förut, det vet jag nu i efterhand när jag tänker efter. Han hjälpte mig med en skjorta en gång som pappa skulle få. Har dock aldrig tänkt på att killen ser riktigt bra ut. Det finns en konkurrens, kanske blir en vargfight såsmåning om? vem vet?

Ska inte skriva för mkt, för att slippa misstolkas. Men "Du är killen från...!" skulle mycket väl kunna upprepas under nya omständigheter känns det som. Halva inne? Har insett att en kille faktiskt ser jävligt bra ut trots allt, upptagen tyvärr. Men titta är ju tillåtet...
 Nog om det...

Imorgon har jag bara uno lektiono, tänkte ev dra till Etuna o shoppa lite sen. Kändes dock inte lika kul när jag insåg att jag inte får så mycket i lön som jag tänkt mig. Diffade flera tusen, mindre rolig överraskning. Men den kommer på fredag iallafall, tur är väl det.

Händer för mkt i helgen, hinner inte med allt som jag skulle vilja! Får lösas så gott det går. Kul ska vi ha iallafall. Återställa saldot på kontot...? ;)



"Jag vill inte ha nått man kan leva med, jag vill ha något man inte kan leva utan"

Walk a mile in my shoes

Idag har jag gått, helt seriöst, runt halva Strängnäs. Stadsvandring på skolan för att "lära känna" varandra bättre. Vi har varit nästan borta i Ulfhäll, borta vid P10 o snudd på uppe vid Vasavallen. Men det är sånt vi gillar på Europa, kamratskap och den s.k eurpoaandan (för att citera C: "Vilken jävla e-anda?"). 


image245
För två år sen var det vi som satt där... Genomblöta, ner äggade, med mjöligt hår och genomfrusna.
I år är det vår tur!


Jag, Tany o Jenn gick o käkade/fikade på Prinsen när vi var klara. Satt o pratade gamla minnen (minnesluckor?), skrattade o njöt i solen. Sara dök upp senare. Gick till Visholmen sen där vi tillsammans med många flera satte oss i en ring för att ha det första nollningsmötet. Kommer bli riktigt roligt, o det var kul att höra ettornas nervositet inför det idag.
Kommer bli skitbra!

 
Gick o solade efteråt, följde med Tany o Jenn till stationen och vandrade sedan hemmåt. Känns att jag gått alldels för långt i alldeles för platta skor. Nu blir det förhoppningsvis något bra på tv, äta upp det sista av mitt godis o sen en dusch. Imorgon börjar första "riktiga" skoldagen, min enda egentligen fulla dag. Ska bli intressant o se vilka som läser juridikprofilen.



Walk a mile in my shoes

Idag har jag gått, helt seriöst, runt halva Strängnäs. Stadsvandring på skolan för att "lära känna" varandra bättre. Vi har varit nästan borta i Ulfhäll, borta vid P10 o snudd på uppe vid Vasavallen. Men det är sånt vi gillar på Europa, kamratskap och den s.k eurpoaandan (för att citera C: "Vilken jävla e-anda?"). 

Jag, Tany o Jenn gick o käkade/fikade på Prinsen när vi var klara. Satt o pratade gamla minnen (minnesluckor?), skrattade o njöt i solen. Sara dök upp senare. Gick till Visholmen sen där vi tillsammans med många flera satte oss i en ring för att ha det första nollningsmötet. Kommer bli riktigt roligt, o det var kul att höra ettornas nervositet inför det idag.
Kommer bli skitbra!

 
Gick o solade efteråt, följde med Tany o Jenn till stationen och vandrade sedan hemmåt. Känns att jag gått alldels för långt i alldeles för platta skor. Nu blir det förhoppningsvis något bra på tv, äta upp det sista av mitt godis o sen en dusch. Imorgon börjar första "riktiga" skoldagen, min enda egentligen fulla dag. Ska bli intressant o se vilka som läser juridikprofilen.



Välkläddaste?

