24/7

Blev en otroligt spontan, inte speciellt genomtänkt men superlyckad utgång igår. Mkt trevligt folk ute och jag hade superkul. Efter avslutande bugg frammåt stängning bestämde vi oss för att åka till Eskilstuna för att handla på Niklas statoilkort... Eller Niklas handlade på sitt statoilkort.. :P

Jag ramlade hem strax efter 2,30, pratade en stund med Sebbis som är i Tyskland o tog hand om fulla klasskompisar stackarn, men det skönt att höra att du levde iallafall ;)

Sov 3 timmar innan jag skulle upp o jobba, varit full jävla fart hela dagen, så nu är jag helt död. Blir en timmes sömn o sedan ladda om för kvällen. Utgång igen, wehey.


"- Vad lång och vacker du är...Vill du känna på mina biceps?"

Städning

Min lägenhet är 26 kvadrat. Det är ganska mkt mindre än det största fönstret på domkyrkan i Uppsala. Trots detta har jag nu städat frenetiskt i en timme och märker knappt någon skillnad.

Frågor jag därför ställer mig är:

-  Hur sjutton skulle jag orka bo i ett hus?
-  Hur lång tid måste det inte ta att putsa fönstret i Uppsala?

Den senare frågan får mig att må lite bättre, jag kan ju inte vara långsammare än en fönsterputsare?


image295

"Nu kan den rassla lite"

Ställde klockan för tidig uppgång imorse. Besök hos Naprapaten stod på schemat. Aldrig varit hos någon sådan förut så jag visste väl inte riktigt vad som väntade. Kändes skönt att ha varit där iallafall även om det är minst sagt en ganska obehaglig känsla när någon håller ett fast tag om ditt huvud med båda händerna, ber dig slappna av fullständigt (hur nu det går till i det läget?) och sedan knäcker nacken så pass mkt att man blir förvånad över att huvudet ens fortfarande är en sammanhängande del med resten av kroppen.

Han hittade massor av olika låsningar och knutar. Jag var tvungen att komma tillbaka nästa vecka, men det känns det värt. Ska se till att komma iväg till en massör snarast också...


Idag tänkte jag ta tag med det jag skulle ha gjort i söndags. Städning samt plugg.. Känner jag mig själv kommer det inte bli så stor skillnad. Men man ska ju aldrig säga aldrig.

Slut

Hemkommen från en grym resa i Österrike har jag inte riktigt hunnit landa. Mkt jobb direkt efter att vi kom hem och igår bar det av upp till Stockholm för shopping och utgång. Blev inte riktigt som vi tänkt oss, gänget splittrades upp och jag och Sara slutade på Sturecompagniet, där vi hade supertrevligt.
Jag och Jennifer sov i duschen när vi alla tagit oss tillbaka till Niklas lägenhet. Bäddat mkt skönt med soffkuddar och 6 st jackor.


Seg dag idag, tog en sväng på stan igen då de andra sov innan jag och Jenn tog tåget hem. Precis uppdaterat mig ang familjen, får nästan lite dåligt samvete över att jag inte pratat med dem på väldigt länge. Uppdaterad lite nu iallafall.

Sitter här och ska börja städa upp och packa upp min väska från Österrike, inte gjort ännu. Småstretchar också. Ska till naprapaten imorgon, halvskraj att det ska göra skitont.
Nu städning!



Heeere we go!

ES-mötet avklarat, nu åker vi!

Väskorna är packade (ligger stiligt som en luffarhög i biblioteket) och vi väntar nu på skjuts till Nykvarn. Imorgon kl 12 går bussen mot Uttendorf.

So long suckers!

Jon Olsson

Kollade på X-games Free ride tävling undertiden jag käkade middag (första gången på 2 veckor förövrigt) där toksnygga Jon Olsson vann. I intervjun frågade reporter om han varit seriös då han en gång sagt att om han vann två guld skulle han köpa en Rolls Royce med takbox.
Jon skrattade lite generat o sa att detta mest var ett skämt..

Självklart skulle de flesta tycka, "ingen är så dum, att man vinterutrustar en RR med takvox o shit", men nej, så är inte fallet. Jon nöjer sig bara med sin superstylade Lamborghini när han glider runt... Så länge förståss.

image294
bild: expressen.se


Har jag förövrigt sagt att jag och Jons kalsonger hade en relation förra vintern?

Checkpoint

2 av veckans 5 saker avklarade. 2 till innan imorgon är över förhoppningsvis och sedan får den 5e bli ett senare problem.

Kvällens sysselsättning består av följande:
- Städa hela lägenheten dugligt
- Diska allt, tömma kylen etc
- Packa en någolunda genomtänkt packning för Österrike (heree we goo)
- Skriva en uppsats om Belgiens matkultur
- Fixa ihop arbetet för affärsengelskan och försöka göra några bilder på vår grupp med Bono..eehm..?



