Summering

Har varit lite dålig uppddatering av mig på sista tiden, det enda jag kan skylla på är väl att jag varit trött egentligen..?

Vilket fall, förra helgen var himlans trevlig, jag var ledig, i Strängnäs och det blev ett jäkla spektakel. Dubbel utgång, trevliga människor och totalt spårat, precis som vi ville! :)





Blev en lite oplanerad trip till Sundsvall i början av veckan, sjukt roligt med massor av snö o blankis under. Allt slutade med att Findikis en dag fick hoppa ut ur bilen o putta loss oss för att jag överskattat bilens förmåga och underskattat isen under oss. Roligt var det iallafall och jag skrattar fortfarande åt Findus i sina små skor och sms-vantar försöka flytta vår stora V70 med hela sin tyngd :P 

Ytterligare en rastlös kväll på Hägersten, förstår inte vcad det är med mig och det här hotellet, alltid jättetrött när jag kommer hit men kan aldrig sova... Men men, klockan är mkt nu så det är väl lika bra.. Nighty night



Dagens






"Fröken...försvarsmakten är män som springer runt i skogen....i Kiruna!"


En egen planet?

Sista dagen i Uddevalla idag, börjar gå frammåt. Snackat lite framtid och en annars konkret chef blev djup och började snacka om att jag skulel bli en egen planet? Say what?


Har snackat lite om den "gamla goda tiden" på telenor, då har man sjutton jobbat länge..... Ligger nu som en stenad säl i översängen på hotellrummet i Jönköping, svullet knä för att jag är lika smidig som ett kylskåp och slog i knäet på vägen upp i sängen...Smidigt


Jag är ledig löningshelgen! :) Då blir det utgång med favoriterna, tungt, tungare, tyngstast!

Godnatt!

50-års kalas

Det är ett himla flängande just nu, värre än vanligt faktiskt. Normalt sett när jag är ledig åker jag till Strängnäs, men på den sista tiden har jag istället åkt till Norrland. Fyra gånger. Det är ett jäkla farande från söder o upp, 100 mil enkel resa. En dag på plats och 100 mil tillbaka. Vilket fall, nu sitter jag på Östersunds flygplats för sista gången på rätt lång tid och kvällens slutdestination är Göteborg/Uddevalla.

Igår var det galej på Gufassvägen. Pappa blev 50 och det skulle firas. Han var omedveten om att hälften av gästerna skulle komma, vilket blev roligt. Han fick en Zip-line tur, som en gigantisk linbana från Åreskutan, av mig o syskonen och lite blandad kompott + mängder av whiskey. Jag kastade in handuken vid 3 inatt, de sista gästerna lämnade huset 5,15.


Lustigt att höra hur gamla kompisars föräldrar sitter och pratar egentligen, o hur gamla det har blivit och hur alla vi runt växt. I och med att jag flyttade så pass tidigt har verkligen tiden stått stilla i Mörsil för min del. Jag åker upp dit, det är som en frizon och ingenting har förändrats. Bortsett från att jag snart är 7 år äldre än när vissa såg mig sist. Blir lite fel. Men, ändå trevligt.


Nu ska jag sätta mig o läsa DN eftersom att batteriet dör. Glömde mitt headset i Mörsil sist o hade packat ner det i en jackfick nu.. Eftersom att en jacka skulle checkas in på planet skulle jag byta, men lyckades lämna det i köket. Så massa ny musik i telefonen o för mkt dötid. Utan musik. Strålande!


Over aand out!

36 timmars frihet

 Man hinner med mkt bara man är effektiv, nu är saken den att jag varit ledig i 36 timmar och hunnit med massor trots att jag inte varit effektiv. Jag har "långledig" o har nog inte haft en stressigare ledighet på länge. Hittills har jag  hunnit med att vara Bed & no breakfast för en kollega som höll på att somna vid ratten, jag har storstädat min lägenhet, men inte så noga om jag ändå skulle vilja, jag har lagat mat och varit social i flera timmar och hunnit med en efterlängtad utgång med gamla kära GL gänget. Spårat som vanligt. Mkt dricka, låtarna som vi spelade "Back in the days" och minst en av oss blev alldeles för full, hemsläpad med huvudet i en hink.

Det är märkligt hur tiden går fort och hur man redan talar om hur det var "förr". Ingen av oss har fyllt 20 år ännu (även om Jenn är nära ;)  ) och allt har ändrats så fort. Men... inte till det negativa, vi försöker bara vara nostalgiska. Så trots att det står en skål med skumpa och diverse kylda drycker på bordet går ändå snacket om att hälla upp vitt vin i en petflaksa.
Var länge sedan sist med GL, o det ska inte dröja lika länge till nästa gång. Då ska vi köra en trio till tuna. Gula sidenklänningar och kanske hälsa på kebabtoaletten...?



Kom knappt upp imorse, känner mig äckligast någonsin och har en tågresa framför mig nu på 6 timmar. Ikväll blir det lugnt, hjälpa mamma med förberedelser för imorgon och sedan är det le big party imorgon. Pappa fyller 50 och det ska såklart firas. Hörde jag skål?






Nu ska jag försöka göra en liten anstängning för att se ut som människa, sminket sen igår sitter sådär.. "Inte den snyggaste makeupen du haft" som Jennifer sa.. Men wtf.. Slutdestination: Järpen, jag sitter nog som jag sitter.

Ordning och reda

Nya året inlett med mkt positiv inställning, känsla och en jäkla massa ordning och reda.
Nyårsaftonen firades tillsammans med trevliga telenor-människor, först middag och sedan vidare utgång med bord och helrör på en schysst bar. Blev hyfsad tidig hemgång, med en rejäl utskällning senare men, som helhet kan kvällen beskrivas som trevlig.

Idag har vi jobbat hela dagen, börjar kännas bra. Riktigt bra, om än siffrorna fortfarande låga men, man får arbeta sig uppåt.
Jag börjar ta mig själv för ett kontrollfreak. Allt som inte stämmer i system, kommunikation och lagerhantering gör mig galen. Jag vet inte om detta är en fördel eller om man borde släppa det och se lite lättare på saker..


På söndag kör jag norrut mot Stockholm igen, ska bli ganska skönt. Länge sen sthlm sist. Träffa delar av GL är det tänkt, bege sig hem till lägenheten en natt iallafall och försöka umgås så mkt det går. Sweet.


Over and out!