Det heter väl inte välkläddaste för sjutton? Mest välklädda säger man! Det finns ingen superlativform av välklädd!
Jag kan störa mig oerhört mkt på en sån liten felskrivning... Är väl inte gudinna själv på att formulera mig och skriva rätt men det är en annan femma... ;)

Första skoldagen idag, schemat är toppen och det här året ska väl inte vara så svårt att göra till ett bra sådant med så mkt fritid att hitta på roliga saker på.

Nollningen nästa vecka fick vi tillsägelser om idag, rektorn var inte nöjd med förra året. Att det ska va rått är ju grejen. Men men...

Stadsvandring imorgon, känns inte jättekul men det är alltid roligt att spana in de nya ettorna. Vissa är över förväntan faktiskt. Andra skulle man kunna förväxla med folk som gick i sjuan... Så det är en minst sagt blandad kompott..


"- Vad ska det där föreställa? En haj?"

Jenns söndag

~10,59: Jenn vaknar
 11,00: Ringer B, samtalet pågår 20 min
11,40: Kommer försent till solariet i Nykvarn där Tanya väntat i 10 min.
Jenn har dessutom kollat fel på öppettider så solningen får vänta till måndag 20/8
11,50: Ringer B igen, samtalet pågår över en timme.
12,36: Jenn tar emot intressanta bilder på sin vän B iförd mc-mundering
12,37-16,44: Jenn utformar ett mail och blir irriterad då det, när det är klart, inte går att skicka
16,45: Jenn loggar återigen in på msn, men tittar egentligen på Shrek med sin Pa
16,58: Hon känner sig "socialt/vänskaplig men lite skämstamt rolig samtidigt
 17,11: Går och äter mat
18,14: Stänger av datorn en snabbis
18,59:  Datorn måste vart trögstartad, nu har Jenn fått igång den igen. Går o tittar på Bachelor
19,02: Jenn lämnar datorn för tvn





Sista någonsin

Jag är inte lika sentimental som jag borde. Jag har insett att det här den sista dagen på mitt troligtvis sista riktiga sommarlov. Känns väldigt tråkigt, speciellt när jag inte vet vart sommaren tog vägen? Den smög sig tydligen förbi ovanför taket över pumparna på OK, helt osynlig o utan att jag fick ta del av den. Men nu ska det inte deppas för det.

Pappa åkte hem imorse, vi har åkt mc hela helgen. Lärdommarna av detta är att man bör tänka igenom sitt klädval, från topp till tå. Invändigt som utvändigt, det går inte att förmånga gånger säga vilken hjälm som ska följa med (om man inte vill riskera att se ut som globen, fast i svart...) samt att jag nog aldrig kommer bli en riktigt knutte.
Även om jag såg minst sagt rolig ut trots att jag försökte att dra ner på mc-stilen så mkt jag kunde....


Idag har jag städat, diskat och nu senast varit nere i centrum o handlat lite samt solat. Skönt. Ska ta en riktigt lång dusch sen, kika igenom lite kläder..Sen känner jag för att göra något. Är rätt rastlös..Vill umgås. Men jag har nog inget att hämta från favoriterna ikväll tyvärr..

Får se vad som händer, tjing tjing!




"- Jag brukar oftast vara sist från festen så det ligger nog lite i min natur att inte veta när man ska lägga ner"
Timbuktu, jag älskar Timbuktu


Det går bra nu

Jag fick skatteåtebäring idag, coolt. Eftersom att ja helt glömt bort det där så det blev en trevlig överraskning.
Att ja sedan får lön på fredag gör det inte sämre ställt på kontot. Jag säger som Petter..
 Det går bra du kompis, det går bra nu! :)

Enough is enough

Min pappa kommer alldels strax, han har kört mc ner hela dagen för att komma hit. Bett om att få komma sen i våras. Nu är han alltså snart här, min sista helg på mitt sista sommarlov.

Hade velat åkt till Etuna i helgen men jag får helt enkelt se en dag i Sthlm imorgon som ett rätt ok alternativ till det. Vi ska trots allt till Etuna nästa helg. Men efter den här helgen får dom hålla sig på avstånd ett tag.
Enough is enough. 9 veckor är för länge, I need some space!


