Hjärtat sätts på prov...

Mitt hjärta får utstå mkt just nu känner jag, "Europamästerskapen" idag, som vi hejade o satt på helspänn allihopa, spec i sista matchen. Dommaren kunde dock inte dömma (kompis med motståndarna, som senare vann allting, bådar gott... ), vi blev utslagna i semin o kom sedan trea :) Bra gjort ändå o bästa tvåor på skolan om jag inte misstar mig..

Dessutom vandrade jag o Sara i vårvädret för att sätta oss i en otroligt deprimerande lokal inomhus. Den på körskolan. Jag hade bara två fel på pärmen jag gjorde igår, o skyndade mig sedan igenom den 4e för att kunna boka en tid för teoriprovet idag. När hon satt o rättade hade jag till sist fyra fel, 5 är max för att bli godkänd..
Men, efter ytterligare lite nervositet är nu tid för teoriprovet bokat även för mig (S var några minuter före...:P).

Jag känner mig redan så nervös att jag vill typ...kräkas.. Hur sjutton ska jag klara av det där? Känns som jag går en kamp mot stoa världen nu... Är mest rädd för att misslyckas, vilket inte är farligt egentligen men jag skulle bli sjukt besviken. Så, jag ska ligga i som sjutton... Det ska jag...


I övrigt spirar vårkänslorna i vårsolen, massa folk är ute, Jennifer tänder på slibbiga killar i tatueringar o Sara håller sig vid trapporna sig o jag börjar vid huvudet och arbetar mig neråt.. haha, jag vill ha helg nu, hoppas vädret håller i sig :)




(Ang hjärtat så får ju inte förglömmas den otroligt fridfulla bilresan till o sedan vistelsen i S-näs med hela min familj under påsklovet. Då jag dessutom ska köra stora delar av vägen ner. Om jag kommer levande tillbaka efter lovet är det en stor bedrift av mig. Jag vet inte om det här är värt nya tapeter?)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback