Fuck it..eller hur, ja fuck it!

Jag är på riktigt dåligt humör, har ingen lust med nånting förutom att vara tillbaka på studs.

Jag återkommer på lördag om två veckor. Då har jag förhoppningsvis något roligt att berätta om, fram till dess kommer jag vara off..Borstett från möjligtvis fredag...

O jaa, jag vet.. just nu är jag en riktigt negativ o pessimistisk jävel. Men jag tror inte det går att vara något annat här o nu...





"Mormor, du ser ut som en flodhäst!"

Död till länstrafiken...

Jag Hatar  jämtlands länstrafik... HATAR.

Om det här innebär en valborg i Mörsil, börjar jag nog bokstavligen gå ner till S-näs imorgon eftermiddag.

FUCK IT!

En lördagkväll i de jämtländska skogarna

Jag kom fram 7.30 imorse. Raka spåret upp till sängen blev det och sen vaknade jag närmare 15. Ändå har jag varit otroligt seg hela dagen vilket inte gjort att jag orkat med så mkt. Tvättar lite och familjen har haft "gårdsstädning" så för att slippa höra att jag inte hjälper till tog jag några tag med krattan jag också. Pappa gjorde dessutom tydligen några bakåt kullerbyttor för att festa till det lite. Ella bad om mera med så roligt tyckte tydligen inte pappa att vi skulle ha det..
Himla roande lördagssysselsättning.

Ska dock se en film snart, sen ska jag sova igen. Har lite att ta igen känns de som, blir dessutom släktkalas imorgon o då vore det ju tråkigt att vara otrevlig.

Ser ut som de blir Ösd på måndagkväll iallafall, o det känns mkt bättre med tanke på mina andra alternativ här uppe. Hade gärna varit i S-näs men så blir ju inte fallet o då är Ösd det näst bästa.

Vet inte riktigt vad jag ska säga annars. Jag älskar Lm, han är min myspys... Även om han spydde på min matta imorse, men det fick pappa torka bort. Det är ytterligare en bra sak med att va hemma. Service.

Jag and my bro var ute o sprang ikväll också, riktigt skönt faktiskt, men ack vilken kondition jag har :S



"- Springer du långt eller?
- Vi kan väl börja med 500 m? "




Ständigt resande...

Jag trodde innan jag flyttade..för snart 2 år sen, att jag skulle vara överlycklig för varje tillfälle att få åka hem.
Den känslan försvann rätt fort o numera är det en ständig "jag vill inte-känsla" som infinner sig nästan varje gång jag ska åka upp.

Men, ikväll är det dags igen, lite kul blir det den här gången dock med tanke på att jag endast åker upp för att fira min egen födelsedag (som iof inte är förrän på onsdag...) men jag hade hellre varit här nere denna helg.
Dock så ser jag mkt fram emot nästa, ska försöka ragga skjuts så att vi kan gå ut på fredagen, sen blir det Berlin på lördag förmiddag :)

Jag är på otroligt festhumör nu, dock sitter jag i min europadress o lyssnar på nirvana o ska tillbringa natten i en bil så de är inte mkt att göra misstänker jag. Har iallafall hunnit städa, diska o packa nu och provet idag gick bättre än jag trodde. Att vi fick ägna geografilektionen till charader på ångbåtsbryggan förgyllde även det dagen.
Så nu kommer jag iallafall ner till en inte fullt så grisig lägenhet när jag nu kommer hem igen, vet nämligen inte det.

Men, nu ska jag plocka i ordning några sista saker. O om en timme är jag på väg att bli jämtlänning igen..
Känner hur Ewert får en extra plats i mitt hjärta på en gång...

"Vilken jäävla röv!"

Checkpoint

Jag anser härmed Berlin boken som ett avslutat kapitel. Jag har pluggat hela kvällen, "tankar & åsikter om boken" blev precis klar, vet inte om det blev bra el inte då jag inte fått instruktioner på exakt vad den ska innehålla men,  den är skriven o kommer in i tid. De är viktigast. jag är rätt körd på bra betyg i den här kursen efter mitt katastrofresultat förra året ändå så..

Upptäckte även idag att ajg hade tvättstugan ikväll. 45 min innan man ska vara därifrån. Inte jättekul. Så nu får jag tvätta torsdag förmiddag istället. Men, bättre det än att gå naken i Berlin. Ska även inte packa nått rent i helgen så får mamma fixa det.

Nu blir det lite mer studier om näringslivet, vardagslivets juridik etc. Imorgon är jag fri i några timmar innan ångesten över eu-provet väller över mig. Jag ska njuta av de timmarna, förhoppningsvis i solen..

Bon nuit! (bara för att jag trotsar tyskan... )

Värme

Idag har varit en alldeles underbar dag. Väldigt seg i skolan då det varit massa hål o raster med det har inge gjort någonting som helst alls då det varit strålande väder och sommarvärme ute. Helt underbart.

