Spontan shopping

Idag hade vi en lektion. Eller inte ens lektion, utan en 45 min lång föreläsning om utbytesstudenter o hur det är. Lät jättebra och var jätteintressant fram till ungefär halva föredraget gått o gubben säger att de går bra att söka om man är född mellan 90-92. Kändes rätt bortkastat att alla vi var där då 2/3 av typ 100 i Djäkne var för gamla.

Hade körlektion sen, gick bättre idag än de andra gångerna så de kändes väl rätt bra. Fick ingen lunch sen, tjejerna skulle gå börja äta medan jag körde o eftersom att skolan avbeställt vår lunch var dom de sista från Europa som fick mat. Vilket betydde att jag fick åka till E-tuna p tom mage för att sedan köpa en sallad med grillad kyckling på Subways.

Blev lite shopping trots att vi inte var där överdrivet länge. Vet inte om det är bra egentligen, har gjort av med för mkt pengar på sista tiden men jag gillar att vara spontan o skyller ifrån mig med att säga att jag får passa på då jag kommer få tillbringa flera månader i skogen i sommar så. Bäst att passa på. Tänkte köpa en väska men förståndet sa ifrån, trots att det var väldigt fin. Blev en klocka, klänning, smink o underkläder istället.

Kvällen ska ägnas åt att skriva klart min svenska uppgift, de sista för den här terminen att lämna in, otroligt skönt. Efter redovisningen imorgon ska jag bara dubbelchecka att jag har bilderna ja ska lämna in färdiga sen är jag klar.

Imorgon är det redan fredag, känns grymt bra då början av veckan gick otroligt segt. Blir utgång med tjejerna, förhoppningsvis blir vi 4.  

 Imorgon får jag hämta ut mina skor förhoppningsvis! :)
 

"- Tåg mot Kolbäck, Sala o Västerås står nu inne på spår 3
- Jahaa, o vem faan bryr sig?"
 





"Soco Amaretto Lime - Brand new"
- We're gonna stay 18 forever,  so we can stay like this forever
And we'll never miss a party, because we keep them going constantly

Klick klick

Man kan få tag på så otroligt mkt inom några sekunder på internet. Det är alltså enligt mig en mkt bra påfund. Dock är det nästan farligt hur lätt det är att hitta fina skor. Speciellt då jag precis blivit medveten om att jag fått in lite extra pengar på kontot (som ska gå till körkortet...).

Även om det är med en smula ångest för att pengarna går lite för fort. Så är jag himla glad över att jag trots allt beställde
dessa skor. Har faktiskt tittat efter ett par liknande i över ett år, o mina andra "hela" (icke öppna) skor har precis slitits sönder.. O dom var billiga. Så jag anser det som ett mkt bra köp. Hoppas att dom passar också.




You don't really love me
You just keep me hangning on


Europakampen

Nyss hemkommen från en dag på IP, riktigt trevligt trots vädret faktiskt.
Klassen skötte sig helt ok, Pontus o Sofie knäckte båda två på 100 meter så de blev en dubbelseger för oss där. Kicki slänge iväg spjutet 22 meter vilket var lysande även det.

Jag var lite smått efterbliven vid höjdhoppet men trots detta tog jag mig över 120, inte jättebra medtanke på att vinnaren i damernas tog 135 o killarna tog 170. Men men.

Jag har precis kollat några sista minuten resor o insett att de är så Sjuukt billigt just nu. Så om någon vill åka med mig tvekar jag inte en sekund på att få halsfluss nästa vecka o dra till varmare breddgrader en vecka innan skolan slutar. Nån som nappar?

"- Fatta Kajsa.. hon hoppar ju typ.. så häär högt..
- Kajsa?
- Jaa..Bergqvist?
- Vilken klass går hon i?"

Full av överraskningar

Jag slutar aldrig förvåna mig själv.  En rätt skum dag har detta varit. Jag har genomlidigt terminens sista matteprov. Gick inte överdrivet bra. Fick dock en ny uppgift i samhällen. Vilket gjorde de flesta rätt pissed off.

Jag hade ingen aning om att jag var så dålig på att köra bil, just nu känns körkortet långt borta o jag kommer nog få boka några fler körlektioner än jag tänkt mig.

Åkte till Mariefred på bildlektionen o kollade på en utsällning på grafikens hus, jag o Ojeda skulle hem med den första bussen men blev bortlurade av Sara o fick åka över läggesta/åker istället.

