Och om igen...

Har kommit hem från dopet nu, gick bra, Viggo var så snäll så.  Vill även berätta om hur mkt mer skötsam och vuxen jag blivit nu som gudmor/fadder. Ni skulle bara veta.
dopet
Har även fått berättat för folk hur jag har det nere i Strängnäs ca 5 gånger idag. Ganska tröttsamt. När jag väl lyckades fly församlingshemmet springer jag på en av mammas kompisar på byn, självklart måste allt berättas en gång till för att hålla alla uppdaterade. Jag blir nästan rädd vad alla vet mkt, prästen skojade om att "om man går på Europaskolan borde man kunna läsa en dikt ur bibeln", hur i hela fridens namn vet hon namnet på min skola? Om någon har sagt det hur vet hon då att "man borde" kunna det om man går där? Hur som, jag gillar inte när alla vet vem jag är...

Suck, får hur som åka taxi in till stan ikväll gratis. Snäll chaffis som skulle köra hem farmor som lät mig åka med. Så, nu blir de väl bara ta det lugnt ett tag innan det är dags att byta om, fixa om håret och sedan åka in till staden.


Nell el O'learys?

Mamma måste ha slagit sig hårt i huvet. Hon tillåter mig att gå på krogen med Pär och hans kompisar imorgon om jag skulle vilja det. Förstår inte vad som hänt.

Dock tror jag att det kan bli kul ändå, om det inte skulle bli så dock så finns ju alltid alternativet. Pär verkar åxå ha blivit "snällsjuk" el något för han är seriös med att faktiskt ta med mig och nu sitter vi och pratar om ifall vi ska gå på O'learys eller Nell imorgon om vi går.

Kan ju bli riktigt kul de här ändå :)

Mission Impossible

Min bror gör aldrig som jag säger, vad arg jag blir.
Nu kommer jag få agera smugglare imorgon, det var ju inte meningen....

Brun utan sol

Hmm... Jag har tagit rådet av resten av mammutarna och imorse (ca 30 min sen) ägnade jag en väldigt noga avlagd tid för "brun utan sol". Jag försökte vara så noga jag kune, är sämst på sånt egentligen men nu ska de bli spännande att se resultatet ikväll/imorrn. Antingen kommer jag nog se ganska sommarfrsäch ut i kyrkan, eller så går jag dit i skoteroverall och fläckig som en dalmatin under...
Bara vänta och se.

Har annars de två fnittrigaste kusinerna i universum, vad vem som helst  gör eller säger börjar dom tokfnittra för att sedan asgarva. Ingen förstår varför och känner sig helt efter. Det värsta är att det här inte är 2 tjejer på 8 år el nått, utan killar på 13, vi måste verkligen ha missat något väldigt roligt....

Gul invation

Fick höra om de omtalade Gula tomtarna ikväll av min morbror, som har fått två stycken utanför min dörr. Som invarderar sthlm typ :P

Nu kanske alla som känner mig och min relation till skräckfilmer tycker att det är lustigt att jag är skraj för några gula plasttomtar som inte ens är en meter höga men, Yes I am :P
Pappa kom nyss med en pedagogisk idé men jag kan inte släppa tanken av att vi kommer sprängas i luften allihopa.

Höst

Efter  en lång tågrsa hoppade jag av i Östersund för att köpa ett par skor, eller byta mina gamla, köpa ett par nya och bli kär i ytterligare ett par... Borde försöka ändra mitt förhållande till skor...