Jag o Jenn gick o köpte lite fika, bla jordgubbar efter första lektionen o placerade oss på en brygga i Västerviken. Hur mysigt som helst, tråkigt att Sarch ligger hemma o kurerar sig bara :(




image194

Satt i västerviken ett bra tag, käkade lunch senare o fördrev den sista tiden innan intek-lektionen på torget utanför skolan för att försöka läsa lite samhälle. Gick dock inte överdrivet bra, så jag får tyvärr inte njuta av vädret ikväll.
40 sidor samhälle kvar att läsa... O säkert 160 sidor i Berlinboken, men jag ska föröksa göra recensionen ändå. Ska vara inlämnad imorgon o det finns inte en sportslig att jag hinner. Så, back to work!


En vän med en bil - Håkan Hellström

Datorakuten?

Min dator är helt uppfuckad. Något som ligger o spökar på msn för 5 sek efter jag går online får jag "blåskärm" o hela datan dör. Jag överdriver inte 5 sekunder..

väldigt störande iallafall. Så jag måste snacka med pa om att ta datorn till datorbutiken jag var på igår så att dom kan kolla vad det är för fel. Vill inte att allt ska krascha...

Idag är de superskönt väder, varmt o halvsoligt :) Jag o Sara såg en "kändis" idag när vi gick från Vasa, killen som spelade Daniel i Skilda Världar för typ..snart tio år sen hängde utanför Tullen, han är, fick vi reda på efter att senare studerat affischer, med i ett band som ska spela där ikväll..

Det var vlä det mest spännande som hände under dagen, samtalet var fortfarande utgångsdatumet som tagit bort fokus från min födelsedag (EN vecka kvar!) ,  e-killen som är tragisk o kom i lördags även fast ingen av oss minns, samt diverse långdragna internskämt.

Är väl typ bestämt nu att jag åker hem i helgen iallafall. Sara drar till Ryssland o stackars Jenn blir kvar. Tråkigt, vet inte om jag vill upp egentligen, inte så länge iallafall. Men nu är det så här så det får bli som det blir.

Har ingen ork kvar till skolan alls nu. Även om de är lite drygt 20 dagar kvar bara... Arg att jag fick 1 ynka poäng ifrån mvg på intekprovet.. Hade hoppats på mvg där o med tanke på att nästa prov ligger 2 dagar efter min teoriskrvning känns de inte jätteljust för betyget.. :(

Kvällen ska ägnas åt plugg o tv tittande... Först tänkte jag ta 10 min för att snabbstäda lite här. Med betonging på snabb...Vart tog min städade lägenhet vägen? :(

Konstnärligt

Imorse satt jag in i det längsta vid datorn o hoppades på ett mail om att en lärare skulle vara sjuk idag också. Isåfall hade jag skippat första lektionen o sedan in haft min enda lektion förrän 14.25. Nu var så inte fallet utan det var både matte o geografi på morgonen. Jag måste skärpa mig i matten. Fattar ingenting.

Tillbringde stora delar av hålen i Finninge, sexigt snack o mkt skratt senare befann vi oss på bilden. George verkade mer nöjd med mitt arbete idag än på många lektioner. Även om inte jag var jättenöjd med bilden kändes de bra..

Jag o Sara gick en sväng o fixade lite grejer innan jag sedan gick hem. Har nu läst 50 sidor i Berlin boken som ska vara klart o sammanfattad på fredag. Har inte ens börjat plugga till samprovet.. El eun... för mkt nu..

Men, jag fyller år om 8 dagar, drar till Berlin om 11 och sen rullar de på frammåt. Keep on workin'

Sömn är väl viktigt i sånna här tider misstänker jag..därför borde ajg nog sova nu...

Gnatt


I just wanna hear you say; I remember you
I remember you - Skid Row


Din jävla pannbiff

"Du är både idiot och jävligt ful, jag förstår att du måste våldta för att få knulla"
- Gunvald



Grease

I hela Economicum skrålar nu musik från Grease och annat. Det är nästan liten varning från en speciell film där någon sjunger "you're the one that I want", grejen är att stjärnan i den hemmafilmen befinner sig på sjukhuse (hoppas de går bra.. :) ) och att hon troligtvis har en kompis att sjunga refrängens "oh oh oh honey" med numera ;)


Jag o Jenn har precis insett att vi borde skippat O&L, nästan lektione är inte 10.50 som vi trodde, utan typ..12.30. Så.. Vi ska gå o roa oss på något annat sätt när jag lyckats övertala Jenn att slita sig från sitt nya favoritämne och hobby. Altes Museum. Jag förstår inte tjusningen i det men hon finner det mkt intressant och jag gör vad jag kan för att få oss härifrån men de är som nu vet när någon är inbiten, mkt svårt.

Over and out! ;)


Kalaset

Igår hade vi vår 18-års fest. Till att börja med vill jag bara säga att det var jätteroligt att så många av mina/våra långväga gäster faktiskt kom.

Jag missade första timmen, musiken strulade o lite hinder i lägenheten gjorde att jag kom bort till O-stugan strax efter tio. Där höll Sara ställningarna, folk hade börjat komma och DJ slacker sjötte musiken (vilket var himla bra eftersom att ja o S inte ens fick igång ljudet imorse...) .

Först var det lite lite folk, sen blev det för mkt. Jag har ingen aning om vilka hälften var, många kom o muckade o skulle slåss. Då tappade jag mitt glada humör lite men vi hade som sagt många som hjälpte till att avstyra slagsmålen. Dock gick stugvärden och torkade blod från dörrkarmar m.m. imorse då han inventerade städningen och frågade om vi hade haft blodblad.

