rOCk

Vaknade för en stund sen, piggare men fortfarande ont i kroppen. Har precis gjort frukost som jag sitter i soffan o äter samtidigt som Ramones och Mimikry spelas på stereon. Länge sen.


Triss på tv, mindre upphetsande. Ska sätta igång OC-boxen nu tror jag, fly lite som back in the days. Borde städa också, men det blir ett senare kapitell. Nu ska jag bädda ner mig igen, back to Newport beach ;)



Utrensing och avkoppling

Jag är hemma i helgen fast att jag skulle befunnit mig i Gbg. Legat i feber sen i tisdags, åkte hem igår eftermiddags.
Hela dagen idag har jag sovit, inte gjort något vettigt bortsett från att handla hallonkräm.

Jag fick ett ryck på kvällen och började rensa ut mina garderober. Tog längre tid än jag planerat men blev riktigt bra. Slängde massor av kläder och ska spara en del som mamma kanske vill ha. Mkt mer plats i lådor, skåp och garderober.

Nu sitter jag här o zappar lite mellan mina tre tv kanaler, slösurfar och läser Cosmo. Skön kväll. Tråkigt att jag är sjuk enda helgen på typ ett halvår jag är hemma bara. Men, iom detta kommer jag förhoppninsvis vara ledig helger även framöver. Vilket är positivt.

Nu blir det lite mer hallonkräm. Yummie.

dagen efter

Jag klarar verkligen inte av alkohol längre, jag blir så ooootroooligt dålig dagen efter så att det är hemskt. Jag och Helene var i Etuna igår, blev några flaskor rosé, lite drinkar och shots och sen var vi båda i vårt esse. Skakade lite rumpa, jag lyckades dessutom sälja 5 telefoner på 5 minuter (jobbskada...) och dansade sen ännu mera.

Jag kom hem vid halv tre, redan då var jag förstörd. Vaknade sedan upp halv två ( !!!) idag och fick panik. Huvudet kändes som ett litet Bagdad, kroppen vägrade röra sig. Lägenheten såg ut som kaos, tvätt låg ovikt och ihopslängd i två stora påsar och min väska var inte packad. Fine, skön bakis-sysselsättning att lösa allt på drygt en timme innan mitt tåg gick.

Jag satt utslagen på tåget, sju timmars resa innan jag anlände till ett regnigt Ronneby. Väl här har Doni dragit till Kristianstad för att han hade tråkigt ensam här i flera timmar. Så nu sitter jag här istället.

Kollat på lite klänningar på nätet, inte hittat jättemkt.. Ev en helt ok. Morgondagen kommer också bli kaos. Rummet har varit incheckat i 24 timmar och ser ut som att någon bott här en vecka. Vet inte när D kommer imorgon o kan omöjligt packa ut allt i bilen själv. Känns inte som att jag kommer stå startklar för jobb kl 10?

Nighty night!

Lugnet

Det här är en sånhär skön dag där man inte gör någonting. Jag gick upp halv tolv, åt lite, somnade om igen, vaknade vid fem, tänkte gå ut för en promenad men blev ett försök till lite jogging.. Heeerregud vad min kropp är förstörd. Inte nog med att ryggen är helt pajj, jag har noll kondition.

Nu ska jag tillbringa den närmaste timmen i badrummet, fixa hela mig. Mys.

Inte en allt för händelserik dag, meen, otroligt skönt.

Trött

Jag är otroligt trött, har rest i nästan sju timmar men är nu änltigen hemma i min lägenhet. En kliniskt ren lägenhet eftersom att mamma o pappa lämnade den för två dagar sen. Otroligt skönt att slippa tänka på att städa det första jag gör. Vilket är standard annars.

Jag har ingenting planerat alls nu, ska bara ta det lugnt och motverka vad jag tror är en förkylning som är på G, ut o röra på mig ska jag göra, promenera, fixa hår och fötter och..jaa må bra.

Tllbaka till Skåne igen på tosdag. Jajjemen.. Nu väntar kudden.

Sommaren med Göran

Jag befinner mig för tillfället i en höj/sänkbar säng i Lkpg, skönt. Datorn i knät, telefonen på magen, heelt kontaktbar. ;)

Har tillbringat halva veckan här, Sveriges andra största marknad ons-tors. Galet. Sjukt varmt men bra sälj första dagen. Andra dagen var det olidligt varmt o nästan omöjligt att jobba.

Kort dag idag, har hängt runt o chillat efter jobbet, ikväll ska vi på bio, Sommaren med Göran, blir nice. Popcorn o hela köret.


Jag kommer heem på mån kväll! Hemma tis-tors, trevlans, rosé på riva någoon? :)

pkpk