Summary

Veckan som gått kan kort sammanfattas:

- Två stängningar på jobbet
- Två prov
- Två shoppingrundor
- Tre utgångar

Mkt trevligt har jag haft, rätt trött nu, bara ladda om för den kommande veckan!

Burn it up

Vi gjorde något vi inte brukar igår. Vi gick in nyktra på krogen. Fick, pga att jag inte ens tittat upp tågen fick vi sitta på stationen i en timme extra o åkte in till Etuna för att testa om vi kom in på 20 ist för Bks 19.
Gick bra o vi hade en riktigt rolig kväll. Mitt nya, eller, fortsatta motto inne på krogen är "fram med kortet, tjupp tjupp".
Alltid lika intressant att studera kontoutrdagen... Men jag anser mig ha skött mig rätt bra, med tanke på 3 utgångar senaste veckan så är det inte farligt ändå. O eftersom att jag igår höll på vissa principer dessutom så kan jag ta att det gick lite mera pengar.

Blev en taxi hem, vilket jag precis insåg innebär att pengarna jag har kvar från studiebidraget kommer gå till Sara eftersom att hon betalade den inatt..
Vaknade för en timme sen, nu blir det städning för mig o Jenn, senare en liten "vakna upp-promenad" ner till le train.  "billeeett". Haha


Inga bilder tyvärr, kameran dog, hittar kanske Jenn i vimmlet senare, fotografen tyckte väl inte att jag var snygg enough igår.. Haha

Hoppsan

Jag har ungefär precis vaknat. Inte bakis men flera minnesluckor o jag har kommit fram till att fyllebloggar inte borde vara något av en standard. Jenn kläckte precis en mkt bra idé.. Alkolås på bloggen. Något att satsa på.

Trevlig kväll igår, kaos på jobbet, firades med cider o jäger nere på Walles senare. Rätt mkt folk, pygméen var där. Många var där, så det var riktigt roligt. Fick höra ett "Du är jämt sist här tjejen" på Citygrillen där en hamburgade införskaffades precis innan stängning. 

Jag kom hem halv tre i eftermiddags. Nu ska det färgas hår, sen ska planerna för kvällen skapas. Oklart än så länge. Får se vad som händer.

We need to rub it in his face.

And welcome denmark, "skitkul" att ha en tequilavän här! ;) haha

Superbad

Cp dag på jobbet. nu supersuen på trädgårdsgatan, so long suckers!

Gårdagskvällen

image258

Mkt lyckad kväll igår! Alla utom jag o Sara bangade, har inte hindrat oss förut så vi började pumpa musiken, sminka oss fräscha o tog ett lagom sent tåg in till Eskilstuna.

Hade en kul kväll, lite för kul om man tittar på dagens kontoutdrag. Fick en smärre chock när jag såg det idag. Men, det var det värt! Mitt hår förstördes dock helt på väg till tåget, men inte mkt att göra.
Sara gjorde en snygg vurpa i mina skor, jag skickade alldeles för mkt sms som vanligt o avslutade kvällen med en kärleksförklaring till min bror. Men hellre det till honom än någon annan som faktiskt inte förtjänar det.

Gick mkt bättre än jag trodde att komma upp till svenskan också, det gick inte fort att gå ner, men vi piggnade på oss bra. Nu ska jag försöka ta tag i mina studier.




"- Jag ääälskar min bror!.............han är sååå braaa!............Pääär heter han!"


Full vecka?



Vi raggar för tillfället skjuts hem från Etuna inatt som desperata ekorrar letar efter kottar till vintern.

Jag har troligtvis feber, är jättesnuvig o inte spec pigg alls. Men pepp som sjutton o redo att börja ordna för att försöka lyckas med den här kvällen..Sara är pepp som få också. Tillsammans löser vi nog detta med Jenn, Tany o ev några andra tjejer från klassen.

Provet gick över förväntan med tanke på att jag inte pluggat mer än 5 min (o det är då ingen som helst överdrift..) o jag vandrade sedan hemmåt efter lite käk o spontanshoppade leggins i Präntarn.


Nu ska jag röja upp lite här, fixa mina naglar o hoppas på att någon vänlig själ vill stå med sin bil utanför Harrys runt 2 inatt. Annars blir det nog jag, Sarch o en mindre genomtänkt plan B.

Men, vi har gjort galna grejer förut. Varför sluta nu?