En dörr blev söndersparkad, så den får vi tyvärr ersätta, men det var himla roligt ändå. Fighter-Stina gjorde tydligen Jenns kväll, o de såg väldigt roligt ut då hon hade sin fight även om jag mest blev rädd att hon skulle göra sig illa.
En turk började även mucka med mig, slet sönder jennifers mammas halsband som jag lånat o sa att han sket i vem fan sara var, att jag kunde dra åt helvete med min dörrvakt o att han inte ville komma in på min skitfest. Ändå stod han utanför, precis framför dörren o hindrades från att komma in i nästan en timme.


In på morgontimmarna skrevs det fyllekontrakt med lite argt humör (jag älskar dig ändå min fyllekossa.. ;) ) och sedan lullade vi hemmåt. 2 pers färre än planerat. Jag fick 3,5 timmars sömn innan jag väcktes av Sara i telefonen 7,45, jag infann mig i stugan 8.00.

Dagen har bara varit otroligt seg annars, vi har inte gjort någonting. Gick för sent till tåget så jag fick springa o hålla det. Brottades med dörrarna o stod o höll tåget en stund innan Stina o Linda kom ikapp med deras bjässeväskor.

Nu har jag köpt godis o ska krypa ner o kolla på film. Sen ska jag sova. Sova mkt.

Uppdaterar ev med bilder senare då jag fr några..

Over and out

Tillökning

Finns de hjärterum så finns det stjärterrum, right?

Jag tänker verkligen leva upp till det ordspråket i helgen. För jag har så himla mkt hjärta till mina besökare, men så otroligt liten plats, o jag har ingen aning hur detta egentligen kommer sluta med det blir roligt :)

Linda o Stina kom igår o jag har precis hämtat Mli, vi blir troligtvis 4 här i natt. 8 imorgon.

Hoppas på att det blir kul imorgon iallafall, känns fortfarande inte som att jag har jättekoll på nåånting men de löser sig :)

 


Bara allt är ordnat imorgon förmiddag så blir det super :)

Ikväll blir det nog lite chill, vädret tillåter ju inte att vi ska ha grillchill på Visholmen så vi blir väl sittandes här om inget roligare händer.

"Det här var ju jättebra gjort av er, men totalt helt mitt fel... Men de är fel operahus!"

Eeew!

det är förkassligt väder just nu! Regnar o blåser, jag utan vårjacka o med nedpackad vinterjacka höll på att både blåsa bort o frysa ihjäl när jag gick hem från info mötet om Berlin (som förvörigt inte gav typ nånting..). Dessutom blev jag både äcklad o rädd på vägen. Precis utanför parkeringen vid Ica stannar en bil o vinkar mot mig.. jag fortsätter gå så kör den efter mig en bit o vinkar fortfarande ivrigt som att jag ska öppna dörren. Jag gav mig, stängde av mp3n o tänkte att någon gammal tant kanske behöver hjälp att hitta en väg el något.

Dock hade jag paraplyet för hela mitt ansikte o biltaket skymde föraren, som visade sig vara en fet gammal rökande gubbe då jag öppnade dörren, så fort jag gjorde detta började han plocka bort saker han hade på passagerar sätet. Vad fan tror folk? Jag smällde igen bildörren o fortsatte gå iväg därifrån fort, lite skraj att han skulle stanna igen, men han körde vidare.

Sånna händelser gör att jag förstår mig ännu mindre på killar/män/gubbar/stofiler, o då är det ganska illa sen innan.


Något som dock gör mig dag en dag som denna är att Sara fixade teoriprovet utan större problem!
 GRATTIS GUMS!

Att Linda o Stina kommer om ett tag är även det positivt, folket överhuvudtaget i helgen blir kanon =)

Ljusglimten i tvrutan nu när 6an är försvunnen är plättlätt Dogge som är skönast ever i Elgigantens reklam.
Älskar "cykeln på köpet"... Ey Alby.. :P  


image192


"Är de någon av er som har det som kärleksämne? Hyperinflation..?.... Inte det nej.."

"Det var en penis... i en brevlåda..."

Ferre

image188

Fest på lördag i Orienteringsstugan. Jag o Sara fyller år :)

Berliner Dom

Sitter just nu och lyssnar på glad musik och skriver om Berlins domkyrka. Berliner Dom. Jag är hemma från skolan idag, otroligt skönt att få en sovmorgon och förhoppningsvis får jag väl göra de jag hade tänkt idag så att jag kan ta lite ledigt från skolarbete from imorgon då Linda o Stina kommer ner :)

image187

Förstår dessvärre inte speciellt mkt av Berliner Dom, krånglig text jag hittade, inte speciellt intressant och inte mkt info gör de svårt att göra ett bra arbete. Men jag gör så gott jag kan.

Ska illafall bli helt grymt att åka ner till Berlin snart. Inte långt kvar o jag vill bara att tiden ska gå. Kommer bli hur bra som helst.

Har kommit fram till att jag tappat bort min kalender.. Vilket inte är bra alls. Ingen koll alls på framtiden nu känner jag. Så jag hoppas att den blev kvar hemma o att dom kan skicka ner den.

