Rastlöshetens räddare

Här sitter jag nu, på ett stekhett tåg, utan varken fläktsystem eller AC. Självklart vad gäller SJs tåg är det dessutom försenat, o det var tåget jag bytte från också. Härliga tider!

Jag är dock glad att jag har ett fulladdat batteri på datorn, går att fördriva tiden lite då, medtanke på att jag glömt mina lurar till telefonen i någon av jobbets bilar. Förhoppningsvis den jag har imorgon, annars blir det till att åka till närmsta Telenor Stores butik o införskaffa nya, dock kollade jag o Jenn vad de kostade inne på Phonehouse här om dagen o 500:- känns lite väl saftigt..

Men, som sagt. Tacksam över att jag inte lyckats slarva bort mitt modem ännu, får se hur länge det finns i min  ägo :P

Mys

Igår var en väldigt trevlig dag, jag låg ute o stekte mig själv i solen på förmiddagen, därefter blev det lite fix av mig själv o lägenheten innan det begav sig till Björsund. Ida har kommit hem :) :)
Det blev vin, drinkar och trevligt snack. Allt avslutades med en för vissa fullpackad (i dubbla bemärkelser) färd i raggar-cab. Jag och Sebbe valde dock att åka Saab.

Jag skulle gå upp tidigt imorse, Niklas o jag skulle lunchat, jag skulle solat både solarium och utomhus och dessutom hunnit städa lägenheten. Dock ställde jag in telefonerna på ljudlös innan jag la mig, så missade samtal o alarm vaknade jag inte av utan har stressat sen en timme tillbaka då jag äntligen vaknade upp. Om två timmar borde jag infinna mig på stationen så jag ska ta o diska lite nu, gå ut med sopor etc så får vi se om solariet hinns med...Vore bra..

"Det är bara backa rakt frammåt!"

Frisbee i tvättstugan

För att slippa stressa imorgon o återspegla senariot från förra gången jag skulle iväg slet jag mig upp ur sängen kl 7 imorse för att gå ner i tvättstugan. Såg ut som att jag fortfarande sov, fula kläder, osminkad o håret åt alla håll, såklart.. vem hänger i tvättstugan den tiden om man inte ska tvätta?

Jag tänkte uppenbarligen helt fel här, när jag som bäst sorterade underkläder sticker nämligen en viss Frisbee med sällskap in huvudet, hälsar, säger "Nej det är lugnt" till sin arbetskamrat och går sedan. Där stod jag med ett par spetstrosor i händerna o funderar på om jag kanske borde struntat i att tvättat just den här morgonen...

Nolla

Jag nollade för första gången den här veckan idag, sjukt störande. Det får vara tillräckligt om dagens jobbsnack.

I övrigt ska det bli skönt att komma hem, det är exakt 3 veckor sen idag som jag åkte hemmifrån så det är en stund. Känns dock inte så länge, men jag är i stort behov av att packa om min väska. Om det är bra väder imorgon lutar det åt vin på Riva, som jag har saknat det! :) Tjejsnack, eller internsnack överhuvudtaget, blir intensiva dagar hemma men otroligt kul, sen ska jag på hårdrocksfestival i slutet av nästa vecka. Funderat på att rota fram gamla nithalsband o skinnjackor från min tid back in the days, lär funka att lägga sig på samma nivå som kunderna? :P

19 dagar

En sak slog mig precis, jag tillbringar en kväll själv för första gången på 19 dagar idag. Mamma tog förgivet att jag skulle tycka att det var skönt, men konstigt nog känner jag mig rastlös o sällskapssjuk. Kommer bli skönt att komma hem men otroligt skönt att det känns som jag är fullbokad även under ledigheten. Som jag o Josefine snackade om blir man verkligen sällskapssjuk, fast att man, som vi gjort i en vecka, bor i ett rum på max 15 kvm tillsammans, på det stora resväskor, o 7 lådor telefoner tränger man ändå in sig båda två i badrummet för att det är ensamt att sitta själv i sängen när den ena sminkar sig.

En kund bjöd mig på fest idag. Han jobbade svart, ville inte teckna ett abonnemang först för att staten då skulle se vart hans pengar tog vägen samt var orolig att han skulle ringa bort alla pengar på fyllan. Lät som en kap, så jag bestämde mig för att tacka nej till erbjudandet. Trots att det nästan (inte alls) lät lockande!

Kvällen tillbringas from nu själv på hotellrummet, sugen på utgång men uddevalla har inte mkt att erbjuda. Förra helgen i Båstad får duga, börjar bli sjuk igen så det är väl lika bra att lägga sig.


Fick dock precis ett samtal från tjejerna våningen över, står ett psyko o rycker i deras dörr, nu vågar ingen av oss varken gå ut eller lägga oss o sova.. Fortsättning följer...

Happy day

Jag har det mkt trevlig för tillfället, bortsett från att vi fick vara uppe till 3 inatt o gå upp klockan sju har det varit en mkt trevlig dag. Lite sömn de senaste dagarna pga en trip till Båstad i lördagskväll/natt där vi även hann se både Halmstad och Landskrona innan vi var hemma.

