Smidigt

Det är tråkigt hur ofta man måste bli arg på SJ, Sas osv. För det är tyvärr ofta så att något av dessa färdmedel är sena, vilket resulterar i att man missar nästa tåg i bytet, etc. Men, när det väl funkar går det himla smidigt, jag har snart rest 100 mil på under 4 timmar och har då ändå hängt 40 minuter på Stockholms central. Skönast är när väntetiderna är korta men ändå hinns med, bara gå från flyget till snabbtåget, från snabbtåget till x2000.

Jag anländer strax till Skövde, snackade med killarna och fick höra att de köpt två gitarrer till guitarr hero, dessutom har de laddat ner spelet, hackat det och sedan fixat så att det går att spela via datorn. Helt utan en tv-spels konsoll.. Alla som säger att jag är nördig kan gärna få ta tillbaka det. Ni som fortfarande står fast vid er åsikt kanske förstår varför när jag umgås med människor av sådan klass.

Vilket fall, vi ska lira Guitarr Hero på hotellet hela kvällen, blir asnice, lite käk och trevligt sällskap. Jag klagar inte :)


Over and out!

Passerat

Då var julen passerad och förbi. Himlans trevligt får jag säga. Julafton tillbringades i Mattmar hemma hos moster med kusiner, familj och deras släktingar. Väldigt trevligt och förutom det vanliga julstöket satt vi o sjöng o spelade fram till kl 3 på natten. Mys.

Igår begav jag och Linda oss in till le city för att göra vad som är början till en tradition på juldagen. Skaka lite rumpa på Marité. Himlans trevligt det också och jag brände knappt några pengar vilket är ett framsteg för mig. Trots detta blev jag redigt berusad och har flertal samtal och sms från min telefon som bevis på detta. Dock var alla sms rättstavade tillskillnad från Linda som slängde i väg ett i stil med "Surrar Malin o Sarakul". Inget sammanhang alls och alldeles för lite koll på T9:en ;)

Lyckad kväll vilket fall, jag har varit helt död idag, ligger fortfarande som ett kolli men har iallafall klarat mig från illamående och huvudvärk. Alltid ett plus! :)



Imorgon fortsätter vi med  traditionerna! Linda har lyckats samla på sig säsong  2 och 3 av OC, så imorgon tänker jag åka till Krokom med massor av popcorn, sköna kläder och låna till mig en skön filt för att tillbringa dagen i soffan.
Tänker bojkotta kvällen på "Folkan" som är näst intill helig här som det låter på resterande ortsbefolkning och istället packa min väska för kommande resa till Skövde på söndag.

Trevligt värre!

Jobba nyår?

Jag fick precis en smärre chock. Jag jobbar nyårsafton.... I Skövde! Say WHAT?

Har ingen aning om hur detta ska lösas, känns lite rörigt just nu..Detta var inte vad jag tänkt mig..

Obehag

Efter jobbet idag stannade jag hemma på rummet när babbegänget  drog iväg för att käka kycklingrulle. Efter en stund i sängen bestämde jag mig för att duscha, började klä av mig när det knackade på dörren. Detta minst en halvtimme efter att killarna dragit. En ihärdig jäkel knackade, men jag orkade inte öppna i handduk till någon jag inte visste vem det var, hade dessutom duschen på så jag tänkte att personen i fråga får återkomma vid ett senare tillfälle. Efter ungefär en minut upphörde knackningarna  o jag sätter precis in fötterna i duschkabinen då jag hör låsklicket (då man drar låskortet genom läsaren) och att dörren efter detta öppnas. Tycker att det hela är märkligt och kikar ut lite lätt genom badrumsdörren. Jag möts då av en man som står inne i mitt hotellrum. Dörren ut i korridoren var fortfarande öppen men snubben står nästan helt inne i rummet o blir "utputtad" från "hallen" i o med att jag öpnnar toalettdörren. Jag stirrar bara på killen, med en handduk runt kroppen frågar jag honom va han gör där, jag har nämligen aldrig sett människan.

Killen börjar säga att han troligtvis gått fel, börjar tränga sig förbi mig o ska gå ut i korridoren där hans kompis väntar o frågar vad som händer. Jag stängde dörren bakom dem och insåg snabbt att något inte stod rätt till, skyndade mig att klä mig o rusade sedan ner till receptionen... Ingen har gett någon en nyckel till rummet, ingen har sett de två killarna under hela kvällen o inte efter detta heller..

