Morning

Klockan är 9 på morgonen, jag är ledg ändå sitter jag här med en dator i knät o försöker lösa saker inför nästa veckas schema. Ganska rörigt och inte alls lika bra som det brukar vara annars. Så jag försöker rätta till de delar som rör mig :P

Ska köra jobbgrejer nu fram till 10,00, sen blir det disk och snabbstädning innan jag ska hoppa in i bilen för en resa ner till Götet ikväll. Så nu blir det lite tempo.

Pkpk

Josefinas

Igår gjorde jag först lite ärenden på stan, fick min telefon lagad, åkte förbi kontoret etc innan jag slutligen mötte upp Sara för att bege oss mot Djurgården och Josefinas.

Vi hade supertur med vädret, grådassigt hela dagen men sprack upp o blev jättemysigt o fint på kvällen. I like. Vi satt o pratade i flera timmar, delade på två flaskor rosé och hade det väldigt trevligt. Jag lyckades flirta till mig ett rum på hotellet (mina egna frinätter är slut) så jag kunde stanna i staden också. '

Nu har jag precis kommit hem och ätit en brakfrukost. Jättegott och jättemätt är jag. Sitter och jobbar lite med datorn, planerar, kollar statisik etc. Ringer hela tiden, insåg precis att mitt headset jag köpte för 500:- har pajjat. Jajjemen. Ibland är jag så otroligt klantig så jag kan inte ens sätta ord på det... :P





Back to work, later

Ingen sovmorgon här inte

Igår efter att jag skickat alla sms, sammanställt statistik o siffror la jag mig direkt. Blev ändå ganska sent men planen var att gå upp typ den här tiden och sen börja kolla om någon öppnat annars börja ringa lite samtal.

Istället bir jag väckt av den andre som också är ledig, han rinde en gång., jag svarade inte, så han ringer två gånger (gör vi så mot vår chef svarar han alltid oavsett om klockan är 4 på natten, man får alltså göra så endast när det är viktigt på Riktigt). Jag svarar och den här lille pratglade människan har egentligen ingenting vettigt att säga. Eller han sa massor, men egentligen ingenting jag kunde påverka något av. Och nu sitter jag här....

Ska göra en hårinpackning, äta frukost och sen bege mig mot sthlm. Middag med Sarch ikväll. Mys!

Jobb på ledigheten

Jag är just nu ledig, har precis tittat klart på PS I love you och sitter nu med datorn i knät o slötittar på Beck.
Iom att vår chef åkt på semester är jag mini-TL för en del av teamet, vilket innebär att trots att jag är ledig 4 dagar den här veckan kommer jag göra massa annat ändå. Jobbrelaterat. Känns rätt bra ändå faktiskt, roligt med nya utmaningar.

Idag har jag hängt med Hellen hela dagen, Jenn var med en stund också. Himla trevligt, lunch i Stälje, en liten tripp till Täby för att sedan fika och konstatera att utbudet av shopping är precis som vanligt. Värdelöst.

Imorgon ska jag åka till Sthlm för att träffa Sarch, lite middag osv, ska förbi kontoret först för att hämta en ny telefon, min touchfunktion på jobbluren har lagt ner och det underlättar om huvudfunktions knapparna funkar på en touchtelefon.
Så först office, sen dinner. I like.

Later!

Fuck

Jag är lite bitter just nu faktiskt, jag har under de senaste halvåret inte bett om ledigt ofta, varje gång jag gjort det har jag av olika anledningar varit tvungen att jobba ändå. För en vecka sen, precis i rätt tid för chefens planering (inte för tidigt, inte för sent) så sa jag att jag ville vara ledig nästa helg eftersom att det är Storsjöyran i Ösd då..


Schemat kom ikvll, jag har inte fått något bekräftat, varken ja eller nej, men tänkte att eftersom att vi ändå är skapligt med folk nu så är det inga problem. Jag är dock ledig nästa vecka. måndag till tors! Vilket är mina "ordinarie dagar". Börjar jobba fredag, i Göteborg... Vilket innebär att jag för första året missar Yran....Vilket suger rätt hårt...