Även kommit fram till hur lite folk jag känner i Strängnäs, för efter 30 min i Östersund hade jag sett hur många som helst jag kände. Även sprungit på en gammal "cellkompis" och fick en komplimang av en annan. Det är inte ofta jag får höra "Vad kort du har blivit" och därför försöker ja ta åt mig så mkt jag kan när jag får sånna :D


Tacos till midda ikväll, smaskens.
Nu ska ja ringa Jonna och sen får vi se vad som händer
, kanske stan imorgon. We'll see :D

Hej Då

Okej, I know. Jag är lite av en tönt men jag tar det. För om jag går runt utan nånting att göra såhär precis innan jag ska åka nånstans packar jag bara ner allt jag ser i min väska. Och jag får varken plats med det eller orkar bära den då så jag struntar i det. Nyss tänkte jag att mitt fotoalbum kanske skulle vara bra att ha med sig... Sen satte jag mig här...

Ses på tisdag tjejer, marodörtisdag, dagen innnan provet, min födelsedag. Jag ska väl fylla 18 på en dag med Nationellt prov nästa år...

Puss hej

Cor

Jag och Jossan bestämde oss i eftermiddags för att gå på Body Combat.
Eller Jossan (den ärlige) skulle göra det och jag tänkte köra mitt styrkeprogram, men efter felcheck i  schemat och lite om och men så hamnade vi båda två på ett Cor pass, 30 min men Oj vad jobbigt det var!
Kände mig som världens vekling. Borde verkligen ta tag i saken och gå på ett pass i veckan iallafall.

Nu sitter jag och planerar nästa helg med Linda, trevligt trevligt. Känns dock inte jättekul med grammatikprovet jag har på lördagen... Upp tidigt som sjutton imorrn åxå för att vandra till stationen, älskade SJ, I'm back
!

Och så var det uppåt igen...

Kort vecka för mig den här veckan, nu är det städning och disk som gäller eftersom att jag inte riktigt brytt mig om det den här veckan.
Nästa vecka blir nog inte så underhållande alls, fick reda på idag att jag har omprov i grammatik på lördagen och min födelsedag kommer ja troligtvis få tillbringa till att plugga företagsekonomi. Tjoho.

Hoppas dock på Jämtland nu, att helgen blir bra och att jag får glömma bort den kommande lite granna.
Åker kl 06.45 imorgon, mysigt värre. Upp i ottan.  Gick förbi Ica påvägen hem från skolan, köpte Glamour och en bok (dock nästan för pinsam för att nämnas här så jag återkommer om den inte var så pinsam som jag tror...) inför resan imorgon. Tänkte försöka fördriva den som en motiverad människa.

Systemets reklamer inför valborg är förövrigt töntigast i världen...


Hoppas ni får det kul med Kjell imorgon tjejer!  ;)

Otroligt aktiv

Jag är förvånad över mig själv hur mkt jag hunnit med idag. Kände mig ganska aktiv i skolan, gav inte upp franskan totalt sista timmen och han både med solning (real thing today), ätit, varit på möte, tränat och sett S & C en timme. Klockan är dock ganska sent just nu men det är bara franskan kvar sen är det nattinatt.
Skönt att ha "brutit" isen på Balanze igen... Ett tag sen jag var där, ändring på det nu förhoppningsvis.


Håller för övrigt på att lyssna sönder The Arks, Tell me this night is over, himla bra låt...


Nyladdning

Efter en trevlig eftermiddag på Jossans solterras (bordellens balkong), himla bra humör och en väldigt välkommen sol har vi nu kommit fram till att det bara är två veckor kvar till Grekland, efter det inte långt alls tills vi faktiskt avklarat vårt första år och har sommarlov.

Därför ska vi köra stenhårt nu med plugget, det är mvg varning på Jossan i spanskan och jag själv läste faktiskt min franska text (dock på svenska) för att senare ikväll, efter vi varit på möte och tränat (låter himla viktigt) svara på frågor till texten.  

Det är här för er som inte förstår det en väldigt bra dag, det är inte många gånger jag och J är så motiverade och absolut inte samtidigt.
Vi pratade även lite smått om planerna på "Rädda Jossan". Steg 1 utförs imorgon. Återkommer om flera rapporter då.

