Flykt till skogarna?

Är tre hårda dagar jag lämnar bakom mig, igår var jag superman som han med tåget till Tuna efter jobbet på rekordtid   , jag var hur snabb som helst. Dock fortfarande bakis sen i torsdags, otroligt seg men hade roligt ändå.
Dock börjar det kännas som jag fått nog av den stan på ett tag. Gillar våra kort extremt dock, blir lite billigare så :)

Just nu känner jag dock att jag bara vill fly, en helg uppe i skogarna skulle inte sitta fel alls. Om det skulle bli akutellt, antingen att meine parents får fixa biljetter med någon typ av färdmedel el sponsra mig med bensinpengar, måste jag byta bort min söndag nästa vecka. Men det gör jag mer än gärna då.

Vill ligga i en soffa i skogen, slippa tänka på hur jag ser ut, långt bort från civilisationen o bara ta det lugnt. Var ett tag sen. Låt mig återhämta mig några dagar, sen är jag på banan igen!


Nu ska jag försöka läsa de sista 100 sidorna i min svenska bok o sedan slänga ihop en analys av den på minst 3 sidor. Känns som jag har det jag gör idag... Imorgon börjar ett steg närmare godkänt i grammatikkursen, som jag har längtat!


"Jag är ex-flickvänner och fulshots!"


Siepen

Gårdagskvällen var mkt trevlig! Tog ett tag att komma igång, men när jag väl gjorde det höll jag en jämn nivå hela kvällen, det var mkt folk och Peter Siepen var där o spelade musik.
Pratade igenom torsdagkvällen/fredagsmorgonen med Sebbe.. Fyllesms måste vara det roligaste som finns. Jag antar att jag är rätt bra på sånt.

Blev en hamburgare på grillen som vanligt. Snubbe, modell "för full" stod o trodde att han hade en chans, mest hela kvällen. Inkl på grillen. Fick brottas rätt bra både vid baren o i kön för att hans händer inte skulle vara överallt och lite till..


Men som sagt, i det hela en lyckad kväll, alltid lika skönt att kunna gå hem från krogen, slippa tänka på skjuts/efterfest/taxi etc, händer inte för ofta. 

image266
Enligt Sara var han dryg, han vägrade spela låten jag önskade o kom själv fram till oss o greppade kameran för detta foto. Egot, mannen, myten? Skjortan var förövrigt ruskigt ful.



Noo

Mest av allt just nu vill jag bara fortsätta ligga kvar under filten i sägen, placera godispåsen på magen o den ligga o va tjockis hela kvällen. Omtänktsam som Jenn är ringde hon dock o såg till att jag inte sov förbi hela tiden jag har på mig att göra mig iordning, om en timme ska vi mötas nere på stan. Jag är så inte pepp att det finns inte.

Men men, det blir kul. "Där vi är, är det ändå alltid fest"..eller nått....


Galet

De senaste dygnet har varit galet. I alla olika riktningar. Jag är så extremt trött just nu, o hade fram till för 10 minuter sen sett fram emot min första lugna hemmakväll på väldigt länge. Nattens brist på sömn har satt sina spår, är sjukligt trött.

Dock så ringde Helene precis, frågade om vi var på utgång jag började fundera lite o insåg att en kväll, något lugnare än gårdagens, mkt väl skulle kunna vara trevligt. Så nu ska vi ut. Igen. Dock stannar vi i Snäs ikväll, o jag tänker kedja fast en av nycklarna i jackan... Har fortfarande inte fått tillbaka värmen sen inatt/imorse...

Men men, nu ska jag gå o lägga mig en stund för att ladda batterierna, sen är det bara börja ladda om igen..!


Love today

Det är mkt som alltid skulle kunna var bättre, skolan håller på att sakta ta livet av mig, om mamma visste vad jag åt skulle hon lägga in mig på sjukhus för att återställa hälften av kroppens näringsbehov, tiden räcker inte riktigt itll o visst är det skönt att kanske inte alltid stressa från jobbet för att hinna ut på annat.

