Ni får lov att ändra er...

My girls wants to party all the time

Ni får sjutton ta o ändra er era små töntar, ta de lugnt fram till den 17/8, det kan jag godkänna. Men efter det har ni försjutton haft hur mkt tid som helst att återhämta er. Då kör vi väl igen eller?

Skin då

Jag vaknade upp för ungefär en timme sen o såg att solen sken, det var blått på himlen o bara några moln syntes till. Jag tänkte att jag nu äntligen kanske skulle få min första soldag här uppe då jag är ledig.
Sedan hör jag hur de viner i väggarna, ser gfenom ett annat fönster att de är helt mulet åt andra hållet samt att det är 15+ ute.

Sånt får mig att bara vilja lägga mig igen. Jag börjar dessutom bli sjuk, så de här ska bli en riktigt slapp dag, jag funderar tillomed på att g upp på Ok o hyra några filmer, det vore skönt..
Sitter förnärvarande i min säng iklädd världens skönaste sovdress inrullad i ett täcke o fryser ändå. Känns inte jättebra.

Kondomkul

Idag kom den in en man 40+ på jobbet. Lite av en lokalkändis. Vilket iof inte säger så mkt om någon i Mörsil eftersom att alla vet vilka alla är här. Mannen skulle iallafall köpa kondomer. Min chef, som stod i kassan då frågade den vanliga frågan "vilken sort?" eftersom att han inte talade om det då han bad om dom.
Killen säger då att det är första gången han köper kondomer och att han inte vet, han sa till henne att välja några "bra" till honom!

Det bör tilläggas att snubben har barn. Ett vad jag vet, eller otroligt många fler om han aldrig köpt kondomer... Eller så har han ett jävligt torrt sexliv.

Jag känner att det börjar bli något tragiskt över mitt eget liv när jag sitter och analyserar kunders sexliv... Vart är jag påväg?


image239

Länge leve republiken

Det är färdigyrat för iår. Det har varit en väldigt lyckad helg, dock som jag trodde redan innan och har känt varje gång jag tänkt på det sen förra året, så känns förra årets yra väldigt svårslaget. Visst går det säkert, men årets nådde inte riktigt fram. Men inget misslyckande för det, no way!


Jag är egentligen för trött för att göra det här till ett intressant inlägg. Men jag kan delge att jag varit världens största bitch mot världens trögaste 90:a i helgen, han verkade inte ta illa upp hur svinig jag än var.
Jag o Sara genomgick, vad som börjar bli alldagligt fyllegräl i alla dess episoder. Jag ska försöka vara näsvis och berätta för henne vad hon ska göra, trotsungen i henne kryper fram och hon gör tvärtom ett alltid lika återkommande "men biiibs, bara liiiite, jag skaaa inte..:" osv.. för att sedan flippa ur på henne hon antingen skiter i mig ett tag eller ber på sina bara knän kan jag anse mig som vinnaren o svälja min stolthet även jag, fast jag ofta har lika stort del till det hela. Sen pussas o kramas vi o fortsätter dricka. Börjar bli ett oroväckande mönster över detta?



image238
Jamtland, jamtland, jamt o standut

Vi har träffat mkt 90:or i helgen, Jennifer kläckte helgens skönaste kommentar igår under Presidenttalet. Talet som förövrigt får mig att känna mig mer patriotisk än någonsin varje år, det är helt galet egenltigen, o jag förstår att utomstående folk som inte vet vad det handlar om tycker att alla i Jämtland är dumma i huvet. Men det går inte att inte älska Ewert Ljusberg o hans tal.

Vi har tryckt ihop oss en hel massa människor i Lindas lilla lägenhet (tack i massor för gästfriheten! ;) ) och haft det himla trevligt med alla även om de är svårt att hålla ihop en grupp på 8 pers med olika viljor inne på området.
Mkt trött satte jag mig på bussen 2,30 inatt. Hade större lust än någonsin under helgen att bara vandra runt o umgås med folk, men det var halvt omöjligt eftersom att jag skulle befinna mig på jobbet 4 timmar senare.

Kom hem, kastade i mig lite käk och la mig sedan för att somna som en stock i mamma o pappas säng. De är i Strängnäs, så jag har hela huset för mig själv. Inkl deras feta, extra långa dubbelsäng.

