Meditera

Idag lyckades jag försova mig, andra engelska lektionen irad. Inte bra alls, men inte mkt att göra åt.
Kom ner till skolan till Intek och dagen var igång. Inget överdrivet spännande hände förutom sista lektionen då en klasskompis sett en mkt skum gubbe i en av våra datasalar. Någon skulle sitta o meditera, enligt honom. Ointresserad av andragradsfunktioner och nyfiken på annat som jag var drog jag med mig Sara o för att spana in datarummet. Mkt riktigt satt där en liten buddah-gubbe, snaggad, i ett litet skynke med en prick i pannan, helt ensam i datasalen o mediterade.
Vi stack rätt fort. :P

Jag o S var seriösa trafikstuderande sen. Efter en sväng i Präntaren med J. Hela 3 timmar satt vi nere på trafikskolan, jag gjorde första pärmen o läste riktigt långt på nästa kapitel. Riktigt nöjd.

Kvällen har varit lugnt, börjar få lite ångest över hur mkt det är i skolan framöver. Hade velat ha en helt lugnt helg men, 2 prov väntar. Har ingen koll alls.

Blir kanske E-tuna imorgon iallafall, hoppas på att hitta något snyggt.

Sitter o funderar på nya färger o inredningsgrejer till lägenheten. Mamma tyckte ju att vi skulle lägga lite pengar p lägenheten så.. Vill komma fram till något snyggt o övertala henne att komma hit med bil o ett grymt bra humör om någon vecka.

Laters


God Knows - Mando Diao

Hemma

Hemma idag också, känner mig mkt piggare men är fortfarande snuvig o hostar. Men, i det stor hela bättre som sagt.

Borde sätta mig ner o läsa den förbaskade boken men har ingen lust alls till det. Försöker att få i mig så mkt vitaminer som möjligt genom frukt o liknande. Använde mixern för första gången igår o gjorde smoothies. Var jättegott.

Ska försöka pressa mig själv att läsa iallafall en timme nu, sen ska jag försöka fräscha till mig lite o plocka iordning här. Nu när jag har mer energi än igår känns dock de senare alternativen mer lockande. Men boken är ett nödvändigt ont...
Måste lägga upp en plan för den...


Har precis kollat på massa bilder från helgen, ibland önskar jag att kameran inte var uppfunnen... :P


Laters

Tomt

Jag är tillbaka i Strängnäs igen, väldigt skönt och jag är superglad att Saras supermamma ville köra hem mig igår kväll. Pa lyckades nog smitta mig för jag har blivit jätteförkyld o det hade inte varit bra för mig att släpa runt resväskor hela dagen.

Har bara tagit det lugnt hemma, kikat på tv o sovit, även sett det absolut sista OC-avsnittet. Ska inte analysera det allt för mkt här, då jag vet att det bara är Linda som bryr sig :P Men trots att det bara gått neråt de senaste säsongerna tycker jag att dom lyckades avsluta helt ok. Och även om det är tråkigt så tycker jag att det är bra att det fick sluta nu innan det gick ännu längre. Är dock en konstig känsla att inte ha någon serie alls att följa längre. Om det är positivt el inte vet jag inte riktigt ännu, återkommer nog om den saken när jag hittat nått nytt.. Vilket jag lär göra tidsnog.

Ska pallra mig ner till trafikskolan sen hade jag tänkt, även om jag mår rätt dåligt. Behöver handla också så jag får göra det på vägen. Helt tomt i kylen, det är väl det positiva med att jag inte har någon matlust, annars hade det varit jobbigt.. :P

Har kommit 35 sidor i boken som ska vara klar på onsdag. Går frammåt...

Orre

Har haft två superdagar i Åre, helt slut i hela kroppen nu och egentligen ingen lust att skriva fullkommligt vad som hände. Men, igår var de bara jag o Jenn, blåste o var skitkallt. Men vi hade kul ändå. Idag anslöt sig Sara, hon såg inte ut som samma människa i backen om man jämför med förra året utan åkte nu som Stenmark himself. Hade superkul även idag.

