skeppargatan 11

Jag är otroligt över att jag trots allt åkte hem igår kväll, visserligen sen hemkomst och inte många timmar i vaket tillstånd idag. Men vad otroligt skönt det är att strosa runt hemma halvt utan kläder, håret åt alla håll, lyssa på MTV och göra lite småfix.

Jag har idag insett att "TrackID" funktionen min lilla telefon besitter är helt fantastisk. Jag har använt den vid två tidigare tillfällen, telefonen har jag ägt i ett år men idag då jag inte orkade vänta o se vad låten som spelades på tvn hette är det bara blippa igång TrackID och så tar det två sekunder innan jag vet vad låten heter och 5 min ytterligare innan låten finns i min dator. Fantastiskt!



Om en timme kommer min favorit Sebbis och hämtar mig, han är en pärla då han räddar mig undan snön och låter mig slippa åka buss. Vi ska bege oss till Skeppargatan 11 för att äta nudlar, socialisera och spela tv-spel. Känns som att det kommer bli en kanonkväll med 4/5 av GL.






Nu ska jag packa ihop det sista av min redan bantade packning, imorgon bär det av till Gbg och sen Uddevalla för helgen, den e nice!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback