Fish'n chips?

image298



I smell fish!

Låt oss göra de kommande dagarna till något helt galet och oväntat?

Sörmland runt

Hade en väldigt trevlig kväll igår, fick visserligen vänta på sexycouple + Pontus i en evighet och kunde inte börja grilla förrän de dök upp med briketter, men efter det serverades god middag på Sebbis altan. Därefter skulle jag och Sara rida, första gången på fyra år som ajg satt på en häst och Sara kunde stolt berätta att hon ridit en gång förut....På kolmården...

Gick bra vilket fall, var riktigt roligt, ibland förstår jag varför jag saknar att ha häst.

Kunde inte vara kvar hos Sebbe hela natten, Nicky & Pontus skulle med bussen kl 4 på morgonen till Arlanda för att dra vidare till Ayia Napa. Nån nämnde därför Katrineholm då vi satt i bilen och så blev det. Sörmland runt på ca 4 timmar som vi spenaderade i bilen. Vi letade Flens-ost i Flen, konstaterade att Katrineholms McDonalds sög men att det gick att få kolasås i Flurryn i Södertälje. Såg dessutom hålor som Gnesta och Möl-nånting påvägen. Hittade en rodell med små söta spöken och återvände efter ett antal timmar till Snäs kl 02,00.

Idag är en rätt värdelös dag, plugg o shit. Ska bli så skönt att slippa allt snart...

Nordman

Efter firandet av att en jävlig vecka var över igår så gick jag upp skapligt idag för att möta upp Sebbis och hans två kusiner för att tillbringa dagen med dom. Målet var att se Nordman, småkillarnas idoler. Var lite sisådär med bensin i bilen vilket gjorde det nervöst för oss på vägen in, tidspress gjorde inte saken enklare.

När vi stått i en lång kö, fixat autografer, köpt glass, hälsat på Jennifer på jobbet och slutligen packat in ungar i bilen och tagit oss till Donken i Snäs för att käka så sitter vi som bäst och äter då jag kände igen en av de skalliga killarna bakom oss. Hampus o Patrik sken som solar när de såg att de var Nordman o deras typ, manager som precis lämnade stället. En lyckad dag som allt.

Nu ligger jag i soffan, var pepp på utgång men har tappat lusten för allt. Skippar chill o grill i mariefred för att ta min första helt ensamma lönehelg på jag vet inte hur lång tid. Kanske på tiden...?

image300
Sebbis i kön för autograferna ;)

23 timmar

Det är tiden som återstår tills deadline för vårt projektarbte. Sen ska det vara inlämnat och totalt i sin slutversion.
Jag o Jenn satsar på att vara klara innan 18. Då börjar hennes program på tv. Det återstår 5 timmar. Vi får se hur det går, paus för mat ska även klämmas in där, ännu återstår mkt att göra. Men jag gissar att det är det här vi är bäst på. Jobba under press?

image297

Planering

De kommande dagarna kommer jag inte ha spec mkt till liv. Jag o Jenn kom dock på en bra plan att göra det så bra som möjligt. Imorgon bär det av till Nykvarn för stormning av Casa de Jarlie. Där låser vi sedan in oss tills dess att deadline på projektet passerats samt lönen anlänt och lämnar förhoppningsvis huset som gladare och lyckligare människor.


Så imorgon lämnar jag min totalgrisiga lägenhet fram tom fredag kväll/natt. Alltid skönt med miljöombyte!



Oh lord

Kvällen igår var rätt spårad. Minst sagt.

Stängde på jobbet och blev rätt sen, snabbt hem för att byta om o sedan ner till en förfest med Malin och hennes kompisar. Där han jag vara i cirkus 15 min innan alla ville gå. Efter mkt om o men hamnade vi på BK. Mkt folk men såg inte spec mkt av Malin efter att vi kommit innanför dörrarna..

Mkt folk ute som sagt, att dricka ikapp en hel kvälls fylla på 15 min rekomenderas ej. Jag hade vilket fall väldigt roligt, slutade med att en bekant pratar om relationer och spyr på mitt golv för att sluterligen däcka på soffan.

Jag är lite småseg får jag erkänna samt mkt glad att alla inte gör det jag ber dom om när jag dricker. Jag förstår mig faktiskt inte på mig själv alla gånger. Men allt får summeras som en helt lyckad kväll med städning och jobb resten av dagen. Wieo...



Strålande

Jag o Blondie försov oss imorse, tanken var att filma vilket vi inte hade tid till då vi båda sov förbi alarmen.

Jag tog en sväng till gymmet innan engelskan började, riktigt skönt. O jag firar dessutom min andra helt gröna vecka den här terminen idag! Det är stort!

Blir troligtvis en lugn helg, ska försöka få mkt skolarbete gjort o jobbar imorgon o på söndag. Känner jag mig själv rätt kommer tiden försvinna snabbt.

Har fått ett riktigt spännande erbjudande för sommaren, mer klara besked i början av nästa vecka. Hoppas på att det blir som jag vill, isåfall kan det bli hur bra som helst.

Nu städning och plugg, solen strålar även idag ute. Nästa vecka lovas sommarvärme, weeey.

Bollen är rund och allt kan hända

Sitter inomhus trots att solen strålar utanför, tänkte försöka vara lite seriös och faktiskt skriva svenskauppgiften som skulle vara inlämnad för en månad sen snart. Käkade lunch med Sara, Niklas o Linse idag, blev spontant snack om fotboll, vilket vi får se hur det artar sig. Ev Hammarby-Helsingborg ikväll, kan bli riktigt trevligt.

Kollade förut Hammarbys lag, bara för att se vad de har att erbjuda. Sammanlagt 3 killar över 185, dessa dock 27+. Inte jättehett...Men det finns ju annat jag faktiskt kan kolla på, fotbollen tex.


Jag tror jag älskar skatteverket

Fick min deklaration idag, låter ju lagomt roligt. Men jag blev helt sinnessjukt nöjd när jag såg summan jag ska få tillbaka. Blev ett snabbt samtal hem för att flirta med mamma. Ikväll kommer domen om jag ska segla på moln fram till studenten eller om jag kommer få en riktigt fet juli månad bara..


Det vore så galet roligt att jag inte vet vart jag ska ta vägen, tror jag ska utnyttja den här positiva energin o städa lägenheten, inte gjort det sen i lördags...Behövs..Minst sagt...

Alla som knullar är våldtäktsmän

Spårad "Jag har aldrig" slutade i avslöjanden om att folk jag inte hade en aning om   har haft sex i min lägenhet på suspekta ställen. Detta visste jag inte då jag storstädade köket för 2 veckor sedan.... Jag har troligtvis torkat både Niklas o Sebbes sperma....

Check

Jag har fullt upp den här veckan, jag tror det är då jag presterar bäst. Måndagen gick bort till Sthlm och räknas inte. Har stängt på jobbet både igår o idag, fortsätter på samma sätt imorgon, ev även på fredag. Vad jag vill komma till är att jag känner mig som Superman när jag avklarat en dag i först skola, sen på jobbet och sedan kommer hem och faktiskt sätter mig o plugga. Jag känner mig sjukt duktig o får nog på det sättet mer gjort.

Kanske borde börja jobba lika mkt som förut igen? Borde orka fram till studenten?


Fick förövrigt mkt fint armband från cocoo.se idag, mindre än jag tänkt mig men nästan snyggare. Blir intressant o se hur länge jag har kvar det på armen bara, ramlar nog av lätt..


Nu blir det "Vart fan är mitt band" i bäddsoffan, sover inte i min säng from igår, provar en ny teori om att jag sover bättre på soffan...Funkade bra inatt..




Söndag

Tre dagars utgång i rad är passerade, jag mår oväntat bra. Fredagen var dock inte nådig men det tillhör nu mera det förgångna. Jag stod förbåde mina och gängets drinkar i torsdags och betalade inte mer än 100:-, så det är taget.

Riktigt skönt väder så igår tog jag, Jenn o killarna Niklas cab, gled runt i solen o käkade glass, sommaren är på G :)
Blev middag och förkrök här igår, ovanligt städat här idag, fast att disken och "Rent hus" får mig att må illa och lust att städa. Dock blir vi tre här inatt också så det känns ganska meningslöst.


Imorgon blir det Stockholmo, så mkt annat som skulle behövas göras egentligen, ska försöka klara av en del idag. Men noll motivation som sagt.

inspiration o motivation?

Jag har verkligen tappat all energi för skolarbete som någonsin funnits i min kropp, det är idag exakt 2 månader tills vi tar studenten, vilket känns otroligt skönt. Men de där få dagarna känns just nu otroligt långa eftersom att det är så sjukt mkt som ska åtgärdas innan dess och det känns inte som att det finns en sportlig chans att klara av allting.

Sitter och skriver på ett arbete om Belgiens mat, borde funnits mer fakta kan tyckas, jag hittar inte speciellt mkt. Trots att det skulle varit inlämnat för snart 2 veckor sen finns inte ens nån stress. Jag orkar knappt bry mig..


Uuuääh...


Våren är ung och oanvänd

Älskar känslan av att våren är på ingång. Man överskattar alltid värmen lite o sitter o huttrar mot en vägg i solen, men huttrar just gärna eftersom att solen ändå skiner. Trots att klockan är "efter solnedgång" ska jag o Sara ta en sväng i bilen, o försöka hitta en ljus plätt att sätta oss vid. Hoppas på att någon uteservering är öppen också.. troligtvis inte... Snäs?



Changes

Man bör inte förutsätta saker utan fulla fakta, men din piedestal börjar jämnas med marken.