Nu ska jag gå och äta en ljuvlig middag innan jag ska gå ut i solen igen. :D


"- Men det syns ju inte på ditt hår att det är slitet iallafall, mitt är ju typ en hästman
- Jaa, men en fiin hästman!"

Cobra Style

Cobra Style - Teddybears Sthlm håller faktiskt fortfarande...
Jag gillar den och kan inte låta bli att tänka på "Timon & Pumba", kvällar i Åre och HR:are.
Vad tiden går fort, känns som igår...





 



Tisdag

Har precis duschat, solade och sprang i eftermiddags så nu känner jag mig superfräsch.

Dagen blev inte så farlig alls, engelskan borde jag ha klarat och de andra lektionerna gick mkt fort eftersom att det bara var att sitta och lyssna/anteckna. Mkt skönt.

Någon hört om Britanic?
Claes hävdar nämligen påstridigt att det var en "Titanic nr 2", dock var han den enda i klassrummet som var supersäker på det, även Gunnar såg ut som ett frågetecken.
C skulle ta med sig "bevismaterial" imorgon, intressant, jag hittar nämligen ingenting om nån sån båt på NE.

ES-möte sista timmen, Sara blev upprörd på rektorn, undrar vilka som tycker att han är helt normal...?
Och undrar hur många i våran klass som egentligen beställt den tokfula klasströjan? Katastrof...

Kundvagnsrace från Vasa idag, höll på att bli väldigt pinsamt ett tag men medan Sara o Skutt sprang iväg räddade jag situationen till en 8a på pinsamhetsskalan...

Nu blir det macks and some tv with my duntofflor


"Men den är ju dubbelt så dyr som en vanlig resa, då borde vi ju för fan få dricka sprit!"


Sommar

Fick en låt nyss, hittils har jag tyckt att det varit väldigt bra väder och mkt nära sommaren här nere men... den fick mig att känna att det var ganska långt kvar nu..
Även fast inte mkt är planerat för i sommar så känns det som att det kommer bli himla bra ändå.
Soffan  ovanför stortorget kommer bli hur bra som helst ;)

Annars så ringde mamma nyss och börja gnälla över söndan.
Förstår inte hur människan orkar.

Hej 5-åring!

---

"Confidence Cohen, remember?"




Reunion

Idag var vi återigen samlade, de märks när vi inte har träffats på länge, alla har en förmåga att prata i munnen på varandra utan att riktigt lyssna på någon annan.. ;)
Jag är nu ensam brunett kvar i truppen, dom har försökt att värva mig till den "ljusa" sidan men jag är inte allt för lockad.

Trots att det inte var spec bra väder så har det varit superskönt ute idag, 17 grader varmt när jag kom hem och det är blommor överallt så vi var tvugna att ta några bilder när vi gick hem.
Hade coopertest på idrotten och det gick verkligen super för mig... Får kanske börjar springa lite mer i spåret igen, gör nog större nytta än maskinen på gymmet, skönare att vara ute åxå...

Nu ska ja snart se vad jag ska käka, blir spännande att se vad som inte är uppätet i kylen/frysen, sen blir den handling med Skutt o en sväng förbi gymmet och ett samtal om något intressant som alltid hela vägen ner.

Love it!


 


Konst ala Mammuts

Eftersom att man blir så otroligt kreativ och studiemotiverad på våran skola så får vi ofta otrolig abstinens att få utlopp över alla våra fantastiska idéer. Här är ett av våra mest kända verk, "Ey man". Fanns att se i den berömda N salen på Storgatan för någon vecka sedan, nu har dock verkets auktionerats ut. Köpare samt vart denne befinner sig behålls hemligt pga den stora stöldrisken.
Snyggast



Optimist

Idag känns som en riktigt optimistdag från min sida. Sure, imorse var jag inte glad men sen ordnade det upp sig trots att jag riskerade att bli sittande i Uppsala i 2 timmar.
Tågresan hade jag kunna va utan, ska börja flyga istället tror jag, elller inte åka upp så ofta.