Blev dock väckt runt 6, efterfesten höll igång länge för vissa. Jag ville ju också.
Men, efter 10 väldigt sega timmar på jobbet (dock väldigt mkt rikare) så är ja nu hemma. Superskönt, tagit en lång dusch o somnat i bastun. Hårsprayen är borta från håret och jag är nu redo att återgå till människa. Ge mig en vecka el två bara!



Om 2 veckor kanske jag har fixat det.. Hur scary är inte det? Jag blir nästan rädd.. Jag är så jävla rädd..




"Stockholm! Vet du vart de ligger??"

Direktrapport från Yran

Nu är vi här. Vi yrar. Regnet har inte varit på vår sida alla gånger och vädret var helt klart bättre förra året. Men vi har himla roligt ändå gott folk!

I torsdags var Snook målet på kvällen, jag och Sara hade ett vanligt "fyllegnabb" i karusellen. Jag var nästan orolig att det var serisöt denna gången då jag drog henne in i "loopkarusellen" och sedan höll fast henne. Dock älskade hon mig efteråt sa hon så ingen fara skedd.

image237
S-N-dubbel O- K = dunka dunk

Jenn höll på att skjuta oss igår då i var igång igen, men efter några "fyllekossa..?", "jag veet att du hatar mig" och sen "kom så går vi och dricker" kom vi glada i hågen och skulle spela lesbika men Oskar tog min roll som Saras käresta.

 Har för mkt att berätta för att skriva ner det på kort tid på Lindas dator, om jag orkar blir det mer detaljer på måndag el imorgon kväll. Jag kommrer vara död imorgon. Ska börja jobba 7,45. Kommer hem 4 inatt. Yes..






Den eviga tröttheten

Jag gick o la mig ganska tidigt igår. Men min säng är grymt obekväm och jag hade problem att både somna o att sedan fortsätta sova när ja tillsist somnade. En gång i timmen har jag vaknat hela natten o gick sedan upp 5,30 imorse.

Nu börjar jag om en timme. Har tillomed hunnit med att baka scones på morgonen. Det är rätt tragiskt.
Dels för att jag hann göra det innan jag började. Dels för att vi inte har någonting alls i skafferiet/kylen/frysen. O mamma o pappa tänker dra till Strängnäs imorgon, otroligt vänligt att lämna mig hemma med tomma matreserver och utan möjlighet att köra bil så här nära min uppkörning. Tack... verkligen.

Ikväll blir det stan med Mli o Jucke, hur jag ska orka jobba på söndag har jag ingen aning om, jag behöver sömn just nu. Sömn i gigantiska mängder. Om jag är en hel människa efter nästa helg är det ett under.
Bara en vecka kvar på jobbet nu. Känns skumt, men så otroligt bra. Sen slipper jag jägarna!




Ticket

Jag har köpt mine biljette idag. Eller, pappa köpte biljetten. Vid varenda biljett ja lämnat ut har jag varit nära att sagt "Må du ha en god festival" med så god danska ja kan.. dock har jag hindrat mig i sista sekund jämt då jag inser att ingen förutom jag, möjligt vis några av tjejerna i Strängnäs skulle inse komiken. Mr Roskilde.


Fick lönebesekdet idag också. Trevligt på flera sätt. Fick faktiskt lönen, var orolig att den skulle komma i augusti istället, samt några hundra mer än jag räknat med så. Jag är nöjd.

Imorgon blir det stråket och warm up för Yran med Mli o Jucke, möter förhoppningsvis upp Linda i stan o om inte Jonna jobbar följer säkert hon också med :) Blir fett bra, hoppas solen skiner o allt blir kanon bara :)

Torsdag kommer tjejerna upp sen är vi igång, vi ska shaka ass!
 


Morning glory

Jag vaknade med att kliva rätt i Lillemans spya imorse..Underbar start på dagen...

ladda om

En otrolig seg morgon, hade problem att vakna imorse o upptäckte 5 min innan ja skulle släpa ner grejerna till tåget att det fanns spilld cider på både mitt bord och golv. Borde gick inte allt bort på, lite störande men inte mkt att göra. Mitt sista minuten skrubb gjorde att jag glömde en vinbox i skåpet samt en vintetra i kylen... Gör nog inte mamma allt för glad när hon o Pa anländer i helgen..