Jag har hämtat ut körtkortet idag iallafall, vilket stök för att komma till de där jävla poststället!
Men, nu har jag det iallafall, det gamla Malin var Maestrokort & id från banken. Den nya har visa & körkort. Jag bara känner hur vuxen jag genast blivit, not. :P

Nu hörs motorcykeln komma nerifrån backen så de är bäst att ja avslutar.

Tjing tjing!



Back

Jag är tillbaka i Snäs. Känns mkt bra.

Tjejerna kom in direkt i tisdags kväll, vi umgicks o pratade långt in på natten. Igår åkte jag o Jenn till Nykvarn o hämtade bilen, där resten av dagen sedan tillbringades. Supermysigt! Jag körde hem Jenn på kvällen o åkte itllbaka o mötte upp Sara igen, vi gick o höll på att åka in till E-tuna i ren spontanitet men skippade det o tog några var på stan innan vi gick hem och pratade länge även då.

Idag har vi inte varit jätteaktiva, jag har bokat en klipptid, fått mitt körkort men inte hämtat ut det då det ska hämtas långt ut åt helskotta vid dammvägen... Superstörande. Hoppas att pappa kommer hit imorgon i tid innan dom stänger så att vi kan åka dit o hämta det så slipper ja ta bussen.

Pappa kommer nämligen imorgon, ska vara här i helgen så det blev inte Etuna som planerat. Men bättre den här helgen än nästa. Nästa helg blir  "guanabana".
 

Jag o Sarch ska käka snart, sen ska jag försöka hitta mig ett jobb här nere.. Annars kommer ja sitta sjlv på helgerna framöver. Så det ska bli jakt till veckan. Skriva ett cv ikväll så pappa kan skriva ut det..


Adioos

Meep meep

Har kört ganska mkt bil idag, men jag anser mig själv ha tillåtelse av det efter omständigheterna. Dels måste körkortet firas, sen åker jag faktiskt ner till S-näs imorgon igen o då har jag inte tillgång till  vår bil längre.

Kom från Mattmar då Jonna precis kom från jobbet, körde hem henne o åkte en stund senare in till stan för att lämna lite grejer till brorsan. På vägen var jag o Jo supergangsters o genom en mkt vältänkt plan pallade vi jordgubbar på ett stort självplock. Åkte in till stan, sprang in med grejerna till Pär, åkte ut på Frösön en sväng o för att skryta för Nicklas om den lilla papperslappen. Fick prova ett gitarr-tvspel som det fanns delade meningar om ;)

Körde hem sen i mörkret, gick bra faktiskt. Känns faktiskt över förväntan med körningen. Så jag hoppas det går lika bra i Snäs sen också om jag nu ska låna någons bil där nere.. :P

Imorgon är jag tillbaka, ska inte upp hit på väldigt lång tid o det känns mkt bra. Jag är redo att lämna min plats som Stockholmare i Norrland för den som norrlänning i söder!


"- Är det OK?
- Nej.. de är Q8!
- Bäst för dig det, annars får du Shell!"

Success!

Varit så jävla nervös så länge, men stenhård som jag är höll jag nerverna på plats, glömde bort att handbromsen kanske bör ligga i när man ska testa om den fungerar o diverse småsaker som gjorde att det inte kändes bra alls.

Men jag har nog aldrig känt en lättnad så skön som när gubben sa "Jaa... körningen är godkänd.."
Jag är så jävla bra!

Ute o kört syrran nu (mina töntsyskon har inte detta snygga lilla kort ngon av dom ännu..) o brorsan ringde precis efteråt o ville ha leverans av kläder in till stan. Åker troligtvis in dit senare ikväll om Jonna är på.


image244


Weheeey :)


(jag har förövrigt precis packat ner 14 par skor i min resväska... :S )

Alla medel tillåtna

Jag är desperat. Helt desperat. Jag tänker ta till alla medel för att komma från Järpen som en glad männsika om två timmar. Om jag misslyckas kommer det antingen flöda av hatiska inlägg här eller eka tomt, de får tiden utvisa.