Men när sjutton ska man leva om inte nu? Jag älskar att vi har små skador på vårt tankesystem ibland, jag älskar att kunna tänka bort vissa saker helt.

Jag är trots diverse smågrejer otroligt nöjd med mitt liv just nu, även fast mkt går emot mig. Jag har det hur bra som helst! Snart ska jag o Sixten åka o hämta upp Sara, disken får vänta till imorgon. Sen blir det "matte hela kvällen, vi pluggar så bra tillsammans"!

image265

Ett seriöst försök?

Jag har matteprov på fredag. Tackolov behövde inte svenskan vara inne förrän på söndag, så nu är min oplanerade helg räddad! Weey...

Jag har hitills i år varit väldigt oseriös med mitt pluggande, dags att få nån ordning på det. Att lägga in superstöten till 50 sidor deriveringsregler, derivator, förändringshastigheter etc.  känns dock lite överambitiöst.
Känns hopplöst att ens försöka klara provet, men jag ska försöka. Jag ska innerligt försöka lite iallafall.
Tråkigt att lägenheten är superstökig o inte har plats någonstans för studerande (bortförklaring nr 1), jag ska på personalmöte senare ikväll också, där försvinner några timmar (bortförklaring nr 2) och Sara den tönten är snabbare än mig på svenskan så vi han inte plugga tillsammans, får ringa henne istället. Vi ska inte alls komma in på andra saker. Tex hår, päls, kinky relaterade saker, päron eller andra trevliga ämnen vi lätt kan koppla till förändringshastigheter annars.


Men nu ska jag försöka slita mig från datorn o bunkra upp med frukt o annat jag o Sixten åkte förbi Ica o handlade påvägen hem (bortförklaring nr 3) innan jag måste åka till jobbet..

So long!



Svacka

Jag är i en rejäl svacka vad det gäller skolan. Orkar ingenting, känner inte för något alls. Jag får inte ens höstlov. För att jag ska försöka få ordning på en två år gammal grammatikkurs. Suger.

Jag funderar på att kortsluta Sixtens larm. Jag gillar att ha bil. Gillar mindre att folk i min omgivning måste tro att jag baxar bilen varenda gång jag öppnar en dörr som varit stängd i mer än 2 min, oavsett om larmet är påkopplat, bilen är låst eller inte.


Imorgon är det onsdag... Synd att de är dag innan lön, kind of råpank.
 Nästa onsdag ska jag fira att grammatikkursen är över!


Dagens teknik

Sixten har anlänt till familjen. Han har sina små egenheter, minst sagt. Jag tror inte han vill visa sig besegrad med en gång. Att man inte "kör" med honom på fler än ett sätt. Därav fungerar larmet lite som det vill o framför allt stereon ska man vara lycklig över om man kan byta både låt och bestämma volym själv, ibland fungerar varken eller. Pappa ska få fixa en ny stereo till mig.

Eftersom att jag nu när jag tagit ytterligare ett steg mot vuxenlivet, måste man, vilket jag nästan glömt. Ha en trafikförsäkring på bilen. Kom in på en sida på nätet där man skulle få en prisjämförelse, knappade in lite uppgifter, trycker på "Nästa" och jag överdriver inte om jag säger att de tog 10 sek innan min telefon ringde.

En kille från ett bolag slängde fram ett erbjudande om trafikförsäkring för 20:- billigare än den jag hittat. Säljande som sjutton var snubben o tyckte att jag borde byta bolag på min lägenhet också. Så långt gick jag inte.
Men nu har jag iallafall Sixten försäkrad.

image264

Fuckface

Kunder på jobbet lägger sig i mina festvanor, mitt ex lägger sig i mitt nuvarande sexliv och två 90or sitter o stryker min rygg. Nej, även om jag är medveten om att jag kanske inte skulle struntat i X om jag stannat, så hade jag oavsett om han hade varit där el inte hellre varit kvar på den första festen.
 Nu ska jag gå o lägga mig. God natt fuckfaces.