Jag skulle helst önska att de var sommarlov nu. Inte långt k var, men tillräckligt långt för att kännas för långt bort.
Vill få min lön nu också. Men de är för långt dit också för att kännas snart....

Scrollen på min datorn har pajjat också, o 6an är fortfarande bortplockad från mitt kanalutbud.
Jaa.. jag har kommit i en negativ svacka...

Stammis

Jag har idag varit på körskolan 2 gånger. Känns inte spec mkt bättre för det tyävrr.. Måste börja anstränga mig snart.

GRATTIS MLI! :D
Fler o fler klarar teorin...Snart bara jag kvar :S

Annars har dagen varit rätt seg, bilden gick ovanligt fort, börjat måla med vattenfärger nu, way mkt roligare än ett fucking face. Men, jag måste ha 3 stycken klara på tisdag.. Inte bra alls :(

Ikväll tror jag att jag ska försöka vara duktig o produktiv. Vet inte hur bra jag kommer lyckas dock...Tyvärr...
Jag måste även jobba lite på att bli mer som Jenn o mindre "Okej"-B. Jag gillar inte situationen alls just nu.
Mindre än en månad kvar till Berlin, jag fyller snart år, sommaren är snart här o det är innan allt detta GRYMT mkt i skolan. Men. Först o främst ska vi ha grymt kul i helgen. Linda o Stina kommer ner, mkt folk o fest på lördag =)


För trött för att dölja, det måste vara uppenbart
åh Kom inte närmre, åh snälla kom närmre


- trist att jag är mest nöjd med en påle på hela bilden. O den är inte ens bra..
- nej, men den var ju fin! ... Vad är det där för något?
- Hahaha! En påle! Så fin var den :P
- Oj, nej men den är ju det! Den är ju inte klar!
- jooo! haha

Är det inte tyska lärarinnor el Jay Leno så är det pålar som ser ut som missbildade ostbågar..
Vet inte vilket som är värst.. :P

Trött

Just nu är jag sjukt trött. Trött på skolan, trött på mig själv, trött på folk, trött på pengar, trött på tiden, trött på de mesta.

Jag har lurat mig själv för många gånger nu...
Men jag lär mig ändå aldrig, så jag får kanske skylla mig själv?

Nu ska jag sova. För jag är trött.

Jag ska inte läsa upp ma-c på komvux.. jag ska minsann dit imorgon o räkna ut varenda lite logaritm. Hur stört störd jag än känner mig. O även om ja mkt hellre skulle stanna i sängen o sova... Hemma hela dagen skulle vara skönt... Kanske skulle vara sjuk?


Gnatt..

o tro inte att jag inte fortfarande är asglad för jobbet ,för det är jag. jag är bara less.. på de mesta.

Grattis till A som fixade teoriprovet idag, jag håller tummarna för min rockstar imorgon och för kossan på torsdag.


"- Har du snodden?
- Den ligger där inne!
- Okej..
- Vill du ha tofsen förresten?"


Behålla min stolthelt

Jag slipper svälja min stolthet. Jag slipper skrika till de jag jobbar med. Jag slipper var i kontakt med bajs. Jag slipper jobba på Thomégården. :)

Jag har fått ett annat jobb!
Om än inte drömjobbet, så way mkt roligare än Thomégården. O jag är så otroligt nöjd just nu. Även om jag har lite ångest över att jag kanske får jobba över Yran. Så ska de säkert gå att lösa på något sätt också. Bättre betalt än jag trodde också. O jag får träffa folk.. O.. jag är nöjd som sagt..

Stora delar av sommaren blir alltså tillbringade på en bensinmack :P Kom o tanka! ;)



image186
 

nästan godkänd?

Jag fick en länk av min kära körkortspluggande vän (nära till torsdag nu ;) ) o gjorde ett "förberedande teoriprov" på 70 frågor. Fick 52 rätt, vilket betyder 18 fel (74,2% rätt). Har inte riktigt koll på hur många frågor de är på de riktiga provet, 55 "riktiga" frågor tror jag o 5 test frågor från vv som inte är poängsatta. Vilket fall, omdömet jag fick på mitt test var:

"Du hade nästan klarat körkortet om det här var vägverkets test"

Det kändes ganska bra, med tanke på att jag inte läst allt jag ska ännu. Samtidigt borde jag plugga mkt mera. Tiden kommer gå fort fram till den 21/5. Jag ska klara det då... Ska klara det!

Tror att Annichen skriver upp imorgon om jag inte minns fel, håller tummarna för henne! O självklart Sara på torsdag. Men det återkommer jag nog till flera gånger senare i veckan. ;)

Nu ska jag njuta av en natts ensam sömn. Ingen hund, inga hostningar bortsett från mina egna, inga snarkningar.. Ingenting. Bara jag o bengan.. haha


"-Jag gillar din stil"

Äntligen!

Hur hemsk människor än må tycka att jag är, så är jag otroligt glad över att nu vara ensam. Jag har 12 timmar kvar på påsklovet o skulle vilja ha ett riktigt tjejsnack med mina favoriter just nu, men dom ligger i Sthlm, troligtvis fett bakfulla o lär inte vakna på många ttimmar. Tyvärrr. Så jag funderar på om jag ska gå ut o njuta av vädret själv eller om jag kanske borde göra någon nytta och faktiskt göra klart iallafall ett av de 3 grupparbeten som ska vara klara imorgon.
 
image185
Mitt under tapetseringen...