Jag ska charma den där gubben på alla sätt jag kan. Försöker se vuxet buisnessklädd ut, men ändå inte vara over the top, jag ska sminka mig men bara neutral. Sen ska jag försöka komma ihåg hur man manövrerar den där töntiga lilla volvon också.

Återkommer gott folk, jag återkommer!

It's alot of shit in the forrest!

Jag har huvudvärk, parkerat säkert 10 gånger uppe i Åre och borde börja packa snart. Eller tvätta iallafall. Mitt rum ser ut som ett bombnedslag o smutstvätten ligger överallt. För att slippa göra det imorgon borde jag använda städning som ågon slags terapi nu... Så får det bli...

Jag träffade älgen Beppe imorse förresten!

image243

Min man

Läste på aftonbladet att min framtida man sköter sig dans le France. Han är för gullig.

image242

Försöker få kontakt med bävern utan resultat. Fick istället precis sms av en gammal klasskompis som knappt hälsar på mig när vi ses. "Hoppas hon ska åka hem snart, sommar nog snart. Men orkar du följa med mig till raggarn?". O några sekunder efter "Hej, råkade visst skicka fel. Ha det bra." Ha det bra du också, jag ska försöka anstränga mig tillräckligt mkt för att öppna munnen o säga hej nästa gång vi ses.

Gårdagen

Det blev som jag trodde, gårdagen blev mkt lyckad. O jag har sovit alldeles för länge idag. Lämnade telefonen där nere igår, vilket var ett rätt smart drag tror jag då jag hade fått både samtal och sms nu på "morgonen".
Måste ringa upp o kolla vad A-L ville, hon visste att jag skulle ut så troligtvis var det något viktigt.

Kvällen igår var hur som lyckad! Började dricka lite hemma hos Jonna, fick skjuts in till Frösön o jag hittade efter lite strul ända fram till blomstergatan 18 där vi nästan direkt fick skjuts ner till Frösö strand. Jag o Jonna blev "eldfixar & passa-öl-ansvariga" och lyckades grymt bra med elden måste jag själv få säga.
Hurvida Jonnas skor o min väska sedan passade in i miljön är en annan sak...

image241


Kom mer folk efter ett tag, vissa modigare än andra, haha o det blev rätt trevligt. Vi började gå in mot  stan och kom på in Marité vid 24..Börjar dansa och sedan ser jag till min glädje att marmelad ska spela :) Så det blev 2 roliga timmar bladndat med bra musik i olika genre, tequila och whiskey.

Blev flera igen efter vi kommit ut från Marité, började gå mot Frösön igen, sen splittrades gruppen lite, några kom till och tillsist satt vi på en trottoarkant i brist på vetande vad vi skulle göra. Då avslutades kvällen med att vi tryckte ihop oss, 2 stockholmare, 2 brassar o en jämte i baksätet på volvon och åkte sedan en livsfarlig färd hemmåt.


Idag kommer nog bli en seg dag, ska väl köra bil så småningom men efter infon vi fick på halkbanan ang alkohol o bilkörning vet jag inte när jag vågar börja. Jag har kommit fram till att jag nog nästan aldrig haft en "dagen efter dag" ensam. Jag vill inte berätta om vad som hände igår för mina föräldrar, jag vill vakna med folk på min soffa lika trötta som jag, när alla väl vaknat ställa frågan "ska vi ta en räkmacka?".. Jag saknar det.. Skit mycket faktiskt. På tisdag kommer jag tillbaka. O den 25 ska ni ligga som små avslagna sillar på soffan, så lovar jag att ni ska få hur många räkmackor ni vill... O vet ni? Jag har tillomed lyxat till det med att beställa hem O'boy..


"- Irländsk julafton, norsk fylla, jämtländsk grillfest...det finns många namn!"

Nu ska det firas!

Jag har jobbat min sista dag, även fast 8 veckor gått stört fort är det otroligt skönt att det är över. jag ska hålla mig så långt borta från atg o svenska spel så länge jag kan!