P.S: Mina grannar ligger just nu med varandra, troligtvis rätt hett, bara en vägg mellan min o deras lägenhet. Jag slutar aldrig förundras över hur extremt lyhört det är här... DS 

Cocktail

Precis kommit hem från en lång och rätt slitsam dag på jobbet. Funderar på om jag ska börja göra mig iordning för kvällen. Blir födelsedagsfest hos Ida i Björsund, ala cocktailklänning. Min klänning håller inte dresscoden egentligen men de får gå ändå.

Känner mig bara trött o seg just nu. Ska försöka peppa till mig, klä mig gorgeous o få en fett lyckad kväll är det tänkt. Skönt med skjuts hem iallafall :)



image263
hittade en bild från i onsdags, glamlodisar for life el vad säger ni? ;)

Cruising



image262

Babe har tagit körkort, klart som sjutton att vi ska ut o glida lite, so long suckers!

(Hade förövrigt en jätterolig kväll igår, glamour-lodisar for life, eller vad säger ni? haha)




"- Du verkar stabil babe?
- Neej, jag vet! Jag är inte så stabil jag heller!
- Nej, jag ska du  verkar inte så stabil babe...
- Neej, jag är inte så stabil jag heller!"

Celebrate babe

Sara är grymmast just nu, fixade körkortet idag och det ska fetfiras ikväll efter fotbollen!

Hon är inte jätte pepp själv just nu men de kommer. O ikväll ska bli grymt.


Over and out..


O Grattis igen till kortet med stort K min kära fyllekossa! :)

Blåå

Idag är det tisdag, 2 dagar har gått sedan jag var ute i lördags kväll. Idag märker jag att hela min vänsterfot är helt blå! Det är inte de små blåmärkena vi snackar om här, foten ser värre ut än efter Hives på Yran i somras, o det var inte nådigt de heller!
Jag vet inte vilket som är mest sjukt, att jag aldrig lyckas komma från krogen utan ett blåmärke, eller att jag inte märkt detta förrän nu..?

To do

  • Hitta en cocktail-klänning innan lördag
  • Övertala pappa att sponsra mig med en bil, kan bli tufft...
  • Öva på engelskan
  • Höra av mig till paranteserna o berätta att jag faktiskt fortfarande lever
  • Flirta till mig lite sponsring i form av studentmössor, tågbiljetter o mat av päronen
  • Ta tag i en jäkla massa skolarbete som bara läggs på hög


Finns lite att göra, bara att sätta igång. Jag vill ha en bil!


 


Igår

En stressig dag igår, först var jag o Jenn nere på stan o kollade på marknaden o fikade. Blev jobb sen, rush hem och mer speedad fixning än nånsin. Sen in på BK.

Var en kul kväll, träffade mkt folk jag kände, men blev väl lite för många tequila. Åter igen avslutades kvällen på citygrillen där jag gled förbi kön på en räkmacka. Såg kvällens roligaste march efter ett stopp utanför ett skyltfönster, aldrig har jag skrattat så mkt åt en kille i pumps. Jag har nog aldrig sett någon springa i pumps på det sättet överhuvudtaget.

Blev tillökning i lägenheten på vägen hem. Slocknade rätt fort. Bakis imorse, började jobba 13. Otroligt seg dag på jobbet. Insåg idag efter en titt i tidboken att jag jobbat 10 av 14 dagar hittills den här månaden.

Nu ska jag njuta av kvällen, ska ta det hur lugnt som helst o somna tidigt. Underbart!

"- Men du o jag var ju mkt med varandra?
- Nej de var vi inte..typ ingenting
- Nähänä...Det trodde jag!"

Much to do

Jag kom 2 timmar sent till jobbet igår. Pinsamt värre. Skrivit fel i min kalender. ILLA...


Ikväll jobbar jag också, dubbelkollat tiden flera gånger. Stänger, sen blir de snabb fixning för utgång. Lär bli mkt folk så det är roligt, hoppas på en lugn kväll på jobbet så att vi kommer därifrån tidigt bara. Blir bråttom hem.

Nu ska jag socialisera mig med Jenn el ta hand om disken. Over and out!

Sönderstress

Det är mkt att göra nu. Sjukt mkt i skolan, jobbar jämt känns det som o jag hinner inte hålla ordning här hemma. Dags att börja slow down a bit kanske.

Tjejerna peppar för helgen, jag är inte pepp alls. Känner för att ligga hemma. Fixat så att vi står på listan vid inträdet nu iallafall så att vi kan komma senare. Slutar 22,15. En timme senare borde vi vara inne. Need something new... Nya saker att tänka på. Vill mest bort några dagar överhuvudtaget.
Min ordinarie tillflyktsort funkar ju dock inte längre ens den, kaos där uppe, orkar inte ens engagera mig i vad som händer. Än mindre vill jag åka upp o bli en större del av det än jag redan är.
Så jag har ingen aning om vart jag skulle ta vägen.

Hoppas verkligen på Saras stuga under lovet, vore guld. En bil, vi o en stuga. Bara chilla.. Det behöver jag.
Nu ska jag lägga mig så att jag faktiskt kanske kan ta mig upp imorgon.

Over and out..


"Ett gäng barkbåtar"

Mobilfjantar

Jag har två stycken mobilfjantar i min soffa. De sitter o jämför, analyserar o fnittrar ang sms. Mitt sms-liv har varit lite dött den senaste tiden. Därför är jag inte lika involverad i deras diskussion.

Jag har istället fixat över pengar för imorgon, blir Stockholm. Dock ingen middag med klassen eftersom att vi måste hem o skriva ett arbete. Först förbi jobbet för att hämta Saras dator som jag lyckades glömma där.
Behöver jag säga att jag r jättepopulär här hemma nu?


Ska lägga mig tidigt. Med mobilfjantarna. Over and out!


(Var slagsmål på jobbet idag förresten, jättespännande! Polisen kom o de var riktig fight. Coolt.. haha)

Le travaille

Jag hoppas på en fet lön lagom till julhandlingen i slutet av november. Det måste jag få. Ska jobba ikväll också. FIck välja själv från när, valde 18, vet inte med vem eller  så men det blir förhoppningsvis inga problem.

Frågan är när jag ska hinna göra min fadder?
 Jobbar imorgon också, o på fredag, o på lördag. Suger att jobba lördag kväll, kommer bli stressigt som fan. Ser fram emot en sjukt tidig kväll på fredag.

Nu ska jag skynda mig att duscha, göra käk o förhoppningsvis skriva några rader till på fadderarbetet.


Vi fikade med Hanna, Frida o Johanna idag. Antalet krogrundor på senaste tiden kom upp. Visst har det varit en del, men jag känner mig faktiskt värd det efter allt jobb på den sista tiden. Vill utnyttja tiden jag inte jobbar/pluggar till något kul. O då har det blivit så. Även om jag tänker ta det lite lugnare framöver..


So long!


"- Men det är vi och dom som säljer... O vi har ungefär 60-talet biljetter kvar, o jag skulle tänka mig att dom ligger på samma.. Ungefär 60 biljetter...
- Och det är dom biljetterna som finns kvar?
- Jaa, jag kan tänka mig att det är 80 biljetter kvar sammanlagt kanske.."

Bright grabben, väldigt bright..!

Besök i helgen?

Jag vill verkligen fixa så att vi åker upp till Sarchs stuga på lovet, vore grymt, o jag tror ja kläckte en rätt bra plan för det idag. Återstår att se!


En glad överraskning idag var att Linda o Jonna har planer att ev komma neråt i helgen, vore hur grymt som helst!
Suger dock att jag jobbar lördagkväll men de får lösas, kvällen har ju knappt börjar 22,30 ;) Så nu hoppas jag på Linda, Jonna, SAS, o allt annat som spelar in i beslutsprocessen, vi vill ha ert sällskap på lördag tjejer!

Sen klockan 15 idag har jag försökt skriva min engelska. Det går åt skogen. Jag har fortfarande inte börjat. De kanske är dags. Den ska vara inne imorgon. 2 veckor efter egentlig deadline. Jag skjuter upp saker förlänge.
O ibland gillar ja inte din moral Jenn, idag är en sån dag...


Over and out

Söndag...eviga söndag

Har varit en full helg igen. I dubbel betydelse.

Åkte efter mkt stök in till E-tuna i fredags för att fira Ojeda och Pontus som kommit in på Lotus. Killarna var riktigt glada över det and so were we. Hade en ok kväll, varit roligare men att 3 tjejer, alla över 175 cm blir jagade genom halva stan av en liten dvärg med spagetti armar måste sett ganska roligt ut ur någon annans ögon.
Sebbe kom o hämtade oss, räddningen den natten, otroligt skönt att komma hem o slippa ta en tidig buss...

Igår jobbade jag kväll, skulle inte gå ut men tjejerna hade börjat gjort sig iordning o jag var inte jättesvårt övertalad att följa med ut. Hamnade på BK, inte mkt folk men det tog sig i slutet. Träffade Linn från min gamla klass i Mörsil, på BK i Snäs av alla ställen! Helt sjukt, världen är verkligen liten.

Blev ett besök på grillen efter att gått runt halva stan i jakt på en bankomat, sen kom vi hem o trängdes på 40 cm var att sova på. Nu börjar jag jobba om mindre än 3 timmar, tvättar otroligt mkt kläder o känner inte alls för att ens lämna lägenheten..Men men..

Snart är det måndag, då ska de firas att det snart är lillördag. 


Jag SÅ inte pepp att jobba... Usch..




"- Nu går jag o raggar upp en pygmée!"

Here we go again

image259



"Ohh yes.. Klockan är fem, ska hem och göra mig i ordning för att börja festa igen."
Som Frida sjöng förra veckan, jag tänker skippa bli påsatt av en elefant, tänkte inte bli påsatt alls faktiskt.
Ska ha en kul kväll, fira Ojedas födelsedag o förhoppningsvis flirta in Pontus på stället.
Får se hur det artar sig. So long!

Höst

Såg lite bilder som Linda lagt upp, snackade lite med Sara, känner mig less på situationen. Skulle vara supermysigt att fly uppåt några dagar. Bo några stycken i Saras stuga, bara chilla o festa lite (bra kombination..? ). Ta fram riktigt varma kläder o vara ute o i jättetjocka halsdukar, göra mysmat osv.


Så vad säger ni tjejer? Åker vi? Jag är på.. :P

Patetiskt

Jag har blivit helt beroende av min kalender. Jag brukar annars ha koll på allt som händer runt både mig själv och mina närmaste i huvet. Men inte nu. Har antingen fått sämre organisations förmåga eller mer att hålla reda på. Troligtvis de senare.

Otroligt irriterande att jag glömde kalendern på jobbet igår iallafall. Ska tillbaka dit imorgon men jag känner mig verkligen lost utan den så jag funderar på att gå dit senare i eftermiddag/kväll o hämta den...

Är hemma från skolan idag, helt slut, tror jag har feber o inte känt mig bra på länge så ja tänker bara ta de lugnt o lulla runt i morgonrocken idag. Försöka se till att plugga lite svenska också. Kommer köra det betyget i botten annars, o svenskan är det enda jag verkligen intalat mig att jag ska ha mvg igenom alla kurser på....


Ska försöka städa undan lite här också. Varit mkt på sista tiden. Känns inte som att jag varit hemma knappt nånting alls på jättelänge. Vaknar, sitter vid datorn en stund innan jag lägger mig o sover är typ det enda jag gjort här den senaste tiden.


Nu ska ja se till att någonting händer... Over and out

Sommarminnen






Yran i somras, jag gillar inte ens Hives. Jag ville gå o åka karusell. Men jag kan säga att dom efter Timbuk (min kära Timbuk) var bäst på hela helgen. Grymt drag, jag förlorade o slogs för min sko 5 gånger, höll på att bli nertramapd o hade blåa fötter i en vecka efteråt. Was it worth it? Oh yes, totally!