Två helt okända människor visste alltså vart vi bodde, hade nyckel till vårt rum o tänkte hämta telefonerna då alla från oss, utom jag, inte befann oss på hotellet men precis hade lämnat telefonerna... Fett creepy...

Come back

Idag gjorde jag min första dag på jobbet efter 12 dagars ledighet. 12 dagar som känns som en månad så här när man ska "in i allt" igen.

Gick inte riktigt som jag tänkt mig men wtf. Imorgon kör vi...


Jag tror dock att jag håller på att få halsfluss. Riktigt ont i halsen iallafall vilket stör mig. Nu ska jag sova. Sömn är viktigt o jag tänker ta tillvara på det från början nu när jag äntligen har lite "reserver" att ta på.


Tidig morgon

Vid den här tieden brukar jag normalt sett när jag jobbar trycka av larmet för första gången. Nu har jag varit uppe i två timmar och sovit alldeles för lite i natt. Checkade in på Ibis Arlanda sent igår, bokade dagens flygbiljett o däckade på två röda.
Trots att jag är otroligt trött nu och hoppas på en timmes extra sömn på planet så känns det ändå otroligt bra just nu!
Jag är tillbaka på jobbet efter nästan två veckors ledighet och fast att jag inte blev så rastlös (för att jag haft fullt upp med annat?) så känns det otroligt bra. Inte övertaggad så att jag inte kan kontrolera det men sjukt pepp.

Kan inte bli annat än bra eller? :)

Poff sa det?

Tåg..

Jag har sagt det många gånger förut men SJ ligger inte högt på min favoritlista. Vi är nu minst 55 min sena vilket innebär att jag missat mitt plan till Malmö och har ingen aning om hur jag ska ta mig dit. Troligtvis kommer jag få sova på Arlanda och ta morgonflyget ner imorgon, eftersom att jag troligtvis kommer missa sjs nattåg också...


känner mig inte jättepositiv för tillfället... over and out..

Peppen

Nu börjar peppningen inför ikväll! Med mkt att lösa o ingen lust för nått imorse tror jag att detta blir grymt!

Lyssnar på lite bra musik o har precis duschat o gjort mig fräsch. Kläderna får vänta ett tag. Poker Face går just nu blandat med de få låtarna jag har på den här datorn, ska fixa över lite music från den andra senare..

Har svårt att se att kvällen blir annat än lyckad, vin är fixat, vi kommer vara grymma sen. Sweeet!

Så gulligt!

Det här måste vara det mest rörande sen Christian the lion...


Vidrigt

Alla som någon gång har sett en skräckfilm med mig vet att jag sällan blir berörd. Ännu mer sällan rädd.. Men ikväll... ikväll var det andra bullar. Helene kom till mig med en bultsax ikväll för att få ut mina skidor ur förrådet. Som tack bjöd jag henne på middag på Divino o sen åkte vi hem till henne med "Barnhemmet" som vi hyrde.

Det är den absolut mest vidriga film jag sett i hela mitt liv. Fullkomligt skitläskig! Efter ca 15 min av filmen blir vi båda så rädda på samma gång att jag hällde ut hälften av popcornen i påsen jag håller i över hela sängen o Helene ryckte till så mkt att hon slog sig själv i ansiktet. Det går inte att beskriva, jag är som sagt aldrig rädd när jag ser en skräckfilm men.. det här är helt sinnesjukt. När jag sedan blev avsläppt hemma, sprang jag till dörren, upp för trapporna o öppnar dörren till lägenheten... Håller på att börja skrika när jag tror att någon står i min hall. En lättnad kom när jag insåg att det var mitt skidfodral som jag trodde var en lång mörk man i hallen...


Så Sara och Jennifer.... om ni vill kunna sova i framtiden...Se inte den där filmen...



Imorgon åker jag till Mörsil, skidåknig på massa nysnö står på schemat. Sweet!

Halvvägs

Det är bara måndag, min ledighet har varat i 5 dagar och jag hade nyss min första kontakt med jobbet.

