Negativ energi

Det är märkligt hur helt livlösa saker kan förmedla olika typer av energi. Hela dagen idag har varit low. Jag o R blev bortplockade från schemat, sånna här dagar uppskattar jag min chef..

Jag åkte till stranden i ystad efter vi packat ihop, satt i solen vid havet jättelänge, det är verkligen fint där... Funderade över saker o ting, blev riktigt djup... Det är en märklig känsla hur man känner sig sviken, eller bedragen... Samtidigt vill jag inte riktigt inse att allt faktiskt är sant heller, utan försvarar honom fortfarande å något sätt inom mig.. .Vilket också är dumt... Samtidigt som den ständiga ilskan och besvikelsen finns där också... Funderingar över om allt var fake eller vad som var på riktigt....

Jag fick ta hand om två väskor nu, de ska hämta dom senare. Bara jag tittar på väskorna blir jag olustig... Hur kan något, helt utan liv göra en så arg, eller nedstämd?


Nu ska jag gå en promenad med en tjej som också är här at the hotel, niice i solen.

Tornet faller sakta sönder...

Jag vet inte vart jag ska börja med just nu... Vi gick ut en sväng, kom två kollegor från malmö...Nu sitter jag o R i sängen o stirrar rakt fram... Allt föll på något sätt sönder. Finns inga ord egentligen. Bara tomhet.

När man jobbar tätt tillsammans blir man som en familj. Alla får olika roller, lillebror, storebror, mamma, syrran osv..
Jag blev av med en storebror ikväll kan man säga.


Dessutom har jag en mindre uppmuntrande sms konvrsation med en av de två som betyder allra  mest.. O i de måtten mätna betyder inte jobbet mkt alls.
Jag vill inte vara i ystad nu någonstans...

Allt gick från att vara otroligt bra, både privat och jobbmässigt... På en timme föll mkt ihop...

Nu ska jag sluta vara senimental innan jag blir helt förstörd här. Tillbaka till Malmö imorgon, kommer kännas konstigt..
Tur att jag inte jobbar på måndag...

Vatten

Två riktiga skitdagar har gått, rent jobbmässigt. Härliga dagar i övrigt då påsken i år tillbringas i Ystad (ist för gangsta Malmö som dt var tänkt först) med strålande sol och fantastisk omgivning.

Har varit ute och gått en promenad i 1,5 timme. Strändern här är sjuka, otroligt skönt att bara pumpa musik i lurarna, även om det blåser sjukt är det jätteskönt att bara gå i vad som känns oändlighet längst havet. Just love it.


Ikväll är det fortfarande oklart vad som ska hända, Roberto pushar fortfarande för utgång, jag är inte taggad alls. Känner för sushi, Robinson och tidig kväll i sängen. Men, vi får väl se vart det slutar.



Ystad är förövrigt sjuukt fint, riktigt härligt läge, jag älskar vattnet...




Dötid

Jag börjar inse att mitt  "missa-tåg-hysteri" går lite till överdrift. Var en bra matchning med tågen idag. Från Snäs till Arlanda. Jag är nojjig över att det ska bli förseningar osv eftersom att jag absolut inte får missa flyget åker jag en timme tidigare hemmifrån. Det innebär nu att jag sitter på Arlanda två timmar i onödan av någon anledning.. vet inte riktigt hur jag tänkte men jag får ta och skärpa mig med det där..

Hade en supertrevlig kväll igår, var väldigt roligt att träffa tjejerna igen, går för lång tid mellan gångerna och det är väl till stor del mitt "fel". Men, därför var det trevligt att ses igår. Även om vi åkte hem ganska tidigt.
Mkt trevlig tillställning iallafall!


Sitter nu på självaste Arlanda och slår ihjäl tid, lyssnar på musik, försöker få folk att roa mig på msn men det går sådär. Planet går om nästan 2 timmar...


Hur fan tänkte jag där??

Förövrigt kördes min handväska tre gånger genom säkerthets kontrollen, men vakten kom sen fram till att det bara var en jäkla massa sladdar som såg skumt ut... Borde kanske rensa min lilla påse med "elektronik tillbehör" lite granna?

Öyland

Jag mår så himla bra just nu!

Jag har efter två veckor i de norrländska skogarna kommit till Kalmar, Xpress bästa hotell, och jobbar på Öland. Netto i Borgholm låter inte jätteroligt meen... stället är tungt!

Jag gillar Öland, går för det mesta bra när jag är här, sköna människor och det är lättsamt.

Dessutom är dte vår här nere, ingen snö, solen skiner, det är varmt och man kan använda solgalsögon. Att jag också får träffa mina favoriter i helgen gör saken ännu bättre, det var länge sen och hela kalaset kommer bli hur trevligt som helst!



Imorgon är jag dessutom ledig av ett litet misstag from le Mac. Hoppas på bra väder, isåfall ska jag shoppa lite, gå en låång promenad och framförallt ta en låång sovmorgon. Nice.


Nu väntar den otroligt sköna sängen, nighty night!