Försöka finna lugnet

Jag får som vanligt panik i norrland. Tänker att jag ska åka hit för att vila upp mig, men känner mig övervakad och tvungen till massa saker. Jag sitter precis och har fått ut båda föräldrarna ur huset o är ensam en liiiten stund. Datorn på den nyrenoverade balkongen, skickar lite team-sms och fikar då mamma bestämmer sig för att dammsuga bilen. Låter som 4 dammsugare på en gång..

Vad hände med LUGNET???

Äntligen!

Jag har finally fått tillbaka min dator som jag varit utan en vecka. Förra tisdagen lämnade jag Malmö för att åka på första steget i aspirantutbildningen. Planen var att komma tillbaka på ons kväll. Men, som alltid med mitt jobb, händer det saker hela tiden så jag blev denna gången schemaändrad till Linköping = Malin hade ingen väska borsett från den lilla handväskan jag packat onsdagenskläder i. Men, nu har jag fått tillbaka mina saker. Nice.

Sovit lite den här veckan, märktes på kroppen idag, varit otroligt seg vilket påverkat jobbet negativt. Jobbade bara till 19 idag. Kom hem till hotellet vid 20,30. Har haft en otroligt skön kväll då jag ätit husmanskost i hotelletsresturang som jag slapp betala för eftersom att jag numera har guldkort och 125:-/dag att utnyttja i resturangen. Woody. Tog med mig maten till rummet, åt och tog sedan en lång dusch.

Något jag aldrig förstått med Quality i Halmstad (där jag befinner mig för tillfället) är varför det finns ett fönster (!) från duschen in till rummet. Rummen är inte överdrivet stora och oavsett om man är kollegor eller ett par har jag aldrig sett vitsen med att kunna se in i badrummet. Men, under de här dagarna (när jag bott helt själv utan kollega) har jag förstått poängen, det handlar inte om att se IN, det handlar om att se UT. Det är helt genialt då tvn är rakt framför duschen, du kan alltså stå i duschen i hettande vatten i en timme o kolla på ditt favoritprogram! Hur bra som helst!


Jobbar imorgon och åker sedan hem på kvällen. Ser fram emot helgen, ska hänga med Sarch i Sthlm, blir både myskväll och utgång. Helt perfekt kombination. Jag är helt lycklig över att jag är ledig utan att behöva kräva/be om det under en helg. Nog första gången på ett halvår. Jag ska verkligen ta vara på det.

Nu ska jag kika schemat för nästa vecka o lägga mig i tid.

Sömn!

Over and out

pkpk