Från att blivit tillsagd att snacka annat än jobb gick samtalet in på luciafirande i Åre och diverse rekryter. Men, som alltid vid längre samtal, halkar båda in i jobbsnack tillsist... Allt avslutades med att jag fick be honom hålla tyst om diverse erbjudanden, kampanjer osv.


Nu till mitt problem, jag har mer än hälften av min ledighet kvar. Jag börjar redan bli rastlös, visserligen är schemat ganska fullt from onsdag men.. nu är jag sugen att börja jobba igen. Lord.

Imorgon kommer Helene förhoppningsvis hit med en bultsax, måste bryta mig in i källaren för att få tag på skidor. Sen beger jag mig norrut på onsdag. För en helg med lucia, Timbuktu och skidåkning i Åre o Östersund. Sweet!

Dagen efter

Idag har jag tillbringat hela dagen pendlandes mellan soffan o sängen, halvt skakis. Sjukt seg efter en otroligt lyckad kväll igår.

Blev nog minst lika spårat som jag anade och jag mår som sagt som jag förtjänar idag. Tål inte alkohol på samma sätt som jag gjorde förut. Hur man sedan ska se på den saken går att diskutera.


Nästa helg kommer bli sjukt trevlig med utgång o skidåkning i Åre, fram tills dess ska jag försöka vara så social som möjligt med alla här nere.


Fröken planering

"Feting fest på lördag! Ta med er en jävla massa sprit så fixar jag maten!"

Inte speciellt svåra anvisningar att följa right?
Nu är det lördag, som jag har planerat kläder, solat och allmänt taggat för kvällen. En timme till systemet stänger och... jag har gjort det igen.


Mkt är jag fan bra på attt planera men att fixa alkohol är inte en av mina starka sidor... Jag blir galen på mig själv...


Fab

Har suttit och funderat över om jag ska åka upp till Åre nästa helg eller inte. Eller om ajg ska ta någon dag bara i veckan. Satt nu o kikade på Byggets hemsida och inser att det inte finns något annat val än att åka upp över helgen. Betalt hemresa, Timbuktu på fredag och luciafirande på lördag. Kan inte bli bättre eller? Förhoppningsvis även sjukt bra väder o grym skidåkning.

Frågan är vad jag ska tillbringa veckan till, bortsett från att fixa naglarna? Och kommer dessa då hålla för skidåkning?





Spöke?

Jag vet inte hur många gånger jag sagt det. Men mina närmaste vänner vet nog bara genom att läsa den här rubriken vad jag kommer skriva om.

Jag tror att vi alla har någon som man hela livet kommer ha en speciell relation till. I mitt fall var jag dökär, blev behandlad som skit men såg inte det som något större problem först. Föll tillbaka några gånger men insåg sen att det inte skulle bli något. Fine, där borde allt ha avslutats. Men det har det så klart inte.


Allt började för två år sen, hörts till o från osv. Nu till dagens poäng. killen i fråga har hört av sig i veckan flera gånger o undrat om vi ska ses. Från min sida är det inte längre någon som helst intresse att ses mer än över en fika. Och för första gången har han erbjudit sig en fika istället för någon konstig filmkväll el liknande. Saken är den att jag känner att jag lika gärna kan klara mig utan detta och snarare blir lite tillbakadragen. Varför ska jag träffa honom? Har visserligen inget bättre för mig, men vad sjutton ska vi prata om?

Tiden får utvisa, tanken var att fikan skulle infalla runt 15 så...We'll see...

4 dec

En månad sen jag skrev sist. Tror aldrig det dröjt så länge? Detta av olika anledningar den här gången.

Mkt har hänt o haft mkt att tänka på ang jobbet, sen har jag även lämnat min dator hemma hos mina föräldrar i Åre o har därför varit utan i evigheter. MEN, idag har jag köpt mig en ny, pytteliten rosa som kommer bli min nya lilla bäbis.

Är ledig just nu, hemma i Strängnäs o tolv dagar framåt. Planerad utgång med härliga gänget i helgen, sen ev en resa upp till Åre för skidåkning till nästa helg. Kommer klättra på väggarna för att börja jobba igen.


Just nu njuter jag av ledigheten, sitter med skönheten i knät o försöker få in lite bilder.. Jobbigt att börja om från början totalt gällande bilder o musik....


Good night!