Men men, tillbaka i söder nu, otroligt glad och känner för att springa ett varv i spåret eller nått i det fina vädret. Det är grönt på gräsmattorna här, blommor i rabatterna och mer sommar än nånsin hittils för mig iår, såå skönt! Imorrn blir det reunion med da mammuts, känns som år sen vi träffades!



Han är glad, alltid lika glad... la la la

Morgonpigg

Tro det eller ej med, heey, jag är uppe!
Och har så varit i en timme nu. Jag är riktigt stolt faktiskt, inte över att jag tagit mig upp utan att jag faktiskt känner mig ganska pigg , jag har städat undan alla kläder i mitt rum och nu är allt packat. Jag o Jonna skulle ha gått en sväng innan ja åkte men hennes hals strejkade så vi får ses nästa helg istället.

Känner inte speciellt mkt alls för att sitta på tåg/buss hela dagen. Jag tänker bli kompis med någon som har bil som ska få köra mig till/från Arlanda i fortsättningen, så less på tåg så det finns inte....

Nu ska jag gå på batteriajakt, min mp3 dör nog innan Ljusdal annars....



Bävern till örnen?

Minnens melodier

The Arks konsert på P4 live just nu. Från Yran i somras. Vad lite musik kan göra att man minns så mkt.
Tänk om man hade en tillbakaspolingsknapp som gick att trycka på, vad roligt man skulle ha hela tiden då.

Vill ha sommar!

Ola




My kind of trust is shareware, baby!


Shut up

Ibland borde jag bara vara tyst. Hålla käften. Jag är dock inte så bra på sånt, pratar egentligen alldeles för mkt. Får försöka bättra mig, har dock sagt så väldigt länge nu och det går inte mot nån förbättring.
Suck...

Bror

Pär är väldigt rolig. Han ringer till mig väldigt sällan, blir nästan arg (iallafall irriterad) om jag ringer honom, men när han väl ringer så har han något väldigt djupt och genomtänkt på hjärtat. Idag var frågan "Har din kompis som var med oss till Norrtälje fått tandställning?" Svar Nej. "Vart är hon då?"
En helt normal fråga en fredakväll.
Nu vet även Phon om vem jag är, yes....

Var ute och gick, piggnade till och skulle nu gärna vara i stan el söder. Typiskt...





Och förlåt Jenn, men jag kan inte råför att din blogg känns som ett bra ställe att skriva på ;)

Boooring

Jag har för tillfället så tråkigt att jag tänkte berätta för er som läser att jag nog ska byta mina skor. Vet dock inte riktigt mot vilka jag ska välja. Vagabond har mkt att välja på.

Funderar nästan på om ja ska åka till stan imorgon, har ingenting där att göra egentligen men lite mer händelserikt än här iallafall, hoppas på att det inte blir bra väder heller...Inte överdrivet iallafall, då är det ju egentligen smartare att åka skidor, men det känner jag inte alls för...

Jag pratade med L idag ang nästa helg, har gett henne ett veckouppdrag som vi får se ifall hon lyckas med. Annars blir det gt.


Eftersom att jag bara skriver onödigt vetande just nu ska jag nog se om Lm har lust att gå en sväng med mig, lyssna på Eddie Wheeler om ni kan. Mkt bra.
Talk, You say & Don't go away

...

Tråkig dag. Pappa väckte mig tio gånger innan jag kom upp. Tänkte käka när vi kom upp till Vålådalen men vi åkte bara dit och vände när vädret där va mkt sämre än hemma. Jag körde tillbaka, börjar bli riktigt bra. Bävar fortfarande för kommande tågresorna. Önskar att jag slapp åka upp nästa helg, vill inte. Väldigt dum helg att lägga dopet på...

Har tankat lite musik nu i brist på annat, Go Winnerbäck.


