Plötsligt händer det?

Ibland kan man ha en  sån där känsla man så länge saknat. Känslan som du letat efter och försökt framkalla men av någon anledning inte lyckats. Plötsligt finns den bara där, det jobbiga blev plötsligt enkelt, tidigare stora problem blev inget hinder och man känner sig smått oövervinnerlig.

Den känslan infann sig smått igår kväll och idag sa det Poff. Otroligt skönt! :)






GL





♥ Memories ♥

153 km/h

Det är ingen hemlighet att de flesta på Xpress kör för fort. Sen hur mkt för fort man kör är lite olika. Jag har på senare tid hållit mig till farthållaren på 139 km/h på 110 vägar för att inte kunna bli av med körkortet. Men efter ett smärre vansinnes utrrott igår efter att Eniro vimsat till det och fått mig tio mil åt fel håll (jag ska aldrig mer lämna min gps hemma...) så var det "plattan i mattan" som smålänningarna säger. Det är bra tryck i bilen!

Jag låg 170+ upp från Hässleholm och kom över ett krön i Värnamo då jag efter någon kilometer blev stoppad av en civilsnut. Jag hade blåst om honom i 153 km/h... O då hade jag hunnit bromsa...


Men hey, jag har lärt mig en läxa, kunde vara utan både körkort och tusenlappar fattigare idag men fick rulla vidare endast med skakande ben och en jäkla tankeställare som följd.... Ibland har man tur...

Höll senare på att somna vid ratten så jag tog en frinatt på hotellet i Jönköping när jag kom dit vid 1 i natt, tog en rejäl sovmorgon och kom till Strängnäs vid 15. Sen dess har jag bara städat, tvättat och slängt sjukt mkt saker. Flera kassar med kläder och skor som är trasiga o inte används. Sjukt skönt!


Imorgon ska jag och Jennifer till Västerås, weeey!


Malmoe

Jag ligger stenad i en säng på vårt nya hotell i Malmö. Känt mig sjuk länge o idag har jag för första gången på 8 månader begärt ledigt/sjukskrivning för hur jag mår..

Meen, dagen har jag inte gjort mkt med, kollat lite resplaner med Linda, handlat frukt o lyckades få en dropin tid för mitt otroligt slitna hår. Ska iväg om en timme o fixa mina naglar också. så jag kommer vara som en ny människa efter att Erica fått sätta händerna i håret med hårfärg också.


Det är otroligt intressant hur allt sitter i huvudet hos Folk när det gället det här jobbet. Det stör mig otorligt mkt att killarna ofta har starkare huvud. Men, man lär sig alltid något nytt.. Både om sig själv och andra.

Jag kanske ska till Sälen om en månad, nice nice nice =) Kan inte vara bättre, o sen ska jag o Linda se till att komma iväg, behöver lite att se fram emot in the vardag.


In i mijuren

Jag gillar faktiskt Gotland, så det känns lite bra iallafall, även om jag hellre varit hemma en kväll som denna. Men sanningen är att jag är lite kär i Gotland, o jag Ska banne mig hit i sommar, ute serveringar, fina stränder, skumpa och rosé.

Igår lagade vi mat i vår lilla lägenhet/hotellrum, Bazo gjorde jättegod röra med kräftor osv, Ellen kom förbi och vi satt o chillade och hade jättetrevligt. Ikväll ska Ellen visa oss Visby under lågsäsong, alltså lite av det riktiga Visby, ska bli mkt intressant.

Gotländska är väldigt speciellt men otroligt roligt! Jag och Bazo skrattar hela tiden åt folk och försöker härma Keno-talaren. Honom sprang vi förresten på igår i en trapp när vi gick promenad! Coolt värre ;)


Ikväll ska vi inte hela vägen in i kaklet, vi ska in i mijuren!

So long!



Jennifer, hoppas ni får en superlyckad kväll och du vet att jag är ledsen att jag inte kan vara med! :(

Hej Dju!

Jag sitter för första gången på mitt liv på en färja till Gotland och jag känner mig som en... jag vet inte hur jag ska beskriva det. Det här känns som någon blandning av charter och campingsemester. Folk rusar på båten så fort dörrarna öppnas, man får inte ha med sig väskorna på båten och det är sjuk kö till resturangen men minst lika många sitter med eget fika vid alla borden. Konstig upplevelse...

Blev skickad till Gotland ikväll, förlåt för det Jenn! :(


Nu vänter Goettland, jag ska stoppa alla människor imorgon med "Hej Dju! Vilken mobiloperetör har dju idag?" Hahah