Handlat massa frukt, skrivit samhälle o tänkte nu ev laga middag. Är inte spec hungrig dock men tagit fram mat ur frysen så jag borde väl. Otroligt skönt med en slapp kväll. Imorgon kan ja dessutom ta sovmorgon, behöver bara gå till IP, idrottskläder spart dessutom tid.

Något annat som överraskar mig är den totala bristen på saker jag verkligen längtar efter. O nej, jag vet inte vad för mönster som skapades i lördags. Jag hoppas dock verkligen att det är tillfälligt.
Hoppas på vädret till helgen, blir en förhoppningsvis väldigt soft fredag isåfall :) Chillin' grillin'

Så, jag ska chilla ikväll.. Så skönt :)

"- jag ska bara gå o hämta mer mat..
- ska du ha mer?!
...
- han sa att jag såg ut som 22!
- men du ser ju gammal ut!"

Screwed

image210

Jag är SÅ körd imorgon....

Logaritmer

Jag har tappat alls lust o glädje jag någonsin känt för matte. För faktum är att jag tyckte att det var ganska roligt förut. Fram till i höstas ungefär.

Just nu är det verkligen slutspurt på hela skolan. Helt sjukt att vi slutar nästa fredag, inte många vanliga skoldagar kvar. Jag hoppas verkligen att jag klarar provet imorgon annars blir det omprov för mig, vilket jag inte är peppad alls för.

Borde dessutom beställa biljetter upp, vill inte alls o ska försöka vara här så länge jag kan. Trots att vissa tycker att jag borde komma hem till fredagen den 15e. Vi får se, troligtvis inte.

Nu borde jag återgå till logaritmlagar & exponentiella ekvationer. Det är nästan skrattretande vilka tal jag sitter o räknar ut. O hur bra vissa KF:are kan det trots att de måste vara ett bra tag sen de gick igenom det.

Vissa har lättare för matte 'än andra helt enkelt...men, "de är nollorna som räknas"


 

En lördag

Vi kom ut allihopa igår, helt otroligt. Jag hade koll på väskan, alla leg med dit, alla leg med hem. Vi lyckades till och med hålla ordning på mobiler, nycklar, bankkort o pengar. Vilket om man ser till förra veckans allmänna bortappande av saker är något av ett omöjligt uppdrag.

Hade god tid på oss, vilket var skönt, tjejerna körde en runda vattenfall utan mig vilket resulterade i att vi kom i diverse skick när vi skulle in sen.




Väl där inne var det en mkt blandad kväll. Vet inte riktigt vad jag ska säga. Vi missade skjutsen till Björsund och blev kvar, slutade med att jag o Sara kom hem 8.30 imorse.

När vi sedan vaknade runt 13 gick vi ner o köpte sallad/salami+brie ciabatta på Prinsen o satte oss på en filt nere i parken vid hamnen. Sjukt mysigt. Satt o snackade igenom gårdagen o kommande helger.

Nu ska jag försöka göra mig själv levande igen. Kanske även försöka sitta åtminstone en timme med lite logaritmer och dylikt. Ett prov o en inlämning kvar. Den här helgen finns det också något att fira.. ;)


"Det går i slowmotion.."


Bryta förbannelsen?

Ikväll får vi väl se om förbannelsen bryts?

Who knows, vi har kul nu iallafall, vissa är mer påverkade än andra. Jag är inte en av dom.. ;)
Återkommer om fullständig rapport imorgon.



39491-208


Next up: BK

Utgångsförbannelsen

Först skulle vi till Sthlm, det sket sig.
Spontan skulle till E-tuna, det sket sig.

2 gånger om...
Vad är det för förbannelse över oss egentligen?
O varför i hela fridens namn är alla med körkort så upptagna och "icke-skjuts villiga" jämt?


Ser ut som jag får en välbehövlig hemmakväll + sovmorgon imorgon. Hur sjukt tråkigt det ens känns att sitta här.
Får väl hoppas att det blir roligt imorgon iallafall. Jag vill inte ha en katastrof helg till.


" - Grå kofta, under Nilson, nu!
- Oooh
- Jag tycker han till vänster ser rätt fräsch ut
- Neej, han ser ut som en smalare kopia av X
- Smaalare?!"

(10 sek klargörs det att det är X)

Dödstrött

Jag är helt fullkomligt slut. Har ingenting att plugga ikväll iallafall, vilket känns skönt. Borde egentligen plugga matte men de får offras en dag i helgen till det. Behöver vila upp mig lite idag.