Bussresan var otroligt seg, fick glädje en stund då ja såg att de fanns gratis internetuppkoppling på alla gula bussar. Jag tänkte efter och, jaa. Min buss var gul. Men de funkade inte ändå, min buss var den enda av alla gula bussar som internet inte funkade på. Mkt störande.

Han förbi stråket en sväng för att snacka med Linda, ville inte åka hem. O jag är taggad som sjutton för helgen nu!
Vill bara glömma det jag kommer ihåg av helgen som varit o tänka frammåt! Minns inte, finns inte! Right? ;)

Nu är det som sagt att fokusera frammåt, blir förfesten med Mli o Jucke på onsdag ser de ut som, cruising i stan :) Sen är allt igång, Naaajs :)

image236
Hot Banditos (+ Rudolf o Jucke), vi är så redo!


Jag får huset för mig själv snart också, positivt! :)


Nu ska ja sova, till tryckeriet o körskolan tidigt imorrn..!





I?ve got the worst hangover ever
It hurts so bad that I?m never gonna drink again
I?ll probably never drink again
I may not ever drink again
At least not ?til next weekend
I?m never gonna drink again


jaa...



Gårdagen blev lite tvärtom. Jag trodde att förmiddagen inte skulle bli spec bra men att kvällen skulle bli kanon..
Blev typ tvärtom, var skitkul i Sthlm, blev impulsköp av bilder o underbart väder!

Spårade dock ut på flera sätt och blev inte alls som jag tänkt mig.. Tyvärr. Hatar att ge ett intryck man känner att man inte kan stå för.



image235


Har mått lite som jag förtjänar idag, kom hem strax innan 9 imorse, sov flera timmar och somnade ifrån Jenn en gång till när jag väl vaknat första gången.

Idag har varit en seg dag.. Nu måste ja kolla upp tågtider till Sthlm imorgon, sen blir det vildmarken igen..
Känns som jag fått nog av att vara där nu.. Varför går det inte att stanna? :( 


"Fuck you dude"

El Stockholmo

Solen skiner, jag är helt död trots att vi skulle ta en "tidig kväll" igår. Somnade trots det för sent, men det bär av till Stockholm idag iallafall, jag, Jenn o Jossan ska på some kind of photoshoot.

Har inte varit helpepp, o bättre blev det inte när det är ännu bättre väder än igår o jag vet att jag ska sitta i en studio på Stureplan hela dagen. Men vi har en timme i stan innan vi ska möta upp Jossan så vi får väl flasha våra ben så gott vi kan då.

Ikväll blir det utgång, finally! Baby har lyckats pussla ihop busstider så att hon kan åka dirkerkt från någon kommande efterfest till jobbet, love you for that gums!

Nu ska jag gå o duscha o göra mitt bästa för att mina ben ska bli så bruna som möjligt idag!:)


Tjing!

Tillbaka

Jag är tillbaka, känns mkt bra. Jag var som en liten tönt igår när jag klev av tåget. Men det kan jag ta. Fick dessutom skjuts hem, vilket var väldigt skönt :)

Tjejerna sover nu, jag har varit vaken i 1,5 h o försökt få liv i dem på olika sätt. Men det går inte så bra.
Som stockar sover dom, varför man nu använder det uttrycket.
Solen skiner dessutom från en himmel utan ett enda moln där ute så jag funderar snart på att ta min filt o lägga mig ute själv om dom inte vaknar snart..


Nu börjar de mummla lite, kampanj "ute med oss i solen omedelbart" har precis börjat!

Soon

För imorgon vid den här tiden sitter jag i min älskade pyttelilla lägenhet i Strängnäs igen.
Aldrig trodde jag att jag skulle sakna Strängnäs så mkt.
Aldrig trodde jag för 2 år sen då jag var som mest nervös inför flytten att jag skulle ta till så drasiska åtgärder för att komma tillbaka så fort jag kan.