Kvällen blir otroligt lugnt, vi ska kolla på tv o käka nått gott förhoppningsvis. Även försöka få tag på skjuts till stan imorgon, jag pallar verkligen inte bussen kl 08.55. Jag har än en gång insett att jag hatar Länstrafiken i Jämtland...

Fest i stan imorgon, hoppas att
de blir trevlig, ska sova i vad som är mitt andra hem här uppe, lägenheten på Storgatan... Tur att Linda är gästvänlig :P


39491-155





"- Vad har du för gegg i brallan?
- Jag sa ju att du inte skulle äta så mkt russin!"



Earth Wind & Fire - September

Norrlänningsdag

Idag bar det av till Mattmar o Mli för att till en början äta en semlor på St Annagården. Blir alltid vi o pensionärerna. Så vi diskuterade varför det egentligen blev så och vad vi kommer få göra av spelmännen då vi är 80 år.

När vi kommit hem begav vi oss ut på skoter, himla roligt. Hur länge sen som helst jag åkte. Mli körde så att snön sprutade och trots att det var -20 så klarade vi oss väldigt bra då vi hade klätt på oss otroligt duktigt. Såg dessvärre ut som färglada talibaner, men i Mattmar kan man inte vara annat än inne så vad gjorde det? ;)

39491-153


Jonna kom lite senare, vi gjorde varm choklad, satte på en släde på skotern o åkte en till sväng. Jonnas näsa förfrös, lite läskigt, vi körde fast o de blev mörkt. Dock löste Mli det med en eld o när det sedan nästan var kväll åkte vi hem igen. Jag måste säga att jag tkr vi lyckades mkt bra med att vara riktiga norrlänningar.. :P

Imorgon ska vi väl försöka att vara motsatsen. Något mer civiliserade människor, ska hämta J i Ösd på dagen o sen ska vi hälsa på Linda o checka in Wargen. Alltså blir det stora staden imorgon. Jag o J ska vara representabla. Jag känner nästan för att komma i Europabyxorna bara för att.. Dock spricker de "representabla" då så jag skippar det.. :P


"Det är ju synd att vi inte kan texterna..."

Depp

Har varit en havt butter dag. Skulle till stan var det bestämt, blev även så fast med mindre leende o ärenden än jag hoppats. Mamma ringde Graflunds i S-näs innan vi åkte o jag fick tyävrr inte lägenheten. tjejen innan mig i kön hade tagit den... Lackade ur ett tag, men efter 45 min i bilen med hög musik i lurarna var jag redo för tröstshopping.

Hittade massa linnen, brills och även ett supersött halsband, kunde dock inte köpa de sista eftersom att mitt kort är helt fucked up... Måste gå till banken.

Väntar nu på att mammas nybakade bröd ska bli klart, planerar skoteråkning/grillning/semelätning för morgondagen o har en allmänt bra kväll annars.

Fick ett roligt samtal från Elina i bilen på vägen hem btw, kommer upp på torsdag så då får vi sällskap i backen :D Rolig Roligt :)

Men, nybakt bröd nu som sagt. Gillar servicen med att vara hemma ibland :)


Fyllekossor & Dinoriders

Har nästan precis vaknat, gick o la mig ganska tidigt igår. Efter samtal från tjejerna som var på 18-års fest. Det enda positiva där var väl att det var jag som fick samtalet från en fest för en gångs skull, o där med kan skratta åt det/dom i efterhand("- Var ääär min fyllekossa nånstans?"). Annars hade jag hellre varit där än att sitta här.
Men, saknar er också tjejer, hoppas det blev bättre senare ;)

Det ringde o skickades sms till min telefon hela natten sen, jag blev alltså väckt några gånger eftersom att jag inte tänkt så långt som att sätta på ljudlös men. Gjorde ingen större skada.
Älskar mitt täcke här, om det inte var så stort skulle jag vilja ta med det ner till S-näs.. Otroligt skönt.