Är helt röd o glansig i ögonen redan innan jag börjat dricka, partytrick värre! Bäst att hålla sig borta från vimmelbilder om vi kommer iväg.

På fredag blir det jobb sen Walles, lördag Etuna. Fullt upp som sagt. Imorgon ska jag samla mig o plugga lite. För första gången den här terminen... Nästa vecka ska jag bli seriös igen. Eller mer seriös iallafall.
TIlls dess ska jag inte tänka spec mkt alls. Spec inte vad ja lägger pengarna på...



image257


"Jag såg ut som Hej kom o hjälp mig....Men ingen kom..."

Blä

Jag är inte rätt för fem öre nu känner jag. Bränner pengar som jag vore gjord av dom, alldels för stor del av lönen är redan borta. 22 timmar efter att den anlände. Imorgon försvinner ännu mera då vi ska ut.

Är pepp på det, trots många frågetecken. Borde nu ägna mig åt studier istället för att sitta här men jag börjar bli katastrofalt förkyld o känner inte för nånting.

Är skoltrött redan. Bäst att inse det så att man kan ta sig ur det på bästa sätt? Vilket är vad?
Troligtvis inte att jobba massor o dricka ner sig flera gånger i veckan. Men när ska man leva om inte nu?
Har resonerat så den senaste tiden. Förkyld blir man när man är gammal också, 18 blir man inte igen när man fyllt 45.


So long

"Jag har så mkt konstiga saker i munnen ändå.."

Work

Direkt från skolan till jobbet, blev en snabblunch med Sara på Prinsen först.
Gick faktiskt riktigt fort på jobbet. Jag räknade ena kassan, tog grymt lång tid o efter lite bök så flöt även det på bra.

Glömde dock mina bäddset kvar på jobbet, hade sett fram emot att somna i en renbäddad säng, men icke.
Får försöka hinna förbi där imorgon efter etuna eller gå in någon annan dag i veckan.

Imorgon är det lite sovmorgon, mupp-engelska o sedan bär det av till tuna för att inhandla bla en plattång!
Sarch o Tany är på, förhoppningsvis Jenn också.

Nu blir det Satc, gnatt!

Upp o ner

Han precis kliva upp ur sängen då chefen ringde, behöver hjälp idag. Jag har tvättstugan o är i stort behov av att tvätta, samt plugga till mitt prov på onsdag. Trots detta sa jag ja. Från 15. Hoppas verkligen att lönen nästa månad blir en positiv överraskning. Har jobbat hur många dagar som helst de här två veckorna känns det som.

Jag tittade hur som om banken fått in något om min kommande lön imorgon, hade inte förväntat mig mer än kanske 1000:-. Men oj så fel jag hade! Kan bli en trevlig dag i Etuna imorgon. ^^

Eftersom att jag inte hinner tvätta idag så ska jag dessutom försöka hinna fixa lite grejer på stan. Har en timme på mig.. Sen blir de väl att försöka läsa lite folkrätt efter jobbet.Missar fotbollen ikväll också. Too bad.


Nu blir de frulle, som jag faktiskt har hemma för en gångs skull!


"- Ni måste va dom konstigaste jävla brudarna i den här stan... Men de är ju bra att ni har roligt iallafall!"

Italiano och massa fyllon!!

jahapp här sitter man då.. massa människor i lägenheten och jag kan ändå inte sluta tänka på jävla italiano! han förtjänar det inte! men jag hörde av mig till honom ändå!!! bajs på de!! nu ska jag ringa cristhian  och tycka synd om mig själv!! faan på alla andra..

Babey och jag! Were gonna stay 18 forver! you alla other sucks! Give me some Mclovin ;)

ÄLSKAR DIG BIBS!!! pusspuss

//jennifer

Påfylling

Efter en rejäl uppröjning, samt grym påfyllning av de flesta skafferier är min lägenhet återigen i dugligt skick, o skåpen ser ut som vi är vana. Mindre mat (men nu ändå mer än vanligt...) o mer av annat. Haha.

Igår körde jag mig o tjejerna + Ojeda upp till Heron o såg Supersugen. Så jäkla rolig film! "MacLovin". Klockren!image256


Blev lite party i bilen sen, efterfest för vissa. Jag var för nykter o drog o köpte käk istället. Körde hela kvällen.
Tidig morgon, produktiv dag. Nu: stressigt till jobbet. Får se vad som händer efter det ikväll, so long!

Typiskt mig...

Jag sitter i skolan en timme tidigare än jag börjar en fredagmorgon. En fucking timme!

Är nog mer virrig än jag tror antar jag.. Kanske ska ta vara på tiden o göra min juridik... Om jag ens ska gå på en i eftermiddag...

Taxi Haribs

Jag kom hem från skolan  för nån timme sen. Slockande på en gång i sängen, tur att jag ställde klockan. Nu fryser jag, är jättetrött o känner mig verkligen jättepepp på att jobba. Not..

Helt slut verkligen. Inte gjort juridiken heller. Eller engelskan. Eller börjat plugga till något av mina 2 prov nästa vecka. Bara planerat de 2 utgångarna + shoppingrundan för att fira lönen. Missprioritering?

Imorgon går taxi Haribs mot le Stockholmo. Finally köra lite igen :P Sara o Jenn som inte har något vettigt schema slutar 12 resp 14... Själv kommer ja till Nykvarn runt 18 då ja äntligen slutat o matchat tåg. Har blivit lovad rykande het middag för att klara av den långa färden i bilen innan dess...

Nu ska jag ta något uppåttjack. Kan bli en kul kväll at le work annars.


Glöm inte skivan Sarch!

Framsteg

Den senaste tiden har jag gjort massor av saker som känns otroligt jobbiga, men jag har försökt att inte tänkt på det o tagit tag i det ändå. Egentligen bara engelskan kvar, som är en baggis jämför med de andra grejerna.
Så jag anatar att det blir den jag ägnar helgen åt bortsett från jobbet.

Är dessutom uppe över en timme tidigare än jag behöver idag, känns också bra. Trots att jag är grymt trött. Måste skärpa mig med mina sovvanor.

Nu ska jag se till att något vettigt blir gjort denna timme.. :P

Down

Vaknade för sent, sminkat o klätt på mig nu. Orkar inte stöka fram nån mat. Får köpa lunch på stan.
Känner mig omotiverad o orklös till det mesta. Jag har haft bättre dagar om man säger så.

Ska röja upp lite här. Gå o komma hem alldels för sent för att orka få in den religion ja kommer läsa för sent ikväll.
Ibland förstår jag inte vilka situationer jag försätter mig själv i.


Screwed

Im so fucking screwed.

Chefen ringde igen, jobb imorgon o på torsdag. Kväll imorgon. Jag har en engelska summary, idéskiss på p-arbete o ett jävla hinduism prov på onsdag. Dags att börja plugga? Eh.. ja..





"- Vi får lön på tisdagen, då kör vi fet utgång på onsdagen.
- Jaa, åsså åker vi o handlar på tisdagen!
- Handlar?
- Jaa! Vi måste ju ha nya kläder!"

Nästa lön försvinner troligtvis lika fort som alla andra?

Ta mig tillbaka

Hittade en dagbok jag skrev i Berlin o är bara tvungen att lägga upp delar av den här. Jag vill tillbaka, jag skulle kunna ge massor för att vara tillbaka där. Nu.

01,10 8/5 -07

"WE FUCKING LOOOVE BERLIN! Palm Beach (med sandgolvet) is the place to be efter en joggingtur i regnet en måndagnatt. /Snurriga Sara o Berusade B (Hickalurven Harry), Det är svårt att träffa byxbenen ibland."




Torsdag 10/5 -07:
Jag är sjukt bakis, stressad, trött o ska till U-bahn för att gå på ytterligare ett musée nu.
Ändå har jag inte mått så här bra på länge.

Inte en jävel vill gå på Thomas nu!"


Pre-make up

En rätt skön o slapp dag hittills.  Känns dock otroligt skumt att lägga "förberedande make" klockan halv fyra.. O vara medveten om att jag ska stå på jobbet i 5 timmar innan själva festen kommer igång, men. Det var det bästa alternativet för kvällen. Blir speed hos Ojeda sen. Fick höra att jag får ca 15 min på mig. Ombyte, förbättring av smink samt några shottar o 2 burkar ska hinnas med på den tiden. snittar ju ingerfär 3 min till varje del. Det blir ju en baggis.


Hoppas på en lika lyckad kväll som förra året, den här bilden får tala för sig o den kvällen, haha.image255

Full rulle

Jag försov mig imorse, snackade med Sarch i telefonen alldeles för länge inatt. Så 15 min innan vi börjar tittar jag på klockan o inser att något inte stämmer. Fixade mig ändå snabbt o vandrade ner till skolan, slängde med brillor, vädret såg ju bra ut o tog min enorma fullproppade väska under armen. 5 min senare öser regnet ner. Hade jag med mig paraply? Nej. Kom solglasögonen till användning? Absolut nej.

Lång o seg eftermiddag, slutade lite tidigare från juridiken, så jag hann springa o köpa lite frukt o en Jalla som middag innan jag började jobbet 17. Fullt ös direkt som sagt, första riktga passet idag, kändes bra. Tiden gick segt dock. Kom o håll mig sällskap imorgon kväll?


Imorgon ska jag sova. Riktigt länge. Försöka springa ska ja göra också. Fixa allt för kvällen o jobba 17-22,15. Rusha ner till Ojeda, sminka o byta om o vara inne på Walles en timme senare. Dessutom kommer jag nog (på hennes egen order) bli osams med Sarch imorgon, men det är klart jag ställer upp babe ;)

Nu blir det some television, tjing tjing!


"Han hade inte förväntat sig att hon skulle vara så...djup.."

All work

I somras kändes det som att jag stundtals bodde på jobbet. Undrar om det är något som går igen i företaget. From ikväll och tre kvällar frammåt ska jag stänga nu. Insparken får lösa sig. Vad jag hatar att säga nej till jobb...
Blir något av en suspekt förfest men det ska inte hindra mig resten av kvällen.

Nu måste jag ta tag i disken, börjar bli rädd för att gå in i köket snart annars, o som sagt. Kommer inte ha så mkt tid över de närmsta dagarna... Men jag är nöjd, nu är oktober också räddat!

Fabulous!

Helt grymt!

Rooney har kommit till MTV! Kanske varit så länge, ett tag sen jag hade MTV sist, men det här är ju strålande! Mitt kära Rooney! ♥

Inköp

Mina troligtvis mest använda ord de senaste månaderna är
"Det ska jag köpa...när jag får lön!"

Problemet är att jag väldigt snabbt glömde bort alla dessa saker o sedan ännu snabbare bränder alla pengar.
Så nu tänker jag göra en lista för min egen påminnelse då jag den 25e kommer tycka att jag är stenrik igen.
Nej Malin, så är inte fallet. Om det anses rikt efter dessa inköp får hur mkt som helst gå till andra saker. Utgångar tex.

- Ett par sneakers, snygga vardagsskor som funkar både i skolan o på jobbet. Insett att mina stövlar inte matchar jobbyxorna...

- Plattång, visst att Jenn tycker om mig. Men inte såå mkt..

- Jeans, trillräckligt långa...Behov

 - Micro, saknar popkornen

- Bärbar lur, snart dags att byta den sönderdragna sladden ändå...


Så..nu finns inga undanflykter...Hoppas jag hänvisar mig själv hit sen också....

Död

Jag är otroligt trött. Pallrade mig ner till engelskan idag enbart för att Sara skulle stycka mig om hon utan att blivit informerad märkte att både ja o jenn var hemma. Så jag gör mig iordning, känner mig som ett mähä o kommer till skolan precis i tid, upptäcker att Sara inte är där.

Genomled engelska lektionen, fick verkligen rusha upp till jobbet sen o där flöt timmarna på ganska fort. Han inte äta någon lunch vilket gjorde att jag utsvulten fixade käk när ja väl kom hem. Orienterade mig genom finninge tillbaka. Haha.

Är vilket fall dödstrött nu, insåg att jag har tvättstugan ikväll också vilket ja inte alls känner för men blir tvungen att anpassa mig efter. Borde städa också. O plugga. Blev så mkt helt plötsligt.

facebook är beroendeframkallande, sån nerd jag har blivit. Men jag tröstar mig med att stora delar av den resterande världen är ganska nördiga dom också..


Nu måste ja samla ihop krafterna o dra mig neråt tvättstugan... Gah..

New job

image254

Jag trodde att jag satt min fot på okq8 för sista gången i somras innan jag åkte ner. För en rätt lång tid iallafall. Inte ens en månad senare är jag tillbaka, nu här i Snäs.

Var ute i väldigt god tid imorse, kände mig ringrostig men sedan flöt allt på. Känns bra att börja jobba o fick dessutom en ny tid direkt nu utöver intro-tiderna.

Blev bråttom till matten efter jobbet, förstår fortfarande ingenting. Firade det med att fika på Aroom med Ida o Sarch efteråt. Fördrev timmar med att prata gamla ex, planera roadtrips o kommande helger. Mkt trevligt.

Nu är jag hemma, borde sätta mig med matten en stund. T-bear pushade mig verkligen idag. Jag kommer aldrig fixa kursen om ja inte anstränger mig. Vilket jag inte gör för tillfället. Ja o tjejerna ska starta en studiecirkel.


Men, det finns ju så mkt annat man kan göra... Borde kanske ut o springa lite?

Seg söndag

Dagen har tillbringats nästan till fullo i sängen eller soffan. Klockan är nu 19 o jag har inte gjort någonting alls förutom att läst. Dock har det varit skönt, boken var spännande o är nu slut så det känns ändå som en väl disponerad söndag.

Efter en bild i fredags börjar jag fundera på att fixa hel lugg istället för den halvdanna jag fick i måndags då jag klippte mig. Går att leka med den jag har men skulle nog vara snyggare om man klippte till den lite till... vet inte om jag skulle orka med håret i ögonen på heltid bara..


image253
Fixa riktig lugg?


Kvällen ska ägnas åt fortsatt slappande, film senare & tidig läggdags. Första dagen på nya jobbet imorgon. Får inte försova mig! O jag har ingen aning om hur lång tid det tar att gå dit... Tåls att fundera på.
Nu blir det duschen o käk!


So long suckers!

Nu drar vi! So long suckers! Och Östersund, vi ville ha ert sällskap to night! Nu äger vi på varsit håll tills vi ses istället!

Love u guys!

image252

"Låg du o knoppa?"

Alarmet på min lur har stängts av ett antal gånger imorse. När den sedan börjar ringa trodde jag att det var någon av tjejerna. Till min förskräckelse ser jag att det var chefen på Okq8. Slängde mig upp ur sängen, försökte säga "Heej" några gånger för mig själv för att få igång rösten innan jag svarade.

"Låg du o knoppa?" var det förstsa han sa efter att han presenterade sig. "Nej nej!" svarade jag o försökte låta så vaken jag bara kunde. Pinsamt. Bra är dock att jag har 3 tider nästa vecka jag ska jobba nu. Great!


Dock har jag bråttom att hinna ner till skolan nu.. Måste få ordning på mina sovvanor...


Känn pepp

Jag är otroligt festsugen. Känner pepp. Känns dessutom som att det är fredag imorgon, vilket tyvärr är fel.
Skulle ha åkt med Sarch till etuna o gått ut ikväll men hennes chef hade andra planer för henne tyvärr. Själv sitter jah här nu, det sprätter i kroppen o jag känner för att dansa hela natten.

Känner för att lägga mig i solariet o dunka musik, gärna halvtönt låtarna som går att vicka lite extra på fötterna till, sedan gå förbi o handla något snabbt till käk, komma upp till mig, duscha o börja göra sig irdning för en helkväll tillsammans samtidigt som volymen till musiken skruvas upp.

Men ack, en dag kvar innan helgen är här, blir nog kvar i Snäs i helgen som det ser ut, med det blir bra det också. Imorgon ska vi prova studentmössor. Shiet! Tiden får fort, galet fort.


Soco Amaretto

Jag uppskattar verkligen folket i min omgivning. Jag har världens bästa människor runt mig, både på nära håll o alldeles för långt bort.


Jag älskar att kunna få vara spontan, det finns inget bättre. Det finns o andra sidan inget värre än att bli superhypad över en askalas idé o sedan falla som en pannkaka om den inte blir av. Men loppet för imorgon är inte kört än. Jag är sjukt på, "o våra problem är så pass små att dom knappt räknas som problem, så följ med!".

Jag har påpekat att jag saknar massor de senaste dagarna men inser ändå att jag har det viktigaste.
O jag är så himla glad för det :)


Imorgon firar vi att det bara är 3 dagar kvar till lördag, eller 2 dagar kvar till fredag, eller vad som helst annat som är värt att fira. Eller hur?





"So we can stay like this forever"

---

image248

Jag tror att du tror att jag inte förstår, att du fortfarande tror att jag tror på allt du säger. Men du är lika mkt en bricka i mitt spel som jag är en bricka i ditt, ibland är det ju fantastiskt vad symbios kan leda till? :P


Fresh

Jag skulle behöva duscha för tillfället men känner mig ändå grymt fräsch. Köpte nämligen en ny ansiktskräm idag vilket visade sig vara ett mkt bra köp! Jisses vad nöjd jag är!

När jag satt o väntande hos frisören idag fick jag ett mkt trevlig samtal från min blivande chef. Han hade tydligen ringt snabbt till Lilly o frågat hur jag skött mig i somras o hon hade tydligen snackat jättemkt positivt så hans "så nu har jag höga förväntningar på dig!" fick mig nästan rädd. Men det ska nog gå bra.
Hoppas att jag får jobba så mkt som möjligt, vore hur bra som helst!

Sitter nu o lyssnar på en gammal klassisk skiva, GES, ibland älskar jag bara svensk gubbpop. Haha.
Har även suttit o spanat på olika alternativ på hyrbil, är grymt pepp på att köra en weekend till Gbg/Lund/Köpenhamn men det känns förtillfället som att jag är den enda i vår lilla koloni som är det. Billig sprit i Danmark eller snygga killar i Gbg funkar inte som lockbete så jag vet inte vad jag ska ta till här näst.

Jag vill ragga rätt på en bil, nu! Både för längre trip men även kortare inhandlingar. Veckans projekt efter att försöka ordna en pygméeträff i helgen samt anordna delikat middag, helst samma dag.

Återkommer om hur det artar sig.




Dags att rensa?

Jag håller på att städa lite, skulle hämta en grej i min väska o inser då hur sjukt mkt saker som går ner som jag inte ens tänker på att jag har med mig varje dag..Eller?

- Tandborste
- Minitandkräm (mkt behändig bagsize!)
- Nailcare penna
- 2 st mp3 batterier
- 2 st plackers
- Minitandtråd
- 2 st småförpackningar makeup remover
- 2 st ballonger
- 3 st armband
- Hårklämma
- Hårsnodd
- Halsband
- Mobilladdare
- Tändare
- Tom vattenflaska
- 1 par solarieögon
- 1 plåster
- Läppsalva
- 1 klocka
- Bagsize hårspray
- Kalender
- 2 pennor
- 1 par örhängen
- 1 linne
- 1 sjal

+ mobil, nycklar, solglasögon & mp3 varje gång jag går ut... Men dessa hamnar på hatthyllan varje gång jag kommer in...

Behövs tilläggas att väskan är jättepåsig o ser helt tom ut... Lite för stor o dags att rensa lite kanske?

Kvällens theme song

"Ät fett o socker tills du spyr.." - Kent, skulle kunna beskriva min lördagskväll i korthet. Jag minns inte ens när jag var hemma ensam en lördagkväll som jag inte jobbat på senast. Tidigt i våras skulle jag tippa på. Känns tråkigt, men är samtidigt helt slut i kroppen så behovet är väl större än jag tror. Om inte för att skydda min plånbok lite.

Jag kom på mig själv när jag gick till Statoil o köpte mjölk att jag betalade på kortet, trots att jag flera gånger innan jag kom in i butiken tänkt att jag skulle betala kontat eftersom att jag faktiskt hade kontanter.
Jag skrämmer mig själv över hur dålig koll jag har på mina pengar. En vecka efter att lönen kom är så gott som allt borta. Visst har jag haft en bra vecka. Men det är inte värt den summan. Ska jag aldrig lära mig?

Igår var ytterligare en krogrunda, i Uppsala denna gång. Kvällen började trevligt, jag blev halvt övergiven ett tag o tog till alla medel jag kunde innan jag tillsist fick prata ett tag med Nicklas, tack för sällskapet!

Kvällens slutsatser:
- Man kan verkligen misshandla sina fötter för ett par snygga skor. Jag har haltat i 2 dagar nu...Är det värt det? Försöker intala mig själv att skorna snart gås in, o att jag då får löning för mödan.

- Korta små svettiga män ala "Bagdad" (o korta män i allmänhet) har visat ett ökat intresse den senaste tiden. Jag har dessutom förlorat min talang att fiska drinkar i baren. Ändå går jag ut kväll efter kväll, dansandes med killar jag inte ens vill ha med att göra o dricker ändå, låter inte jättebegåvat när man ser det från den synvinkeln?



Men, ikväll håller jag mig hemma, imorgon ska jag ta det lugnt, försöka springa en runda i spåret om fötterna tillåter, i stunden känner jag mest för att amputera hela min högerfot o delar av vänstern... Sen ska det även städas o ev även ansträngas lite för årets första seriösa studerande.

Helt plötsligt känns det inte lika kul att komma tillbaka i rutiner...