Men imorgon, imorgon är jag iallafall tillbaka. Då ska grannarna få veta att deras "favoritgranne" är tillbaka över en helg. Det ska vinas o vi ska sjunga. Herrejösses vad vi ska sjunga.



image233
"So we can stay like this forever"




image234
(kom att tänka på den här bilden också när jag såg den övre. Snart 2 år sen. Tiden går fort när man har roligt)

--

image232


Stämmer allt för väl, stämmer allt för väl...


Snart

Jag har kommit fram till att jag väldigt snart kommer åka ner till Strängnäs igen, vilket är otroligt roligt och skönt.
Ska bli skönt att tänka på andra saker ett tag o framför allt umgås med folket där nere.

Jag har dock kommit fram till et problem. Jag vet inte vad jag ska packa i. Vill ha med mig ganska lite packning, men den enda väskan jag har med mig är den mastodontstora hockeytrunken på hjul som nästan hela jag skulle rymmas i om jag försökte.

Så jag ska börja ragga en bag ikväll av mer normal storlek så att jag kan packa imorgon förmiddag. Weey..

Jag är snart tillbaka :) :) :)




"- Vad ska vi ha för motorolja till en golf -93a?
- Det är samma olja till alla bilar
- Näe, de är det inte..
-Det är det visst!!"

sms

"Jag sätter dig på viplistan, är inte chef för inte!"

Så nu vet ni det tjejer, för diverse olika ändamål :P


Vi har förövrigt besök. Nån gammal kusin el tremänning el nått till mamma är här. Hennes man/gubbe får mig att känna mig äcklad o rädd att äta, ta och göra saker här i huset. Det är rätt scary...

Haha

"- Jag har hört att du går o snackar en jäkla massa! Att du säger att jag är skakis o bakis o man inte kan ringa mig för att man inte får något svar....Visserligen är det sant men..."


Idag är det den sista av 4 dagar på 6 veckor. 6 veckor men bara 4 dagar med humor. Jag förstår inte att jag klarat de så bra som jag gjort.

katastrof morgon

Klockan 7,05 imorse kommer mamma in till mig o frågar om jag inte ska jobba. Jag svarar "joo, de ska jag". Hon berättade för mig vad klockan var och från det ögonblicket var min katastrof morgon påbörjad.

Egentligen började det 3.30 inatt då jag vaknade av djävulsk magont o inte kunde somna om förrän 4,45 el nått.. Därav vaknade jag inte av min mobil senare.
Inte nog med att hela morgonen redan var förstöd bara över stressen, jag hittade dessutom inte min lilla fusklapp med alla viktiga koder, lösenord o inloggningsuppgifter som jag beöhver för att starta upp alla maskiner.

Så när ja kom till jobbet fick jag börja med att ringa o väcka hon som skulle komma senare. Då var klockan 7,55, tatt-gubbarna stod redan utanför butiken o hängde för att rusa in o börja spela på travet då ja öppnade kl 8. Sen var en seg jävla dag igång..


"- Du får ju ta o skaffa moppe du också så att du kommer med i gänget!"


töntigt

 Lite lullig var dag, sjunga na na na na de är det jag vill ha.

Nästa helg kommer bli grym. operation "save the fyllekossa" pågår och om den blir lyckad kan inte helgen bli annat heller. Blir nog grym oavsett men det behövs ingen närmare förklaring varför det inte blir samma sak om en av oss jobbar.

Har precis passat på att ta ett snack with my bro också när vi ändå är ensamma. Grejat o klart. Vet inte om jag ska vara lite våghalsig och dubbelbeställa. Men.. Det blir bra vilket fall!

--

Jag tror inte att du är värd honom egentligen, han är nog för bra för dig. Det är väl hemskt av mig att säga så och ta hans parti kanske, men han förtjänar att bli behandlad bättre. Han är världens gulligaste o har gjort de mesta för dig så vad är felet?
Men sup ner dig du... Gör det...

Ibland finns det inte ord som beskriver hur glad jag är att inte vara en del av det här till 100%..
Inga ord alls..


Liknelser

En liten norrländsk by som denna är som en liten baby. Kan till en början verka gullig och söt men sedan bli fördjävlig då den visar sig från sin rätta sida.