B. goes löppförstorning

En kul kväll i lyxvillan (garrasch) på Frösön igår, jag fick desvärre stryk i både Mario Kart (även om ja va bättre än förväntat...) och poker....
När jag skulle gå till busssen imorse sa jag att jag "defitnitivt kommer var hetast på stan" (väldigt ironiskt) och oj så rätt jag fick, trött och zombie redan innan började ja känna mig lite "kontsig" inne på Tehuset där jag och L skulle fika. Sen gjorde jag bort mig totalt. 50 kr och en fläskläpp senare vandrade vi ut från traktören och satte oss i solen vid Storsjöteatern. Vi såg även "Hej, jag heter Malin, är 19 år och pluggar till modell i Sthlm-Phon" och kom fram till att jag redan träffat honom en gång på nyårsafton, tror dock inte att han kände igen mig från varken kortet på msn el nyår då vi träffades snabbt igår. Tur är väl det.
Får prata med Pär om det senare...

Jag har allså med andra ord snyggaste läppen nu (Olinda bör passa sig) och mamma kommer tro att jag blivit misshandlad :P
Får komma på ett bra sätt att berätta det här lite snyggt på...


(Har förövrigt köpt en klänning och ett par skor, så nöjd!)




"-Vart är vi nu?
- Mattmar
- Vad bondigt det ser ut
- Va fan tror du? De är ju en by för faan"

Tandläkarn

Jag har lagat ett hål, åt en glass precis efteråt och misstänker nu att jag svalt hela lagningen. Bedövningen är fortfarande kvar och jag har nog bitit mig i kinden för många gånger för att det ska vara skönt när den väl går ur.

Jag blir galen på alla barn som är helt galna. I väntrummet innan jag fick gå in var två systrar där. runt 5 år kanske. Dom bråkade om en hårsnodd. En hårsnodd! Det blev världens liv, pappan fick prata med dom var för sig, dom bestämde att "ingen ska ha den", lägger den i en jacka el något och sen så smyger den ena tjejen iväg och sätter snodden runt sitt ben, under byxorna. Då var allt jättebra och hon kunde fortsätta springa som galen upp o ner för rutchkanan.
Förstår inte hur barn orkar ibland...Och jag förstår inte hur jag faktiskt står ut med alla som jag drabbas för...

Mardrömmar

Jag hade världens äckligaste dröm inatt. Om missbildade tår. Låter kanske jättetöntigt men det var verkligen vidrigt...


Promenad

Jag har tittat på blommor hemma hos Jonna ikväll. 90% kyrkor o blommor och 10% människor, däribland Ronny med en dvärg på tröjan ;)

Vi gick på en promenad sen, mysigt. Har inte varit ute i Mörsil sen jag kom hem har ja kommit fram till. Och jag har noll koll på folket här numera. Har även kommit fram till att vissa överdriver alot. Mvg i allt? tss....

Jag hjärta Åre

Solen sken när jag vaknade imorse, perfekt dag.
Jag och pappa åkte upp till Åre, åkte mest i Ullådalen, baksidan, tväråvalvet m.m. bäst backar där.
Lunch i Rödkullen, solen låg på och allt var toppen. Pappa utnyttjade även sitt presentkort på skärmflyg(som han haft i sju år) och jag tillbringade den tiden han flög med att stå i kabinbanan, troligtvis hade pappa roligast. Himla skön dag hur som, känns i kinderna och benen att ja varit ute, precis som det ska vara.

Jag hjärta Åre

Är det appropå ingenting lag på att alla liftvädar och skidskolelärare i Åre måste se bra ut förresten?





Söndags shopping

Det är inte ofta man kan shoppa en söndag kl 18.30. Speciellt inte på påskdagen.
Det är fördelen med Åre, alltid öppet, oavsett om det är julafton eller vanlig tisdag.
Jag hittade en vit kofta från Vila och ett par Acne jeans iallafall. Mamma blev nog nästan mer nöjd och glad över det än mig, hade ju bestämt mig för att jeans inte var prio ett men vad gör man när dom ligger där?