Ikväll ska därför min otroligt långa ledighet (hela 9 dagar..!) firas! Solen skiner, jag är på underbart humör och fast jag inte vet vart vi ska sova/hur vi ska ta oss hem känns det som det kommer bli en alldels fantastiskt trevlig kväll. 
Ska upp till Jonna nu o sminka/göra det sista o dricka lite, sen bär det av in till Ösd och Frösön där det tydligen ska vara lite chillin grillin. Därefter besöks slutstationen på planeringen; Marité.  Vi vet inte riktigt vad som händer efter det som sagt, men jag säger som världens skönaste Timbuk:

De löser sig, de gör det alltid, det kommer fixa sig till slut...

Hoppas ni får en trevlig kväll, det tänker jag ha! :)

So long suckers!


"- Är det den gråa bilen?
- Den är grön!!!"

Snart slipper jag det här

Om det är något som jag blir så ofantligt arg på varenda gång jag är här uppe är att det inte går att ta sig någonstans!

Problem är aktuellt, inte för första gången den här sommaren, imorgon. Jag o Jonna tänkte dra in för en sista kväll ute i Ösd innan jag åker söderut igen. Men vi tar oss inte hem, har inte jättemånga sovplatsalternativ och första bussen hem på lördag går på eftermiddagen. Vi har alltså ett rätt stort problem här. Allt känns som ordnat (el inte ordnat...) i sista sekund och jag jobbar 8-16 imorgon. Bäddat för kaos...

Därav borde jag gå o lägga mig nu... trist att jag har så otroligt massa trevliga människor att snacka med på msn att jag, om ja känner mig själv rätt, kommer sitta uppe en timme till..vara död på jobbet imorgon o glömma massa viktiga saker redan från början..


det blir nog en underbar dag...!

Vetande

För många vet för tillfället. Känns inte bra alls. Gick skit ikväll också. Kommer nog gå åt skogen alltihop..

Var på kalas i Nälden ikväll. Min kusin Olle fyllde 6 år. Så himla söt. han ville ha våfflor till middag men valde även surströmming eftersom att hans storebror älskar det. Så för att göra honom glad valde han två maträtter. Alla anadra tyckte tydligen bättre om surtstömmingen. För det var bara jag o Olle som satt där sen med sylt o grädde o smetade ihop dessa på våfflorna. För jag har mitt glada barnasinne kvar, säg har du ditt glada barnasinne kvar?

Jag kände mig verkligen som Malin, 6 år igen. Åt "barnmaten", drack saft istället för kaffe osv. Men, jag tar det så länge jag slipper surströmmingen... ;)

Jag känner en båt

Blev en spontanmiddag på sö-sia idag efter en stekt dag i bil på stadskörning i Östersund.

Frida o gänget skulle käka där nere, så vi var inte sämre än att packa ner våra grilltillbehör o ta taxi ner vi också.
Efter maten skulle Micke, Monica o Frida ut med båten, så jag hängde på. Det blev en sväng upp till Järpen och när vi kom tillbaka plockades ringen fram.

Hej vad det gick! Otroligt roligt o som vi skrattade både i båten och när jag själv låg där o studsade! Skitkul och inte alls så kallt som jag trodde i vattnet. Klarar mig förhoppningsvis från vidare förkylningar.

image240
Frida har stil på ringen ;)

Det var en trevlig kväll som höll på att sluta som alldeles för många andra kvällar på sista tiden. I lösviktsgodishyllan på OK, dock lyckades jag hålla mitt förnuft under kontrollerade former, gick hem o tog ett äpple och ska nu ut och rasta vovven. Känns bra.

Imorgon har jag dubbellektion på körskolan, men de spelar inte så stor roll längre. Skulle ju bli skitväder igen nu... Barnkalas imorgonkväll också. Känns som jag är fullbokad fram tills jag ska ner. O jag borde boka biljetter.. "/



Skräckslagen

En vecka.

Om en vecka vid den här tiden är jag nog gladare än jag någonsin varit, eller så jävla arg och besviken och anser hela sommaren bortkastad. För det kommer den verkligen vara om det blir så.
Men det ska det inte. Om en vecka ska jag vara så jävla tokglad så varenda människa jag känner ska få reda på hur glad jag är. Hoppas jag.