Jag börjar lessna riktigt på det här nu. Det känns som jag har haft min sista "långperiodare" här uppe. Nån vecka är helt ok ibland, då hinner inte barnet börja skrika och bråka med sina eksem o grejer. Jag är så otroligt trött på alla intriger, hängställen, att det inte finns bättre saker än de som finns att göra.

Inget ont mot folket, förutom de riktigt inbitna jägar-surjämtarna som verkar vara allergiska mot att bjuda på ett leende.  Löpsedeln till lokaltidningen idag säger en del också. En 15 årig tjej blev våldtagen i Östersund i natt. Den nyheten som faktiskt är värd att lyfta fram får en liten rad längst ner på löpet, med feta bokstäver löd annars löpsedeln:

"Bönder i länet riskerar förlora halva sin skörd"

Synd för bönderna, ekonomiskt osv... Men jämför med en våldtäkt + misshandel? What?

Sara är förövrigt en mupp som faktiskt nu för tiden är seriös med sin status.. Vad är det för stil?






"- Det är så sköön, dom berättade att de nya tjejerna var ute på lagret o slavade. Plockade upp skor osv. Slavarna!
- Jaha... de sysslorna du gjorde för tre dagar sen?
- Jaa.. jag vet.. Men nu är jag liksom inte nyast längre! Tjing Tjing!"



Alla era fördommar stämmer

Stockholmare, söderkisar!

Alla de fördommar ni någonsin troligtvis haft om Norrland stämmer! Jag tycker att de är så tragiskt... Jag vet inte vad jag ska säga, incest, "alla med alla", skitsnack, knivar i ryggar, rykten, vänsterprassel osv osv... Allt stämmer!

Jag tycker att det är såå tragiskt!

Jag står typ mitt i händelsens centrum, vet inte vad jag ska göra och känner inte alls för att jobba 7 dagar till.
Jag vill inte ens tillbaka till jobbet nu. Rädda mig!

Min sovmorgon...

Idag ställde jag klockan supertidigt för att yrvaken lägga 400:- på att missa en av två skyltar som jag skulle följa och sedan sitta och köra säkert en halvtimme på en grusväg i skogen där det enda vettiga jag "lärde" mig var att man är ganska smart om man undviker stora gropar i vägen. What? :O

Just nu känns det som att han inte vill att jag ska ha körkort...

Fantastiskt

Jag kände mig otroligt duktig som imorse ställde klockan extra tidigt för att köra mig själv och mina föräldrar till Järpen för att jag skulle uträtta bankärenden. Igår slog det mig som en blixt att jag borde skaffa internetbank, speciellt när jag befinner mig här uppe och har 6 mil till närmsta bankomat att checka saldo på.

Så jag körde otroligt säkert till banken, o som en liten impulsgrej bytte jag mitt maestro-kort som det varit jättemkt strul med mot ett flashigt Visa. Kommer säkert vara fulare när det väl kommer hem i brevlådan...
Internet banken är ju helt fantastisk! Jag kan titta tillbaka hur långt som helst vad jag handlat! Otroligt.. O jaa.. jag kanske är lite efter, men bättre sen än aldrig!


Fick förövrigt precis ett sms, hade ett litet hopp om att de skulle vara från nån jag ville, men.. så klart inte.
Du ska låta mig vara i fred! Jag bytte faktiskt skift med din mamma på fredag så att hon kan hålla koll på dig!
Pojksparvel!

<3

39491-230

Löjligt

Det är riktigt löjligt. Men jag räknar ner som det vore milleniumskifte! 9 dagar, jag älskar det, det börjar kännas nära!

Imorgon börjar mina 8 dagar på jobbet i rad. Känner mig vuxen när jag skriver så. "hej det är jag som inte är lite upptagen, jag jobbar tyvärr, sen måste jag hämta min bror med bilen, så de går tyvärr inte".
Jag fick nämligen agera chaufför ikväll då Big Bro behövde komma hem från stan. Kändes mkt bra att åka upp själv innan ja plockade upp pappa. Mindre tufft var det när pappa påpekade att bilen rullade då jag kliade mig på benet o glömde trycka ner bromsen. Bagateller!