Nu ska ja försöka göra nån övning så att mitt högerben blir längre.

Sol

Det är fint väder ute, riktigt fint påskväder. Jag och pappa har åkt längdskidor, det var jättetråkigt så nu har ja suttit på gården och solat istället. Funderar på att gå en promenad, vet dock inte med vem....
Varför ska påsken vara så lång för? Vill åka till stan imorrn....

Påsk

Påskafton idag, massa mat o godis och man känner sig mer svull än någonsin.
Hoppas på bra väder imorrn så att det blir skidor för min del. Om inte Åre så iallafall ett varv i spåret. Känner att jag varit för lazy för länge nu.... :(

Kväll i Mattmar

Kvällen blev tillbringad hemma hos Linda i Mattmar, trevlig trevligt.
Mli har en enormt stor kärlek till hennes skolkatalog ;)

Vi satt o snackade hela tiden, han avverka allt stackars män med fjös och skotrar utan framrutor till att det finns 62 tvättider per månad i Lindas tvättstuga.



Bilen luktar fortfarande apa....


"Om jag har flätat ögonbrynen?"

Tristressens land

Jag har inte varit hemma ett dygn och känner redan att jag har så otroligt tråkigt.
Jag och Mli skulle åkt till stan idag men inget är ju öppet så nu kommer vi inte på nått annat att göra.
Blir galen på det här.


Jag är förövrigt väldigt duktig på att köra bil, hitta dragläge i uppförsbackar med en hand på växelspaken samtidigt som jag ska lägga ur handbromsen. Vad Sverige kommer bli en mkt bättre trafikplats så fort jag får mitt körtkort.



"Pappa......Det ryker..."


Tåg

Jag är jätteless på att åka tåg, usch.
Vill inte ens tänka på att ja ska sitta hur många timmar som helst på tåg de kommande veckorna. Usch...

Är hemma nu iallafall, Lilleman blev jätteglad. Hoppas han sover hos mig inatt...

Så underbara

I Floorfiller mötte idag FF HCZ i en hockeymatch.
Hcz fick stryk med 3-1, det är så otroligt komiskt.
2 timmars träning vs 2 månader.
Timmarna vann :P


6 minuter

6 minuter tog det för 4000 Robbie Williams biljetter att försvinna, ingen till mig.
Väldigt besviken..

Vekling

Jag har nu avslutat städningen. Ser mkt fräschare ut här nu och det är ju positivt med tanke på att en tjej kommer o kollar på lägenheten om en stund. Dock är jag helt slut och det har aldrig varit så ansträngande att varken diska el städa. Mkt jobbigt.

Har normala kläder på mig idag åxå, o shiet vad fräsch jag känner mig :P
Fick ingen tid på HC, "Fortsätt dricka varmt och ta Ipren istället för Alvedon".

Blir nog ingen skola resten av veckan heller...

Lunginflamation?

Inte ett moln ute på himlen, det är världens vårväder och jag börjar mer o mer faktiskt tro att jag har lunginflammation.

Försökte ringa vårdcentralen men fick lämna mitt nr o dom skulle ringa upp mig 14.20.
Känner dock inget större hopp, Sara fick en tid den 5e maj när hon ringde för någon vecka sedan...
Ska väl behöva åka hem för att få en tid så snabbt som möjligt...

Min Kimpa

Nu vore det illa om Svensson får spela istället för Kim i VM...

Heja Källström!

Mörkrädd

Läskigt att saker som känns så långt borta kan hända på två sekunder.
Pang och allt är förändrat...

Jag blir mörkrädd...


Främling på finska

Precis innan jag stängde av tvn för nån timme sedan och skulle lägga mig, hamnar jag på den finska kanalen jag har. Där sitter en gubbe och sjunger Carolas Främling, på finska.
Väldigt, speciellt...