Kärlek

Efter att ha pratat i telefonen stora delar av kvällen efter att vi anlänt till det nya hotellet i Vetlanda har jag funderat över hur mycket fantastiska människor jag har runt mig, både i jobbet och privat. Men, hur man säger det alldeles för sällan.


Efter alla samtal med folk som kommer med ganska tråkiga besked (om vi nu pratar jobb) men som samtidigt gör mig hur glad som helst för deras skull är hur underbart som helst, jag tänker även på alla utanför jobbet, utspridda över hela landet som jag håller alldeles för dålig kontakt med. Jag har världens bästa männsikor runt mig och är otroligt tacksam över det.

Livet är en jävla berg o dal bana, min kropp o hälsa är inte den bästa just nu, jag har knutar i hela ryggen, gnisslar tänder som aldrig förr och äter som i "Super size me", jobbet går sådär och alla relationer är inte vad dom borde. Jag är ändå glad över tillvaron, livet är underbart och man ska fan ta vara på det på bästa sätt.

Allt går självklart att förbättra, vissa saker jobbar jag verkligen på och är inte alls nöjd med. Men, man får ta vara på stunden, man vet aldrig när den tar slut.


Carpe Diem

Cause we're the coolest kids and we take what we can get



I wanna stay 18 forever, so we can stay like this forever...




Over again

Gårdagen tillbringades med Jenn på uteserveringar och avslutningsvis en brygga i Snäs med en flaska rosé och flera timmars snack om allt och inget. Otroligt skönt..

Väl hemma började jag förbereda smått för mitt uppdrag inom de kommande veckorna, mind maps och lite planering. Ska bli jätteroligt! Jag vaknade nu för en timme sen, några timmar har jag nu på mig för att packa, städa och förbereda mig för att åka igen. Jag ska tillbringa de 11 kommande nätterna i Jönköping. 7 dagar i rad ska vi stå på en orienteringsmässa i skogen en timme från Jkpg. Låter helt värdelöst med med tanke på upplägget och antalet säljare de skickat dit blir det nog bra.


Så nu.. jag har inte hunnit tvätta (eller snarare struntat i det) så det blir totalswitch av kläder i resväskan. Ut med gammalt in med nytt. Jajjemen, sen kör vi, 11 dagar till. Over and over again!

Ledighetens lung

Vad otroligt skönt det är att vara ledig. Jag kom hem igår kväll, stängde av min jobbtelefon det första jag gjorde, min iphone på ljudlös. Låg o läste en stund men somnade ganska fort. Vaknade idag kl 13, låg o drog mig i sängen till ca 14... Nu sitter jag i soffan, äter tortellini och undrar om jag ens ska anstränga mig för att göra något vettigt idag eller gosa ner mig i sägnen snart igen och läsa en bok,


Jag förstår inte att jag under de första 8 månaderna jag jobbade aldrig stängde av jobbtelefonen. Så otroligt skönt.

Imorgon blir det britney, wehey!

Brittan

Jag och Mr Holstmeister har pratat mkt spontant de senaste dagarna, i förrgår ledde det till att jag slapp åka till Örebro o fick stanna i Malmö, idag ledde detta till att jag är något fattigare och nu ägare till två biljetter till Britney Spears på tisdag, måndag var tyvärr slutsålt...

 

Så nu ska jag och norrlänningen gå på Brittan på tisdag, vilken jävla trio, men det blir tungt. haha. Jag var biljettbokare så Holsten fick uppdraget som musikansvarig. Jag ska kika igenom vilka som är de bästa låtarna och skicka min bestlling inom en timme.


Jobbet idag gick bajs, men, min naglar är fina iallafall. Kvällen blir nog rätt lugn, väntar på att landskrona-folket ska komma hem från deras töntiga stadsfest.... :P


Later