Men jag är så jävla rädd. Så otroligt rädd att misslyckas.


Jag förblir barnlös

Som det känns just nu skulle jag kunna sterilisera mig. Inte en endaste liten del av mig vill ha barn. Speciellt inte efter natten som gick. Det var ju fredag igår, o de som inte jobbar vill gå ut. Jag jobbade, syrran o Fredrik jobbade inte.
Jag ställde upp på att sova uppe hos dom för att hålla koll på ungarna som hade lagt sig vilket gick bra fram till jag själv skulle sova. Då vaknade först Ella men somnade om rätt fort. Tacksam för det. Problemet är det lilla livet Viggo. Han satt o skrek i sängen nån minut innan jag gick upp, eftersom att jag blivit tillsagd att "vänta o se, han drömmer konstigt ibland" eller nått..

Jag försökte med nappar, gosedjur, speldosor o vyssningar o hyssningar. Tillsist somnade han om. Jag skyndade mig tillbaka till sängen o la mig o hinner nästan somna in sådär riktigt skönt då barnet vrålar för full hals igen. Så det var bara att ta om samma procedur igen, tog dubbelt så lång tid den här gången dock.

När jag sedan smyger ut ur rummet ber jag till högre makter att han ska fortsätta vara tyst, tittar på klockan o ser att jag ska öppna på jobbet 4 timmar senare.. När jag sedan vaknar har jag försovit mig 30 min o får väldigt bråttom till jobbet...

Behöver jag säga att det varit en otroligt lång o jobbig dag?
Nu ska jag sova en timme för att sedan storstäda hela huset innan päronen kommer hem...

Paparazzia

Åkte in till stan tidigt imorse för att köra halkbana. Var ganska nervös när jag insåg att jag inte visste om man kunde kugga. Fick dessutom representera körskoleeleverna i "stickprovet" för "manövrering av bil". Gjorde mig inte mindre nervös..

Träffade inne på genomgången en trevlig tjej och vi bestämmer oss att köra med varandra. Tanten som höll i det hela hade andra planer. Kändes inte jättebra då, men hela gruppen var jätteschysst o killen jag körde med hela tiden sen var supertrevlig så det blev bra iallafall. Hade riktigt roligt ute på banan!


Väl på jobbet sen kommer vi till det intressanta nr 2 för dagen.
Jag har börjat blivit ett fotoobjekt! Den annars trevlgia 90an trycker upp en kamera i facet på mig när jag som bäst står o knappar in läsk el nått annat oviktigt. 2 gånger i rad! O äcklet hotar med att lägga upp de på bilddagboken.
Jag ska minsann komma på något sätt att hämnas.. plantera diesel i hans bensin eller något annat farligt..
ingenting ska upp på bdn här inte.. Inte på mig och på hans iallafall...


Jag har suttit i telefonkö i över en timme nu... Jag borde uppfinna en egen kö..

Täppt

Idag har varit en bedrövlig dag. Inte nog med att min "titta på film ensam o käka godis-myskväll" igår blev till någon form av "halvdjupa samtal in på småtimmarna-kväll" o jag inte kom i säng förrän halv fem imorse, jag är helt jävla dunderförkyld!

Mitt i min feberyra har jag dessutom snackat med mamma i telefonen o försökt få henne att lösa mina problem inför imorgon. Jag ska trots mitt tillstånd, ta mig in till Ösd på något sätt, göra den där halkbanan (som jag insett att jag inte har en aning om vad det innebär?) och sedan få skjuts hem för att börja jobba o stänga macken.
jag tror att mamma föreslog massa konstiga människor som skulle kunnas tänkas hämta mig. Skulle nästan hellre lifta hem.

O jag vill inte jobba mer nu. Jag mår faktiskt inte bra. Men nu när jag blivit "vuxen" får jag höra vad karrensdagar osv innebär, o inser att jag nog bör gå att jobba ändå. Jag ska ta vara på skolans "sjukanmälningssystem" riktigt väl det här sista året.. Karrensdagar suger..