Sen om det är bra att känna sig så vuxen vet jag inte.. jag kan inte riktigt bestämma mig..

So cool!

Det här är ju skittufft!

Har haft skittråkigt o halkade in på en sida där jag hittade detta smarta påfund!
Nu finns en spellista i bloggen, förhoppningsvis lär jag mig lägga upp egna låtar som inte finns i den ultra stora basen dom har framöver.

Men.. det här var ju superhäftigt?! :)

Scrolla ner o lyssna på min otorligt briljanta musik, inte så många låtar i listan än.. men de kommer väl om ja fortsätter ha lite att göra om kvällarna, vilket är mkt möjglit!



(o ja jenn.. man måste ha musik överallt, jämt.. ;) )

Små terrorister

Ella kan vara världens gulligaste unge ibland. Idag inte. Jag såg fram emot att få sova ut, vakna av mig själv, helst efter kl 13. Istället börjas livet runt 10,00. Mammas stressade steg hörs som en elefanthjord genom taket upp till mig. Det gör Ellas skrik också. Hon var här tidigt imorse. Hon o Lilleman lekte tydligen nått Lm var oense med henne om. För han skällde konstant i en halvtimme säkert, med några få uppehåll.

När det äntligen lugnade ner sig o jag lyckades somna om ringde min mobil, då insåg jag att det inte var värt att försöka mera.

Ella har sedan terroriserat mig hela dagen, frågar "varför då" säkert 200 gånger, berättat för mig hur jag ska uppföra mig and so on. När hon sedan skulle hem o äta vid 17 så ville hon inte. Fredrik fick komma o bära henne hem. Hon vägrade. Hon blev då lovad att sova här, så hon kom ner en timme senare o skrek om hur duktig hon varit som ätit upp all mat till imddagen och nu var tvungen att ha popcorn. Nu har hon fått popcorn, en festis och stuckit en sax i mammas "barndoms nalles" ben. Mamma sa till henne att så fick hon inte göra.

Nu har barnet gnällt i 20 min om att hon vill gå hem och inte vill vara här mera. Vid sånna här tillfällen förstår jag inte varför man skaffar barn.

Popularitet

Det är helt fantastiskt vad mina kompisar är populära. O det är inte konstigt för fem öre egentligen men... Sara borde skapa ett schema då folk får boka tid för att ringa. Här tyckte jag att jag var ute i god tid efter att hon kom hem från jobbet men då har jag precis blivit snuvad på samtalet och får snällt sitta o vänta trots att jag faktiskt inte hört hennes röst på säkert 3 gånger så lång tid.

För att boosta mitt eget ego får jag väl kolla igenom min samtalslista och se efter vilka som stidit om att tala med mig på senaste tiden. Kanske återkommer till resultatet om jag finner det intressant.



Spontana tankar

image229

"Jag må vara ung o dum, men inte den som är den som knullar runt, du betalar taxin, tack den drar jag av.
Hörru du får ha de bra..."

Giraffsnygg


Hade en mkt trevlig kväll på Marité igår efter att fått express skjuts in till stan med taxi efter jobbet som jag slutade kl 20. Tänkte ta vara på min enda lediga/oplanerade helg fram till mitten av augusti nu så det blev utgång med Linda o Emelie.

Hade riktigt kul, var lite dött i början men det tog sig mot slutet.  Tog dock hårt på mig att my Bro lyckades bättre med vad jag anser är lite av en specialité jag har. 4-1 till honom blev det. Dock har skumpa högre status än öl, men kvantiten slår nog kvalitén den här gången tror jag.

image228

Efteråt när jag blivit fri en fotbollsdomare från E-tuna stod vi utanför o snackar då det kommer fram en kille vi snackade med lite i början av kvällen. Han frågade om en kille på 160 cm var min pojkvän. Svar nej.. Sen sa han även att pga denna kille vågade han inte prata med mig på hela kvällen, men ville bara säga att jag var så jävla giraff-snygg.

Jag ställer mig frågan. Vad menade människan? Linda var "som ett troll.." nånting..


Vadnrade runt och träffade lite folk, begav oss sedan hemmåt. Upp tidigt idag, Linda skulle jobba, jag o Emelie gick på stan.. Man behöver verkligen inte 5 timmar för att "göra Ösd".....