Morgonen har tillbringats med Ella i soffan, hon får jämt som hon vill o kom hit igårkväll eftersom att "hon var tvungen att gå till sin mormor o sin Lm". Observera att jag inte är mormor... :P

Ma drog o fixade lite grejer, så kvar blev jag, Lm & E i soffan, tittande på Dinoriders. Yeah.
Kommer ihåg att jag & Pär hade sånna leksaker när vi var små, eller, de var säkert Pärs men det struntade antagligen jag i...

Funderade på om jag kanske skulle prova åka skidor idag, längd alltså, inte utför. Dock brukar jag alltid tycka att det är en väldigt bra idé fram till att ja kommer ut i spåret. Så det kanske bli promenad eller rodd istället. Har ju trots allt ett halvt gym här så de är väl lika bra att utnyttja. Måste röra på mig iallafall. Känns som jag skulle kunna vara gravid i 9 månaden efter allt jag åt igår, o tristressen lär nog snart tas vi så..
Synd att jag glömde löparskorna..



"- Jag skulle bara säga att jag skulle slicka dig i örat om du var här!"
(vad har jag att vänta egentligen? ;P )



 


På plats

Då är jag äntligen på plats. Men nu är ju tyvärr det mesta av VM-spektaklet över.
Var uppe i Åre igår kväll, såg Anja o hade det himla trevligt trots kalla fötter. En miss av dom som skrivit programmet gav mig ännu mer ilska än förut över månaden maj och eftersom att min mamma o mina syskon inte är de snabbaste i världen han det bli fullt i "festival tent" o vi fick inte riktigt en lika bra avslutning på k vällen som vi hoppats. Men, som E sa... "Vi såg ju både Martin Timell, Let's dance-Viktor, Joe Labero o "svt-hallåan". Vissas kväll var mer räddad än andras ;)


39491-152


Jag älskar verkligen Åre o allt vad den innebär. Tillomed Stureplans bratsen som man gång på gång hör tycker att det roligaste med hela resan typ varit att åka förbi "Brattland". Jag är på ett sätt nästan glad att VM avslutas imorgon, jag vill komma upp i backen så fort som möjligt, eftersom att så stor del är avspärrad pga vm nu så tänkte ja/vi väl vänta till på måndag iallafall. Sen så :)

Skulle dragit till Mattmar idag o åkt pulka med gänget, men vaknade sent o Linda o co mådde inte helt bra så vi struntar i dom. Jag ska ta en riktigt seg dag, kanske bada el basta o sen kanske åka upp o kolla på "legend tävlingen" med Stenmark o de andra. Får se dock, känner mig så liten vilket fall så de kanske är lika bra att jag stannar hemma. We'll see.



"-Woohaa! Såååg ni? Det var Martin Timell, nu Måste vi be om autograf!"

On my way

Precis hemkommen från skolan, gick förbi o handlade färdkost i Präntarn och hoppas innerligt att Donken på centralen stänger 24 o inte 23. Isåfall blir min middag där.

Det mesta är redan packat men smågrejer ska ner, sen ska jag städa o se till att de är snyggt här. Har en känsla av att jag bara kommer att få sitta o vänta på att klockan ska gå sen. Gillar inte tiden precis innan jag ska åka, vänta på att Stockholmståget ska gå, för att sedan vänta på centralen innan det andra tåget går.. osv..

När jag väl ska åka vill jag sitta på rätt tåg direkt så att det bara är att koppla av.

Men, blir förhoppningsvis en bra resa, 7 imorgonbitti ansluter sig Mli på mitt tåg vilket är trelivgt, hela en timmes sällskap till Järpen.. :P

Laters

Update: Packning är färdig, stället så städat som jag orkar, tillräckligt för att inte bli missnöjd när jag kommer hem. 2 timmar tills taxin kommer o hämtar mig, inget bra på tv heller. Vill sitta på tåget nu, börjar bli trött dessutom...


Svull

Dagen till ära, bland rosor och lyckliga männsikor har jag nog ätit mer än nånsin. Migratoria delade ut geléhjärtan o gjorde reklam för sig själva, elevrådet hade ansträngt sig o bakat bullar, vilka försvann fortare än någon han säga "vem har orkat bakat alla dessa".
 
