Part 1

Då var vårt råmanus inlämnat. Med betoning på råmanus, än ska mkt göras och jag kan såhär på kvällskvisten medge att mkt kunde gjorts annorlunda från vår sida. Men nu känns det bra, vi kommer få ordning på det där.
Hör väl oss till att det ska vara kaos i sista sekunden. Men ett mindre avbrott med blandade skratt och tårar i eftermiddags, lite hög Jenn på cola och en första titt i boken "Projektarbete" så blev nog resultatet bättre än jag trodde att det skulle bli när vi började i eftermiddags. Haha..

Nu ska jag sova, tidigt. Utgången igår tog på krafterna även fast jag körde. Imorgon ska jag upp runt tio för att hinna träna, diska o börja städa smått innan skolan hade jag tänkt. Ev jobb imorgon kväll.
Jag är på banan igen!


"- Nu är vi ensamma! vet ni vad vi gör?!
- Nej...?
- KLÄR AV OSS NAKNA!"


Hjälp!

Jag har skrivkramp, jag har moffat, jag är körd!

Kaffebubbel

Har varit väldigt produktiv de senaste dagarna. Efter mina senaste betyg samt ett blick på mitt samlade betygsdokument idag så blev jag faktiskt mer motiverad till skolan och tänker banne mig sitta med projektet from att kaffet blir klart.

Den där meningen kändes mkt bra att skriva! Jag har nämligen köpt mig en kaffebryggare idag! Känns väldigt seriöst måste jag säga, mindre moget och duktigt när jag insåg att det faktiskt kan vara en fördel om man köper kaffe och filter också. Faktum är att den nu står i köket, visserligen rätt ful men utbudet i Strängnäs är inte det bästa och än är jag ingen kaffe expert. Funderade på en espressomaskin ett tag vilket skulle se väldigt bra ut i köket men insåg att jag får börja lågt och arbeta mig uppåt.

Så nu står den där i köket och bubblar sådär mysigt som kaffebryggare gör. Hoppas nu att kaffet smakar också. Kom på att jag inte har någon mjölk hemma (blev himla massa annat som behöver handlas till?) så jag gör som igår. Dricker svart.

image289

Hittade även två superböcker på bok-rean igår! Fattas bara en prenumeration på DN och en katt så skulle man kunna tro att jag var en ensamboende dam 30+... Vet inte om jag ser det så positivt egentligen?

Stressen

Det är 17 dagar kvar tills vi åker nu. 17 dagar tills det blir en vecka med grosse bier, snö, sol och framför allt grym skidåkning.

Dock är sjutton dagar tillräckligt mkt för att ha grymt mkt att avklara innan dess. Massor i skolan, massa tider för diverse möten och liknande som måste bokas innan dess. Först och främst en naprapat och frisör.

Jag och Jenn åkte till Sthlm idag igen. Blev planering för resan med Carina samt det slutliga beslutet  ang balklänning. Jennifer kommer vara gorgeous i sin. Den är helt grym! Min blir också skitsnygg men på ett annat sätt.

Lika bra att ta tag i de som ska göras, klockan är redan för mkt.



Jarlie the jibber

Ich komme visst!

Ein grosse bier bitte!





Efter regn kommer solsken?

Pga hårdvind blev det ingen skidåkning idag. Lite kräsen för att köpa liftkort för att åka i endast lågzon där inte ens allt var öppet. Blev sovmorgon och senare Åre iallafall för lite tillbehörs shopping. Ett par nya stavar, skid+pjäxfodral samt vantar införskaffades. Har aldrig tidigare varit i större behov av fodralen men det blir jag förhoppningsvis inom en snar framtid.

Känner mig som ett barn som räknar ner till julafton för tillfället. Försöker att inte överpeppa Jenn utan vara så laidback jag kan. Det är otroligt svårt och jag lyckas inte speciellt bra. Något som känns bra är att jag lägger mkt fokus på allt kring det här nu istället för på andra tråkigare saker. Efter regn kommer solsken right?

