Myys

Dagen har jag ägnat åt att sola, hittade en cool t-shirt efter en snabbis på stan. När jag väl kom hem hade jag även inhandlat fotoalbum, lim och pennor för att på bästa sätt kunna fixa med korten jag framkallat för evigheter sen. Självklart köpte jag inte tillräckligt med lim, så knappt hälften av korten kunde sättas in.

Har lyssnat på Jamies gamla skiva idag, gud så nostalgisk jag blev. Fick mig att tänka på alla besatta turer runt om i Sverige jag hajkade runt på. Men även vad mkt han bidrog med. Det fick mig också att inse hur länge sen det var jag o Anna verkligen sågs, pinsamt länge sedan... Det måste vi se til latt ändra på inom en snar framtid, även om vi sagt så ofta.. :P


Nu ska jag gå o möta Jenn på Statoil för att handla lite mysmat, ska kolla på film o sedan åka o shoppa imorgon. Trevligt värre! :)

Heeemma

Ställde klockan på 5,15 imorse... Helt galet. Är så sinnessjukt trött att det är vansinnigt. Av den anledningen skippade jag Sthlm. Funderar dock på att åka upp lite senare ändå, men är inte säkert ännu. Nu tänkte jag gå o lägga mig o somna till Ice Age, som jag pratat om den filmen de senaste veckorna men inte fått se den, så det blir det nu.. Kommer somna efter "Den är grööön, dom stack för två timmar sen"...Haha..

Tänker ta en chilldag idag, kika lite i kataloger o på nätet efter kläder, ska shoppa lite imorgon, även försöka hitta nån schysst frisyr. Så det blir chill idag, känns höstigt nu, "film o te stämning"..


Fick sällskap på hotellet igår, trevligt trevligt, hade dock gått och lagt mig när det ringde så sömnen blev det inte så mkt med. Men mkt trevligare med sällskap och skruvade samtal än att ligga ensam och glo på film.. :)

Ny dag, nya möjligheter

Jag var som en femåring igår kväll. Men, jag måste få avreagera mig o vara sur för att kunna släppa saker.

Den här dagen har börjat fantastiskt! Jag såg precis vad jag kommer få i lön på måndag, fast tjänst på OKQ8 kan slänga sig i väggen, om det här är vad jag får ut när jag säljer dåligt ska jag minsann komma upp i en högre nivå o det är snabbt.

Är dessutom ganska pigg idag, trots att klockan bara är strax efter sju en lördagmorgon så nu ska vi se till att göra den här dagen till en bättre än igår.


Tjingtjong

Press?

Jag har alltid varit sjukt tävlingsinriktad som person, oavsett vad det gäller så hatar jag att förlora. Inte nog med att jag tävlar mot alla andra jämt och städigt, ibland utan att min motståndare inte har en aning om att det pågår en högts rellevant kamp just nu så försöker jag alltid att slå mig själv.

Det är något jag fram tills den här veckan sett som något positivt i det här jobbet. Allt här är tävlingar hela tiden, rekord, siffror. topplistor och olika placeringar o priser hit o dit. Jag älskar det. Idag har dock hela jag varit kaos. Hög press på mig själv har jag alltid, annars kommer man ingen stans. Dock funkar det inte alltid bra när pressen på sig själv är hög och andra också sätter press på en, det är väldigt roligt när man lyckas, i tisdags och onsdags kände jag mig odödlig, idag var jag död.

Jag har varit kaos med mig själv hela dagen, en flaska rosé stod på spel, jag och en kollega jag trivs med har ett riktigt tungt location, sjuka kampanjer och det är fredag=massor av folk. När det då inte släpper tidigt blir jag sjukt frustrerad och stressad. Vill bara få iväg den där första rackaren. Idag kunde jag inte hantera allt som hände och istället blev det fullkomligt kaos. Jag var en enda bergodalbana from 15. Tillsist fanns ingen energi, motivation eller fokus. När jag tappade en trippel jämnades jag med marken helt. Dock satte jag en enda 30 min innan vi slutade. Så nolla gjorde jag inte... Men 1 telefon+3 mobila bredband en dag som denna är pinsamt, det är riktigt uselt dåligt och jag har sen vi kommit till hotellet tjurat på mitt rum...

Kanske barnsligt... Men jag är besviken på mig själv... Riktigt förbannad... Nu är mina telefoner avstängda, larmen ställda o jag lägger mig kl 23 en fredagkväll... Imorgon ska inte en köptorsk lämna stället utan en lur...


Tungt

Tillåt mig att vara aningen självgod. Men att sätta fyra abonnemang en kvart innan stängning är rätt skönt avslut på dagen. Riktigt tungt!

Baaabe

Jag hade totalmissat att meine baby kommer hem idag och inte imorgon. Så nu är hon påväg hit :D
Har inte träffats ordentligt på evigheter så det ska bli hur kul soom helst, spec eftersom att jag åker om exakt 5 timmar.




Åfesten

Blev en spontan kväll i Etuna igår, kvällar där för min del, speciellt de spontana brukar bara sluta på ett sätt. För mkt alkohol. Så även den här gången. Jag, Tany, Jenn o Zoran gick in på Harrys där vi mötte upp två Telenorare inkl lite senare även min chef. Blev en lyckad kväll, bjöds på rosé, skumpa o dans vilket alltid är trevligt. För min del slutade kvällen på killarnas hotell. Vaknde imorse med värsta huvudvärken någonsin, stressade till ett tåg som jag missade så 1,5 timme på stationen fick avklaras. Nu har jag duchat, satt på mig sköna kläder o är redo att gå o lägga mig, underbart! :)


En vän med en bil

Har precis ätit en mindre delikat middag med ett större gäng telenorare i Kalmar, sitter nu i en överpackad bil på väg till Kristianstad, imorgon kväll får jag äntligen komma hem :) Hra inte mått bra alls den här veckan så det ska bli skönt att försöka bli frisk. Fick riktigt tungt location nästa vecka så jag börjar nästan redan känns säljpress. Måste vara frisk nästa vecka verkligen. 

Lever som sagt med killar nästan hela tiden, har jävligt roligt men får också höra massor jag inte vill höra. Haha.. Dessutom har First Hotell Witt i Kalmar blivit mitt andra hem, men hellre bo där 3 veckor en månad än Ibis i Mölndal tex..


Ska se när vi anländer till Kristianstad, längtar efter en dusch o mjukisbyxor...


SKa bli riktigt roligt att komma hem o träffa alla igen, hörde av Sebbe att söta Patrik hade undrat var jag var.. Jag skulle kunna adoptera den ungen!


Uäh...

Jag har haft en riktigt dålig dag på jobbet... Sålt dåligt, varit på uruselt humör, kallsvettats och haft allmän dålig motivation o sälja... Som tur är blev det lite bättre på eftermiddagen och Misse drog dåliga skämt om somalier som tillsist blev roliga. Bäst var den med armarna i duschen. Haha..

Jag håller på att bli riktigt sjuk, gått med feber i flera dagar så det ska bli skönt o bli ledig. Nu blir det käk med killarna. Känns som att jag lever som ensam tjej med killar hela tiden, men jag trivs bra med det faktiskt. En kille i teamet trodde att jag var 24 idag... han är 89a också... Jag tror inte jag tar det som en komplimang, men.. whatta......

imorgon är en ny dag, förhoppningsvis bättre ur säljynpunkt...

Böda

Tre dagar avklarade i Böda, jag skulle nog vilja kalla det Foppatoffel-land nr uno. Jag aldrig sett så många äckligt fula skor på samma plats. Stället är dessutom uttjatat så man kunde utan problem fråga en människa som redan blivit tillfrågad 5 gånger minst utan att veta om dte själv. Det fick vi självklart snabbt reda på. Trots detta är det bättre än Viksjö som jag fortfarande anser vara det värsta locationet jag haft, trots att jag är otroligt glad att aldrig behöva återvända till Böda igen.

Sen jag kom hit har jag och Suat haft lite oflyt... I förrgår började det med (om man bortser från äckliga Böda) att jag glad över att tala med Sebbis i telefonen glömmer av både hastighet och fartkameror och ligger i minst 85 km/h på 70 väg. Den bötern kommer bli riktigt fet eftersom att den först går via Hertz, sen till Telenor, sen till min chef som sedan ser till att jag ska betala den... Kul... Minst det dubbla slutar den på o då har jag plötsligt inte lika tung lön längre :P

Igår på väg hem lyckas vi klippa en uggla med bilen, eller den störtade ut i vägen o det smällde. Fanns inget att göra, grillen är mosad, sitter fortfarande fast fågeldun och blod på den fram och motorhuven på bilen går inte att stänga riktigt men inte heller öppna.


Så länge jag inte förlorar körkortet är jag nöjd, lite nojjig över prövotiden men det ska nog inte vara några problem, hoppas jag.. :P

Hotellfilosofi

Ligger nu i "bajsrummet" på hotell Witt i Kalmar. För en vecka sen då en kille fick det här rummet luktade allt bajs här inne och det var konstigt blött på heltäckningsmattan. Jag gillar inte heltäckningsmattor, men rummet luktar inte bajs idag iallafall. Dock kommer det förbli bajsrummet.

Gick sämre idag än igår, grym kampanj och folk stannar inte ens, riktigt frustrerad och då går det inte ens att sälja, ibland funkar det inte helt enkelt inte. Har varit ute o gått lite på stan med Suat och käkat, avundas de som fick guldplats på festivalen imorse... Jobbskada...

Ligger nu själv på rummet med datorn i knät, kollar på Satc (äntligen inte Ibis som inte har trean) o har dessutom en timme längre att sova imorgon... Underbart!

Viksjö

Jag visste inte ens att Viksjö fanns på kartan. Jag visste ännu mindre hur otroligt sura folk i denna förort till Sthlm är. Jag har aldrig upplevt så arga människor på samma plats!

Mest komiskt idag är att jag i panik och frustration inte lyckas sälja till en enda männsika på hela dagen. Hade bara fått in två människor i montern en halvtimme innan vi skulle åka, då plötsligt en man kommer fram till mig och hälsar som att vi har pratat förut och visst känner jag igen honom. Jag vet dock inte när ifrån. Det visar sig snart att jag försökte sälja en telefon till hans fru förra veckan på Öland och nu befann sig hela familjen utan för Ica i Viksjö.. Helt galet.
Han gick iallafall därifrån med samma telefon som han inte ville ha förra gången för att den var blå.

Ibland har man flyt i oflytet...

Igår lyckades jag sälja två telefoner till en pappa med gratis företagsabonnemang, tungt..

Yrat

Jag var inte ens pepp för kvällen  igår, men det blev ju himla trevligt ändå, spårat och galet men mycket trevligt. Hann med att se både Uggla och Hellström, missade dock presidenttalet.. Vilket är halvt dödstraff på...

Pappa hämtade mig rätt tidigt i stan, jag hälsade på syrran en snabbis innan bilen var färdigpackad för att åka söder ut med och sen dess så har jag suttit placerat i baksätet på mamma o pappas bil med Lilleman i knät o lyssnat på musik.

Nu har datorn fått rycka in tills dess att batteriet dör, anländer rätt sent till Hägersten så är det en bit kvar...


Så tills att batteriet dör sitter jag här.. ciaao

Rekord

Det märks när man har kul på jobbet, då finns det för det första ingen tid till att hänga vid datorn alls och för det andra så saknar jag det inte ens. Den här veckan har varit grym, på många sätt. Jag har sålt bra, haft en jämn och hög nivå och dessutom slagit två stycken location rekord. Känns mkt bra, nu ska det bli riktigt skönt att först försöka varva ner några timmar på tåg/i mörsil innan yran imorgon.

Har Stockholmsrutt nästa vecka, så hela början av veckan tillbringar jag på hotell i Hägersten, ska försöka dra mig mot strängnäs någon kväll beroende på nmör jag slutar jobba. Sen blir det tillbaka till Öland igen, ska bli grymt.


Snackade med Sebbis igår o har kollat på gamla GL bilder nu under min första av 12 timmar på tåget. Sjukt vad jag saknar oss, saknar er. Vi slår på stort så fort vi får möjlighet!

Håkan imorgon med hela gamla Mörsil gänget... Aw, blir grymt!


"Skyll dig själv, inget händer här. Men det gör ingenting, om dina händer är här"