Lägenheten behöver städas dessutom. Dock har det gått så långt att jag inte vet var jag ska börja. Att jag känner mig lika livlös som ett lik är ingen fördel heller. Men får göra de bästa av situationen...


Har haft både sista engelskalektionen (sista lektionen med Kjell överhuvudtaget, kändes lite skumt..) och sista Inteklektionen idag. Ändå är det 2 veckor kvar. Jag älskar alla friluftsdagar, ledigheter m.m. som kommer framöver. 
Hoppas inga otrevligheter dyker upp på geografin el samhällen imorgon. Isåfall är vi klara för i år efter matten o svenskan nästa vecka. Vore underbart.

Blir antingen shopping i E-tuna o chillkväll imorgon, eller en sväng till Sthlm för utgång. Har inte bestämt mig vad dock, ska snacka ihop mig med resten ikväll. 

Hade körlektion idag också, gick ganska bra. Är inte van att köra bensinbil, eller deras bil överhuvudtaget.. så blev väl lite för höga växlar  ibland... annars så ;)

 

Sommarkung

Okej, jag kanske är en nörd, men jag tar det.
Fastnade vid ett program där Per Gessle intervjuades precis. Det är sjukt vad den människan är svensk sommar.
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva men. Tänker på vår kväll i Norrköping, bearnaisesås-sången o allt annat den och alla andra sommrar. Går det annat än att le?

image207


Slutspurt

Det känns ganska bra nu. Jag skrev provet imorse utan hjälp från de i a-klassen hade det nog inte gått så bra som det gick. Jag blir förvånad om ja inte blir godkänd, även om ja inte satsade på ett lågt betyg (snarare väldigt tvärtom) så orkar ja inte mer nu o är glad om jag slipper göra om provet.

Jag o Sarch gick o fikade efter skolan, fick sluta tidigt på svenskan o hade två timmar att fördriva innan vi skulle lämna den nya dörren på orienteringstugan så det fick bli tid på Prinsen för att diskutera varför vi blir iriiterade på varandra under speciella omständigheter, ofta sena helgkvällar.

Mkt trevlig fika i solen, skönt med bättre väder nu, haft shorts hela dagen idag. Hade inte tyckt att det varit för varmt med längre byxor iof, men. Grejen räknas.. ;)


Ikväll är de massa bra på tv. Riktigt att på min hyresvärd som plockar bort kanaler ur "sortimentet". Jag missar fotbollen ikväll, men får åandrasidan se massa bra på 3an. Så jag borde börja med de jag ska göra till företaget nu. Är verkligen slutspurt. Nedläggningen är nära, på fredag finns det förhoppningsvis inte mera. Innan dess ska dock årsredovisning o en rapport över företagsåret göras, samt hållas bolagsstämma.

Så de är lika bra att börja på en gång. Bara ett prov o en inlämning kvar efter det här, sen har jag sommarlov! :)



Your ex-lover is dead - Star
I'm not sorry there's nothing to save

Just my luck

Jag o Sara var ganska duktiga idag, pluggade faktiskt lite när vi satt på biblioteket med intek, dock är jag så skoltrött nu att jag inte vet vad jag ska göra men. Misstänker att det bara är att hålla ut.


Fick brev från OK idag, mitt schema bla. jag bad en bön att jag inte skulle jobba sista helgen i juli men. Varför inte tänkte tydligen chefen, jag är uppsatt på sämsta tänkbara tider ons-söndag. Veckan innan är jag dock ledig 6 dagar i rad. Varför i hela friden kunde inte det vara en vecka senare?

Jag måste ringa henne imorgon o be om ledigt tors-lörd iallafall. Jag vet inte vad jag gör annars. Jag står inte på en bensinmack i Mörsil den helgen. Det gör jag bara inte...


Hittade iallafall en jacka idag som jag ska köpa imorgon. Finally. Hade helst velat ha en beige men när man hittar en som inte är för kort i armarna är det bara att slå till innan den försvinner. Så nu är den undanhängd i tryggt förvar tills imorgon.


Ikväll ska jag råplugga igen. VIlken fin rutin jag börjar få på det här..