Gjort ett försök att sova men jag lyckas inte alls. För varmt med täcke, för kallt utan osv.
Vill bli frisk...nu


Rapport från sjuksängen

Har ont i öronen och är täppt i näsan idag istället för illamående.

Undrar vad som är värst, känna som man har ballonger i öronen el marmeladklump i halsen?


Pensionär

Om man vid 17 skulle kunna vara pensionär skulle jag vara väldigt väldigt nära nu.
Börjar nästan förstå hur gamla tanter som inte orkar stå på benen, får ligga hela dagarna, ha ont i hela kroppen och vänta på att hemtjänsten ska komma med matvaror känner sig.

Och nej, det är inget jag längtar efter. Det här suger....

Sjukling

Vaknade imorse o mådde apa.
Blev inte bättre, missade matteprovet, spydde och har inte ätit nånting på hela dagen.

Strålande fredag...

Nada koncentration

Jag kan inte koncentrerar mig alls på matten. Har ingen lust och min hjärna har redan påsklov känns det som.
Ska bli väldigt skönt med lov. Jag har dock faktiskt skrivit en hel artikel engelska som skulle vara klar till imorgon, nog den första engelskan jag gjort ganska ambitiös och dessutom i tid. :)

Matteprov

Jag vill inte mera. Somnade en stund när jag kom hem och vaknade 16.30. Är dock fortfarande lika trött.
Har matteprov imorgon, ganska viktigt känns det som eftersom att proven i matte för mig gått väldigt olika det här året och jag verkligen vill fixa VG iallafall.
Av någon anledning går det jämt inte 100% för mig på prov. Blir så arg.

Har inga större förväntningar för imorgon dock, kollade första sidan idag och det kändes hopplöst.
Tänkte försöka skärpa till mig och lära mig lite nu såhär i sista sekunden (again), om jag somnar blir det tvn sen istället och det får gå som det går imorgon, omprov kanske är bättre?

tjohoo

Vi får vara lediga på måndag! :D
eller iallafall vi som inte läser språk på morgonen ;)

Ska bli väldans skönt iallafall =D

Dåliga vanor

Min vana som gick ut på att lägga sig i tid, komma upp i tid och va på bra humör ser inte ut att hålla så länge.
Vill ha lov nu, sovmornar dygnet runt ;)

Hey Baberiba

Idag var jag och tjejerna på Hey Baberiba, det blev till att "lubba järnet" från bussen och jag var jättestressad men när vi tillsist kom dit var det himla roligt. Ganska segt stundtals men heey.
We were there! :D

Hey Baberiba
tv4.se



Just nu kollar jag på mitt nya program, Sex and the city.
Himla roligt faktiskt och duger väldigt bra att halvt ersätta OC på onsdagkvällarna.


Morgonstund

Uppe i tid, ska snart göra mig klar för Stockholm senare idag.
Blir bara två lektioner, dock ganska jobbiga.
Ska försöka hinna läsa igenom Eun innan jag går ner till skolan...själv...vad mkt tråkigare det faktiskt är...


Ide

Jag är verkligen sjukt trött idag...
Även om jag typ jämt är trött så är det sällan så här och absolut inte hela dagen.
Skumt...

Ska gå å lägga mig snart iaf så att jag är pigg imorgon.
Länge sedan ja la mig kl 22, kanske kan va ett skäl?



z



(Gjorde franskaprovet tidigare idag, vad glad jag är att den kursen snart är över)

Mozart

My god..

Sista lektionen idag var en konsert om Mozart.
Så enormt tråkigt och besvikelsen var stor när jag trodde att slutet var kommet men de fortsatte att spela.
Vägde dock upp ett läxförhör med Kjell i Europakunskap, dock kommer det imorgon...