Blev i vilket fall för mkt bullar o godis innan lunch. Var sedan sesamnuggets i matsalen vilket jag inte kunde motstå.. Gunnar var trött så vi fick gå hem "o göra instuderingsfrågor". Både han o vi visste att det inte skulle bli så.

(Dagens grej är att mitt irritationsobjekt, G, tydligen huxflux slutat. Ingen vet väl egentligen riktigt varför. Han är bara försvsunnen, bordet städat o allting. Lite skumt. Det som känns konstigast är att jag precis börjat vänja mig vid honom. Frågan är nu bara vem som ersätter honom? Känns inte jätteroligt med en helt ny lärare mitt i terminen, spec inte med mina halvkassa resultat i ämnena... Men, jag hoppas att de blir bra o att vi får GE i samhälle iallafall, vore kanoners.)

Jag o S fixade att vanorna i "Måndag/Onsdags chokladklubben" inte bröts och gick sedan hem till mig innan vi gick på trafikdejt med Börje. Kvällen ägnas åt något så kärleksfullt som packning och tv-tittande. Åker imorgon kväll, börjar känna att jag vill vara kvar nu, blir alltid så..

Men, som sagt... Packa.
Laters

???

Idag när jag kom hem stod ett paket utanför dörren. Mkt trevligt med små överraskningar då man minst anar det. Skulle nog ha kommit fram imorgon men jag kunde inte hålla mig utan öppnade det som en för tidig "alla hjärtansdag present".

Bilden idag gick bättre än jag trodde. På håltimmen han jag o tjejerna med att fika på Prinsen o J lekte tillomed lite med leksakerna;)

Njuter annars av att inte ha något skolarbete alls att göra, bara att ta vara på tiden! :)


Laters


Confused




Muffinman got company

Har blivit film o muffins ikväll, muffinman har fått konkurrens, trevligt o skönt att för en gångs skull kunna ta det lugnt mitt i veckan. Ska försöka njuta så gott de går de här dagarna innan jag åker upp. Nu blir det Scrubs & sömn

Laters



Do you catch me if I fall
Or do you care about me at all
We can always run and hide
From the bitteness inside, our hearts

Catch - Eddie Wheeler


I want you so bad

Jag kan inte släppa lägenheten ur tankarna. Ma låter inte helt negativ men jag vill inte hoppas för mkt. Vill bara så otroligt gärna flytta. Ju mer jag tänker på den andra lägenheten, ju sämre känns den nuvarande och idag när vi gick till matsalen o såg fönstret önskade både J o jag att jag hade nycklarna redan nu.

Övertalning pågår som sagt, jag hoppas att de blir som jag vill. Är tydligen 2a i kön o jag hoppas, hoppas, hoppas.


Seg imorse, första lektionen utgick eftersom att läraren var sjuk. Så jag, Jenn, Kalle o Pontus spelade kort i fiket istället. Jag förlorade....
Den här veckan är en enda lång nedräkning. Jag vill ha lov...Nu...
10 lektioner kvar...

Jag o S gick o hade en trafikdejt med Börje ikväll också. Visste ni att man bör sänka farten när det är halt ute..?


"- Det är lugnt, jag skulle bara slicka dig i örat!"

Da Weekend

Har varit en märklig helg, men trots det himla trevlig.

I fredags efter skolan åkte vi direkt till Nykvarn för att laga J's middag. Efter handling och matlagning av olika svårighetsgrad kom resten av gästerna. Storebror Nilsson som precis blivit bartender fixade drinkarna och sen blev det käk. Hade supertrevligt o åkte sedan tåget tillbaka till S-näs med Sara. Värmde oss påvägen en stund på trädgårdsgatan, mättade magarna och fortsatte sedan upp till Tingstuhöjden.

Da Weekend
Alla fick olika drinkar. E's var snyggast, M's hade skönaste namnet. "Screaming Orgasm" el något, bör tilläggas att han var väldigt nöjd med sin "kärringdrink".