Over and out


Ibland är jag bra :)

Ibland är jag bra. Idag är en sån dag. Jag klarade Org-provet imorse med största sannolikhet (konstigt vore det annars) och efter att mått illa hela dagen så klarade jag sedan teoriprovet! :)

Sån lättnad. Gick förbi på körskolan direkt så att ja inte tappar bort pappret (som vissa andra... ;) ) och fick då en otorligt sexig tröja av Maggan. "Vi vill ju visa att vi tycker att ni är duktiga" var hennes kommentar. haha.




Jag har även hunnit med att käka en mkt god kycklingsallad på Prinsen idag, insett att ja aldrig kommer bli ett fan av Eskilstuna ( o framförallt inte lära mig hitta där...) o sympatiköpt biljetter för 200:- till på lördag. vet inte vad jag ger mig in på med det får jag nog reda på inom en snar framtid.


Det tråkiga nu är att jag fortfarande har massor att göra. Dock har jag nog gjort terminens sista prov om lite drygt en vecka, även om de är 3 kvar att avklara till dess känns de mkt bra. Snart sommarlov.

O jag fick reda på idag att ja kan stanna här längre, känns ännu bättre, behöver inte börja jobba/gå intro förrän 18e:D


Det går bra nu:)

Can't say I'm sorry

Mellan intensiv studerande av organisationstyper o vad som behövs i ett företag m.m. har jag hunnit fundera över de gångna dagarna.

Slutsatserna av detta funderande är:

 - Jag borde lyssna på Jenn oftare när jag druckit
 - Jag borde lyssna till min inre känsla mer än att vara impulsiv
 - Jag borde balansera "prata för mkt/prata för lite" till rätt tillfällen, senaste tiden har det blivit tvärtom
 - Jag borde sluta analysera och bry mig, känns bättre nu än förut. Om jag bara sluppit måla upp en bild av något jag inte anser mig vara

Nu tänker jag lägga den här helgen bakom mig. Nästa helg känns de förhoppningsvis bättre. Då tänker jag fira att företaget (förhoppnigsvis) inte finns mer.


Törnrosa

Jag sov 18 timmar igår/inatt. Helt sjukt. 18 timmar i sträck. Har nog aldrig varit med om liknande tror jag.
Det värsta är att jag fortfarande känner mig trött. Men, nu har jag en del annat att göra så jag får väl försöka hlla mig vaken trots att x & y människor, ledare och olika typer av ledarskapsformer inte är det intressantaste i världen. Det är tragiskt att ja troligtvis kommer få bättre betyg i tyskhistoria än org&led.

Men just nu orkar jag faktiskt inte bry mig, så länge jag inte kuggar i tuna så tar jag ett ig på orgen...

Flopp

Gårdagskvällen blev en total fet flopp. Vet inte i vilken ände jag ska börja men ett sumpat leg, snudd på sumpade lägenhetsnycklar och 500:- på vift fram till imorse. Dessutom fick vi lägga pengar på en taxi hem utan att ens ha kommit in på krogen.

Jag är dessutom mindre populär hos mina grannar än nånsin, spillde rödvin på mitt nyinköpta linne (nån annan lyckades spilla på mitt vita soffa o matta...) och dryga samtal och youtubefilmer till 4.30 (no offence).

För lite sömn och ingenting blev som det skulle. Det är nog inte meningen att vi ska ut tillsammans i Sverige.. Det går emot oss iallafall. Får väl hoppas på nästa helg el nått. Kanske blir både fre/lörd isåfall. För att fira att ytterligare en cp-vecka är över.

Nu ska vi ner på stan o käka nånting. Ibland undrar jag varför jag bor så långt bort ifrån maten....
Stockholm ikväll för att kompensera också. Hoppas det blir bättre.




Mr F är hängd


----

Alla de som någongång sagt att ja bara handlar svart, släng er i väggen. Dagens inköp skulle räcka som knallig färg i ljusår framöver. Undrar bara om detta är ett lika "lyckat" köp som "Carolalinnet" eller om jag faktiskt kommer använda det.

Mascaran visar annars att jag är drottningen av felköp. 3 av mina 3 senaste har nämligen varit fel. Good job.


Utgång ikväll, nu blir det duschen!


Fyllekossa


image203
Jag måste bara lägga upp den här bilden, Fyllekossa ;) ♥


Sentimental

Jag trodde att jag hade lagt upp min sista hästbild på nätet för typ 5 år sen. Men efter Mlis "nyhet" nu ikväll blir jag lite sentimental, tänker tillbaka och känner mig tvungen att lägga upp den här bilden eftersom att jag faktiskt hittade en bild på nätet.



