Up and away

Nu har jag äntligen grundläggande koll för imorgon, var tydligen slut på de flesta resor till Gbg så jag måste åka härifrån kl 13 imorgon, då är det buss/tåg till Arboga som gäller innan jag tillsist sätter mig på tåget till Göteborg dit jag anländer runt 18 imorgon. Vad jag inte tänkte på när jag ringde min arbetskamrat för att kolla om han kunde plocka upp mig på stationen var vilket jobb jag faktiskt börjat på. Bara för att han ska vara i Gbg imorgon betyder inte det att han är där ikväll, så självklart var han inte det utan befann sig i Lund för tillfället. Så det ska bli spännande att se imorgon om jag antingen på egen hand ska försöka ta mig ut med packning till hotellet i Mölndal eller om han timar mig hyfsat att jag hänger på honom från stationen iallafall. Hoppas på det senare alternativet.


Är tokförkyld dessutom, egentligen sugen på nykter utgång men lika bra att lägga sig i tid o inte försova sig imorgon.
Så kvällen blir lugn, imorgon blir det Göööteborg! :)

Hypokondriker?

Inbillar jag mig eller är risken att jag har/snart får blodförgiftning stor? Såret ser bättre ut igen nu men det ska gärna hålla sig så också. Damn it, jag har inte tid med sånt här. O bamseplåster är väl fina??

Då kör vi

Nu har jag jobbat mitt sista pass på ok för en lång tid frammåt, känns skönt, ingen stress över att kunna ställa upp typ dynget runt. Handlade lite basic grejer på stan efter jobbet, underkläder, bodylotion etc. Såg även en sjukt snygg väska jag skulle vilja köpa, men det får vänta :P

Vi begav oss till Björsund för att säga adios till Ida som lämnar oss för Ibiza o jobb en månad from imorgon. Käkade, snackade massor och begav oss ut på bäversafari igen för att den här gången faktiskt då se en bäver!

Efter att precis anlänt hem nu, försöker boosta mig själv med fruktjuicer av olika slag, frukt med mkt c-vitamin och slutligen mina mirakeldrycker jag köpte igår så hoppas jag att snart vara på banan ordentligt igen. Spec eftersom att jag åker upp till Sthlm imorgonen för första "steget" i utbilningen på telenor. Kommer bli sjukt kul men har ingen aning om vad jag ska ha med mig. Så det ska jag ägna min tid åt nu. Imorgon kl 8 går tåget, kommer hem sent fredag kväll för att åka igen troligtvis söndag. Det här blir spännande!

Up and away!



Kaos

Efter en halvt hektisk morgon o en sväng på stan för att införskaffa hälsomedel och vitaminer samt en jacka innan jobbet har jag nu åter anlänt hem. Dagen slutsats är att jag fortfarande är skitglad för jobbet på telenor och tror att det kommer bli super, medans de flesta andras reaktioner är "jag hatar sånna där säljare", men jag är inte alltid älskad på jobbet nu heller så.

Är full fart fram till torsdag, fick tågbiljetter och hotell bokat idag, asnice. Blir kul från start med middag o grejer med alla redan torsdag kväll. Sen har jag 1,5-2 dagar i S-näs/Nykvarn för förberedelser innan jag ska vara borta, troligtvis 11 dagar.

Så, imorgon blir det förberedelser, måste totalstäda här hemma också efter jobbet. På eftermiddagen ska vi ut till Ida för mys o chill eftersom att hon drar till Ibiza o jobbar på torsdag. Händer mkt runt alla nu, så himla kul.
Därmed är det som sagt mkt som händer, där slutar jag för idag.

Over and out

Det går bra nu

Jag har haft flyt de senaste dagarna. Känns hur bra som helst. Trots att jag blev väckt några minuter erfter 5 igår morse o en halvtimme senare öppnade på jobbet, o senare även stängde var det en otroligt bra dag. Mellan passen åkte jag upp till Sthlm för en intervju jag inte var speciellt taggad för alls. Det ändrades helt där uppe och jag gick runt överhypad då chefen ringde upp mig inte ens 5 min efter att jag lämnat kontoret. När han frågade om jag ville ha jobbet var svaret hur lätt som helst, problemet kom i att säga till min nuvarande chef att jag inte kan jobba de 4 veckor jag är uppskriven på i sommar. Men han tog det över förväntan o löste det rätt bra.

Så på torsdag o fredag ska jag på utbildning, sen börjar jag på måndag, ska bli så otroligt kul, även om alla man pratar med säger att dom hatar försäljarna. Haha.

Men men, omväxling, vad som verkar vara ett sjukt kul jobb o massa roliga unga människor kan inte  gå fel.

Nu måste jag ner på stan o köpa vitamintillskott o shit, håller på att bli riktigt sjuk igen, inte lägligt alls...




Närmar sig midsommar

Har jobbat hela dagen, galet mkt folk, mkt att göra o nu är jag allmänt uppe i varv och supertrött på samma gång.
Borde förbereda för morgondagen då vi beger oss mot Skägga, Sixten tar oss dit, vi får hoppas att han håller båda vägarna fram och tillbaka.

Ser fram emot vad dagen kommer att erbjuda, måste dessutom fnula ut någon god sallad att snabbt göra för att senare imorgon äta. Blir bra.


Igår var en trevlig dag också, först drygt 8 timmar i bil från Norrland, Sixten skulle rulla söderut, Linda gjorde mig sällskap. Jag hade planerat turen mkt väl och anlände därför till hamnen för att se fotbollen 10 min innan avspark efter en snabbvisit hemma. Fotbollen lämnar vi där. Gick vidare sen, "one for the team" på walles, eller hur var det? ;)
Hamnade på efterfest där det blev lite tråkig stämning, både jag och Ida hettade snabbare än normalt och var redo att ta fight, vilket vi tack o lov inte gjorde.. :P Jag tyckte dessutom mig vara väldigt gangsta med mina sönder "slagna" fingrar som egentligen blivit skadade mot en tegelvägg på jobbet, haha.

Ramlade hem närmare tre i natt, befann mig på jobbet kl 11. Oh happy day!

Måndag 16/6

Jag har varit aktiv idag, faktiskt väldigt aktiv och känner mig riktigt vuxen. Börjar ta tag i saker nu :)

Först var jag på en jobbintervju imorse, får se nästa vecka hur det gick, tog nästan två timmar och när det var avklarat begav jag mig till banken, fixade dels ett nytt sparandekonto samt fonder, skrev på papper och fixade fullmakter. Fullmakter låter viktigt.. :P Har även hunnit med att se över bästa alternativet av trådlös internetuppkoppling samt, äntligen ändrat min folkbokförings adress till lägenheten och är där med inte bosatt i Åre kommun längre,även på papper. Fantastiskt!

Ska kolla upp ytterligare grejer med telia och sedan planera morgondagen. Blir tidig resa till Sthlm för att åka till Jämtland för att hämta hem Sixten. Får sällskap av Linda ner vilket är mkt trevligt :)


Så innan dess krävs lite fix, o förberedelser för helgen eventuellt. Jag är igång, oh yes!

Schup schup

Helgen har gått fort, först jobb igår och sedan direkt ner till hamen för att att kolla på fotbollen efter det. Där efter blev allt väldigt spontant, hamnade på en förfest för vidare utgång som de flesta var tveksamma till först men visade sig vara riktigt trevligt. Jag hade väldigt kul iallafall, trots mitt lilla skräckanfall att min lever förvandlats till ett russin.

Idag käkades det först lunch på kebaben med samma gäng som igår kväll, sen har jag övergått till sjukt seriösa sysslor. Dags att ta tag i ett fortsatt liv i Strängnäs så folkbokföring, internet osv måste kollas upp. En anställning någonstans skulle också sitta rätt bra.

Vilket fall, ska på en intervju imorgon, vilket jag helt hade glömt, så jag får köra en supersnabb visit till Jämtland för återtagandet av Sixten på tisdag istället o sedan återvända redan onsdag förmiddag för att hinna se fotbollen här nere.. :P
jobbar dessutom på torsdag o det är ju dumt att missa. Får även sällskap i bilen ner nu vilket är mkt trevligt. Så det blir nog bra, även om mamma lär strypa mig för att jag inte kommer befinna mig hemma ens 24 timmar.. :P

Men, åter till tråkigheter. Räkningar ska betalas, jobbskjorta ska strykas sen ska jag vandra till jobbet. Adios!

Bäversafari?

Vaknade innan klockan ringde idag, märkligt, trots att jag somnade kl 3 inatt.
Idag står tvätt som första punkt på schemat, kommer knappt ihåg när jag tvättade senast o har ingenting att ha på mig längre så det är verkligen på tiden.

När det är överstökat är det  bussen ut till Björsund som gäller, där ska vi hänga, grilla o ev åka på bäversafari om allt blir som planerat? Haha, sen finns det ju olika åsikter om hur en bäver faktiskt ser ut.

Funderar på att besöka Jämtland snabbt nästa vecka för att hämta hem Sixten, är i behov av en bil nu när jag jobbar mer o mer regelbundet och att ha bil när man öppnar 5,30 är rätt skönt..

Nu, återgå till tvätten.

full rulle

Hela den senaste veckan har varit galen, går som sagt på medicin för halsfluss, hur jag sköter det skippar jag att nämna mer än att jag glömmer ta medicinen, har druckit 3 av 5 dagar och till det här lägger flera timmar på jobbet. Börjar bli sämre igen.

Dock har det varit värt det, allt har varit fantastiskt! Vår student, avslutningskvällen och senast gårdagen som började med champagne vid Sebbis pool, sedan grillat, trevligt sällskap och bra musik för att senare bege sig in mot BK för att sedan avsluta lite, kanske olyckligt, då alla lyckas somna ifrån sina mobiler och Linse ensam står nere vid min port, utelåst.

Idag har jag o Jenn stekt i solen, blir samma plan imorgon för min del, dock blir troligtvis sällskapet av Jenn utbytt mot en bok, inte fullt lika bra men tillräckligt.

Nu ska jag kolla på dagens andra fotbollsmatch. Jag gillar visserligen att titta på fotboll, men ibland suger mina få kanaler mer än andra gånger....


Alltid jag...

Två dagar kvar till studenten. Vem ligger med 39 graders feber  i 3 dagar och återvänder hem från vårdcentralen med medicin mot halsfluss? Jag självklart.

De senaste, säkert 5 åren har jag blivit sjuk så snart skolan varit klar o stressen släppt. Kroppen verkar dock arbeta mot mig starkare än vanligt den här gången... Sjuksyrran som först gav mig beskedet om medicin, i tio dagar sa även att jag inte kunde dricka någon alkohol alls under den tiden. Woho, student o pommac! Läkaren jag senare pratade med sa att det inte var någon större fara, men "du bör inte dricka mer än 3-4 glas vin/champagne"...Ett till frukost, lunch, middag o kväll?

Gick ju inte bra sist jag gick på medicin o skulle vara nykter...

Min familj vill inte sova här inatt iallafall, känns rätt bra, de kan få lämna hunden dock, honom kan jag ändå inte smitta...Gosigoos...