Igår fick jag ställa klockan för att komma upp i tid. Skulle ner o lämna S på stationen o möta J. Hon skulle följa med mig o kika på en lägenhet. O vad kär jag blev! Övertalningskampanj pågår för tillfället till mina föräldrar. Skulle vara guld o bo där. Så jag hoppas verkligen. Vantrivs här ju mer jag tänker på den andra. :P När vi tittat på lägenheten var båda lyriska. Jag för att jag ville flytta, J för att hon vill att "vi" ska flytta ;)
Blev lite impulsshopping som jag faktiskt är mkt nöjd med, köpte en polo, foundation, gloss o mascara för 300:- alltihopa. Riktigt bra gjort måste jag säga. Trist att jag inte såg att mascaran var blå bara.. Tog förgivet att den var svart. Klantingt av mig....

Kom hem o såg nästan fram emot en stilla eftermiddag med tid till att fixa lägenheten. Då ringde V o frågade om vi ville följa med på fest vid en "ö vid Tosterö". Sure tänkte jag, S hängde på, J skulle på krogen så hon skippade. Stressade ner till stationen för att bli upphämtad, åkte sedan en jeep ut i nowhere. Hade ingen aning om vart jag var. Började bli lite läskigt när ingen annan heller visste det o mottagningen på telefonen försvann. Vi hittade iallafall fram till sist o fick en ganska trevlig kväll kryddat med en sjukt läskig promenad över en stor is, en brand, bastubad, fyrhjulingsåkning och allsång med gitarr.

Har precis insett att helgen typ är slut så jag funderar på att börja städa nu så att de är schysst här i veckan o att jag slipper storstäda på torsdag innan jag åker. Men vill nog ringa mamma o höra vad hon tyckte om lägenhetsbilderna först.


Laters

"- Titta....Det brinner...


Grattis Jennifer!





39491-149


Grattis Jennifer!

Hoppas din middagen blev bra till sist och en bra avslutning på en annars kanske inte klockren födelsedag :P
Imorgon tar vi igen det vi missade idag gums!


Gaaah

Jag kommer nog aldrig bli någon som planerar mitt arbete väl. Kanske borde tjejerna utsett någon av sig själva till VD för vårt företag, för de senaste dygnen har varit hemska o det beror mkt på att planeringen varit usel, för att vi inte orkat göra jobbet en söndagförmiddag utan hellre i slutändan sitter uppe en hel natt en vanlig onsdag iallafall.

Slitit med affärsplan & affärsrapportsskrivande idag, väldigt tråkigt eftersom att Jenn faktiskt fyllde år (GRATTIS!) och det kändes inte som vi gan henne en fullt så kul födelsedag som vi hade tänkt. Får återgälda det imorgon. känns som att vi jobbat med företaget hela dagen, jag har precis kommit hem, ska sätta mig o plugga till sam-provet imorgonbitti direkt. Har läst 2 sidor hittills. Inte bra alls.

Ang J's dag så tog vi det lite lugnt med firandet fram till lunchen, kände mig riktigt hård o kall under håltimmen då jag o S höll masken om våra (även om de inte var så stora..) planer.
Lurade med oss J till Mälarnen då vi blev för hungriga o hade där väldigt trevligt. Obetalbar min då hon öppnade sitt paket o jag tror tyvärr att halva stället genomskådade vad det var i, trots att hon försökte dölja det och var jättesnabb att lägga på locket igen..

Känner mig som världens sunkigaste människa idag, första skoldagen ever i sån stor tröja som jag hade, slut på foundation och ingen vettig mat för fem öre. Men, sånna dagar får man ha också. Ska om inte handla ny foundation imorgon....

Fick ett mkt roligt samtal från mamma då vi satt o åt! Hoppas på att det går bra, att dom är bättre än det jag har i nuläget och att jag får en sjukt soft födelsedagspresent. Håller tummarna! :)

39491-150

Otroligt sugen på att åka skidor, eftersom att jag inte ska jobba på lovet (hur många gånger är det skrivet nu? :P ) så har jag verkligen tid att åka. Problemet är liftkort. Kollade upp priset för ett säsongskort o kom fram till att jag bara behöver åka 8 gånger för att "åka in" vad det kostar. Vilket inte blir några problem alls med 10 dagar hemma på sportlovet, kommande påsklov o ev. någon helg frammöver. Problemet är att jag inte riktigt har pengarna, just eftersom att jag inte jobbar. Hoppas att någon vill sponsra mig, vore ju kanoners.

"Vi drar till fjällen, fest hela kvällen, ute o glider på snowboard & skidor"

Nobody's lonely tonight - Moneybrother

Undanflykter

Har precis kommit hem från trafikskolan. Jag är mkt glad att jag har Sara, vet inte riktigt hur det hade gått annars. Idag pratade vi bla trafikmärken. Det kunde gått bättre för vår grupp :P haha.
Vilket som, nu är jag alltså hemma, inte ätit middag, inte duschat och borde plugga samhälle. Dock så är Källström & co på tv (bilden ser ut att vara från stenåldern...), går inte så bra för Sverige nu dock men... Det är en bra undanflykt. Jag har verkligen ingen lust att plugga. Måste undersöka vad som ska vara med i företagsrapporten också. Orolig över det där, ska vara postat o klart imorgon. Skrämmande :S

Ingen koll alls känner jag, mitt jobb så jag ska kolla upp det på en gång.
Blir nog inte spec mkt sam ikväll, får gå ändå. Bokpratet gick bra idag iallafall, nöjd över tiden jag la ner på boken i förhållande till pratet=)

Fick mina "skolkläder" idag! Tröjan passade perfekt, otroligt nöjd faktiskt, byxorna kunde varit längre men det var väl ingen överraskning.. ;)

Laters


Update( 01,14): Klockan är för mkt, jag har suttit hela kvällen sen jag kom hem o skrivit företagsrapport. Inget plugg alls på samhällen, stress över företaget och förtillfället känns det inte som jag går på engelskan imorgonbitti.. Gnatt


Telefonförsäljare

Sen dag, ingen kreativitet alls under bilden så den var otorligt seg. Har haft saftsnack med Jenn idag o måste säga att dagen överlag varit nice.

Anja fixade guld i super-g :D Mkt bra gjort, bara av att se försnacket på Aqua (vilket var de enda jag hann med..) blev jag sugen att åka hem... Jag vill ha sportlov!

39491-148


Hoppas iallafall att det går lika bra i slalomen, så att jag får vara med om lite av det roliga också. :P

En extremt jobbig telefonförsäljare ringde nyss o försökte sälja en hink med tvättmedel till mig, en hel hink på typ 20 liter, skulle "endast" kosta 1100:-. Vilket kap! Det är ju precis vad jag vill lägga mina pengar på, jag menar. Jag som tvättar så ofta o är så stark, behöver ju verkligen en 20 liters hink! Not.. :P
Det komiska var att jag lät honom prata, han måste tycka att han var väldigt bra o en duktig säljare, för han lät extremt nöjd o övertygad av sitt eget prat (well, hans jobb men ändå..). När han har dragit hela sitt manus så säger jag min standardfras till telefonförsäljare.."Visst måste man vara 18 för det här va?"  Lika roligt varje gång. :) Enda gången jag är riktigt nöjd med att säga att jag är 17, o inte myndig..
Han svarade då med den otroligt intilligenta "- Joo, de måste man ju.. Men din mamma då.. är hon över 18?"..
VA? Smart grabben ;)

Nog om det, inget tvättmedel för mig denna gång... Ska väl försöka ta tag i samhällskunskapen ikväll, även läsa några sidor i DPS. Får se hur mkt jag orkar med..troligtvis inte allt för mkt...

Au revoir!




What you need - POOL


Kareokeskola?

Ny vecka, 2 veckor kvar till lov och jag känner mig schitzo idag. Blandning av en otroligt vuxen o mogen människa, blandat med en femårig liten tönt. Jag vet inte riktigt vad jag vill säga med det, förutom att jag känner mig lite udda för tillfället.