Har förövrigt väldigt spontant börjat prenumera på diverse tidningar som kommit väldigt lägligt. Känner mig otroligt vuxen då jag inte bara reagerar och tittar efter senaste betalningsdag, utan även direkt sätter mig och betalar mina räkningar. Vuxenpoäng! Jag tror som sagt att jag börjar överskatta mina inte ens fyllda 19...

Tidigt

Igår på jobbet slog det mig att jag måste tvätta innan vi åker till Österrike. Hade jag helt förträngt, vilket gjorde att jag fick gå ner i tvättstugan för att checka tider som nr uno på listan när jag kom hem.
Och nu sitter jag här, enda tiden som fanns innan vi åker var just nu...7-10 på min lediga studiedag.

Är sjukt svullen i halsen vilket skrämmer mig lite, inte bara ont längre.. Så jag ska köpa frukt idag o lite annat för att boosta immunförsvaret. Kommer vara typiskt mig att bli rejält sjuk lagom till att vi ska åka.. så den här veckan ska jag ta det galet lugnt... de 3 dagarna det är kvar..



It's good

Lång dag på jobbet, gick upp 6,15 imorse, inte jätteupphetsande en lördagmorgon. Seg dag på jobbet och var otroligt skönt att komma hem. Efter disk o käk placerade jag mig själv i soffan för en mix av melodifestival, bokläsning, bläddrande i Elle samt telefonpratande. Mkt skön tid att ta det lugnt. Jag läser verkligen för sällan...

Är galet trött, sjukt pepp för Österrike om...FEM dagar..Min hals och hälsa skrämmer mig lite för tillfället, men det löser sig säkert. Så även skolarbetet som är i ofantlig mängd. Kommer inte kunna lösas på annat sätt än att datorn får följa med på bussen.


Nu ska jag lägga mig, upp igen imorgon, oh la la...

På tå

Upp tidigt imorse, plugga hela förmiddagen, ner till skolan, skriva prov, skynda till affären, hämta ut paket, köpa middag, rusa till jobbet, fullt ös fram till 20.

Nu sitter jag här, fortfarande helt uppe i varv, fick dock mitt paket från
Adlibris idag så nu har jag ännu mera att läsa. Ska försöka läsa ut "Bergdorf blondiner" innan vi åker till Österrike så att Jenn kan läsa den (försöker smitta av mig med mitt läspepp den senaste tiden) så nu ska jag lägga mig i sängen o läsa. Länge sen en fredagkväll ensam, men med tanke på att jag behöver gå härifrån om lite drygt 8 timmar känns det som en vettig idé.



image293

Happy

Tänk vad lite sol, glad musik och matriella ting helt plötsligt kan ändra ens humör helt? :)
Den här finns förhoppningsvis i mina händer innan helgen är över, riktigt nice!

image292


Cute

Blev glatt överraskad av dels en trevlig inbjudan till kommande skiva i vår när jag kom hem o dels av nya numret av Glamour. Suttit o blättrat ett tag och såg en kul länk med supersöta anteckningsblock, nyckelringar etc med tryck liknande bilden. Dessutom väldigt roliga texter på. Ska hitta en återförsäljare i Sthlm..

Idag ska jag försöka få en grunläggande överblick på EG-rätten, vilket inte lär bli det lättaste. Får tydligen en ny lärare imorgon iallafall. Ang våran ledighet ser det inte jätteljust ut. Vilket känns väldigt segt... Smör för Lars-Åke imorgon..Jaaaao...

image291

Fucking monday

Det här hade kunnat varit en dag som gärna skulle fått strykas ur mitt livs historia. Tänker inte gå in djupare än så. Mötte lyckligt vis Tanybanany väldigt lägligt och efter några jobbiga minuter satte vi oss för en fika väldigt länge. Snackade massa strunt, "DEN kvällen" som bara inte går att glömma, samt massor av annat som för en stund skingrade tankarna lite. Blir rätt märkliga dagar nu de 11 som är kvar tills jag o Jenn äntligen åker. Känns som att det kommer mer behövligt än jag någonsin kunnat ana...


image290

Mysig fika med Tany idag iallafall, får se om det blir en onsdag i äkta TnB anda på onsdag? ;)





"jag må vara ung och dum men inte den som är den som knullar runt.."
snook

Typsikt..

Jag gick till Statoil för att köpa min mat idag istället för en promenad till jobbet för att slippa möta människor som kände igen mig. Lyckades det.. Nope?

Blev spontan utgång igår, faktiskt riktigt roligt. Är dock sjukt seg i hela kroppen, misstänker feber och min näsa ser ut som Rudolf med röda mulen.. Men, bara ladda om, ska in i duschen nu och försöka fräscha till mig lite. Sen blir det troligtvis nostalgikväll ikväll. Är jag lost om jag förväntar mig Spice Girls, BSB och andra gamla dängor?
Det är ju 90-tal?