Nu är vilket fall jag och Josefine i Uddevalla och har sålt riktigt bra idag, blir ännu bättre imorgon, vi har ett mysigt hotell med galet mkt lurar och ska alldeles strax kika på film o lägga oss i tid för en gångs skull. Jag tror jag underskattade Uddevalla, om alla dagar blir som idag står jag gärna här tills på söndag.

Nu är det film time! :)

Mina lådor och jag

En nackdel med jobbet är hur vi alltid måste ha stenkoll på våra lådor och inte någonsin får lämna dessa obevakade i en bil el någon annanstans än hotellrum. Detta gör det bökigt vissa gånger. Idag är en sån dag. Roberto ska lämna en snubbe o sedan lämna en telefon, vilket gör att vi inte ryms alla i vår fullpackade bil. O lådorna kan inte vara ensamma i bilen de 10 min han lämnar telefonen, så nu sitter jag i lobbyn på hotellet vi bodde på med datorn i knät, mina två lådor bredvid mig o fördriver tiden.

Så snart telefonen är levererad ska vi bege oss mot High Chaparall, ska bli ett intressant dygn. Dels för att se om vi kommer fram levande, eftersom att han kör som en galning och dels med tanke på en rätt bisarr händelse igår. Så kvällen får utvisa.


Hoppas förövrigt att jag är hemma till den 23e, jag kommer vara i behov av en riktigt kväll på vårt sätt efter nästa vecka i Uddevalla! Saknar er!

Häng i Lund

Efter mina första 7 arbetade dagar har jag nu 3 dagars ledigt. De spenderar jag i Lund/Flyinge hos Emelie. Mkt trevligt måste jag säga även om jag åter igen fått en släng av feber/otrolig trötthet. Så jag hade mkt väl kunnat varit mer socialt sällskap men det är skönt att lulla runt o bara vara också.

Har varit lite strul med vart jag ska vara den kommande veckan och hur jag ska ta mig dit. Nu verkar det mesta vara ordnat iallafall och som det ser ut nu kommer jag inte tillbaka till Snäs förrän om tidigast 13 dagar. Känns lite segt.
Kommer bo i Uddevalla hela nästa vecka o vara på samma ställe vilket inte känns jättekul, men förhoppningsvis blir det kanon!


Idag vet jag inte vad som står på schemat, lite film senare men nu har jag piggnat på mig lite o ska höra med Mli senare vad vi kan tänkas göra så länge solen är uppe. Bäst att passa på när energin finns :P


Imorgon blir det Helsingborg, ska bli intressant, spec high chaparall på lördag. So long!

Ett liv utan gps

Under min tid hitills på Xpress har jag haft turen att åka en bil som min kollega försett med en privat gps. Vilket är oslagbart och sparar massor av tid när man flänger runt som vi gör till ställen man inte har en aning om vart de ligger. Idag lämnade jag av denne på tågstationen i Gbg och skulle sedan hitta först parkering för att äta och möta upp Oskar, tills jag insåg att jag inte får lämna bilen mer än korta stunder med all last i, så då blev det efter säkert 30 min parkeringsletande att försöka hitta sig ut ur staden. Det visade sig vara omöjligt. Sträckan som tidigare tagit max en kvart tog mig 45 minuter att hitta. Jag avskyr att köra bil i Göterborg!

Därför bli det extra spännande när jag imorgon, första gången själv ska lasta bilen och sedan plocka upp killen jag ska jobba med i två dagar frammåt i typ, Kungälv? "Kör E6:an mot Oslo, skitlätt!" får mig så nervös att jag vill åka galet mkt tidigare än nödvändigt för att slippa komma sent till location. Får se hur det går.. :P

Igår testade jag och en kille jag jobbade med Trollhättans nattliv. Mkt svenskt, bögar och bisexuella. Men sjukt trevlig och spontan kväll! dagen idag var inte bra alls, marknaden vi skulle på var mer än loppis på en åker vilket kändes trist. Jag måste dessutom rycka upp mig i tävlingen mellan mig o den andra nya tjejen nu... Hon knappar in...

Så ikväll blir det nog rätt lugnt, killen jag sover med är som 80% av resten av hotellet på Springsteen ikväll, men några blir nog kvar här o hänger i resturangen som vanligt.

Mina favorit GL:are planerar utgång i Sthlm ikväll har jag hört, hade gärna följt med. Ser fram emot när jag kommer hem nästa gång, vilket lär dröja ännu längre  nu.. lär nog nästan matcha Ida. Men det blir bra, en riktig tjejkväll ute med för mkt vin (inte riktigt lika mkt som förra året? ;) ) kan aldrig bli fel! :)



Hotell update

I nattt vaknde min kollega av att jag haft mina ben tvärs över hans mage. Till detta bör tilläggas att jag garanterat är iallafall 35 cm längre än honom. Jag själv har som vanligt inte märkt något av vad jag gör i sömnen... skulle vara intressant att filma en natt.. :P

Är iallafall klar för morgonen nu, lämnar hotellet i Borås om ca en timme, jag är klar men Luis duschar för tillfälllet sen ska vi käka frukost och ha telefonkonferense innan vi drar iväg till dagens ställe.. Gbg igen ikväll, lilla högvarteret för vårt gäng, ul eftersom att vi varit helt ensamma i borås.

So long