Jag har numera massor av mat, goda saker o "vanlig tråkig mat". Men still, de finns massor att välja på!
Det är dessutom sjukt snyggt o städat, ny omgjort o det skulle vara perfekt för att fika o snacka i flera timmar. Men fortfarande. Bakfylla. Jag däremot, körde bil hela kvällen igår, o gick troligtvis o la mig innan dom ens lämnat lägenheten för krogen. Men, nästa helg är det fest. Helgen efter det också... O ytterligare en helg senare är jag 18, vi drar till Berlin och då ska jag minsann också sova den här tiden på söndagen.

Min mamma köpte f.ö Grenadine till mig igår, antingen vet hon inte vad det var, eller så försöker hon låssas som att hon inte bryr sig. Jag älskar att hon står för all min festbudget jämt, utan att hon ens vet om det.. :) haha

"- Nä men vad gör jag nu?!
- Ööh..kör bil?"


på gränsen

Jag fick sova till 10 imorse iallafall, men vaknade några gånger innan det. Somnade 3 så jag har varit väldigt seg o inte alls på humör idag. Att jag har mina följeslagare på ett avstånd av typ max 10 m hela tiden gör att jag är nära att få ett utbortt snart men jag håller mig faktiskt väldigt bra och över förväntan måste jag säga.

Har handlat o fixat massa grejer i lägenheten idag. Nu börjar det bli bra här, så jag längtar lite tills dom åker imorgon så jag får ordna iordning o vara ensam.

Nu ska jag snart ut o köra bil med pappa. Han var lite sugen att se Ice Age sen så det kanske blir så. Haha, jag gillar verkligen hans spontanryck. Så de blir väl min lördagkväll. Bilkörning o IA med päronen. Tjoho.

Hoppas tjejerna får det roligare i Sthlm. Jag har iallafall förberett för nästa helg nu, börjat smått med inhandlingen så att vi kan få en riktigt bra förfest i min riktigt snygga lägenhet.

O ang lägenheten så blev det typ inte alls som jag hade tänkt mig... Men himla bra ändå..

Nu ska jag tuta o köra. Over änd aut.

Fredagen den 13:e

Idag insåg jag att jag har haft lov i en vecka. Jag insåg också att jag inte haft EN enda sovmorgon. Känns sjukt illa.
Upp kl 8 imorse, precis som igår.  Mamma började tvätta fönster o grejja. Jag åt frukost o monterade bord med pappa.

Senare på dagen drog jag o mamma till Ikea. Ett litet stopp på motorvägen med punkterat däck blev det. Mamma gick att hållas lugn med godis o citronvatten tills vi fick hjälp att byta däck. Är de fredagen den 13e så är det.
Sen fortsatte färden till Ikea.


image184


Nu är allting uppackat o det är mkt mysigare här än de var förut=)
Imorgon blir de fortsatt handling o pimpning av lägenhet. Nu funderar jag på att ta ut Lilleman på en promenad o gå en sväng. Får klaustrofobi här inne nästan... Så... mer eget space o tid till egna tankar...ist för tjat om ramar o annat.

Så, en hund o en mp3-spelare. Sen kanske jag överlever en dag till.. Who knows..


"- Men de är lugnt mamma, jag ka


Tapetmästare

Jag är otroligt seg. Otroligt seg!

Pappa ställde klockan på 8 imorse, inte sovmorgon EN enda dag det här lovet hittills. Kommer inte bli heller, men.. Vi åkte ner o fixade tapeter på måleriaffären,  åkte hem o har sedan tapetserat o målat heeela dagen. Så nu är jag grymt trött. Jag o pappa har haft världens teamwork, mamma har gått vilse i S-näs.

Imorgon blir de förhoppningsvis Ikea o sen vill jag träffa tjejerna o göra nått kul. Får se.

Orkar inte göra en grundligare genomgång, förutom att jag är grym på tapetklister.

Over and out


Snart hemma igen :)

Först en kommentar ang en kommentar igår. Jag må vara yngst, men minst kan du inte kalla mig ;) Nånannan, ganska blond, har nämligen den posten ;)

Förövrigt så är jag sju, vilket känns jättebra faktiskt :P Jag jobbar nämligen inte o ska bara till tandläkaren o kolla en grej snabbt sen kan vi åka mkt tidigare än de var tänkt :)
Så jag är snart tillbaka i ett soligt Strängnäs istället för orkan-Mörsil.

Jag känner mig även, fast jag är tokförkyld o snuvig, fräschare än nån annan dag de här lovet. Vilket säger en del om klassen på mitt lov. Så jag är glad att jag inte jobbar faktiskt. Skiter i dom pengarna... 3 dagar får räcka..

Min bror kom precis o visade sig ett nytt konstverk. På sin arm. Han har försökt lura mig hur många gånger som helst. Men nu fick jag känna på armen och jaa.. dåren/tuffingen har tatuerat hela sin underarm. Jag vet inte riktigt vad jag tycker ännu. Återkommer ang det senare.