Imorrn blir det även Stockholm igen och Hey Baberiba :D
Roligt =)


Gurka

Jag är så sjukt trött...
Nått så enomrt...usch

Pa

Det är inte ofta man hör att pappa är ledsen el uppröd, även om man vet att han är det är han bra på att inte visa det.
Men idag när vi pratade berättade han att han var väldigt nere. Mkt förståeligt dock men ändå trist.
Hoppas det blir bättre

Mammutar i huvudstaden

Dagen började väldigt kyligt påväg till bussen, jag o J slog rekord i att vara i tid. Hade hela 10 min tillgodo om inte mer :)

När vi väl kom till Skärholmen där vi skulle besöka McDonalds huvudkontor gick vi fört en egen liten utforskningsrunda.
Det blev Henryskri på bron och Jossan tog en egen liten promenad mendan vi andra käka paj på donken.

Fick två egna stilpoliser efter besöket på Medelhavsmuséet.
Dom lyckades väldigt bra måste jag säga och det va väldigt synd att koftan inte fanns i en större storlek.

Det blev tillsist 2 baslinnen, alltid nödvändigt. Speciellt i min totalt obefintliga garderob.
Men det var tillbaka i Strängnäs vi gjorde det största fyndet.
Jag och S köpte godis för 6:-
(Att det var gammalt och hårt hör inte till saken, såå billigt ju! )


Men, jag åker till Stockholm way för sällan...
Måste bli ändring på det....


När ballzen tog över mitt liv

Jag har haft en fin uppväxt, mina föräldrar va snälla och kunde inte gjort något annorlunda.
Men sen kom ballzen och förändrade mitt liv.

Dom har tagit över allt, det kanske märks även på bloggen, jag är mkt ledsen över detta alla mina trogna läsare (ca 2 st) och jag hoppas att ballzen kommer dra sig tillbaka tidsnog, tillsvidare säger jag adjö.


"Mmm...Ballz...med hållare"

Lite gör stort

Små små saker kan göra så mkt.

Fick ett sms från Anna idag där det stod Jag saknar dig!
Sånna små saker kan verkligen göra att man bara tänker "aaw"

Egentligen är det små saker kryddar  vardagen till det lilla extra.
Som att sitta fika och prata strunt med kompisar, höra nulägets bästa låt  precis vid rätt tillfälle, ha en städad lägenhet precis rätt dag, vakna tidigt men ändå inte vara trött och få massa gjort osv osv.

Idag har hur som helst varit en väldigt bra dag fast det inte hänt något speciellt.
Blir skräckfilm ikväll åxå, blir roligt =)

Sista minuten

Jag har legat  i sängen och kollat på massa strunt på tvn fram till nu.
Har kommit på att jag borde göra mig iordning eftersom att Jenn kommer med tåget om mindre än en timme.

Martin Timell har sagt dagens roligaste när han var på ett sågverk/sågspånsberg

 


"Nu kanske ni tror att det här är ett extra program för Paradise Hotel, men det här är faktiskt helt vanliga spån"

Jägarna

Har precis kollat klart på Jägarna.
Vilket otroligt deprimerande film, på många sett..

Ett av dom är att det faktiskt finns saker som påminner om hemma, inte lika extremt, men ändå tragiskt och deprimerande.

Soft

Har just kommit hem från träningen.
Körde mitt pass, gjorde alla axelövningar, mkt stolt..

Solen skiner o just nu spelas Sing for me på radion, jag gillar verkligen den låten.
Allt känns bara som en allmänt bra slapplördag, så skönt

Nattliga samtal

Pratade med N halva natten och precis när jag stängt av datorn ringde M.
Han var på fest i Mörsil, lät...livat.
Dock bröts samtalet, sen satte jag mobilen på ljudlös och gick o la mig.
Han försökte ringa igen 20 min senare men det missade jag.

Hade nog inget viktigt att säga ändå.

Idag blir det träning & städning.
Det är sjukt vad jag ska vara lat när det gäller städning...