Jag gillar dina sms, o jag gillar inte vad du får mig att analysera.




"Bli inte ihop, ligg på er topp, sakna mig massor! fixa bananbåt åt mig....behöver flyta hem!"

nattliga samtal del 2

Jag gillar samtal och sms vid den här tiden. Ofta är de spontana och mkt välkomna.

Idag fick jag ett mkt trevligt sådant samtal. Det gjorde mig glad. Får mig att ändra tankesätt lite och gör att jag önskar att jag jobbade i S-näs i sommar istället. VIlket ja iof gjort ganska många gånger.

Men, när en vecka i gummistövlar och flytande tält är över.. när min kommande jobbvecka med 8 dagar på rad är över. Kör vi le afterpartach igen eller?

Och jag slår vad om att inget egentligen slår Killers...


"jag saknar din halvdryga dialekt!"

3 av 4

Jag börjar få lite rutin på stängningen nu. Känns bra. Jag förstår dock inte hur jag 2 av 3 kvällar inte får det att stämma med kassorna. Känns mindre bra. Men i sånna lägen är det rätt lyckligt att jag är en ny lite mindre viktig anställd. Jag slipper nämligen leta efter felet, det får Leif göra.

Idag blev halkbana och uppkörning bokad, så jag hoppas verkligen att allt går vägen nu.

´Snackade med Linda o de ser ut som att de kanske blir utgång i helgen ändå, kan verkligen behövas :)


I övrigt behövs det understrykas att det inte finns så mkt bättre sätt att få en ganska seg dag på jobbet grymt mkt roligare med spontana sms. Speciellt populära och extra glad blir man av dom som man verkligen inte förväntade sig men egentligen vill ha. Sånna sms är minst lika bra som en roligt besök i butiken. Dock är de inte så gott om roliga besök. Jaktgubbar 55+ som blinkar klumpigt med ögonlocken o frågar om jag vill åka på semester med dom tillhör inte roliga besök. Tyvärr finns de många jaktgubbar 55+.

För att avsluta kan jag nog efter att ha läst att Roskildes parkering var dränkt i vatten, insikten i att man kanske får duscha en gång på en vecka o sedan leva som en mask kravlandes i lervälling.. är ganska glad över att jag sover i en torr säng i natt o inte ett tält på campingen. Trots att ja ligger som en ostbåge i sängen... o att Killers skulle var grymma att sett...

Vissa saker går inte att inte älska

Läste den "officiella Yrantidningen" imorse. Hittade en liten artikel som löd så här:

Storsjöyran blir röd dag
Om en del Yranbesökare ser extra pigga ut i år kan det bero på att en del av dem fått en extra röd dag i sitt kollektivavtal. Anställda på Eniro och Ahhaaa kan nu sova lite längre, hinna uppleva lite mer av Yranveckans händelser dagtid eller helt enkelt få mer betalt om de trots altt jobbar. "-Storsjöyran är att jämställa med jul, det är en högtid i Östersund och det är svårt att få folk att ställa upp att jobba då." säger Micke Jansson på Seko till LT.


När man läser sånna artiklar går det inte att inte älska Jämtland. Jag kan inte iallafall. Det går inte att inte älska Jämtland under Yran, helt omöjligt, att alla får vara patriotiska under en vecka, under tre dagar tycka att Ewert Ljusberg är den viktigaste på jorden. Det går inte att inte älska.

Differensproblem

Gick över förväntan på Ok ikväll, klarade av både ett norkst fotbollslag o andra stökigheter utan större problem.
Lite jobbigare blev det att det inte stämde när kassorna skulle räknas.. Hoppas de löser sig imorgon.

Störande att inte allt kan stämma till 100% nångång. Kommer väl förhoppningsvis.
Något som är postivit är att jag sprang idag igen. Benen var otroligt pigga vilket är bra. Ska försöka hinna med imorgon också om det inte tar för lång tid i Järpen.


En liten hälsning till Mli:
Nej, jag överger dig absolut inte, jag åker ner över 4 dagar för att komma upp 4 dagar innan Yran. Vem överger vem? Du har gömt dig i Skåne hela juni! Jag o din syster är ett väldigt bra däckteam förövrigt. ;)

Bokat o klart!