Jag o S hade vår första lektion på körskolan idag, jag hade glömt en liten viktig detalj men fick ansluta mig till gruppen trots detta, i brist på plats fick vi sätta oss längst fram och när sedan läraren kom in höll vi på att få ett skrattsammanbrott, så att säga. ;) Han snackade om tiden vi har på oss, frågade om de skulle bli jobbigt innan han sedan utbrister: "Neej! Det tror jag inte, vi kanske tillomed hinner med lite kareoke!".
Okej, sammanhang?? :P

39491-147

Kommer i vilket fall förhoppningsvis ge oss de vi behöver för att klara det där attans provet, jag hoppas att de inte blir för tididgt för mig bara, men. Läser hellre med S än själv o vi kommer ha mkt att göra sen så jag tror de blir bra.

Lyssnat på Moneybrother ikväll, gillar honom bara mer o mer. Vill få tag på en spec låt såsmåning om.


Nu blir det Scrubs o sömn. Jag har inte läst en sida i Dead Poets Society ännu, borde göra det imorgon. Kan inte tänka på något annat än lov nu dock. Allra minst skolan. 8 skoldagar kvar... Aldrig varit så skoltrött tror jag... måste bli ändring på det här nu...


"-Det här är jag!"

Sunday

Dagen har varit som helgen i övrigt. Ganska seg.
Blev lite film o disco-bakning med S igår, fick lite sällskap närmare kl 3 inatt o sov till typ 11 imorse. Gick med ner till stan bara för att ha varit ute, sen dess har jag inte gjort mkt nytt alls.
Top Model marathon på 3an så det har stått på undertiden jag fördrivit tiden med telefon o musik.

Borde plugga till sam-provet eftersom att jag troligtvis inte kommer vilja göra det i veckan, men.. orkar inte nu heller. Måste tagga till lite.

Blir nog en seg kväll annars, mer telefonprat troligtvis. Trevligt Trevligt.
Min mobil håller på att fuckar ihop totalt, borde har köpt en ny för lönen som typ redan försvunnit. Var?



Laters

Pigg o glad

Jag är pigg, glad o vaken 12.15 en lördagförmiddag:) Nästan förvånad. Spec eftersom att jag varit vaken ett tag.

Ställde klockan för att hinna se klart filmen innan tjejerna skulle åka. Ganska snabbt kom E&B o lämnade lite grejer, nu fattas bara planerna för kvällen. :P
 
Herrarnas super-g blev inställd pga blåst idag, tråkig start. Höll på att åka hem igår, mamma erbjöd sig att fixa biljetter, ett tag var jag på att åka 22 tåget igår men kom sedan på att jag var lite väl impulsiv. Dessutom ska jag till trafikskolan på måndag o kan inte missa det så. Jag ser slalom o Ledin med L & Mli när jag kommer upp på fredag istället ;)

Ska försöka hitta en plan för kvällen, annars blir dagen lugn. Skönt :)

Festen börjar..

Ikväll är det VM-invigning i Åre, jag är inte där. Känns tråkigt. "Det är ju nu det händer, du ska ju vara där det händer!" sa F, o jag har inte känt så himla mkt ang det här tidigare men nu vill jag verkligen vara där uppe. Såg precis att Snook spelar på söndag också. Om jag vetat det o att E åkte upp igår tidigare hade jag kunna sett det men. Inte nu. Dessutom måste jag skippa M's 18-års fest eftersom att jag då den är åkt hem för att kolla på VM. Slalomfinaler, roligt, men artisterna den helgen suger.
Jag är verkligen på fel ställe vid fel tillfälle.
Jag missar både Snook o Timbuktu. Det händer ju inte.. :(

39491-146

Om mamma skulle erbjuda sig att köpa biljetter hem imorgon skulle jag lätt vara "sjuk" på måndag o åkta tillbaka då... Kanske ska lägga fram det förslaget till henne?



Ska fixa mig för kvällen nu tjejerna o jag ska käka. Bäst att bättra på humöret.

Laters