På väg tillbaka från Åre satt mamma o stirrade som ett stressad ekorre på "den fantastiska naturen". Efter 15 år här uppe har hon kommit på att "vi lever mitt i en fantastisk fjällvärld".
Va??

image288





The Hives - Hate to say I told you so

Weekend away

Efter en brutal dag, men framförallt kväll igår som itllsist iallafall avslutades med skratt kändes det ännu bättre att jag tidigare igår förmiddags bestämt mig för att ta chansen med gratis skjuts upp till skogarna för skidåkning i helgen. Där med också dissa inbjudningen till imorgon.

Anlände runt 19 ikväll och har sedan dess hunnit ätit mkt god mat, varit social med päronen samt tagit över en timme för mig själv i badrummet. Det självklara "precis kommit till Mörsil-fixet". Vilket innebär fullt utnyttjande av bastu, dusch, badkar samt alla krämer, burkar och inpackningar mamma har på lager. Jag anser mitt lager i lägenheten mer är tillräckligt men här hittar man en ny kräm för varje dag, strålande när min hy är fucked up som nu.

Fick inte med mig Fredrik att åka skidor imorgon så får se vad sällskapet blir. Ska upp mot Åre med en ny stickad mössa, fixa ett par nya stavar innan backen samt ev köpa ett skidfodral om jag får ett "Nu kör vi" samtal från Jenn. Vågar inte riktigt tro att det är sant ännu så jag försöker att vara så opepp det bara går. Vilket inte är speciellt opepp alls...

Sitter nu och utnyttjar husets alla tillgångar, downloadprogram på datorn, fulla skafferier o massor av kanaler. Putsar samtidigt googles och inser hur ful min skidjacka är. Men det skiter jag faktiskt i om jag nu kommer dit.


Kärlek

Ni är bäst i världen. Helt oslagbart bäst i världen

image286

Busy Birger & Jarl

Sitter nyvaken och hungrig i Nykvarn, Jenn duschar och jag funderar på om jag ska äta eller duscha först. Troligtvis äta.

Vi ska försöka ta oss n¨nstans med le projekt idag. Kan bli intressant och se hur det går. Med lite mat i magen känner jag mig iallafall motivierad. Vilket är ett framsteg.

image285




Och medtanke på dagens jobbsituation på jobbet måste jag bara fundera lite över varför man har ett jobb, säger till varenda människa på stället, inkl chefen, att man vill jobba så mkt som möjligt. Sen sitter hemma och ljuger om att man är bortrest 3 dagar i rad då det  behövs folk?
Moral?


Man lär sig ändra syn på människor med tiden.
Jag fick iallafall ledigt på lördag, yeay!

Sweet

En allmänt härlig dag går mot sitt slut. Jag och Sara tränade imorse, mkt kondition och hela styrkeprogrammet avslutades med snack i bastun. Jag gick på min första engelskalektion på länge för att sedan åka till Thomashallen där veckans händelse gick av stapeln. Europaskolan vs. Thomasgymnasiet i en fotbollsmatch.

Som vanligt mkt snack från Thomas sida innan matchen som avbröts med 3 minuter kvar då Homasbarnen börjat kasta ägg över publik+plan. Stod 2-1 till Europa vid den tidpunkten så vi utnämnde oss till vinnare, vilket motståndarna självklart protesterar emot.

Blev snabbt hem för att gå till jobbet sen, jag o Ralfie vann 100:- var på en lott vi köpte. Great!
Dessutom blev jag mkt positivt överraskad av ett snabbt besök ute på parkeringen. Han hade åkt en omväg från Katrineholm bara för att lämna en ask + ett kort. How sweet. Överanalyserade troligtvis allt igår lite för mkt som vanligt.

Fruktsallad när jag kom hem med Brämhults juice. Vitaminkickar kroppen för att slippa förkylningen jag håller på att dra på mig.. Nu är det sportlov! Wey!

image284


"- De tre första som gör mål för Thomas får en platta var av Omar!
- De som gör de tre första målen för Europa får en flaska skumpa av Mys pappa!"