Jag tror inte mina päron varit så emot mig på hela tiden jag varit hemma denna gång. Men nu är det bokat o klart!

Kl 22,40 om 17 dagar är jag tillbaka! Känns mkt bra.
Borde se mig om efter en sätt att ta mig hem också, men nu kommer jag ner iallafall. Det är det viktigaste!


Får vi hoppas på Statoils chef samt att vi alla vinner en miljonvinst på lotto, skulle göra en mkt trevlig helg ännu trevligare! ;)

Stackars Andreas

Mamma lyckades komma iväg från jobbet lite tidigare, så vi hann precis in till stan o placera oss ganska långt bak bland alla människor som stod på Expo Norr för att se Andreas Johnsson. Jag var trött och inte peppad alls, mamma var som ett barn på julafton som väntade på paket. När Andreas 10 min efter utsatt tid inte börjat spela blev hon otålig för att sedan skina upp som ett ljus då han kliver ut på scenen.

Jag tyckte synd om honom, Andreas. Han öpnnade med hans senaste låt som är trallvänlig, bandet hade börjat med introt innan så när han kom ut på scenen skulle man kunna tänka sig några applåder iallafall. Men, jämtarna stod med armarna i kors o tittade utrycklöst på honom. Undrar egentligen vad han tänkte när han fortfarande efter 3 låtar stod med en publik som knappt anstränger sig att applådera en låt, hälften bärandes dessa enormt fula foppa-tofflor (som nu även börjats utsmyckas med diverse smycken att trycka fast i hålen) och som inte fattar piken i låten "Show me love".  Folket som tittade idag hade troligtvis inte kommit för att titta på honom, utan för att köpa ett 10-pack mönstrade strumpor väldigt billigt, hitta en ny gräsklippare eller äta lite älgwrap o stoltsera med sina fejkade Foppatofflor.

Han sa dock efter spelningen att det var hans bästa matinéföreställning någonsin, antingen ljög han, eller så har han haft riktigt kassa spelningar dagtid förut.

Jag tyckte nog dock att hans förra spelning i Östersund var bättre (nu låter jag som världens A.Johnsson fan..) trots att jag endast hörde den som en skränig remix med diverse blandade Håkan Hellström låtar, inte såg någonting förutom baksidan av scenen och en jäkla massa folk uppifrån ett fönster och sedan tillbringade resten av tiden med att "ramla" och krama kolonnen i Lindas lägenhet. 

Så hoppas att han har bättre minnen från den spelningen. Annars tycker jag synd om Andreas.

 

Tristressen

TIden här uppe har gått oväntat bra den här gången. Jag o mamma har varit sams mest hela tiden, jag har varit mkt med familjen osv. Dock börjar det kännas nu. Jag är sjukt rastlös, vet inte vad jag ska göra o sitter o sitter o kollar på olika alternativ för att ta mig ner till S-näs om 18 dagar.

Jämtland är superfint, mysigt o avkopplande i måttliga mängder. Den mängden är passerad för länge sen.
Som det är nu önskar jag att jag hade jobbat mera, för att få tiden att gå.

Första kvällen ikväll som längtan till S-näs är riktigt illa, jag ville va med er ikväll tjejer det vet ni. Jag vill ha tillbaka fyllekossor, stora ögon, dåliga mp3-inspelningar av ölsånger, arga lappar från störda grannar, spilld dricka i trapphuset, pladaskfall, vadnringar hem i soluppgången och bakisräkmackor. Jag vill hem.

Men som sagt, det är minst 18 dagar kvar... Imorgon ska det bokas biljetter...

Tror inte att jag kommer få så många m-sms den kommande veckan heller. Vilket är lite tråkigt. Kan inte sluta leka med tanken hur det skulle blivit om jag hade varit sjukt spontan o halvt dum i huvet o hängt på. Antingen helt grymt, eller en veckas katastrof. Jag får aldrig veta... Så ingen idé att analysera.. Men jag är ju så himla på bra det så :P



"Han är en cool kille med solbrillor på Roskilde"