Rellems (Bilden är lånad av okänd människa, tack för lånet..)


"De eviga gröna ängarna" kommer bli bra. Glöm inte moroten Mli! Sov Gott


Scary

En läskig gubbe ringde mig nyss. Jag har avregistrerat mig från filmcafé nu. Jag tänker nog inte så långt alltid på allt jag skriver upp mig på...

Hoppas inte att han har sparat mitt nummer.

Music

image199

Upp på tå

Nationella prov i engelska imorse. Gick åt helskotta. Tacksam över Sarch under snacket efteråt ;) Tur att vi har varandra ;)
 
Efter provet hade vi vår sedvanliga håltimme. Längre än vanligt idag dock. Så mellan 11-14.25 fördrev vi tiden på bl.a. banken, vasa, omkringvandrandes o tillslut sittandes på artestrappen tills bilden började.
Jenn åkte hem eftersom att hon inte mådde bra :(

Vi han göra mkt på lunchen. Jag har dessutom stört mig mer än någonsin på en människa idag o börjar förstå vad folk menar. I övrigt är helgens planer igång. Vi diskuterar ons & fredag el bara fredag. Var o hur vi ska hem. Livet blev visst inte så mkt lättare.. :P

Dessutom sitter ja o panikar över min svenska som ja totalt kört fast på. Har skrivit över en sida men inte fått fram någonting de ber om i ujppgiften, o jag vet inte hur långt det får vara heller. Så de känns skit. Trafikskolan idag gick inte heller bra. Får inte glömma böckerna till proven imorgon..






image197



Om jag klarar de kommande veckorna utan en sammanbrott av stress är jag stolt över mig själv.'

Ge mig sommarlov!


Don't let the world let you down

Berlin var ett välbehövt break. Nu är det tillbaka till verkligheten. Tyvärr.
Jag vet egentligen inte hur det ska gå till att fixa de närmaste veckorna. Får se ljuset bortom de 3 kvar varande. Se de 5 dagarna av ledighet innan jobbet börjar.

Fick mitt lönebesked idag iallafall, kändes bra.

Fotboll på lötgärdet idag, mkt roligare än jag förväntat mig, trots Saras diss av min teknik under "klockan" och diverse kommentarer som kunde missuppfattas. "Mellan Malins ben pågår spel" (what?)..

Även kollat på en kameror idag, måste lägga upp nån typ av budget för att se hur jag ska göra. När jag hinner. Kvällen ska nämligen ägnas åt svenska o körkortsteori o första hand. Vad jag vill att de ska bli juni..



"- Vad ville du göra om?
- Dig!
- Men... du skulle ju inte säga nått!"



Juni, juli, augusti, allt blir lite lättare då

Back from Berlin

Jag har kommit hem från den roligaste veckan hittills i mitt liv. Många andra veckor har varit väldigt roliga dom också, men det här slår allt hittills.

Vet egentligen inte vad jag ska skriva för att få med allt, men över 100 pers, tillsammans på ett hotell, stark gemenskap och billig alkohol får säga det mesta.

image196
 Alla 05'or

Vi sprang hem varje kväll, kom försent vissa gånger, bröt utegångsförbud, bjöd lärarna på champagne sista kvällen, fick upp Lundgren på bordet, spelade sönder Carola o Boten Anna (som nu spridit sig till Tyskland), drack champagne i vippen på Hard Rock Café, dansade på en klubb belägen på 12e våningen mitt inne i city sista kvällen, kom bakis till muséer flera gånger, blev avslängda av tunnelbanan för att vi sjöng för högt... osv osv..

Var helt underbart och aldrig har det väl känts bättre o mer passande att sjunga "Thomassången".
 Resorna gör Europa oslagbart.. Något sjukt roligt var sista kvällen efter buffé o slasakurs då nästan alla 100 bestämmer sig för att åka till Potsdamerplatz och beger sig till U-bahn, glada och sjungandes. Kicki träffade där en tysk som frågade om vi var från Sverige. Ryktet gick tydligen att det var 100 svenskar i stan som hade "lite roligt".
Det säger en del tror jag.

Håller på o att dela bilder med folk nu, lägger säkerligen upp flera eftersom.



"Bättre att kissa i sängen än att kissa på en neger"

Here we come!

En vecka, en jäkla massa sköna människor, ett efterlängtat break.
Berlin, here we come!

image195