"När Simba återvänder i Lejonkungen"




Den som inte tycker att det här är roligt har definitivt inte samma humor som jag.
Skit att vi inte hittade några biljetter till Jarlies B-day!


Ägd...

Här ställer jag klockan för att komma upp i tid innan jobbet för att hinna gå o springa i en halvtimme på gymmet. Har satt på mig mina träningskläder och ska bara gå in i mitt gigantiska kök för att stoppa något i magen innan då jag slänger en blick mot kylskåpet och ser öppettiderna. Great, de öppnar om en timme!

Så nu väljer jag att se den fantastiska möjligheten för disk jag fick istället för att gå o lägga mig och sova en timme till....



Till min kära Jarlie

image283

Schkåål för scheppargatan!

Riktigt trevlig kväll igår, började tidigt, för en gångs skull god tid på mig att göra mig iordning. Vilket självklart är skönt.
Jenn o Tanybanany kom och senare joinade även Helene. Vi tog det chill ett tag och spelade både "Hur fan visste du det" och "Våghals". Mindre smickrande bilder därifrån kommer absolut inte upp här :P

Vidare till BK sen, snacket om kvällen innan höll väl inte förväntningarna, men jag hade kul iallafall. Dock tänkte vi vara smarta och slippa kön till garderoben så vi gick ut typ 01,45. Fem minuter efter att vi kommit utanför dörren ringer Sebbe och informerar om att det har öppet en timme längre kvällen till ära. Gjorde dock inte mig någonting, vi gick o käkade, möttes upp av Sebbe som körde oss hem o vi somnade mkt skönt en stund senare.

Helene har dock andra sovinställningar på sig själv än jag o Jenn, så rätt tidig uppgång vilket ändå är skönt.

Det förvånar mig att vissa som man faktiskt känner/känt låssas att de inte har en aning om vem man är. Samtidigt som nån helt random kan komma fram och snacka i evigheter och tror att man är superbundisar?

Men men, kul kväll iallafall, nästa helg slår vi på stort!




"Schkååål för scheppargatan!"

Fredags filosofier

Sitter här nyklippt och har pratat i telefonen hela kvällen. En låt kom upp på datorn och fick mig genast att tänka tillbaka på en kväll för snart exakt ett år sen. Varje gång jag hör "Jag har två olika skor, det här var himla skumt" i karatefylla går det inte annat än att tänka på den kvällen.

Vi hade sportlov, åkte från Åre till Östersund för att ta en helkväll med alla där inne i C & M lägenhet. Vi hade riktigt roligt, dock hade jag och tjejerna inte jättemkt att dricka så jag tog med glädje för mig av Cs rödvin som "ändå inte skulle drickas upp av dom". Tanken var att jag skulle dela med mig. Men jag tyckte att jag kunde vänta en stund med att berätta för tjejerna. Vilket jag gjorde. Smög till kylen lite för ofta o svepte nästan hela flaskan själv. Tror tjejerna fick dela på runt en dl.

Jag var självklart askalas efter mitt "diskreta" genomförande. Sjöng som aldrig förr och var, skulle jag gissa, riktigt jobbig ett tag. När jag efter en stund inte mår bra alls hade jag så mkt förnuft att iallafall gå ut och andas (samt beordra Jenn om lagom varmt vatten) och sedan sätta mig i trapphuset.

Jag förstår självklart inte varför en av killarna sedan kommer och tar av mig mina skor så jag frågar honom varför.
Det visar sig att jag tagit på mig både hans skor och hans jacka i min lilla "friskluftspromenad".
Det var självklart i lysande skick, klart mkt bättre än vad jag var... Men Jenn räddade kvällen genom att servera mig vatten en timme. Sen var jag i form för efterfesten!

image282
En av mina bättre bilder från kvällen... De andra är totalt katastrofala, men kul hade vi... ;)



Var inte alls pepp för imorgon tidigare, nu är jag grymt taggad och ska bli riktigt roligt!
Tänkte vara duktig o aktiv på dagen så det gäller att komma i säng i tid.