Men, nu ska jag bränna en skiva till bilen o sedan packa de sista. Strängnäs, here I come :)


Tycker även
Sara gjorde ett mkt bra val att ansluta sig till mitt nörderi igår. Välkommen ;)

Grattis gums!

image183

Grattis snygging!

Du kommer alltid vara min favoritkossa, även om jag kanske kommer gilla dig lite mindre nu fram till den 2/5... ;) haha

Love you!

Pajjas

Hela min familj har skrattat åt mitt klädval idag? Undrar om dom är helt off eller om det är jag som är pajjasen som missuppfattat allt. Sist jag hade på mig det här såg jag "skit stylish" ut enligt någon jag nog litar mer på som klädomdöme än några norrlänningar. Men norrlänningarna är trots allt ändå min familj. Så jag ska fundera lite över dagens klädval nr2.

Dagens första outfit (låter som världens modeblogg) var min otroligt snygga svarta Tott-piké med smutsiga jeans o håret på 3/4. Jag är alltså inte jättesnygg när jag jobbar. Men, jag har ingen att klä upp mig för ändå har jag tänkt. Dock så kommer jag ner i matsalen idag o där sitter en kille jag var störtkär i under 6-7an. Han vet mkt väl att jag var det och jag gjorde mkt pinsamma saker som jag helst skulle glömma helt. Nu satt han dock där, 2 meter ifrån mig o tittar på mig mkt noga. Jag försökte att komma in i något av samtalen kring mitt bord för att slippa känna mig utstirrad. Gick dock inte så bra. Dagens flopp. O jag var så ful... Han hade bättrat på sig... Han var nämligen inte snygg i 6-7an...

Just nu pågår 2 stycken övertalningskampanjer i vårt hem.
Nr 1: Mamma försöker få mig att slänga flaskan jag hittade. Jag vägrar att låta henne vinna.
Nr 2: Jag försöker få mama att ta ledigt på tors så att vi kan åka ner ons natt. Mamma kommer nog ge sig, för hon vill på Ikea lika mkt som jag, o vi kommer inte hinna om vi inte får en extra dag.

Förhoppningsvis går jag segrande ur båda kamperna :P


"Jag kan tyvärr inte följa med er på krogen på onsdag, jag jobbar dels och sen ska jag köra bil dagen efter."

Music

image181

Rosévin gör dig glad...

även utan att dricka det. Det flaskan gjorde det lättare att göra klart de sista två rummen iallafall. Livet på Tott har börjat igen.En riktigt lång dag, men de är bra. Om jag ska jobba, jobbar jag hellre 7-8 timmar om dagen ist för 4-5 som de flesta blev runt julen. Så jag hoppas på att de blir långa dagar framöver också. Känns som vanligt lite ovant i början men jag kommer väl in mer o mer i tempot imorgon.
Dagens fynd blev: en flaska rosévin, en bok, 15:- och en hel hög med schampoflaskor. Dock fick varken schampot eller boken följa med hem...
image180
Tott

Jag körde upp imorse, gick bättre då än att köra hem, var lite trött o vimsig o pappa gnällde lite på att jag var okoncentrerad. Men, vi kom hem hela iallafall. O bilstereon fungerar igen! :D Wehey!

Ikväll ska tydligen jag o mamma kolla igenom "viktiga" saker. Som jag ev ska ta med mig ner till Stränkan. Vet inte vad det var riktigt. Om jag orkar ska jag försöka plugga lite också. Antingen något av alla de grupparbeten i "vanliga" skolan eller körkortsteori som känns roligare... Och dessutom kommer betyda mer för mig i framtiden. Så vi får se vad det blir...

En sak med att komma tillbaka till Tott är den eviga frågan "Ska du ut ikväll?"  el "var du ute igår?". En tjej idag tyckte att jag skulle följa med ut, hon trodde att jag var typ 2-3 år äldre än jag är... Dessutom tipsade jag några gäster om de fantastiska kvällarna på Bygget. Hoppas dom får roligt.. :P haha

En sista sak är att killar/män väldigt ofta är trevligare än tjejer/kvinnor? Jag förstår inte riktigt. Kanske är mest ytliga tillgångar el nått som sedans vänds till crap då man känner dom? Vilket som så kommer jag ner något sen till mötet imorse (platsen var ändrad sen sist jag jobbade vilket jag inte visste..) o 15-20 pers står o ska precis ut på sina olika våningar. Fanns 2 killar bland folket, dessa var de enda två som hälsade på mig, tjejerna tar sina grejer o går? Inte för att tjejerna på något sätt är otrevliga, hur många som helst av dom är jättegulliga, men varför är de så stor skillnad? Samma sak i julas när jag var där, de som pratade mest o var trevligast var killarna o undantagsvis 2 tjejer?

over and out


S-näs vs Ösd

Då är jag tillbaka här uppe. Tågresan tog 12 timmar, vilket var en försening med drygt 2 timmar, tåget var fullt, vilket gjorde att man inte kunde lägga upp benen på något annat säte. Utan jag satt rakt upp hela natten. Vilket gjorde att jag inte kunde sova överdrivet många timmar.

Var hemma en timme igår, käkade frulle o duschade innan jag körde mig själv till Linda. Vi tänkte avsluta vårt marathon. Dock orkade vi "bara" med 9 avsnitt och har 6 st kvar till nästa gång. 

Jag var gansa seg överlag hela dagen, fick ett ryck på kvällen o fxade oss för ev fest. Det slutade med att vi en stund gick o tittade på några omgångar 21 & delar av 2 inspelade Roma matcher innan vi drog o kollade på film o käka upp det tidigare inköpta godiset. Visste förövrigt inte att man kunde bli svartlistad på att få köpa juice xD

 
För att anknyta någonting till rubriken. Så är det underförstådda syftet att jag redan längtar tillbaka (vilket jag började göra så fort ja satte mig på tåget i förrgårkväll.. ). Att vädret här är sjukt mkt sämre än i S-näs. Att jag är avis på tjejerna som drar till Erik ikväll. Jag ska lägga mig tidigt för att jobba imorgon. Det positiva är att kylen är grymt välfylld, finns flera sorter av de mesta man vill ha och utrymmet, speciellt i badrummet, är något större än min lägenhet (badrummet är nästan lika stort som hela lägenheten.. :S ) och det känns alltid bra att kunna röra sig lite..


S-näs el...

image179


 Östersund? (observera att bilden är tagen igår, den övre förra veckan... )
Mitt val är tyvärr ganska enkelt...


Ska upp o hälsa på syrran sen, måste slå in Viggolos paket också, hittade gulligaste koftan till honom :) Hoppas den passar.


Laters


"Tänk dig några cider i kroppen o en Jonny balle i stereon"

Adios Amigos

Alla vet om det. Jag gnäller om det. Det vet jag om. Men, jag känner inte för att åka hem, har väl snöat in på en negativ inställning men. Det känns inte lockande att byta ett vårblommande Strängnäs mot en stormigt, kallt Jämtländsk by en vecka. Inte heller jätte kul att istället för att sova ut på mitt lov gå upp senast 8 varje morgon för att jobbar, inte heller att ingen förutom Jonna är hemma, Sara åker ju inte ens upp nu så.. Gah.. jag är allmänt negativt inställd vilket jag tror framgår rätt tydligt?

Packat klar nu iallafall, lägger inte ner jättemkt energi på det längre. Lyckades, trots att jag valde min näst största väska (enbart för att ja inte orkar gå ner i källaren o hämta nån annan...) packa relativt lite och lätt. Datorn får dessutom stanna hemma så jag slipper släpa runt o oroa mig för den inatt.

image178
Ovanligt lätt packning iallafall. Bör kanske läggas till på den positiva listan?

Men, det som jag ser fram emot är de kommande två dagarna. De är nämligen de enda jag är lediga. Kommer nog inte vara så pigg imorgon, men då får jag träffa Linda iallafall o (förhoppningsvis) avsluta vårt marathon.
På lördag hoppas jag att jag får komma hem i någolunda tid o chilla lite innan jag återgår till livet på Tott på söndag.

Hoppas på att jag får sova på tåget inatt bara, känns inte som att chansen är jättestor men jag hoppas :)

 
Så, Östersund imorgon, Åre resten av veckan. Psykologiskt experiement i S-näs nästa helg. Blir ett spännande lov det här.

Klassen hade förövrigt "äggpickningstävling" idag, Camilla tog hem priset, "dödsägget" klarade inte pressen o åkte ut redan i grundomgången ;)

Over and out

(kommer f.ö komma en mkt intressant photo session på beställning av Linda efter att natten är avklarad.. ;) ) 

Ingen hemlängtan alls

Om lite drygt ett dygn sitter jag på tåget uppåt igen, jag har ingen hemlängtan alls o vill helst slippa åka upp överhuvudtaget. Om jag inte skulle jobba, vilket är enda anledningen till att ja känner för att åka upp, skulle ja hellre stannat här nere o "firat" påsken med mig själv. Eftersom att hela familjen ändå ska åka ner med mig sen så skulle jag fått min dos av dom ändå, men nu är inte fallet så o jag får väl bita ihop o inte gnälla för mkt. För jag har gjort det en del de senaste dagarna.

Jag har kommit fram att jag inte ser fram emot lovet nästan enbart för att jag ska åka upp, inte för att jag ska jobba, vilket inte heller är jättekul men. Jag är på ett sätt nästan glad att jag känner så här, helst hade jag väl kunnat låta bli att se de som en självklarhet att åka upp, spec eftersom att jag ändå ska uppp över sista april också (vilket jag funderar på att blåsa av...) ... Men ett tecken på allt detta är ju för att jag trivs helt sjukt bra här nere.

Jag mår riktigt bra trots att vissa saker suger ibland trivs jag sjuk bra o ångrar fortfarande inte en sekund att jag flyttade. Vilket också känns otroligt bra. (Vill även passa på att påpeka att med några goda vänner klarar man det mesta, de som känner för att ta åt sig bör göra de massor;) )

Glad att jag är dum i huvet ibland, även om jag inte vill kalla det korkat eller dumt på något sätt att "slita sig fri o flytta därifrån" vet jag inte om jag skulle trott att ja skulle flytta hemmifrån då jag var 16. Men, de gjorde jag o är sjukt nöjd med det...

Blir städning av lägenheten o ev lite packning nu... Vill inte det helller.
Så kul att göra saker som motiverar mig grymt hela tiden... Not..


Biologiskt arv?

Ibland undrar jag om jag överhuvudtaget är släkt med min mamma, hon är blond, jag är jättemörk, hon är jättekort, jag är jättelång (det skiljer 60 cm mellan oss!), hon hetsar upp sig för minsta lilla o jag håller mig, jämfört med henne iallafall lugn som en filbunke större delen av tiden.

Vi är verkligen grymt olika, jag får spunk på henne typ en gång om dagen men hon har sina bra sidor hon också, det är inte så att jag inte alls tycker om henne, för det gör jag verkligen. Jag är bara väldigt förvåndad o fundersam över hur vi kunnat bli så otroligt olika? Det jag har efter henne är väl lite av hennes temprament, vilket jag gör allt för att "träna" bort :P

Jag o pappa däremot är mkt mer lika. Han förstår att jag tycker att de kommer bli jobbigt att bo 4-5 pers i min lägenhet delar av påsklovet medans mamma säger "-Men de blir väl mysigt! Va roligt vi ska ha det!", pappa accepterar ett "jag orkar inte prata nu" tillskillnad från mamma som blir stött, pappa säger "höhö, är du bakis?" medans mamma frågar 14 gånger om jag verkligen mår bra och sedan blundar för att jag ens någon gång smakat alkohol.

Det är rätt kul att mamma o pappa ens funkar så bra som dom gör med varandra, för dom är också varandras motsatser. Jag o brorsan har blivit "en var" av dom.. Han är som mamma, jag som pappa... Syrran är så lik mamma så det är läskigt.

Undrar om det bara är biologiskt eller socialt? Jag har läst för mkt böcker jag inte brukar på sista tiden märker jag.. O jag håller dessutom på att köra mitt svenskabetyg i botten... Borde skärpa mig...

Mår iallafall bättre nu! :) Mamma trodde att jag blivit förgiftad av någon skum typ i Uppsala o tyckte att jag skulle åka till doktorn. Pappa sa "Vad skönt att du är bättre, ska du gå till skolan imorgon?"


Laters

Shake it

Var nog inte så bra att jag tuffade på i Uppsala igår. Vaknde med enorm huvudvärk, skakade som ett asplöv o har över 38 graders feber. Känns som jag gått ett boxpass om jag reser mig upp från sängen o ska gå till köket o tillbaka.

Mer sömn o förhoppningsvis lite bättre senare. Tackolov att jag hittade några Ipren i min gamla väska, hade varit körd annars..

Laters


Muppsala

Idag var ingen vanlig skoldag, de flesta klasserna drog till Stockholm, Fö05 fick åka till Muppsala. Jag hade stora förväntningar på att hitta en vårjacka, fanns inte i mina tankar att inte göra det, därför är jag aningen besviken då jag kommer hem med...ingenting!

Vilket fall, vi fick se andra saker U-sala hade att erbjuda, morgonen började vid domkyrkan, något större än den i Stränkan och Vasafamiljens gravkammare är väl typ lika stor som Mörsil o Mattmars kyrkor. Tillsammans.
Fanns även ett fönster på stället som var dubbelt så stort som min lägenhet i kvadratmeter. Min lägenhet är dubbelt så stor som de flesta studentlägenheter i Uppsala men likväl hälften så stort som fönstret! Tåls att tänka på!

Gick som sagt på jakt efter en jacka, hittade inte nån, de flesta slutar ungefär vid armbågarna (lätt överdrivt men jag hoppas budskapet framgår ändå...), men Sara däremot slog till på en jättefin brun :)
Jag höll på att impulsshoppa världens finaste skor (de var länge sen det klickade som det gjorde! :P) men, tanken på att ev hitta en jacka gjorde mig sparsam o "förnuftig" o tänkte att dom får vänta tills jag får min lön. Vet inte om jag ångrar de, för om dom försvinner kommer jag hoppa från Strängnäsbron el något..

Bråttom till bussen blev det, seg bussresa men fick hoppa av vid Statoil så jag slapp gå hela vägen hem iallafall, mkt skönt. Nu väntar bara några timmars svenskaplugg o någon form av försök till middag.

Precis vad jag ser fram emot...

Har dock hunnit städat redan, förstår inte hur snabbt de blir stökigt... Var ju skinande här i lördags??


(förövrigt så är jag fortfarande helt konstig o skakis i kroppen sen fikat på Snärkes nation, ingen aning om varför men det är jobbigt iallafall... Hoppas det är över imorgon.)





Samtal med gammal Europaelev på "Snärkes nation"
"-Vad tycker du att Europa har gett dig annars?
- Asså tillskillnad från dom som pluggar....kommunaaalt..."

Västerviken

Dagen har fördrivits i Västerviken, jag o jenn har haft det riktigt mysigt i vårsolen, senare gick vi o åt middag för att sedan vandra hemmåt. Kärlek till våren!


image177

 


I'm loving angels instead

image173



So when Im lying in my bed
Thoughts running through my head
And I feel the love is dead
Im loving angels instead